Találatok a következő kifejezésre: Már 6 nincs meg a (29 db)

A kislányom 9 hónapos és még mindíg nincs fogacskája kicsit ki van fehéredve az ínye de semmi több pedig már 6 hetes korában a nyálzás elindult. Mi lehet az oka?

A nagyobb gyermekeimnek ilyenkor már legalább négy foguk volt.

Legjobb válasz: A fehér foginy alapján boldog kiegyensulyozott babának tünik.Nincs ott semmi gond.A fiamnak 4 hónaposan jõtt az elsõ,1 évesen 11 foga volt.A lányom egy éves és 3 foga van csak,10 hónaposan bujt az elsõ és õ joval elõbb nyálzott mint a fiam.Nyálzásnak nincs jelentösége,csak annyi,hogy alakulnak és majd érkeznek.

A fehér foginy alapján boldog kiegyensulyozott babának tünik.Nincs ott semmi gond.A fiamnak 4 hónaposan jõtt az elsõ, 1 évesen 11 foga volt.A lányom egy éves és 3 foga van csak, 10 hónaposan bujt az elsõ és õ joval elõbb nyálzott mint a fiam.Nyálzásnak nincs jelentösége, csak annyi, hogy alakulnak és majd érkeznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod csak már mindenki beleértve a védõnõmet is azzal piszkál, hogy "még mindíg nincs foga azért már lassan kellene". Na ettõl szokott felmenni az agyvizem és csak ezért kérdeztem mert nem csak õ lehet így. Mégegyszer kösz:)
Elsõ!Furcsa védõnõd van!Nekem azt mondták, ne agodjak anyira, egy-másfél évesen ráérek megijedni.Most majd a lányomnak is érkezik sorozatban.
Szia! A nagyobbik lányomnak 11 hónaposan bújt ki az elsõ foga. A fiamnak 10 hónaposan, a picinek most 7, 5 hónaposan. Nekem azt mondta a doki, hogy emiatt nem kell izgulni, erõsebbek lesznek..Hát, lehet benne valami igazság, mert a két nagynak (13 és 11 évesek) még sosem volt rossz foga. A védõnõre meg hagyd rá, mondja csak a magáét, a fogakat nem lehet elõvarázsolni, majd kinõnek maguktól.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát:) Tehát nem õ az egyetlen akkor nem is értem mit sápítoznak na mindegy. Köszi:)
Így van, nagyon nagy egyéni eltérések lehetnek a fogaknál. És én is olvastam vmi statisztikát arról, hogy minél késõbb bújik ki, annál kevésbé hajlamos a szuvasodásra. Nekem pl 11 hósan jött ki 2, aztán másfél évesen a többi, most 27 vagyok, és 2 db tömött fogam van. A férjemnek 3 hósan már 4 foga volt, és szegénynek olyanok, mint a szivacs, alig van már ép foga. A lányom 7 hós, híre-hamva nincs még egy árva fognak sem - de sem a dokink, sem a védõnéni nem aggódik emiatt, szerintük is ráér még. Szóval szerintem csak nyugi :)

Már 6 napja nincs meg a mensim, mégis olyan a hasam, mintha a havim elott lennék. Ha teszt azt mutatja, hogy nem vagyok terhes, miért érzem így magam?

Folyton éhes vagyok, fáj a derkam, sokszor megyek pisilni, fehér folyásom van, a hasam alja néha kicsit begorcsol, nem tudok eleget aludni és úgy érzem, bármelyik pillanatban megjohet a mensim.

Legjobb válasz: Pedig ezek terheségre utaló jelek,csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!

