Találatok a következő kifejezésre: Már 9 késik (45 db)

Már 9 napja késik a mensim, megcsináltam 2 tesztet, amik negatívak lettek.14 napja voltunk együtt úgy, hogy nem védekeztünk. Hányingerem is van, mellfeszülés, amik korábban nem voltak jellemzőek. Korai volt a tesztelés?

Legjobb válasz: 9 napos késést már illene kimutatni bármilyen tesztnek. én még egy próbát tennék hét közepe fele,ha semmi,akkor irány a Dottore :)

9 napos késést már illene kimutatni bármilyen tesztnek. én még egy próbát tennék hét közepe fele, ha semmi, akkor irány a Dottore :)
A kérdező hozzászólása: De akkor mi lehet a gond? Volt már 1x cisztám, de nem volt hányingerem, meg mellfeszülésem. Belekóstolok a kajába, aztán úgy érzem jön is vissza. Kétségbe vagyok esve, mert azt hittem terhes vagyok, csak korán teszteltem! Írjatok!! Van még esély rá?!
Szerintem még elõfordulhat, hogy megjelenik az a második csík. Sokan mesélték, hogy sokára mutatta ki nekik a teszt.

Mar 9 napja kesik de csinaltam harom terhesegi tesztett es egyik se mutattot terheseget vajon mitol lehet ez?

Legjobb válasz: 1. 9 nap után nem bizti h kimutatja 2. bármi más oka is lehet pl. hormonzavar 3. menj el nõdokihoz

1. 9 nap után nem bizti h kimutatja 2. bármi más oka is lehet pl. hormonzavar 3. menj el nõdokihoz

Május 9-én volt a második missed. ab-om juni 30-án volt az első menzi műtét után rendes volt ahogy azelőtt volt! Most viszont már 9 napja késik. Mi lehet velem a gond?

2 tesztet is csináltam egyet délután egyet reggel és mind ket? negatív:(

Legjobb válasz: Szerintem menj el orvoshoz mindenképpen! Valószínû még nem állt be rendesen a vérzésed!

Szerintem menj el orvoshoz mindenképpen! Valószínû még nem állt be rendesen a vérzésed!
szia...Nekem május 28-án volt missed ab-om. Azóta július 18 vagy 19 .én jött meg.Most ugyebár 15.-e körül kéne h megjöjjön de egyenlõre semmi.A hasan nekem is fájdogál.Bár én nálam ez egy kicsit kacifántos mert én azóta voltam újra a nõgyógy osztályon hasfájás miatt és találtak valamit amit nem tudják hogy mi.Mostkell majd visszamennem dokihoz. Én tanácsolom neked hogy menj orvoshoz.Ne adj isten valami probléma legyen.És részvétem a babáért:(
A kérdező hozzászólása: folyamatosan hívom telefonon a dokimat de nem veszi fel így nem tudok menni hozzá!ma arra gondoltam elmegyek egy közeli sztkba hogy megmézzék mért nem jön meg, lehet baba is! sajna nekem már a második baba ment el, nagyon vágyunk már egy kistesóra! Neked is minden jot kívánok!:)
köszönöm:)
Nem késõ.
A kérdező hozzászólása: köszi, h írtál.És az se baj ha nem tudom minden nap egy idõben csinálni?
Azért jó, ha egy idõben csinálod, mert jobban lehet kalkuláni, hogy mikor vagy LH csúcson, és ahhoz képest kb. 24-48 óra múlva következik be az ovuláció. A lényeg, hogy ne reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Ma van a ciklusom 8.napja.Mikortól kezzdjem el csinálni az ovutesztelést?
Csinálj tesztet!
nem vagy terhes. de ha annyira félsz akkor csinálj terhességi tesztet. a barna hüvelyi folyás az azt jelenti hogy véres. jelentheti azt is hogy meg fog jönni, de azt semmiképp hogy terhes vagy.

