Találatok a következő kifejezésre: Már 8 nem (692 db)

Lehetséges hogy már 8, 5 hónaposan vált? Ez így marad, vagy csak véletlen? Nem lenne még korai a napi egy alvás?

Kislányom 5,5hónapos korában tért át a napi 3alvásról 2re, és most meg már csak egyszer alszik pár napja. Ráadásul pont ebédid?ben alszik mert 11,fél12t?l 2,fél3ig. Utána már csak este 8,fél9t?l reggel 7,8ig. Mikor legyen az ebédid? ha így marad??

Legjobb válasz: Szia,nekem a 8 hós babám is kb.ezt csinálja!Engem is érdekelne ez a kérdés.Már pár napja 9-körül kel,és este 8-kor már alszik.Nappal max.2 órát alszik egyszer.Nagyon ritka ha elalszik még egy felet délután is!Gondolom ennyi már csak az igényük!

Szia, nekem a 8 hós babám is kb.ezt csinálja!Engem is érdekelne ez a kérdés.Már pár napja 9-körül kel, és este 8-kor már alszik.Nappal max.2 órát alszik egyszer.Nagyon ritka ha elalszik még egy felet délután is!Gondolom ennyi már csak az igényük!
A kérdező hozzászólása: Lányom is már pár napja 8-9között kel, pedig edíg 7körül szokott születése óta. Este 8kor lenne fürdés, de fél8ra kellett elõre hozni, mert akkor már nagyon nyügös, semmi nem jó neki. Két éjjel viszont fent volt 2-3ig, tornázott az ágyában. Lehet azért alszik ilyen sokáig. Nekem fura hogy ilyen korán áttérne a napi egy alvásra, általában 11-12hónaposan szoktak, legalábbis ezt olvastam. Ismerõsöm is van akinél ennyi idõs a baba, nem is egy, és náluk még 2szer alszanak. Hát lehet hogy a mi babáinknak kevesebb az alvásigénye. Majd meglátjuk :o)
Elmesélem a mi esetünket. Kisfiam 2 hetesen már kiakasztott azzal, hogy délután csak fél 3-tól aludt este 6-ig. Ez ment fél éves koráig, utána már csak nagy-nagy ringatás-dúdolás árán aludt el, illetve ha autóval mentünk valahova, akkor bármikor képes volt elaludni, sõt még most is, pedig már 5 éves. 1 éves korától egyáltalán nem aludt. 1 éves koráig reggel 6-kor kelt, és 9-10 között aludt el, hiába raktam le 8 elõtt. Kb. 3 éves volt mikor reggel aludt 7-fél 8-ig. 3 hónapos korától átaludta az éjszakákat, kivéve ha volt valami baja (betegség, fogzás) Elhihetitek mindent kipróbáltam, hogy elaltassam, de semmi sem vált be. Azóta sem nagy az alvásigénye. Viszont foglalkozni rengeteget kellett vele. :) (ami persze nem volt baj) Nem egyformák a gyerekek, õk kevesebb alvással is beérik ezek szerint.

Így jártam anyátokkal 8. évad mikor lesz már végra magyar szinkronnal? Vagy már soha nem lesz?

Legjobb válasz: Tavaly õsszel, mikor elkezdõdött a 8. évad amerikában, akkor itt a comedy centralon nagyon reklámozták, hogy jön a 7. évad magyarul. Szóval ebbõl kiindulva elképzelhetõ, hogy most õsszel jön a 8. évad szinkronosan.

Tavaly õsszel, mikor elkezdõdött a 8. évad amerikában, akkor itt a comedy centralon nagyon reklámozták, hogy jön a 7. évad magyarul. Szóval ebbõl kiindulva elképzelhetõ, hogy most õsszel jön a 8. évad szinkronosan.
Ez évek óta így van, egy éves csúszásban van itthon.
A kérdező hozzászólása: :( :(
Én se bírok várni. Azt fogom csinálni hogy megnézem feliratosan és ha lesz szinkron akkor azzal is.
Október 7-én a Comedy Central-on :)

Ha az átlaghőm 36, 3 akkor a 36, 7-36, 8 már jó? Ha így marad és nem jön meg ebből már lehet babára következtetni? Nem kellene feljebb mennie ha sikerült volna? A hétvégére nem várom.

Legjobb válasz: "Ha így marad és nem jön meg ebbõl már lehet babára következtetni?" igy igaz. nem feltétlen mindenkinek magas a hõje a 36,7-8-9 is tökéletes.

"Ha így marad és nem jön meg ebbõl már lehet babára következtetni?" igy igaz. nem feltétlen mindenkinek magas a hõje a 36, 7-8-9 is tökéletes.
Ahogy az elsõ válaszoló írta, tökéletes a hõ, nem kell 37 fölé menni, nekem sem ment.Nekem 36.8 volt, tudtam hogy baba van, másnap a teszt is kimutatta. Azóta a nyolc hós a fiam:-)

Van egy lány aki tetszik, de van már pasija. Nem rég szakítottak, de újra összejöttek. Már találkoztunk is és érzem, h én is tetszem neki, de ott van a pasija akit 8 éve ismer. Mit csináljak, h elhódítsam?

