Találatok a következő kifejezésre: Már 8 nem jött meg a (25 db)

Szerintem tesztelj! Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Még várok pár napot, nem akarok csalódni:) Biztos pozira megyek!!!
Hát ha mindig pontos, akkor reménykedhetsz!
A kérdező hozzászólása: Tesztem eredménye:POZITÍV!!!!!!
Gratulálok:) :) :)

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2 reggel és este, 5 napig kellett szednem. Már elmúlt pár napja, de még most sem jött meg, nem tudom miért. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2 reggel és este, 5 napig kellett szednem. Már elmúlt pár napja, de még most sem jött meg, nem tudom miért. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Már 8 napja nem jött meg a menstruációm. Fogamzásgátlót szedek már sok éve, de a múlt hónapban 2 szem egymást követően kimaradt. Eddig 2 tesztem lett negatív (egyik ma reggel). Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

A hasam fáj, mintha meg akarna jönni, nagyon fáradékony is vagyok, testh?m 37,1. Melleim nem feszülnek, hányingerem sincs. Utolsó menst. dec 4-én volt. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Én is szedtem jó néhány évig tablettát és nekem azt mondta az orvosom, hogy attól hogy két napot kimaradt, még eléggé védett a szervezet. Lehet, hogy idõjárásra, vagy bármi más hatásra csúszik. Csinálj esetleg egy tesztet, vagy hívd fel a dokidat. A gyógyszer tájékoztatóján egyébként rajta van, hogy ha kihagysz gyógyszert, akkor mi lehet (függ attól, hogy mely idõpontban felejted el bevenni) és hogyan kell pótolni.

Én is szedtem jó néhány évig tablettát és nekem azt mondta az orvosom, hogy attól hogy két napot kimaradt, még eléggé védett a szervezet. Lehet, hogy idõjárásra, vagy bármi más hatásra csúszik. Csinálj esetleg egy tesztet, vagy hívd fel a dokidat. A gyógyszer tájékoztatóján egyébként rajta van, hogy ha kihagysz gyógyszert, akkor mi lehet (függ attól, hogy mely idõpontban felejted el bevenni) és hogyan kell pótolni.
Hááát...nem akarok vészmadár lenni, de lehet át kell gondolnod az életed értelmét.Lehet nem ártana elmenni nõdokihoz sem.A hõemelkedést így télen nem sorolnám a gyanujelek közé, de nekem ez a fáradékonyság nekem gyanus, meg ez a meg akar jönni.Mint kiderült nagymamámtól, h az aluszékonyság a baba egyik legbiztosabb jele.

SEGÍTSETEK, TERHES VAGYOK? Utoljára febr.24-én volt menszi, 12-én volt pé-m, azóta fent van a hőm (36.8-37), nem jött meg a menszim.3 napja megnőtt a cicim és fáj. VISZONT a teszt NEGATÍV. Más volt már így?

Ma reggel nagyon durva hányinger, napközben 2x kellett bevennem B6-ot, annyira rosszul lettem. Lehet, hogy még csak ezután fogja kimutatnia teszt? Vagy mi lehet velem? Egyébként 10-én és 13-án voltunk együtt párommal védekezés nélkül.

Legjobb válasz: (Elvileg naponta csak 1db B6 lehet bevenni.) Jéghideg citromos víz, jéghideg kóla mind kettõ segít. Elképzelhetõ, hogy terhes vagy, csinálj még egy tesztet ami más fajta és reggeli vizeletbõl csináld.

