Találatok a következő kifejezésre: Már 6. nem jön (29 db)

Ha valaki 5. , 6. héten nem kezd el émelyegni, hányni, annak már elő sem jön?

van olyan "id?pont" amikor már kijelenthet? hogy ez a terhesség nem lesz émelyg?s? természetesen a 40.hét kivételével:-DDD

Legjobb válasz: Szerintem nincs ilyen határ. Ismertem olyat, akinek a 20. héten kezdõdött. De az 5-6. hét még korai, a legtöbben a 6-10. hét között kezdik. Én mondjuk már az 5. héten, és jó sokáig kitartott...erre sajnos nincs szabály.

Szerintem nincs ilyen határ. Ismertem olyat, akinek a 20. héten kezdõdött. De az 5-6. hét még korai, a legtöbben a 6-10. hét között kezdik. Én mondjuk már az 5. héten, és jó sokáig kitartott...erre sajnos nincs szabály.
szerintem 12.hét határ. Addig ne nyugodj meg effelõl.
én a 8.héttõl hánytam 0-24-ben elõtte semmi bajon nem volt.barátnõm aki most 28 hetes, a 20.héttõl hány folyamatosan... 38hkm
Hát sajnos erre nem lehet alapozni... Nekem 7. hétig semmi bajom nem volt és azt gondoltam, hogy már nem is lesz... De lett! :-) 8. héttõl a 14. hétig majd meghaltam... Non-stop rosszullét! :-S Valakinél nem is jelentkezik egész terhesség alatt, valaki meg végig rosszul van a 9 hónap alatt. ;-)
Hányni egyszer sem hánytam, viszont nem volt olyan nap, hogy ne lett volna hányingerem vagy ne émelyegtem volna, mondom ezt a 40. hétben :) 39 hetes kismama

Babát szeretnénk, de sose jött ki úgy a lépés, hogy ovu környékén legyünk együtt. Mindig belémmegy, de már 6 hónapja próbálkozunk, és nem jön össze. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Teherbe esni csak akkor lehet, amikor van benned egy érett petesejt. Egy hónapban kb 3 nap ez, az ovulációd, és még utána kettõ. Muszáj pont akkor szeretkeznetek, különben kb soha nem leszel terhes... Hogy minél pontosabban tudd, érdemes hõmérõznöd (és nem hónaljban mérve...). Ha nem akkor próbálkoztok, amikor termékeny vagy, akkor nem is értem mit vársz. Amúgy meg 6 hónap az csak 6 alkalom, szóval nem olyan vészes, ha hatodszorra nem esel teherbe, van akinek évek alatt sikerül csak. Amúgy meg nem is értem, hogy ha rendszeres szexuális életet éltek, akkor hogyan tudjátok pont azokat a napokat elmúlasztani...

Teherbe esni csak akkor lehet, amikor van benned egy érett petesejt. Egy hónapban kb 3 nap ez, az ovulációd, és még utána kettõ. Muszáj pont akkor szeretkeznetek, különben kb soha nem leszel terhes... Hogy minél pontosabban tudd, érdemes hõmérõznöd (és nem hónaljban mérve...). Ha nem akkor próbálkoztok, amikor termékeny vagy, akkor nem is értem mit vársz. Amúgy meg 6 hónap az csak 6 alkalom, szóval nem olyan vészes, ha hatodszorra nem esel teherbe, van akinek évek alatt sikerül csak. Amúgy meg nem is értem, hogy ha rendszeres szexuális életet éltek, akkor hogyan tudjátok pont azokat a napokat elmúlasztani...
Szerintem beszéljetek egy dokival, hasznosabb tanácsokat ad, mint bárki itt.
Próbáljátok megúgy, hogy ovu környékére essen.
A kérdező hozzászólása: Ok, csak mert itt olyanokat is olvasni, hogy bármikor teherbe lehet esni, meg elõváladék, meg stb..
"Bármikor teherbe lehet esni" Igen tõlem ;) Viccen kívül, kértek már fel "Nemzõ Apának" :)
Csak akkor lehet teherbe esni, ha van benned egy megtermékenyítésre váró érett petesejt, semmikor máskor nem. Nem is értem, ha lógtál biológia óráról, akkor ne szülj inkább gyereket, mert az is hülye lesz...
A kérdező hozzászólása: miért lennék hülye? mások meg azt irkálják, hogy már megszakitással is teherbe lehet esni, meg hogy bármikor, akkor most mi van?
Kedves kérdezõ azért írják, mert a spontán pete érésre gondolnak. Ez változó, van akinél soha nem fordul elõ ilyen, és van akinek minden nagyobb orgazmusnál. Egyébként dokihoz kellene menni, azt hiszem az elsõ lépés a vitamin kúra. Ha azután egy évvel sincs eredmény, akkor komolyabban utána kell nézni. Egyébként az orvosok is azt mondják, hogy legalább egy év próbálkozás után mondhatni azt, hogy na akkor nézzünk utána mi lehet a gond.

