Találatok a következő kifejezésre: Már 8 nem jött (31 db)

Már 8 hónapja nem szoptatok és ma pár csepp tej jött az egyik mellemből! Ez normális? Tapasztalat?

Legjobb válasz: nekem is ez volt, voltam orvosnál, mert kistesót szerettünk volna, és nem jött össze. Azt mondta, hogy normális , ha rendszeresen menstruálsz, van peteéreés. Végül igaza lett, 1-2 hónap múlva terhes lettem, pedig még akkor is volt tejem. Ez nekem is a szopi abbahygása után 8-10 hónappal volt.

nekem is ez volt, voltam orvosnál, mert kistesót szerettünk volna, és nem jött össze. Azt mondta, hogy normális , ha rendszeresen menstruálsz, van peteéreés. Végül igaza lett, 1-2 hónap múlva terhes lettem, pedig még akkor is volt tejem. Ez nekem is a szopi abbahygása után 8-10 hónappal volt.
Igen ez normális, kell idõ míg "vissza"regenerálodik a szervezeted, nekem 1 évig volt tejem. 4gyermekes anyuka.

A tejem a kisfiam 8-hónapos kora előtt1 héttel apadt el és még nem jött meg pedig most már 10-hónapossak vagyunk! És a szülés óta egyszer sem jött meg a szoptatás miatt gondolom! És a terhességi teszt is negatív lett! Mi lehet a gond?

Elmentem orvoshoz és ő menotest vizsgálatra küldött! Szerintetek nem kellet volna egy vér vizsgálat is a hogy a hormonjaimat megnézze?

Legjobb válasz: Nekem a szoptatás abbahagyása után 6 hónappal jött meg az elsõ menszim. És semmiféle problémám nem volt.

Nekem a szoptatás abbahagyása után 6 hónappal jött meg az elsõ menszim. És semmiféle problémám nem volt.
Nekem szoptatás után 4 hónappal jött meg, de én nem is mentem ezért orvoshoz mert simán belefér félév is mire visszaáll minden.

Szoptatok még, 8. ho után jött meg először de a második már nem jött meg. Ez még nem állt helyre vagy jön a kistesó? Védekezünk.

Legjobb válasz: ha rendesen védekeztek sztem még hormonháztartás nem jött helyre....fõleg ha szoptatsz még

ha rendesen védekeztek sztem még hormonháztartás nem jött helyre....fõleg ha szoptatsz még
Egyetértek az elõttem szólóval. Még annyit, hogy ha véletlenül terhes is vagy, akkor sem gond, ha közben szoptatsz (persze csak ha nem görcsölsz). Ha nagyon nyugtalanít a dolog, vegyél egy tesztet.
Ha védekeztek, elég valoszínu, hogy csak a hormonok nem rendezodtek még. Nekem kb. fél évig volt rendszertelen, akár 35 napos is, mostanra állt vissza.
Nekem a szülés után elõször 7, 5 hónapra jött meg. A második mensi a baba 10 hós korában jött meg, csak utána állt be havonta. Sajnos elég rendezetlen ciklusba, 24-36 naposak. Viszont még szoptatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kipróbáltam egy tesztet ami elõször negativ lett pár óra mulva ua teszten megjelent halványan a pozitiv csik, tehát most már teljesen tanácstalan vagyok.
Hááát...a tesztekre általában rá van írva - legalábbis, amilyeneket én eddig használtam -, hogy hány perc után kell leolvasni az eredményt, azon az idon túl már nem mutat valos eredményt. ezt esetleg nézd meg... és esetleg csinálj egy másik tesztet is. De védekezés mellett kicsi a valoszínusége szerintem.
Nekem 7 hónapos volt a fiam, mikor megjött. Aztán mikor nyolc hónapos lett, már terhes is voltam megint :-))
A lányomnál 3 hó után, a fiamnál fél év után jött az elsõ menzesz.Persze nagyban befolyásoló tényezõ volt, hogy elsõre csak 2 hónapig volt tejem sajnos, másodszor pedig 5 hónapig.Mikor abbahagytam a szoptatást rögtön kezdõdött a peteérés.:) Evvel nem arra akarlak bíztatni hogy hagyd abba a szoptatást, nehogy félre értsd, csak leírtam a tapasztalatom! Sok sikert a kistesóhoz!
11 hónapos volt mikor megjött az elsõ mensim, utána két hónappal a következõ, azóta rendszeres. Vagyis már nem, mert ismét kismama vagyok, 18 hetes.
Szia! 13hónapos lesz a kisfiam, egy éves kora elõtt 2 héttel jött meg, mert mostanság már nem szopik olyan intenzíven, de azért még cicizik! Adri
Jõvõ hétem lesz 4 hónapos a lányom, csak anyatejes, és ezen héten jött meg elõször. Nem bántam volna, ha nem jön meg még jó pár hónapig, de ez van.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, és még várom a további tapasztalataitokat!
én 10 és fél hónapja szültem és még enm jött meg. még szoptatok.
szia! Hallottam eseteket arról, hogy valaki szoptatott, nem menstruált és teljes biztonsággal "végzett" védekezés nélküli szex után újra teherbe esett. Állítólag sok esetben van peteérés szoptatás alatt, úgy hogy ráadásul nincs mensi sem.De a hivatalos vélemény szerint addig nincs menses, míg szoptat egy nõ.Reméljük ezen részével majd Te is így leszel....
Kislányom már 10 hónapos, de még semmi. Bár nálam az is közre játszhat, hogy Cerazettet szedek.
15 hónapos koráig szoptattam a fiamat, ezen idõ alatt egyszer sem menstruáltam. A szopi utolsó napját követõ 45. napon jött meg elöször!!