Legjobb válasz: Add magad és legyél lovagias ! ha már van vonzalom akkor csak pakolni kell a tûzre már :) gondolom akkor a 8 éves kapcsolata már megszokás. ha megvan a szikra kkor hajrá :)

Add magad és legyél lovagias ! ha már van vonzalom akkor csak pakolni kell a tûzre már :) gondolom akkor a 8 éves kapcsolata már megszokás. ha megvan a szikra kkor hajrá :)

Meddig adok harisnyát, alsónadrágot 4 éves körüli örökmozgó fiukra? Ha reggel már 8 fok van s napközben 15, rosszul csinálom, ha nem adok rá?

Legjobb válasz: Mi még adunk, azért még nincs 8 fok. Mi ugy csináljuk hogy ha melegebb lesz, akkor vékonyabb harisnya, vékonyabb gatya, majd már harisnyát nem adunk rá... de most még kell.

Mi még adunk, azért még nincs 8 fok. Mi ugy csináljuk hogy ha melegebb lesz, akkor vékonyabb harisnya, vékonyabb gatya, majd már harisnyát nem adunk rá... de most még kell.
A kérdező hozzászólása: most pl. 6 fok van, de nappalra 20-22t is mondanak romániába, s jövö hétre éjjelre is 8-10et irnak, ezért gondoltam megkérdem, az összel is csak akkor kapott ha 5fok alatt volt, ha jol emlékszem.Na akkor még egy darabig kibírjuk remélem már nem kell sokáig bajlodni a sok öltözéssel
Ált. 10 fok felett nem adok már harisnyát a gyerekeimre, de ez attól is függ, hogy hová megyünk. Ha reggel 8 fok van és gyalog megyünk vagy olyan helyre, ahol sanszos, hogy sok idõt eltöltünk kint, akkor azért adnék már rá, legfeljebb úgy öltöztetném, hogy késõbb, amikor már melegebb van, le tudjam venni róla. Ha reggel rövid ideig vagy kocsival megyünk, akkor már nem adnék rá harisnyát/jégeralsót.
Ha olyan meleg van már ott, akkor nem kötelezõ, kérdezd meg tõle hogy fázik-e vagy valami, de ha nem adsz rá harisnyát akkor egy vastagabb gatya és akkor pont jó:)
Nem nézem a fokot, inkább azt, hogy mi a program. Ha játszótérre megyünk, viszonylag sokáig ráadom, mert azért a föld még hideg és leül a homokozóban, stb... Elfér rajta, mi még hordjuk.
15 fokban nem adok már rá, inkább kap egy kicsit vastagabb gatyát. 3 éves, de örökké valóság az öltözködés, fõleg a harisnya.
nem olyan drága az a 8 giga memória nyugodtan vehetsz annyit
Mindenképpen 8 Gb-t most elég olcsók is a DDR3-as memóriák úgy hogy mindenképp 8.
Igen 8Gigát, viszont ez ne menjen egy jobb videokártya vagy egy drágább alkatrész rovására. Ha például ezen múlik hogy HD7850 vagy HD7870 VGA-d lesz, akkor most inkább a 4giga, mert ezt késõbb bármikor tudod bõvíteni. De egyébként igen, ha teheted 8gigát vegyél.

Azért nem esek teherbe már 8 hónapja mert, én jobban szeretném mint a párom? Már nagyon el vagyok keseredve! Mit csináljak még, hogy tutira össze jöjjön?

Legjobb válasz: 8 hó még nem a világ. Mi 15 hónapig próbálkoztunk, mikor terhes lettem végre.Ne görcsölj azon, hogy na most végre terhes leszek, mert akkor nem fog sikerülni. Inkább élvezd.

8 hó még nem a világ. Mi 15 hónapig próbálkoztunk, mikor terhes lettem végre.Ne görcsölj azon, hogy na most végre terhes leszek, mert akkor nem fog sikerülni. Inkább élvezd.
A kérdező hozzászólása: Élvezem de amikor teszteltem 3db pozi tesztet és elmentem a dokihoz és azt mondta, hogy nem vagyok terhes akkor egy kicsit ki voltam!!! Nálad mi a helyzet?
Mi is 8 hónapja próbálkozunk, a második baba lenne.Az elsõ hamar sikerült, de a második nem akar összejönni.Eddig bevallom sokszor szexeltem úgy a férjemmel hogy csak a baba miatt, mert peteérés volt.Ezt a férjem észre is vette rajtam és így nem volt kedve a szexhez.Szerintem õk is ugyanannyira akarják a babát mint mi, csak érzik rajtunk hogy rágörcsölünk ezért el megy a kedvük tõle.Már 2 hónapja nem nézem a peteérést, tényleg csak akkor vagyunk együtt amikor megkívánjuk egymást, és érdekes hogy mennyire megnõtt a szexuális vágyam hogy nem gondolok rá.
Szia! Biztosan nem azért nem sikerül, mert jobban szeretnéd, mint a párod. :-) Tudom, 8 hónap nem a világ, és csak egy év után (fiataloknál 2) kezdik el a kivizsgálásokat. De! Azért a 8 hónap egy egészséges párnál, akik minden hónapban akkor vannak együtt, amikor kell, kicsit hosszú. Én nem várnék tovább, úgy mennék a dokihoz, hogy már két éve szeretnénk, elvégre nem õ tartja a gyertyát, nem tudhatja mióta próbálkoztok. Egy kivizsgálás nem árthat, ha feleslegesnek is bizonyul késõbb, mert esetleg közben összejön a baba. Mire mindennel végeznek, az úgyis hónapok kérdése, nekünk fél évünk ment rá. :-( És ha esetleg van vmi baj, akkor megkímélheted magad még pár havi idegeskedéstõl. Mielõbbi babásodást kívánok!
8hónap???Nekünk 10év kellett a 2.babához Az elsõhöz 1, 5 év kitartás és orvos szerintem is!!!
Tényleg nem sok a 8 hónap, de átélni rettenet. Mi 19 hónapja sikertelenül próbálkozunk... Szerintem is lassan elmehetnétek dokihoz, úgyis több hónapos hercehurca lesz!