Mit tegyek 6 hetes kislanyom 6 napos szorulasaval? Budiket pukizik (mint egy felnott) de semmi nem jon neki. Mar probaltam:lazmero, viz, tea, szilva le, has maszirozas de semmi.

Vigyem orvoshoz?Kb. 1.5 hete kezdtuk a tapszert mert mar keves a tejem.Mit pobalajak meg?Kup itt nincs(kulfoldon vagyunk).Szegeny nagyon szenved es probalkozik de nem sikerul neki.A hasat nem ereztem kemenynek csak amikor sir mert akkor befeszit.

Legjobb válasz: Laevolac szirup. Nem tudom kaphatja-e már, egyébként nem gyógyszer. Orvostól kérdezz utána.

Laevolac szirup. Nem tudom kaphatja-e már, egyébként nem gyógyszer. Orvostól kérdezz utána.
Minden képen vidd orvoshoz!6 napja nem kakilt akkor abból még bélcsavarodást is kaphat és az mûtét!Az orvos kiír neki valamilyen hashajtót de az is lehet, hogy beöntést kap a picúr.Ma még bizti rendel a gyerek orvos ne várj hétfõig!!!!!!
Szia Ezzel mi is kínlódunk pedig már 3 hónaposak leszünk. Sorolom mi mivel próbálkoztunk:-) - Espumizan /nem hat/ - Infacol /böfizni jó/ - Laevolac /beválik aponta 3X 5 ml/ - Angol víz / hááát nem tudom vannak fenntartásaim, de azért adjuk azt is Kamilla tea /jó/ Mindezek ellenére egész nap kínlódunk, állandóan nyom néha már fogalmam sincs mit, mert szerintem már nincs minek kijönni. Éjjel fél 3-kor ébred és 5-ig csak nyom nyom nem alszunk, de már legalább nem sír! Próbáld ki ezeket szerintem már több csodaszer talán nincs is:-)
Ugyan a kérdezõnek valószínûleg már nem aktuális, de pontosítanék! Az Espumisan csepp az nem kakira van, hanem puffadásra, konkrétan hasfájásra! Nekünk ez volt a csodaszer! Evés elõtt kell adni, és máris nyugodt az éjszaka. Hogy a témához is szóljak, a hat napos szorulás már sok! Gyermekorvoshoz kell vinni, és õ majd megoldja! Nem szabad várni, mert komoly bajokat lehet vele okozni!

Már 6. napja nem jön meg, a mellem érzékeny, a hasam is olyan furcsa. vettem már egy pár tesztet de negativot mutat. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy nem elég magas a hormon szintje, hogy a teszt jelezze. Érdemes lenne egy új tesztet csinálni és ha nem jön meg, orvoshoz menni, hogy mi lehet a hátterében. Vigyázz magadra!

Elõfordulhat, hogy nem elég magas a hormon szintje, hogy a teszt jelezze. Érdemes lenne egy új tesztet csinálni és ha nem jön meg, orvoshoz menni, hogy mi lehet a hátterében. Vigyázz magadra!
Én is így voltam vele, nekem 10 napot késett, de tegnap sajna megjött.Pár nap múlva csinálj még 1 tesztet.Legyen az az eredmény amit szeretnél!
Ha már több tesztet is csináltál szerintem menj el dokihoz. Lehet, hogy alcsony a hcg szinted, a doki majd többet tud talán mondani.-) A - teszttõl még lehetsz terhes. Van akinek még 7 hetesen is -.
Nekem ugyanilyen tüneteim voltak, 6 napott késett, aztán megjött! Sajnos a mellérzékenység lehet a közelgõ mensi jele.

6 és fél hónapos a kislányom, már 5 hónaposan kijött két fogunk, azóta semmi, viszont nem alszik, éjszakánként van, hogy 8-szor is felkel. A foga jöhet? Milyen jó ötleteitek vannak, hogy jobban aludjon? (még ki nem jönnek a fogak, ez lesz? )

Legjobb válasz: Neked is most jött ki a fogad? Elég késõn! Lehet,hogy azért kel fel a lányod éjjel,mert jön még foga,de az is lehet,hogy nem lakik jól a vacsorával!