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

Már 8 hete szültem és még mindig nem jött meg. Mikor fog?

Már nem szoptataok, mégis mikor fog megjönni? Folyamatosan fájdogál a hasam, de semmi.

Legjobb válasz: Bár én szoptattam, nekem nyolc hónap kihagyás után jött meg.

Bár én szoptattam, nekem nyolc hónap kihagyás után jött meg.
Szia! Ez nagyon változó, mindenkinél más. Elsõ babámnál 9 hónap múlva jött meg, szoptattam. Most 3 héttel az után megjött, hogy elmúlt a szülés utáni vérzés, közel 3 hétig tartott azóta semmi (most 5 hós a picur). Van akinek szinte azonnal rendesen megjön havonta, akkor is ha szoptat, másnál meg hónapokig semmi. Nem lehet tudni, de én élvezem, hogy legalább ilyen gondom nincs még egy darabig. :) Szerintem kell a szervezetednek még egy kis idõ. (a hasam nekem is fájdogál néha, de semmi)
Ha meg akarod hozni, napi 1 csésze cickafarkfû tea meghozza! Nekem kb 1 hétig kellett innom, és meg is jött rendesen.. Azóta is.
nekem a gyermekágyi vérzés, meg barnázás 6 hétig tartott, aztán 1 hét kihagyás és megjött a menszeszem.akkor még egy kicsit szoptattam, de már nem nagyon volt tejem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kipróbálom a teát! Nekem pontosan 5 hétig tartott a gyermekágyi, azóta semmi!

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2 reggel és este, 5 napig kellett szednem. Már elmúlt pár napja, de még most sem jött meg, nem tudom miért. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2 reggel és este, 5 napig kellett szednem. Már elmúlt pár napja, de még most sem jött meg, nem tudom miért. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Van aki Frontin gyógyszert szed? Sajnos pánik beteg lettem, de nagyon szeretnénk babyt és már 8 napja nem jött meg, de a teszt negatív.

Legjobb válasz: Frontint? ez a kérdés kicsit összetett, és nem is igazán értem mi a kérdésed, és mire vonatkozik.Én néha szoktam bevenni egy-egy szemet, mikor úgy érzem, hogy már nem bírom tovább, az utóbbi idõ kicsit stresszes volt (szakítás) és ha már majd szétrobbanok, vagy nem tudok aludni, akkor szoktam bevenni. Az a kérdésed, hogy árthat-e a babának? Vagy befolyásolhatja-e a teherbeesést? Konkrét dolgot kérdezz :)

Frontint? ez a kérdés kicsit összetett, és nem is igazán értem mi a kérdésed, és mire vonatkozik.Én néha szoktam bevenni egy-egy szemet, mikor úgy érzem, hogy már nem bírom tovább, az utóbbi idõ kicsit stresszes volt (szakítás) és ha már majd szétrobbanok, vagy nem tudok aludni, akkor szoktam bevenni. Az a kérdésed, hogy árthat-e a babának? Vagy befolyásolhatja-e a teherbeesést? Konkrét dolgot kérdezz :)
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van nem fejeztem be a kérdést.Legfõképp az érdekel, hogy okozhat-e problémát a babának.
Szia én Rivotrilt szedek, de a hatásmechanizmusa ugyan az végül is!Peteérésem van, de az orvos javasolta, hogy ha babát akarunk legalább fél évvel elõtte szóljak, mert le kell róla "állni"....sem terhesség, sem pedig szoptatás alatt nem szabad szedni!Mivel ezek nagyon erõs idegnyugtatók, okozhatnak a babánál fejlõdési rendellenességet!De ha pánikbeteg vagy háááát nem tudom...mert azt muszáj kezelni ugye, kérdezz rá a dokidnál...mármint a pszichiáternél!
ha babát szeretnél és pánikbeteg vagy, szerintem várj. Menj dokihoz, én gyógyszerekkel kb egy év alatt kijöttem, pedig elég ramatyul voltam. kezeltesd magad, a babának is jobb lesz úgy a pocidban ha nem azt érzi hogy az anyukája fél, vagy ideges.
Szerintem tesztelj! Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Még várok pár napot, nem akarok csalódni:) Biztos pozira megyek!!!
Hát ha mindig pontos, akkor reménykedhetsz!
A kérdező hozzászólása: Tesztem eredménye:POZITÍV!!!!!!
Gratulálok:) :) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!