Pedig ezek terheségre utaló jelek, csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem tegnap is és ma reggel szintén elso vizeletbol, na meg kb 1 orával ezelott is. De ha folyton nega a teszt, akkor miért érzem úgy, mintha más lenne a hasam? Mintha "megnott volna".
szia! szerintem nem vagy babás, mivel még csak 6 napja múlt el, elég koraiak lennének ezek az érzések. Szerintem ez más lesz.
(nem igazán értem azt hogy "6napja nincs mensim"most múlt el 6napja, vagy 6 napja késik?)most múlt el?:akkor nem lehetsz még terhes mert a beágyazódás 12-14nap és akkor kb.akkor is majd 10.-e után mutatná ki meg még PÉ.-d sem volt akkor.ha 6 napja már megkellett volna jönnie akkor viszont lehetsz terhes

Vasárnap töltöm a 17hetet. Már alig várom a január 6-át akkor megyek uh-ra, tudni fogom már akkor a baba nemét? Nem baj ha még semmit nem érzek (mozgás)? Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: Van aki csak a 20. héten kezdi el érezni. A 17. héten meg már sokaknak megmondják a nemét, de vannak titkolódzós babák, akik nem mutatják mi van, vagy nincs nekik.

Van aki csak a 20. héten kezdi el érezni. A 17. héten meg már sokaknak megmondják a nemét, de vannak titkolódzós babák, akik nem mutatják mi van, vagy nincs nekik.
Mindenki más-más idõpontban érzi a baba mozgását elõször.Én elsõ babás vagyok, de már a 15.héttõl éreztem.Van aki csak a 20.héten érzi elõször ez változó, ne aggódj minden rendben van!Nekem a 18 heti uh-án mondta a doki hogy valószínû kisfiú, azóta minden ultrahangon ezt erõsíti meg a doki:) !Most vagyunk a 31.héten!Általában a fiúkat, elöbb és nagyobb biztonsággal állapítják meg.De hát biztos csak akkor lesz, ha kibújik:) ! Boldog babavárást!
14h voltam amikor megmutatta, hogy fütyis, de csak 19héten éreztem mozgását.Ha úgy mutatja magát szerintem tudni fogod!
hät ez jo!kepzeld, en is vasärnap leszek 17hetes, es 6.-än megyek uh-ra! :) nekem a pocim meg nem nagyon lätszik, de erezni mär en is a 15.heten ereztem, es nem bugyborekoläst vagy ilyesmit, hanem pici rugäsokat.ezek persze mostanra mär felerösödtek, es gyakoribbak is.hät en is remelem, hogy megmutatja magät a baba!minden jot neked!! :)
Sya! Én az elsö babámat várom és 17 hetesen elöször buborékolást éreztem de egész nap és utána pedig enyhe rugásokat! Mostanra pedig már este elég eröseket tud rugni a kisfiam:D! Nekem 16 hetesen nemtudta megmondani a nögyógyász mert nagyon szégyenlös volt végig:) ! De a 19 heti genetikai uh-n megmondták hogy kisfiu lesz:) ! Boldog babavárást! 20 hetes kismama
Szia én 16+2napos vagyok és ma azt mondta a doki, hogy nem lát kukit sehol, és a foltok alapján inkább kislány a tapasztalat szerint. De az õ gépe nem olyan spéci, majd a genetikain többet tud mondani! :) Persze, ha szégyenlõs, akkor akár végig takargathatja magát! :)
16hetesen mondták meg nekem a nemét.A mozgás miatt ne aggodj, én a 23.héten éreztem egyértelmûen.
Nekünk a 18.hetin mondták, hogy fiú lesz, bár nem nagyon akarta megmutatni, ráült, de aztán csak elmozdult! Hamarosan te is érezni fogod a mozgását. Elõször lehet, hogy egy kis bugyborékolást, vagy kaparászásfélét érzel csak. Próbáljátok meg pároddal egyik este, hogy ha már fekszel, hogy a párod a pocidra hajtja a fejét és figyel, lehet, hogy már érezni fogja az apró rúgásokat. Nálunk ez bejött! De türelem!
Általában még 2 év kell, hogy beálljon...
Van akinek még 18 éves korában sem áll be úgy hogy ez szerintem hülyeség. És akkor is , , folyamatosan" menstruálsz. Amúgy meg hány napig vérzett amikor megvolt neked, kérdezõ?
Igen, normális. Az elsõ évben még nem rendszeres a menstruáció.
Akkor ezt elnéztem, bocsi. Én nem emlékszek egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Egyik felelõ: 6-7 napig
nekem eloszor kb 12, 5 evesen jott meg s az elso egy ket evben annyira rendszertelenul jott meg hogy volt hogy honapokig nem volt semmi s ha megjott akkor tartott akkor tartott akar 2-3hetet is, de kb 2-3ev utan teljesen beallt a rendszer es azota szinte oramu pontossaggal 28napos a ciklusom:) nem kell felni vagy megilyedni, de ha megis aggodsz beszelgess errol tapasztaltabb no ismerosokkel:)

