Találatok a következő kifejezésre: Már 8. menstruálok (10 db)

Normális az, ha fogamzásgátlót szedek, és pecsételően vérezgetek, akkor is, ha már nem menstruálok? Mikortól leszek védett? (8 napja szedem)

Milligestet szedek, ez az els? tabletta, amit kaptam, már 8-at bevettem, nemrég múlt el a mensim. (az els? napjától szedtem a tabit). Mégis azt vettem észre, hogy pecsétel?, gyenge vérzéseim vannak. Normális ez? Mikor fog elmúlni?

Legjobb válasz: Ne aggódj nekem is így volt a mensturációs idõszakomat beleszámítva 2 hétig,várd meg hogy teljesen elmúljon a vérzés és akkor már bõven védett leszel!Én is milligestet szedek!Légy türelmes,és elégedett leszel vele!nekem bevált!

Ne aggódj nekem is így volt a mensturációs idõszakomat beleszámítva 2 hétig, várd meg hogy teljesen elmúljon a vérzés és akkor már bõven védett leszel!Én is milligestet szedek!Légy türelmes, és elégedett leszel vele!nekem bevált!
Pont egy elõzõ kérdezõnek is leírtam:) Nekem a dokim azt javasolta, az elsõ hónapban-azaz levélnél-védekezzünk másodlagosan is. Az elsõ 3 levélnél elõfordulhatnak vérzések. Utána viszont már nem normális, akkor szólni kell a dokinak, hogy mást írjon fel.
Énis most kezdtem el szedni 1hete amikor te, bár én nem Milligestet szedek és még most is a mensim után 4napja is vannak ilyen vérzéseim...anyut megkérdtem de azt mondta h ez ilyenkor még természetes:) ...

Már 8. napja menstruálok. Éjszaka alig jön pár csepp vér, de mindig olyan dél és 4 óra között nagyon vérzek. El fog ez már múlni, vagy mi lesz? Máskor 4 nap alatt lemegy az egész, most meg ez miért van?

Legjobb válasz: lehet valami gyulladás okozza. Esetleg terhességre nem gyanakszol amit elvetéltél? Egyébként mindenképp menj dokihoz,mert valami nem tud kitisztulni a méhedbõl ezért lehet a vérzés!

lehet valami gyulladás okozza. Esetleg terhességre nem gyanakszol amit elvetéltél? Egyébként mindenképp menj dokihoz, mert valami nem tud kitisztulni a méhedbõl ezért lehet a vérzés!

6 hete kezdtem el szedni a Meforalt (+Euthyrox, D vitamin) Eddig 97, 58 napra jött meg. Most megjött 45 napra, de már 8 napja menstruálok. Normális lehet ez?

Legjobb válasz: Most még igen, ugyanis a hormonális hatások normalizálódása miatt vsz. jobban felépült a nyálkahártyád, mint eddig. Ha még egy-két napnál tovább tart, akkor lásson azért orvos.

Most még igen, ugyanis a hormonális hatások normalizálódása miatt vsz. jobban felépült a nyálkahártyád, mint eddig. Ha még egy-két napnál tovább tart, akkor lásson azért orvos.
Mikor elõször megjött a gyógyszer elkezdése után, nekem is sokáig volt, akkor a doki azt mondta, h 2 hétig még nincs gond, a hormonok dolgoznak.
Mármint dolgoztak, a nyálkahártya vastagságán.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!

Már 8 napja menstruálok, mit tegyek?

Ez az els? vérzésem, de már 8 napja tart. Igaz már nem olyan er?s mint az els? napokban, s?t épp hogy pár csepp van a betéten, de aggódok mert azt olvastam, hogy a menstruációk általában 5 napig tartanak. Orvoshoz kéne fordulnom?

Legjobb válasz: nekem 7 napig tart

nekem 7 napig tart
Nyugodj meg el fog múlni. Nekem általában 6 napig tart. Befolyásolhatja rengeteg dolog. Nem voltál mostanában fölfázva?
nekem az elsõ kib.szott sokáig tartott... ne aggódj szerintem, amúgy nekem 7 napig tart általában
A kérdező hozzászólása: Akkor meg vagyok nyugodva... Nem, nem voltam felfázva.
Az összes vérzésem öt napos volt, és most így nyáron 6 nap estéjére tökre beindultam, megtelt a normal tampon, pedig a legerõsebb napokon már túl voltam. Nem probléma, pláne az elsõnél.
nekem az elsõknél 2 hét is volt, szóval ne aggódj, normális :-) 15L

Ehhez mit szóltok? 5 évesen szült egy kislány, aki 8 hónaposan már menstruált.

http://hetivalasz.hu/vilag/otevesen-szult-a-vilag-legfiatala..