Mi van akkor, ha már 9 napja késik, de a terhességi teszt nem mutatta ki, hogy terhes lennék? Mit tehetek ekkor?

Legjobb válasz: Lehet valamilyen hormon problemad.En is egyanebben a cipoben jarok, az utobbi ket honapban 2 hett kesett.A nogyogyaszom eloirt valami vizsgalatokat, amit abban az esetben kell megcsinaltatnom, ha most is kesik.Az eredmenyek alapjan fogok kapni valamilyen gyogyszeres kezelest harom honapon keresztul, amitol rendszerezodni fog.Lehet a stressz vagy valamilyen lelki problema hatasara.En azt ajanlanam, hogy menj el orvoshoz.

Lehet valamilyen hormon problemad.En is egyanebben a cipoben jarok, az utobbi ket honapban 2 hett kesett.A nogyogyaszom eloirt valami vizsgalatokat, amit abban az esetben kell megcsinaltatnom, ha most is kesik.Az eredmenyek alapjan fogok kapni valamilyen gyogyszeres kezelest harom honapon keresztul, amitol rendszerezodni fog.Lehet a stressz vagy valamilyen lelki problema hatasara.En azt ajanlanam, hogy menj el orvoshoz.
Váltsál tesztet(érzékenyebbre)! 2 naponta érdemes új tesztet végezni reggelenként.(Lehet, hogy késõbb volt peteérésed, ezért nem jelzi még a teszt.) Tüneteid nincsenek?
9nap késésnél ha késõi ovu volt már akkor is pozi lenne a teszt szerintem!
Utolsónak van igaza! Ha terhes lenne 2 hét késés után már bármelyik teszt pozi lenne. 9+1 hetes kismami.
Utolsó vagyok bocsi nem két hét hanem 9 nap, de a válaszom ugyan az.
Csinálj még egyet a biztonság kedvéért, ha az is negatív, akkor már tényleg minimális rá az esély. Inkább gondolozz el, mit csináltál máshogy az utóbbi idõben, kihagytál-e étkezéseket, vagy kevese iszol? Egy kis alkohol, néha el szokta indítani.

Most késik már a menzeszem már 9 napot. Ma elkezdtem barnáznide csak gyengén. Mitől van ez? Nem vagyok terhse úgye?

Nincs semmilyen terhességi tünetem... 3 napa csináltam egy tesztet, negatív lett és el?tte egy héttel meg mégeszer és az is negítv volt... Az utolsó teszet követ?en elmentem dokihoz, de nem tudott, mit mondani csak felírtegy gyógyszert. incs cisztám se... akkorha terhes lennék akkor azt a n?doki már mondta volna ha mondtam neki h nincs meg? nem? és ha netán az menstruáció els? napján ( am nem jött meg) szeretkeztünk akkor abból nem lehetett volna baj.. pánevédekeztünk is, nem?

Legjobb válasz: szia. a teszteket, az orvost, és mindent összeadva, szerinetm biztos, hogy nem vagy terhes. én 3 nap késés után szoktat tesztet csinálni, volt már, hogy többet késett. sokmindent megzavarhatja a már beállt ciklust is, legyen az fogyókúra, táplálkozás, fû, akármi. szerintem még nincs okod aggódni. várd meg a következõ menstruációt. ha azzal is valami gebasz lesz, menj vissza az orvoshoz.