Az lehetséges hogy 6 hete azért nincs még kész a szövettan mert már nincs tb-támogatásom?

Pedig csak 2 hete nincsen tb támogatásom.

Legjobb válasz: Fel kellene hívni a kezelõorvosod. A szövettan általában: mûtét után 2 hét, mûtét vagy kemoterápia elõtti biopszia 1 hét szokott lenni, mire megjön az eredmény.

Fel kellene hívni a kezelõorvosod. A szövettan általában: mûtét után 2 hét, mûtét vagy kemoterápia elõtti biopszia 1 hét szokott lenni, mire megjön az eredmény.
A kérdező hozzászólása: voltam 2 hete kontrollon és akkor mondta nincs kész de ha kész lesz elküldi postán és felhív de semmi
Kizárt, mert legjobb tudomásom szerint, ha nincs rendben a TB, az a NAV dolga, attól még ellátnak.
A kérdező hozzászólása: De akkor nemértem miért tart 6 hétig a szövettan
Magyar egészségügy. Kell ennél több? Nekem egy allergológiai vizsgálat 10 hét után sem érkezett még vissza.
A kérdező hozzászólása: Sõt, már tegnap sem igazán volt meg, csak épp hogy pár csepp
A tabletta miatt van. Egyébként a ciklus a két menzesz közötti idõtartam. Amirõl te beszélsz, az a vérzés/menstruáció.
teljesen normális. a tabletta felborítja a dolgokat, hiszen hormontartalmú . picit átrendezi a hormonháztartásod ;D szóval örülj neki :)
Ácsi. Fogamzásgátló szedése esetén NEM MENSTRUÁL a nõ, ami jelentkezik, az csak megvonásos vérzés. Fél hónap munkája a peteérés, a gyógyszer pedig a peteérést akadályozza meg! Mondjuk 28-án veszed be a 21. szemet, 22-én megjön...gondolod hogy azt a 2 hetet egy nap alatt bepótolja a szervezet? (Ezt nem provokálásként írom, csak gondolj bele...) Az endokrinológusom mondta, szóval orvos után mondom, hogy a fogamzásgátló szedésével a petefészek mûködése leáll, majd amikor abba hagyod a gyógyszert, újra meg kell tanulnia mûködni. Mint amikor serdülsz. Kérlek ezeket gondold át, hogy mit teszel a szervezeteddel. Kell a nõknek a menstruáció. A fogamzásgátló egy nagyon jó üzlet! Kicsi lányoknak is felírják a pattanásos bõrre meg szõrösödésre, aztán mikor abba hagyják, csak néznek, hogy miért zsírosodik be a hajuk fél nap után, miért lóg a mellük, stb. 20/l
Javítás: 28-án veszed be a az utolsó szemet, 29-én megjön!
Utolsó: Az elsõ levélrõl van szó (legalábbis én így értelmeztem a kérdést). Az a vérzés, mikor elkezdi szedni, az még menstruáció. A következõk lesznek majd a megvonásos vérzések. Egyébként az igaz, hogy leállítja teljesen a petefészket. Én sem tartom a legjobb megoldásnak, de mindenkinek szíve jog eldönteni, hogy így akar-e védekezni.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az elsõ levél, szóval ez még a normális menstruáció

A mentalistában Patrick és Lisbon összejönnek? Már a 6. -ik évad végén vagyok, bár nincs meg az összes rész. Lesz még több évad? Mikor jönnek össze, ha össze jönnek? Ti mit szóltok az FBI-hoz átkapcsolódásukhoz?