Legjobb válasz: Érdekes sztori, de így velveten olvasva azért vannak kétségeim. Ha egy orvostudományi lapban írták volna, akkor jobban elhiszem. De ha igaz, akkor kiherélném azt, aki felcsinált egy 5 éves gyereket. De az anyja sem lehet smemi, ha nem tûnt fel neki, hogy a 8 hónapos gyereke menstruál...vagy legalábbis nem vitte orvoshoz.

Érdekes sztori, de így velveten olvasva azért vannak kétségeim. Ha egy orvostudományi lapban írták volna, akkor jobban elhiszem. De ha igaz, akkor kiherélném azt, aki felcsinált egy 5 éves gyereket. De az anyja sem lehet smemi, ha nem tûnt fel neki, hogy a 8 hónapos gyereke menstruál...vagy legalábbis nem vitte orvoshoz.
áááááá áááááá áááááá
30-as évek, Dél-Amerika. Fotók is vannak róla.
A szomorú az, hogy ha nem menstruál 8 hónapos korától és nem esik teherbe, soha nem derül ki, hogy megerõszakolták. Ha orvoshoz vitték volna a menstruációval, nyilván akkor is szül, mert 5 évesen nem kapott volna fog.gátlót, ha egyáltalán létezett akkor (asszem már igen).
50-es évektõl van fogamzásgátló.
És hány hasonló kislányról nem derül ki... Lehet ezen szörnyülködni, de ma is nap mint nap megtörténik ugyanez...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A napokban is történt egy hasonló. http://www.civishir.hu/bulvar/2013/02/07/094810/kilenceves_k.. Én ezt elítélem! Egyáltalán nincs gyerekkora a kislánynak…
Nekem 7 hónapos volt a fiam, mikor megjött. Aztán mikor nyolc hónapos lett, már terhes is voltam megint :-))
A lányomnál 3 hó után, a fiamnál fél év után jött az elsõ menzesz.Persze nagyban befolyásoló tényezõ volt, hogy elsõre csak 2 hónapig volt tejem sajnos, másodszor pedig 5 hónapig.Mikor abbahagytam a szoptatást rögtön kezdõdött a peteérés.:) Evvel nem arra akarlak bíztatni hogy hagyd abba a szoptatást, nehogy félre értsd, csak leírtam a tapasztalatom! Sok sikert a kistesóhoz!
11 hónapos volt mikor megjött az elsõ mensim, utána két hónappal a következõ, azóta rendszeres. Vagyis már nem, mert ismét kismama vagyok, 18 hetes.
Szia! 13hónapos lesz a kisfiam, egy éves kora elõtt 2 héttel jött meg, mert mostanság már nem szopik olyan intenzíven, de azért még cicizik! Adri
Jõvõ hétem lesz 4 hónapos a lányom, csak anyatejes, és ezen héten jött meg elõször. Nem bántam volna, ha nem jön meg még jó pár hónapig, de ez van.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, és még várom a további tapasztalataitokat!
én 10 és fél hónapja szültem és még enm jött meg. még szoptatok.
szia! Hallottam eseteket arról, hogy valaki szoptatott, nem menstruált és teljes biztonsággal "végzett" védekezés nélküli szex után újra teherbe esett. Állítólag sok esetben van peteérés szoptatás alatt, úgy hogy ráadásul nincs mensi sem.De a hivatalos vélemény szerint addig nincs menses, míg szoptat egy nõ.Reméljük ezen részével majd Te is így leszel....
Kislányom már 10 hónapos, de még semmi. Bár nálam az is közre játszhat, hogy Cerazettet szedek.
15 hónapos koráig szoptattam a fiamat, ezen idõ alatt egyszer sem menstruáltam. A szopi utolsó napját követõ 45. napon jött meg elöször!!

Mar menstrualok is? Csak 8 hetes a babam, es szopizik is

amit kaptam fogamzasgatlo gyogyszert attol nem szabadna verezni vagy tevedek?AZALIA-t

Legjobb válasz: szerintem tuti a gyógyszertõl. nekem elõször 8 hós korában jött meg.

szerintem tuti a gyógyszertõl. nekem elõször 8 hós korában jött meg.
Én is azáliát szedek, mikor elkezdtem rá 2 hétre én is véreztem egy kicsit, de azóta semmi. Igaz még csak 3 hónapja szedem. De az orvosom is azt mondta hogy a gyógyszertõl volt.
nálunk is 8. Hét van és én is elkeztem vérezni na, de én nem szedek semmit... Hogy van ez vajon? ...
Én nem szedek gyógyszert. De nekem a 9. héten jött meg elõször. Paráztam veszettül, hogy valami baj van vele, mert kicsit más volt a menzim. Állaga, színe is. De rá 5 hétre is megjött. Úgyhogy biztosan a menzi volt már a 9. héten is.
A kérdező hozzászólása: akkor addig amig szedem nem kene megjönnie?