Neked is most jött ki a fogad? Elég késõn! Lehet, hogy azért kel fel a lányod éjjel, mert jön még foga, de az is lehet, hogy nem lakik jól a vacsorával!
szia. 5 hós lányom szintén sokszor fölkelt éjszakánként az elmúlt napokban, kinlódik a fogával (még egy sincs). vettem viburcol kúpot, az elsõ két éjjel nagyon szörnyû volt, a harmadik csak simán szörnyû. Tegnap adtam neki negyedik alkalommal és szépen aludt, fél 4kor is csak enni kelt föl és fél 6tól volt nyûgösebb a helyzet. szóval tényleg jónak tûnik ez a kúp.elõtte volt olyan, hogy egy óra sem telt el éjjel két sírás között.Egyébként egyik éjjel (mellettem alszik a picim egy fotelágyon) már annyira sírt, hogy visszatettem az ágyba és elkezdtem maszírozni kézzel az ínyét. azonnal csönd lett és szépen aludt tovább.
A kérdező hozzászólása: 5 hónap után eltelt igen egy kis idõ, és még semmi, csak duzzadt fent az ínye. Este megiszik 200 ml tápszert, és van úgy , hogy elalszik, és 1 óra múlva már kel is.
A kérdező hozzászólása: Vettem ma norufen , narancs ízût, mondták próbáljam ki, hátha jó lesz.
Csak az a baj a nurofennel, hogy azt már csak akkor célszerû adni, ha már látod a csíkot!Mert nem lehet sokszor adni! Nekünk 3 hósan jött az alsó kettõ, 6 hósan a felsõ kettõ, és onnantól nem aludt át egy éjjelt sem a most 9, 5 hós lányom!Most kezdtem el a chamomilla ch 30-at adni és 3 napja alszik!max napi 4*5 golyót lehet adni, én sak reggel este adom!Amúgy tegnap elõtt kijött az 5-ik foga már van csík a másik oldaon is!és felül is duzzadt!Szóval szerintem ezek akkor is jönnek és kínoznak amikor még se duzzanat se csík! Próbáld ki szerintem ezt!
Talán csak most késöbb jön meg.
Várj még egy kicsit, és ha késõbb sem jön meg, fordulj orvoshoz.;)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, majd írok mi lett

Szeretnem ha segitenetek adjatok par tipet h hogyan esek teherbe mert mar 6 honapja probalkozunk a paromal de nem jon osze altalaba a ciklusom ugy 31 v 32 napra szokot joni mikor lenne erdemes egyutleni? Kerlek irjatok

Legjobb válasz: Figyeld az átlátszó nyúlós nyákot, ha megjelenik, akkor kell együttlenni :). Mi nem hõmérõztünk, semmi ilyesmi, csak ezt figyeltük. 4 próbálkozás-2 terhesség :). Ja, szeretkezés után párnázd alá a csípõd, vagy a párod tartsa jó magasra, mondjuk úgy, hogy a lábaid a vállán vannak, vagy az is elég lehet, ha csak fekszel. Ne ugorj fel az aktus után, hanem maradj így nyugiban egy darabig, hogy legyen ideje a spermának szépen befolyni és elvégezni a feladatát :). Sok sikert! Kezdj el magzatvédõ vitamint is szedni, azt hiszem, a folsav, ami elõkészíti a méhet a foganásra.

Figyeld az átlátszó nyúlós nyákot, ha megjelenik, akkor kell együttlenni :) . Mi nem hõmérõztünk, semmi ilyesmi, csak ezt figyeltük. 4 próbálkozás-2 terhesség :) . Ja, szeretkezés után párnázd alá a csípõd, vagy a párod tartsa jó magasra, mondjuk úgy, hogy a lábaid a vállán vannak, vagy az is elég lehet, ha csak fekszel. Ne ugorj fel az aktus után, hanem maradj így nyugiban egy darabig, hogy legyen ideje a spermának szépen befolyni és elvégezni a feladatát :) . Sok sikert! Kezdj el magzatvédõ vitamint is szedni, azt hiszem, a folsav, ami elõkészíti a méhet a foganásra.
A kérdező hozzászólása: kosz a valaszt remelem hogy osze jon
Nekünk 5, 5 hónapra sikerült.Két dolgot tettem, amit addig nem.1.elkezdtem vitamint szedni.2.2 naponta együtt voltunk.Elõtte számolgattam, de az nem volt elég.
Na igen, azt mondják, az az optimális, ha kétnaponta szeretkeztek, mert 1 nap alatt nem termelõdik elég koncentráltan a sperma. Elsõ voltam.
kisparna a fenek ala, vagy gyertyaallas. ;-) es legy boldog, elvezd az elezet! sport, randi a paroddal, kirandulas... a felszabadult lelkiallapot sokat segit! sok sikert!
Nem hiányzik valami a 6-os és az 5-ös között?
x = 3 y = -2 z = 5 Dante
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Ez 3 egyenlet. Így néz ki helyesen. 3x+y-2z=-3 -x-2y+z=6 5x+3y+2z=19
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek.