Legjobb válasz: SPOILER Szerintem igen:) Május végén derül majd ki,hogy lesz-e hetedik évad... Szerintem évadzáróban,majd valahogy összekapcsolják azzal,hogy Pike megkéri Lisbon kezét...nagyon kíváncsi vagyok rá :$ Nekem tetszik,viszont kicsit hiányzik nekem Van Pelt és Rigsby,mondjuk jó távozásuk volt .. :)

SPOILER Szerintem igen:) Május végén derül majd ki, hogy lesz-e hetedik évad... Szerintem évadzáróban, majd valahogy összekapcsolják azzal, hogy Pike megkéri Lisbon kezét...nagyon kíváncsi vagyok rá :$ Nekem tetszik, viszont kicsit hiányzik nekem Van Pelt és Rigsby, mondjuk jó távozásuk volt .. :)

6 napja késik a menszeszem csinálhatok már tesztet? Nem védekeztünk, mivel babát szeretnénk, jajj ugy izgulok, de még tünetem nincs

Legjobb válasz: CSinálj! Mostmár bármely napszakban kimutatja!! Aztán ne felejtsd el megírni mi lett az eredmény.Drukkolok!!!

CSinálj! Mostmár bármely napszakban kimutatja!! Aztán ne felejtsd el megírni mi lett az eredmény.Drukkolok!!!
Szia! Na mi a helyzet? Rakj fel majd képet a tesztrõl! Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: nem tudom mit tegyek miért érzem azt hogy mintha megjönne de nem jön meg.a mellem feszült fáj akkor is igy fáj mielött megjönne, nem értem olyan bizonytalan vagyok , lehet azért fáj a mellem mert csak megjön ?:((((
Terhesség elején természetes a mindjárt megjön érzés. Csinálj tesztet, drukkolok :-)
A kérdező hozzászólása: nem csináltam még tesztet mert folyamatosan azt érzem hogy megjön , igy 8 nap után késéssel, nem akarok csalodni várjak még a teszttel?mit tegyek?érzem hogy mintha megjööne ugy feszül a mellem , a hasam meg mintha fellenne puffadna, folyamatosan kiszaladok a wc re mert meg kell néznem hogy megjött e mert azt érzem de seemi.mit tegyek merjek tesztelni?miért érzek ilyeneket?8napja késik, de mielött megjönne ezeket érzem duzzadt cici ott lent mindig azt érzem hogy megjön és mégsem hálistennek, de félek a csalodástol :(
akkor csinálj, amit akarsz. Mindenki drukkol, te meg itt [email protected]
Csinálj tesztet! Elõbb utóbb csinálnod kell. Ez a mindjárt megjön érzés teljesen normális. Mivel vérbõ a méh. Ugye ha megjön, akkor azért vérbõ, ha meg terhes vagy, akkor azért vérbõ. Mindenki fél a csalódástól!
Tesztelj!
Egész hétvégén vártam a mai tesztedet. Kérlek, tesztelj már egyet!!!!
szerintem kamu az egész!!!!! Tényleg mindenki izgul, biztat! folyamatosan írjuk hogy tesztelj! te nem tudsz olvasni?????? folyamatosan kérdezgeted, hogy TESZTELJEK??? már ne is haragudj nagyon komolytalan vagy!!
A kérdező hozzászólása: két csikot látok két csikot látok :) )))))rohanok össze vissza egyedül vagyok itt vagyok németországban a barátom meg dolgozik jajjjj uristen de akkor miért van pecsételö vérzés a bugyimon ? hu ez mitöl van ? boldog vagyok de aggodok is ez a beágyózás jele ez kis pecsét? meg görcsöl nyilal a hasam jaj jövöhéten megyünk haza megyek orvoshoz:) :(