Kislányom 7 hós, és nappal alig alszik. Legjobb esetben is 2x 1/2 órát. Nem kevés ez. Este már 8-ra beájul, nem alussza végig az éjszakát, azaz félálomban eszik 1x és reggel kb.7-8 alszik. Nem kevés ez?

Legjobb válasz: szia, a mi kisfiunk 15 hónapos, de 3 hós kora óta alig alszik nap közben. folyton "úton van", nagyon aktiv, nem is értettem soha hogy lehet elég az az 1-1,5 órácska neki. már nem agyalok rajta, ha fáradt úgyis elalszik :) Ági

szia, a mi kisfiunk 15 hónapos, de 3 hós kora óta alig alszik nap közben. folyton "úton van", nagyon aktiv, nem is értettem soha hogy lehet elég az az 1-1, 5 órácska neki. már nem agyalok rajta, ha fáradt úgyis elalszik :) Ági

9 hós kisfiam még nem ült fel magától, de már 8 hós korától ülve játszik, ha elfárad lefekszik.8 hós korától kezdve stabilan ül, és fel kel ültetni, mert különben sír. Ártok a gerincének ezzel?

Legjobb válasz: Ilyen idõsen elvileg már nem. Viszont ezzel megakadályozod, hogy megtanuljon magától felülni. Minek strapálja magát, ha úgyis felültetik. Nem fejlõdnek a hasizmai, hátizmai. Ezáltal nem is tudja úgy tartani a gerincét, tehát a teljes súly a gerincen nyugszik. Ne ültesd fel.

Ilyen idõsen elvileg már nem. Viszont ezzel megakadályozod, hogy megtanuljon magától felülni. Minek strapálja magát, ha úgyis felültetik. Nem fejlõdnek a hasizmai, hátizmai. Ezáltal nem is tudja úgy tartani a gerincét, tehát a teljes súly a gerincen nyugszik. Ne ültesd fel.
Nekem 7 hónapos volt a fiam, mikor megjött. Aztán mikor nyolc hónapos lett, már terhes is voltam megint :-))
A lányomnál 3 hó után, a fiamnál fél év után jött az elsõ menzesz.Persze nagyban befolyásoló tényezõ volt, hogy elsõre csak 2 hónapig volt tejem sajnos, másodszor pedig 5 hónapig.Mikor abbahagytam a szoptatást rögtön kezdõdött a peteérés.:) Evvel nem arra akarlak bíztatni hogy hagyd abba a szoptatást, nehogy félre értsd, csak leírtam a tapasztalatom! Sok sikert a kistesóhoz!
11 hónapos volt mikor megjött az elsõ mensim, utána két hónappal a következõ, azóta rendszeres. Vagyis már nem, mert ismét kismama vagyok, 18 hetes.
Szia! 13hónapos lesz a kisfiam, egy éves kora elõtt 2 héttel jött meg, mert mostanság már nem szopik olyan intenzíven, de azért még cicizik! Adri
Jõvõ hétem lesz 4 hónapos a lányom, csak anyatejes, és ezen héten jött meg elõször. Nem bántam volna, ha nem jön meg még jó pár hónapig, de ez van.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, és még várom a további tapasztalataitokat!
én 10 és fél hónapja szültem és még enm jött meg. még szoptatok.
szia! Hallottam eseteket arról, hogy valaki szoptatott, nem menstruált és teljes biztonsággal "végzett" védekezés nélküli szex után újra teherbe esett. Állítólag sok esetben van peteérés szoptatás alatt, úgy hogy ráadásul nincs mensi sem.De a hivatalos vélemény szerint addig nincs menses, míg szoptat egy nõ.Reméljük ezen részével majd Te is így leszel....
Kislányom már 10 hónapos, de még semmi. Bár nálam az is közre játszhat, hogy Cerazettet szedek.
15 hónapos koráig szoptattam a fiamat, ezen idõ alatt egyszer sem menstruáltam. A szopi utolsó napját követõ 45. napon jött meg elöször!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!