Mar egy 6 honapja nem jon meg a mesntruaciom. Mit tegyek? Mert mar kezdek remult lenni?

De senki meg nem tudrola meg a szuleim sem

Legjobb válasz: Hány éves vagy és mikor jött meg elõször? Ha már több éve van menstruációd, akkor ez bizony valamiféle probléma vagy terhesség (bár az gondolom már ilyenkor feltûnne). Menj el nõgyógyászhoz akkor mindenféleképpen, és õ majd megmondja, mi a teendõ.

Hány éves vagy és mikor jött meg elõször? Ha már több éve van menstruációd, akkor ez bizony valamiféle probléma vagy terhesség (bár az gondolom már ilyenkor feltûnne). Menj el nõgyógyászhoz akkor mindenféleképpen, és õ majd megmondja, mi a teendõ.
6 hónapja??? Hóha az nagyon sok idõ! Élsz szexuális életet? Ha igen védekeztek? Ha terhes lennél gondolom észre vennéd. Lehet valami fertõzás vagy más, de irány a nõgyógyász!!!
Hány éves vagy? van barátod vagy volt szexuális kapcsolatod?
A kérdező hozzászólása: 16 eves vagyok......nemtudom h mi lehet a bajom...jah es meg szuz vagyok.....
Szia! Szerintem beszéld meg anyukáddal, és AZONNAL irány a nõgyógyász! Nem kell félni tõle, legtöbb aranyos! Minden jót!
Rögtön nõgyógyászhoz!
Menj feltétlenül orvoshoz! Lehet, hogy egészen könnyen orvosolható dologról van szó... Az egyik barátnõm hosszú évekig 2-3 havonta menstruált csak, aztán magától beállt neki a havi alkalmakra. Egy ismerõsöm pedig az elsõ menstzruációja után hónapokig (talán fél évig is) nem menstruált... Õt is a szívbaj kerülgette, de aztán az ofõ.-nk megnyugtatta, hogy ez fiatal korban tök normális... Mondjuk, õ 13-14 éves volt akkor, de hát még te is eléggé az elején járhatsz... Szóval: orvos, ... de ne aggódj, sztem nagy eséllyel nincs nagyobb bajod!
Ez valami hormonzavar, amit feltétlen kezelni kéne. Valószinûleg fogamzásgátlót kapsz majd, hogy beállitsák, vagy injekcióval meghozzák a mensest. Nem vettél olyasmit észre magadon, hogy szõrösebb vagy, mint régebben, vagy több a pattanásod?? Mert szerintem mindenképp hormonzavar van a háttérben.

Tisztelt doktor úr! Azzal a panasszal fordulok Önhöz, hogy körülbelül 3 éve nem rendszeres a havi ciklusom, olykor 2-3 havonta jön meg. Már 6 nőgyógyásznál jártam több városban. Hormongyógyszert nem szehetek, mert visszérműtétem volt és már egyszer trombó

Tisztelt doktor úr! Azzal a panasszal fordulok Önhöz, hogy körülbelül 3 éve nem rendszeres a havi ciklusom, olykor 2-3 havonta jön meg. Már 6 nőgyógyásznál jártam több városban. Hormongyógyszert nem szehetek, mert visszérműtétem volt és már egyszer trombózisgyanúval is bentfogtak, hál’ istennek nem volt semmi baj. Közben még pajzsmirigyproblémám is van. A TSH-m 3000 volt. A belgyógyásztól Ltiroxint kaptam. A véreredményem azóta rendben van. Elküldtek endokrinológushoz, ott a véreredményemre azt mondták, hogy olyan mint egy 50 éves nőé – 35 éves vagyok. Azt mondták korai klimax. Az utolsó úgymond valamennyire menzesznek mondható kb.5 hónapja volt. Hüvelyszárazság előfordul, különböző testrészeknél iszonyatosan égek belül, utána fázom. A szexuális vágyam is jelentősen csökkent. Nem tudom mit tegyek, mert már a kapcsolatom megy rá. Köszönöm válaszát. Barbi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyszárazság viszonylag könnyen orvosolható probléma, erre a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását javaslom. A hormonleleteket illetően lehetséges, hogy korai klimax állapotában van, sajnos ilyen előfordulhat. Ennek az okát nem ismerjük, de tény, hogy bizonyos esetekben a pajzsmirigyprobléma bonyolíthatja ezt a helyzetet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyszárazság viszonylag könnyen orvosolható probléma, erre a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását javaslom. A hormonleleteket illetően lehetséges, hogy korai klimax állapotában van, sajnos ilyen előfordulhat. Ennek az okát nem ismerjük, de tény, hogy bizonyos esetekben a pajzsmirigyprobléma bonyolíthatja ezt a helyzetet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!