Találatok a következő kifejezésre: Már 8 nem jött meg (28 db)

Szoptatok még, 8. ho után jött meg először de a második már nem jött meg. Ez még nem állt helyre vagy jön a kistesó? Védekezünk.

Legjobb válasz: ha rendesen védekeztek sztem még hormonháztartás nem jött helyre....fõleg ha szoptatsz még

ha rendesen védekeztek sztem még hormonháztartás nem jött helyre....fõleg ha szoptatsz még
Egyetértek az elõttem szólóval. Még annyit, hogy ha véletlenül terhes is vagy, akkor sem gond, ha közben szoptatsz (persze csak ha nem görcsölsz). Ha nagyon nyugtalanít a dolog, vegyél egy tesztet.
Ha védekeztek, elég valoszínu, hogy csak a hormonok nem rendezodtek még. Nekem kb. fél évig volt rendszertelen, akár 35 napos is, mostanra állt vissza.
Nekem a szülés után elõször 7, 5 hónapra jött meg. A második mensi a baba 10 hós korában jött meg, csak utána állt be havonta. Sajnos elég rendezetlen ciklusba, 24-36 naposak. Viszont még szoptatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kipróbáltam egy tesztet ami elõször negativ lett pár óra mulva ua teszten megjelent halványan a pozitiv csik, tehát most már teljesen tanácstalan vagyok.
Hááát...a tesztekre általában rá van írva - legalábbis, amilyeneket én eddig használtam -, hogy hány perc után kell leolvasni az eredményt, azon az idon túl már nem mutat valos eredményt. ezt esetleg nézd meg... és esetleg csinálj egy másik tesztet is. De védekezés mellett kicsi a valoszínusége szerintem.

A tejem a kisfiam 8-hónapos kora előtt1 héttel apadt el és még nem jött meg pedig most már 10-hónapossak vagyunk! És a szülés óta egyszer sem jött meg a szoptatás miatt gondolom! És a terhességi teszt is negatív lett! Mi lehet a gond?

Elmentem orvoshoz és ő menotest vizsgálatra küldött! Szerintetek nem kellet volna egy vér vizsgálat is a hogy a hormonjaimat megnézze?

Legjobb válasz: Nekem a szoptatás abbahagyása után 6 hónappal jött meg az elsõ menszim. És semmiféle problémám nem volt.

Nekem a szoptatás abbahagyása után 6 hónappal jött meg az elsõ menszim. És semmiféle problémám nem volt.
Nekem szoptatás után 4 hónappal jött meg, de én nem is mentem ezért orvoshoz mert simán belefér félév is mire visszaáll minden.

Már 8 hete szültem és még mindig nem jött meg. Mikor fog?

Már nem szoptataok, mégis mikor fog megjönni? Folyamatosan fájdogál a hasam, de semmi.

Legjobb válasz: Bár én szoptattam, nekem nyolc hónap kihagyás után jött meg.

Bár én szoptattam, nekem nyolc hónap kihagyás után jött meg.
Szia! Ez nagyon változó, mindenkinél más. Elsõ babámnál 9 hónap múlva jött meg, szoptattam. Most 3 héttel az után megjött, hogy elmúlt a szülés utáni vérzés, közel 3 hétig tartott azóta semmi (most 5 hós a picur). Van akinek szinte azonnal rendesen megjön havonta, akkor is ha szoptat, másnál meg hónapokig semmi. Nem lehet tudni, de én élvezem, hogy legalább ilyen gondom nincs még egy darabig. :) Szerintem kell a szervezetednek még egy kis idõ. (a hasam nekem is fájdogál néha, de semmi)
Ha meg akarod hozni, napi 1 csésze cickafarkfû tea meghozza! Nekem kb 1 hétig kellett innom, és meg is jött rendesen.. Azóta is.
nekem a gyermekágyi vérzés, meg barnázás 6 hétig tartott, aztán 1 hét kihagyás és megjött a menszeszem.akkor még egy kicsit szoptattam, de már nem nagyon volt tejem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kipróbálom a teát! Nekem pontosan 5 hétig tartott a gyermekágyi, azóta semmi!

Szoptattok és múlt hónapban volt meg először. Már 8 napja nem jött meg. Vajon terhes lehetek?