(Elvileg naponta csak 1db B6 lehet bevenni.) Jéghideg citromos víz, jéghideg kóla mind kettõ segít. Elképzelhetõ, hogy terhes vagy, csinálj még egy tesztet ami más fajta és reggeli vizeletbõl csináld.
Csinálj tesztet megint! Ma vagy a 33 napon! Szeretnél babát?
És ha lehet 10-es tesztet vegyél.
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk igen, eddig 5 tesztet csináltam, az elsõt a 12.dpo-n és ebbõl két teszt 10-es volt. Igazából tudom hogy kicsit túlzás de nem fogok kiakadni akkor sem ha negatív ezért csináltam kb kétnaponta. A hõm ma 36.7 volt. Szombat reggel ujra tesztelek ha addig sem jön meg. :)
A kérdező hozzászólása: De egyébként nekem kb.30-31 napos a ciklusom. És pco jellegû a petefészkem, de a menszim rendben van/volt mindig szóval nem súlyos.
10-es teszt is legkorábban a peteérés után 14-16 nappal mutat ki valamit. Tudom, hogy úgy sem hiszed el és úgy sem fogod betartani. De én is folyamatosan teszteltem, még ott sem volt a baba de én már éreztem a tüneteket, pár nap múlva valóban ott volt az extra halvány csík majd napról napra erõsödött aztán 1 hét múlva megjött. Teljesen kiborultam! Aztán úgy voltam vele, hogy akkor ezt én befejeztem, semmi oda figyelés semmi vitamin, majd nyáron megint megpróbáljuk, bele ástam magam a munkába. Aztán ismét megjött, de nem is lepõdtem meg. És utána 1 hónap múlva nem jött meg, nem éreztem semmit gondoltam a sok stressz a munkában, a sok emelgetés, egy kis megfázás az oka a késésnek, majd meg jön. Vártam vártam, de azóta sem jött meg. Viccelõdtünk, hát ha most akar jönni a baba, de tudtam, hogy nincs bent senki. Hát nagyot tévedtem mert ma már itt szorítom a picikém képét a kezemben és itt ver a kis szíve a pocimban.
A kérdező hozzászólása: Na megjött végülis...én is befejeztem ezt a tervezést, majd jön ha szeretne. :)
Talán igen, talán nem. Próbacseresznye.
A kérdező hozzászólása: óóóó fuckjeeeee no problem!! :) :)
A kérdező hozzászólása: okés rendben akkor várok még :D köszönööm
Ha veszel tesztet nem mindegy milyet veszel! Vannak különösen érzékeny tesztek, ami jó arra, hogy idõben kimutatja, ha baba van a dologban, de viszont vannak ciszták is amik tévesen produkálhatnak pozitív eredményt! Tehát szerintem még legalább egy hetet várjál! Ha van baba, az akkor is ott lesz :) ))
A kérdező hozzászólása: szerintem veszek holnap 1 tesztet, meg majd a htvége után.legyünk biztosak.
Szerintem is várj még hétvégig.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:D akkor várok még. izglhatok tovább:D
Még nagyon bizonytalan lenne az eredmény, mert a szervezet kb 2 héttel a megtermékenyülés után termel annyi BHCG-t, h a terhességi teszt kimutassa. Neked lassan letelik a 2 hét az aktus óta, de nem biztos, h akkor meg is történt a megtermékenyülés. Lehet, h csak pl 3 nap múlva történt meg. Megpróbálhatsz egy tesztet, de könnyen lehet, h hamisan lesz negatív az eredmény.
Minimum 14 nap. Elõbb ne csináld meg, mert felesleges!
Elméletileg a 12-14. nap után mutatják ki az otthoni tesztek!
Oké:) )

Szoptatok még, 8. ho után jött meg először de a második már nem jött meg. Ez még nem állt helyre vagy jön a kistesó? Védekezünk.

Legjobb válasz: ha rendesen védekeztek sztem még hormonháztartás nem jött helyre....fõleg ha szoptatsz még

ha rendesen védekeztek sztem még hormonháztartás nem jött helyre....fõleg ha szoptatsz még
Egyetértek az elõttem szólóval. Még annyit, hogy ha véletlenül terhes is vagy, akkor sem gond, ha közben szoptatsz (persze csak ha nem görcsölsz). Ha nagyon nyugtalanít a dolog, vegyél egy tesztet.
Ha védekeztek, elég valoszínu, hogy csak a hormonok nem rendezodtek még. Nekem kb. fél évig volt rendszertelen, akár 35 napos is, mostanra állt vissza.
Nekem a szülés után elõször 7, 5 hónapra jött meg. A második mensi a baba 10 hós korában jött meg, csak utána állt be havonta. Sajnos elég rendezetlen ciklusba, 24-36 naposak. Viszont még szoptatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kipróbáltam egy tesztet ami elõször negativ lett pár óra mulva ua teszten megjelent halványan a pozitiv csik, tehát most már teljesen tanácstalan vagyok.
Hááát...a tesztekre általában rá van írva - legalábbis, amilyeneket én eddig használtam -, hogy hány perc után kell leolvasni az eredményt, azon az idon túl már nem mutat valos eredményt. ezt esetleg nézd meg... és esetleg csinálj egy másik tesztet is. De védekezés mellett kicsi a valoszínusége szerintem.

A tejem a kisfiam 8-hónapos kora előtt1 héttel apadt el és még nem jött meg pedig most már 10-hónapossak vagyunk! És a szülés óta egyszer sem jött meg a szoptatás miatt gondolom! És a terhességi teszt is negatív lett! Mi lehet a gond?

Elmentem orvoshoz és ő menotest vizsgálatra küldött! Szerintetek nem kellet volna egy vér vizsgálat is a hogy a hormonjaimat megnézze?

Legjobb válasz: Nekem a szoptatás abbahagyása után 6 hónappal jött meg az elsõ menszim. És semmiféle problémám nem volt.