szia. a teszteket, az orvost, és mindent összeadva, szerinetm biztos, hogy nem vagy terhes. én 3 nap késés után szoktat tesztet csinálni, volt már, hogy többet késett. sokmindent megzavarhatja a már beállt ciklust is, legyen az fogyókúra, táplálkozás, fû, akármi. szerintem még nincs okod aggódni. várd meg a következõ menstruációt. ha azzal is valami gebasz lesz, menj vissza az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Tényleg tök parás vagyok.. pedig mindketten védekezünk (gumi, hüvelytabletta) és félek, h esetleg a "várt menzi alatt estem teherbe így :S " és nem vette észre az orvos sem és a teszt se mutatja ::S udom, h ez kicsit paranoiás, de tök parázo... sosem késett.. most meg barnázok és görcsölget a hasam, mint mikor megakarna jönni. tippek?
Nekem több, mint 5 éve megvan, de még mindig van, hogy össze-vissza mászkál... Nem kell izgulni, az idegességtõl is csúszhat. Ha már megvannak az elõjelei, biztos, hogy néhány napon belül megjön. Nekem is így szokott lenni, ha esetleg úgy dönt, hogy késõbb jön, mint kéne (gyakorlatilag önálló életet él...). Volt, hogy éreztem rendes idõben, hogy igen, hamarosan esedékes, de csak egy héttel utána jött meg, mint kellett volna. Ha úgy védekeztek, mint mondtad, biztosan nem lehet semmi gáz. Egy barátnõmnek hormonproblémája van, neki csak akkor jön meg, ha gyógyszert szed... Lényeg: nem kell félni!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.. esetleg valakimég ilyen tapasztalatokal?

Már 9 napja késik. A tesztjeim sorban negatívok, de nem is jön meg, és minden terhességi tünetem megvan. Miért nagatív? Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak nem termelõdött annyi Hcg a szervezetedben, amit a teszt ki tudna mutatni. Ha terhes vagy azt az orvos meg tudja állapítani. Úgyhogy vagy menj el orvoshoz, vagy márj még pár napot és csinálj egy nagyon érzékeny tesztet, hátha az már mutat valamit.

Lehet, hogy csak nem termelõdött annyi Hcg a szervezetedben, amit a teszt ki tudna mutatni. Ha terhes vagy azt az orvos meg tudja állapítani. Úgyhogy vagy menj el orvoshoz, vagy márj még pár napot és csinálj egy nagyon érzékeny tesztet, hátha az már mutat valamit.
Szerintem is várj még egy kicsit, de aztán inkább menj el dokihoz és akkor kiderül minden.Egyébként hiába írják rá a tesztekre, hogy bármikor elvégethetõ, inkább reggeli elsõ vizeletbõl megbízhatóbb csinálni.
van akinek 7 hetesen sem mutatta a teszt a pozitívat.Ne csüggedj, amíg nem jön meg jók az esélyek.
Én is ugyanigy voltam, 10 napot késett.aztán megjött, sajnos.Lehet csak nagyon akartam babát, azért voltak tüneteim.Remélem neked összejött:-)

Tisztelt Langmár Úr! A problémám a következő. Az elmúlt három hónapban, decembertől kezdve, folyamatosan tolódik a menzeszem. Ebben a hónapban még nem is volt, már 9 napja késik. Idén leszek 22 éves, s nekem a kezdetektől mindig ugyanakkor jött meg. Azt s

Tisztelt Langmár Úr! A problémám a következő. Az elmúlt három hónapban, decembertől kezdve, folyamatosan tolódik a menzeszem. Ebben a hónapban még nem is volt, már 9 napja késik. Idén leszek 22 éves, s nekem a kezdetektől mindig ugyanakkor jött meg. Azt szokták mondani, hogy csak idősebb, érettebb korban alakul ki a rendszeresség, de nekem mindig is rendszeres volt. Most azonban valamiért megváltozott. Tolódik. Nem értem, miért. Nem étkezem máshogy, nem idegeskedek, ugyanúgy élem az életemet, mint eddig. Akkor mégis mi lehet a probléma? Miért változott most meg? Hogy tudnék erről pontosan megbizonyosodni, kézzel fogható magyarázatot kapni? Néhány vitaminon kívül (B-komplex, grapefruit kivonat) mást nem szedek, sem fogamzásgátlót, illetve szexuális életet sem élek. Mitől lehet akkor a változás? Miért pont most? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálatok nélkül én sem tudok felelősséggel nyilatkozni. Az elmondottak miatt mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálatok nélkül én sem tudok felelősséggel nyilatkozni. Az elmondottak miatt mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!