Szoptatom a babám és 10ik hónap útán megjött el?ször de viszont már ebbe a hónapba meg kellett volna jönnie de nem jött meg.Egyik ismerösöm volt így ? nem volt terhes csak valami miatt megjött neki aztán útána hónapokig ismét nem.Viszont a hóm 37C.Szerintettek?

Legjobb válasz: Engem is nagyon érdekelne, más volt-e hasonló helyzetbe, igaz az én babám még csak 7 hós m múlt, nekem már 13 napja késik, vagy mi???

Engem is nagyon érdekelne, más volt-e hasonló helyzetbe, igaz az én babám még csak 7 hós m múlt, nekem már 13 napja késik, vagy mi???
A szoptatás nem fogamzásgátlás. Annál mág a megszakítás is jobb. Amint van valakinek menszesze, szépen teherbe eshet. Sõt, elvileg az elsõ menszesz elõtt két héttel is teherbe eshet már. Elképzelhetõ, hogy egyszerûen csak nem állt vissza a ciklusod még. Ha viszont terhes vagy, akkor 8 napos késésnél már akármelyik teszt kimutatja, még félutáni pisibõl is. Ha nem vagy terhes, és nem is szeretnél az lenni, akkor védekezned kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi második válaszoló a felvílágositást.Hát ezt én is tudtam eddig is:) !!!Úgye nem a fogamzásgátló módszerekrõl kérdeztem de azért köszi. És valóban ilyenkor a tesztek már kimutatják általában úgyhogy holnap veszek egyet.Biztos ami biztos.

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2 reggel és este, 5 napig kellett szednem. Már elmúlt pár napja, de még most sem jött meg, nem tudom miért. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2 reggel és este, 5 napig kellett szednem. Már elmúlt pár napja, de még most sem jött meg, nem tudom miért. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Van aki Frontin gyógyszert szed? Sajnos pánik beteg lettem, de nagyon szeretnénk babyt és már 8 napja nem jött meg, de a teszt negatív.

Legjobb válasz: Frontint? ez a kérdés kicsit összetett, és nem is igazán értem mi a kérdésed, és mire vonatkozik.Én néha szoktam bevenni egy-egy szemet, mikor úgy érzem, hogy már nem bírom tovább, az utóbbi idõ kicsit stresszes volt (szakítás) és ha már majd szétrobbanok, vagy nem tudok aludni, akkor szoktam bevenni. Az a kérdésed, hogy árthat-e a babának? Vagy befolyásolhatja-e a teherbeesést? Konkrét dolgot kérdezz :)