Nekem a szoptatás abbahagyása után 6 hónappal jött meg az elsõ menszim. És semmiféle problémám nem volt.
Nekem szoptatás után 4 hónappal jött meg, de én nem is mentem ezért orvoshoz mert simán belefér félév is mire visszaáll minden.
4 hetes és 4 napos
A kérdező hozzászólása: akkor 6 nap múlva láthatom?
Háát nem akarlak elkeseriteni de jo korán adtak idõpontot... Az én dokim ugy adott kiszámolta mikor leszek betöltött 6 hetes és addigra adott hogy már látszodjon is valami ne kelljen visszarendelni...Én is kérdeztem hogy olyan soká azt mondta igen mert 4 hetesen nem igen látni sok mindent...De 6 hetesen már volt szivhang is..:-))És jol tettem hogy nem hivott hamarabb csak paráztam volna hogy nem láttam semmit és fogok e rettegésbe telt volna az a 2 hét... Tehát sztem sok mindent nem láthatsz majd de gondolom megállapitja a terhességet.Szivhang nem lesz az bizti...
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Hát már az is megnyugtatna, ha látnám, de akkor következõ héten meg már a szívhangot is hallhatom!!!De jó, alig várom!
de keress rá Dr Timmermenn doki honlapjára ott meg tudod nézni mikor mekkora a baba milyen vizsgálatok vannak meg mindent.4 hetesen még nemir semmit...utolso voltam.5.héttõl kezdi el irni a dolgokat....
Hát valamit látni fogsz az biztos..:-))fõleg a doki meg megnézi jo helyen tapadt e meg meg ilyesmi...rákszûrést is csinál..Majd irj mi volt nagy élmény lesz az biztos..:-)) Gratulálok!!!!Megint én voltam ..:-))Ha kérdésed van irj válaszolok amint odõm engedi a kislányom mellett...Én is mikor terhes voltam sokat kérdezõsködtem itt...:) )Meg utánna is..:-)

A terhesség minden esteben mellfájdalommal jár, illetve e tünet nélkül szinte kizárt hogy valaki terhes? Már 8. napja nem jött meg, most már kezdek "aggódni" hogy mi van ha esetleg terhes vagyok?

sosem szokott sokat késni, mindig 28 +/- egy-két napra jön meg. már folyamatosan egy hete megjön érzésem van,néha benyilall és biztos vagyok benne hogy na most megjött de semmi. viszont a mellem nem érzékeny (eddig minden mensi el?tt majd leszakadt)talán egy picit bizsereg.semmi más tünetem nincs.

Legjobb válasz: Én szombaton és most hétfõn teszteltem pozitívat, és én is ezt a néha "nyilalást" érzem. Csinálj egy tesztet! :) Drukkolok!

Én szombaton és most hétfõn teszteltem pozitívat, és én is ezt a néha "nyilalást" érzem. Csinálj egy tesztet! :) Drukkolok!
Nekem csak a 6. héttõl lettek tünteteim, akkor viszont volt minden a 14. hétig nagyon intenzíven. Mellfájdalom, hányinger, hányás, aluszékonyság, ingerlékenység stb. Elég kibírhatatlan volt, de mostanra hál ' Istennek enyhült.
Nem, egyáltalán nem kizárt a tünetmentes terhesség. Nekem 4 terhességem kezdõdött szinte teljesen tünetmentesen, csak a nagyobb lányommal volt enyhe émelygés és a fokhagyma szagát nem bírtam. a másik 3 babával sokáig nem is gondoltam terhességre... se mellfájdalom, se hányinger, semmi... Ja! A melleim kicsit eresebbek lettek, mint elõtte, de ez sem volt feltûnõ. Szurkolok, hogy szurkolok!!!!
Na, ezt értelmesen írtam :S Szóval, szurkolok, hogy baba legyen a dologban :)
Elsõ vagyok! Lefelejtettem, hogy pont azt olvasom itt a hozzászólásokban ... Akinek menses alatt nem fájtak nem voltak érzékenyek a mellei, azok a terhesség jeleként érezték, és fordítva. Ez is jó jel! :) Mikor tesztelsz??????
hát, ha már 8 napja késik, akkor simán csinálhatsz egy tesztet..már kimutatja..nekem nagyon babagyanús a dolog.. jobb lesz, ha megtudod mi a helyzet, mint ez a bizonytalanság! majd írd+ nekünk!! drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. nem terveztünk babát mostanában (persze nagyon örülnénk ha esetleg lesz) ezért nem is vagyok jártas ebben a témában. :) én azért még várok pár napot a teszttel, hátha megjön. ja ami még fura volt kicsit hogy mensi elõtti napon szokott lenni ilyen ragacsos váladék egy napig(kis mennyiség). 1 hete ilyenem is volt, biztos is voltam hogy másnap megjön azóta semmi váladék.
lehet terhesség:) Sok sikert!:)
Ismét én! Nem törvényszerû a mell érzékenysége! Nyugi! Van Aki meg sem érzi!
A kérdező hozzászólása: na ma teszteltem mégis hogy tudjam mi a helyzet. clearblue-t vettem és nem vagyok terhes. Most már csak az aggaszt hogy akkor miért késik :S mert még ma sem jött meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!