Tisztelt Doktor Úr! Állandó mellfeszülést érzek, a menstruációm alig múlik el, és szinte már a 7-8 napon érzem, hogy kezd erősödni újra a mellfeszülés. Addig tart, amíg újra nem menstruálok. Így a vérzésem előbb jön meg mostanában, már a 20 napon jelentke

Tisztelt Doktor Úr! Állandó mellfeszülést érzek, a menstruációm alig múlik el, és szinte már a 7-8 napon érzem, hogy kezd erősödni újra a mellfeszülés. Addig tart, amíg újra nem menstruálok. Így a vérzésem előbb jön meg mostanában, már a 20 napon jelentkezik. 40 évesen érzek hőhullámot is, fáradtságot sokszor. Változókor tünete lehet ez már? A Mastodynon csepp szedhető erre a problémára? Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az ilyen problémák rendezésére elsősorban a Premens tabletta szedését javaslom, amely teljesen természetes összetevőket tartalmaz. Felhívom azonban a figyelmét, hogy a tünetek enyhülése csak több hónap után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az ilyen problémák rendezésére elsősorban a Premens tabletta szedését javaslom, amely teljesen természetes összetevőket tartalmaz. Felhívom azonban a figyelmét, hogy a tünetek enyhülése csak több hónap után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Állandó mellfeszülést érzek, a menstruációm alig múlik el, és szinte már a 7-8 napon érzem, hogy kezd erősödni újra a mellfeszülés. Addig tart, amíg újra nem menstruálok. Így a vérzésem előbb jön meg mostanában, már a 20 napon jelentke

Tisztelt Doktor Úr! Állandó mellfeszülést érzek, a menstruációm alig múlik el, és szinte már a 7-8 napon érzem, hogy kezd erősödni újra a mellfeszülés. Addig tart, amíg újra nem menstruálok. Így a vérzésem előbb jön meg mostanában, már a 20 napon jelentkezik. 40 évesen érzek hőhullámot is, fáradtságot sokszor. Változókor tünete lehet ez már? A Mastodynon csepp szedhető erre a problémára? Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az ilyen problémák rendezésére elsősorban a Premens tabletta szedését javaslom, amely teljesen természetes összetevőket tartalmaz. Felhívom azonban a figyelmét, hogy a tünetek enyhülése csak több hónap után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az ilyen problémák rendezésére elsősorban a Premens tabletta szedését javaslom, amely teljesen természetes összetevőket tartalmaz. Felhívom azonban a figyelmét, hogy a tünetek enyhülése csak több hónap után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
A kérdező hozzászólása: piros, folyekony es foleg sex utan tobb
nála kicsit más volt mert szülés után az elsö volt neki és tul sok vér távozott neki egyszerre
Sztem gyorsan menj el orvoshoz, inkább mondja azt, hogy nincs baj, minthogy gond legyen! Biztos nem normális!! Még ha most szültél olna, akkor oké, de 8 hónap után elég fura...:(
Nekem is volt ilyen, jó akkor még nagyon fiatal voltam, szinte akkor kezdtem el menstruálni, de a lényeg ugyan ez.Nekem 2 hétig volt meg, mert nem mertem szólni senkinek a családba(épp nagyszüléknél nyaraltam).Aztán mikor kiderült elvittek dokihoz, kaptam vérzés csillapítót, attól elmúlt.Kaptam vasat, mert hát ilyenkor az ember vérszegény lesz(nem is kicsit).Aztán kaptam egy olyan bogyót, amitõl megint megjött, és helyretett. Valami hormon zavar volt a háttérbe, de a helyedbe amint lehet elennék dokihoz, ezzel nem szabad játszani, én annyira vérszegény lettem, hogy napi 20 órát aludtam és semmihez nem volt erõm már a végére. :(
A kérdező hozzászólása: picit nyilal is neha alul
most menj orvos mielött késsö nálunk volt ilyen a családba szintén szülés után csak 1 évvel és hát még jó hogy idöbe el ment, de persze nálad nem bíztos, hogy baj van, de jobb félni......
A kérdező hozzászólása: esmi volt neki?
Én hallottam olyan esetrõl, hogy a nõ ne ment el és elvérzett. Szerintem ez nem játék, menj el dokihoz. Egy gyógyszer már lehet segíteni is fog!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!