Frontint? ez a kérdés kicsit összetett, és nem is igazán értem mi a kérdésed, és mire vonatkozik.Én néha szoktam bevenni egy-egy szemet, mikor úgy érzem, hogy már nem bírom tovább, az utóbbi idõ kicsit stresszes volt (szakítás) és ha már majd szétrobbanok, vagy nem tudok aludni, akkor szoktam bevenni. Az a kérdésed, hogy árthat-e a babának? Vagy befolyásolhatja-e a teherbeesést? Konkrét dolgot kérdezz :)
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van nem fejeztem be a kérdést.Legfõképp az érdekel, hogy okozhat-e problémát a babának.
Szia én Rivotrilt szedek, de a hatásmechanizmusa ugyan az végül is!Peteérésem van, de az orvos javasolta, hogy ha babát akarunk legalább fél évvel elõtte szóljak, mert le kell róla "állni"....sem terhesség, sem pedig szoptatás alatt nem szabad szedni!Mivel ezek nagyon erõs idegnyugtatók, okozhatnak a babánál fejlõdési rendellenességet!De ha pánikbeteg vagy háááát nem tudom...mert azt muszáj kezelni ugye, kérdezz rá a dokidnál...mármint a pszichiáternél!
ha babát szeretnél és pánikbeteg vagy, szerintem várj. Menj dokihoz, én gyógyszerekkel kb egy év alatt kijöttem, pedig elég ramatyul voltam. kezeltesd magad, a babának is jobb lesz úgy a pocidban ha nem azt érzi hogy az anyukája fél, vagy ideges.
Nálam a barnázás is a menses része. Így kezdõdik, és aztán jön pár nap múlva a vér.
A kérdező hozzászólása: ok. De ha mondjuk akkor megfogant, de meg be sem agyazodott, akkor meg ebbe a menszibe nem befolyasol nem?Egyebkent nekem erössen görcsöl menszi elött, es alatt is, abbol tudom, hogy megjön, mert en nem nagyon barnazgatok elötte, inkabb tiszta folyasom van, es az jo sok.Aztan verzek de nagyon ket harom napig, aztan enyhül, de most olyan furi, mert egyaltalan nem neveznem görcsölesnek amit erzek.
Szia! Sztem, mivel elég késõn voltatok együtt, így bebeszéled magadnak.Hatsz a pszichédre, és ezért vannak ilyen tüneteid. Persze baba is lehetne, de nem mensi elõtt 3 nappali szeretkezésbõl.Ha a ciklusod normális, akkor bizony már rég túl voltál a PÉ-n, ami 10.-17.ciklusnap között van, ti a 24.-en voltatok együtt, így nem lehet baba.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Valoszinüleg igazad van, mert tenyleg nagyon szeretnem a babat.Igazabol megis azt mondom, hogy annyira megsem eltem ble magam.Ami tulajdonkeppen erdekelt volna az az, hogy befolyasolhat-e egy nem beagyazodott, csak eppen megfogant terhesseg egy menszeszt.Vegülis ha netalan megis terhes leszek, hamarosan ugyis megtudom.Köszi, hogy valaszoltal, be is fejezem az ezen valo ragodast, mert semmi ertelme.Azert ha tudod befolyasolhatja -e, megirhatnad, :-)köszi
Öreg róka vagyok.Én úgy gondolom, hogy nem befolyásolhatja, mert még nem történt meg a beágyazódás.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi a jo kivansagot is, es a hasznos valaszt is.Megfogadom a tanacsodat, es leallok a dologrol...marmint, hogy nem ragom magam rajta, mert lehet tenyleg befolyasolom vele a dolgokat, es becsapom magam.Ha jönnie kell, ugyis jön, ha meg nem, akkor meg nem jött el az ideje.Egyszer ugyis sikerül, ha mar egy sikerült.Na nem dumalok mar annyit..:-)köszi

Már 8 napja nem jött meg a menstruációm. Fogamzásgátlót szedek már sok éve, de a múlt hónapban 2 szem egymást követően kimaradt. Eddig 2 tesztem lett negatív (egyik ma reggel). Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

A hasam fáj, mintha meg akarna jönni, nagyon fáradékony is vagyok, testh?m 37,1. Melleim nem feszülnek, hányingerem sincs. Utolsó menst. dec 4-én volt. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Én is szedtem jó néhány évig tablettát és nekem azt mondta az orvosom, hogy attól hogy két napot kimaradt, még eléggé védett a szervezet. Lehet, hogy idõjárásra, vagy bármi más hatásra csúszik. Csinálj esetleg egy tesztet, vagy hívd fel a dokidat. A gyógyszer tájékoztatóján egyébként rajta van, hogy ha kihagysz gyógyszert, akkor mi lehet (függ attól, hogy mely idõpontban felejted el bevenni) és hogyan kell pótolni.

Én is szedtem jó néhány évig tablettát és nekem azt mondta az orvosom, hogy attól hogy két napot kimaradt, még eléggé védett a szervezet. Lehet, hogy idõjárásra, vagy bármi más hatásra csúszik. Csinálj esetleg egy tesztet, vagy hívd fel a dokidat. A gyógyszer tájékoztatóján egyébként rajta van, hogy ha kihagysz gyógyszert, akkor mi lehet (függ attól, hogy mely idõpontban felejted el bevenni) és hogyan kell pótolni.
Hááát...nem akarok vészmadár lenni, de lehet át kell gondolnod az életed értelmét.Lehet nem ártana elmenni nõdokihoz sem.A hõemelkedést így télen nem sorolnám a gyanujelek közé, de nekem ez a fáradékonyság nekem gyanus, meg ez a meg akar jönni.Mint kiderült nagymamámtól, h az aluszékonyság a baba egyik legbiztosabb jele.
Szerintem tesztelj! Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Még várok pár napot, nem akarok csalódni:) Biztos pozira megyek!!!
Hát ha mindig pontos, akkor reménykedhetsz!
A kérdező hozzászólása: Tesztem eredménye:POZITÍV!!!!!!
Gratulálok:) :) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!