A beágyazódás már rég megtörtént. Ha vérezgetsz, akkor mindenképp orvos. Raksz fel képet?
Németországban, nincs ékezetes billentyûzet, . Jaaj, de gondolom, te kivitted a magyar billentyûzetet. Eltaláltam ugye? Gondoltam...
Valahogy gondoltuk, hogy pozi lesz :) Pihenj, szedj magnéziumot, akkor a pecsételés megszûnik. Ha jöttök haza, elsõ a doki és mond neki ezt, ír fel duphastont vagy utrogestant. Gratula!!!!
Kérünk szépen képet, hadd örüljünk neki :)
A kérdező hozzászólása: már nem vérzek, elsö doki lesz persze:) a párom berugott:) hisz erre várt:) elsem hiszem, köszönöm hogy drukkoltatok puszi nektek:) )))))hogy kell feltenni rola képet? nem értem
Gratula neked!:) és te elötte nem is teszteltél? De jó lenne ha nekem is lenne már végre + tesztem is :)
Én pontosan a 7. nap késésnél csináltam a tesztet, délután és nagyon erõs kétcsíkos lett. Cici feszült, duzzadt és a mensi görcsök is megvoltak, már a mensi kimaradás elõtt éreztem, hogy babás vagyok. :) Sok sikert, szerintem nálad is ez a helyzet :)
A kérdező hozzászólása: akkor csinálok annyira izgulok annyi tünetem van sokat kell pisilnem, meg a mellem kicsit szúr meg ha párom hozzá nyul nem esik jol :) mindenképp megfogom irni
Drukkolok!!++
Szorítok neked nagyon. :) ++++++
énis drukkulok, , , mióta probálkoztok??mikor csinálsz tesztet??
A kérdező hozzászólása: 4 éve vagyunk együtt , volt egy vetélésem 2011 ben. azota probálkozunk , hétfön vagy kedden csinálom a tesztet, jajj de izgulok istenem már sirtam is köszönöm nektek
Kis aranyoss remélem boldog könyeid még lesznek:D megy a drukk:) Sok sikert:)
Drukk!!!! :)
Nincs otthon teszted, hogy holnap tesztelj?
A kérdező hozzászólása: hétfön lesz teszt reggel elszaladok gyorsan :) várni akartam még vele, dehát ma sem jött meg :) és holnap lesz 1 hete , mindig pontosan jött meg eddig, mindig.csak arra tudok gondolni hogy a szivem alatt egy kis emberke fejlödik imádkozok hogy ugy legyen és köszönöm a drukkolásokat, irni fogok igérem
Hétfõn elsõ vizeletbõl tesztelj :) Bár ha 4 órát visszatartod, 1 hetes késéssel már akkor is pozitív lesz, csak max. halványabban . Írj feltétlenül!!!
1 hét késésnél már mind1 mikor csinálod meg a tesztet!
A kérdező hozzászólása: alig várom a hétföt, és még most sem jött meg :) immár 1 hete:) nagyon izgulok, mindenképp megirom hogy mi lett az eredmény nem felejtem el és köszönöm mégegyszer aki szurkol:)
én nemvárt utáni 5. napon vagyok...5 negativ teszt...mensi sehol...
A kérdező hozzászólása: 5 nap után negativ teszt? :(mikor tesztelsz ujból?
minden reggel ellövök egy mártogatós tesztet... ha 1 hét késés után sem jön meg, akkor tesztelek egy normális Clear Blue-val és ha az is negativ akkor felkeresem a dokit, mert nekem nem szokott késni... Menszesz elött mindig elég erösen görcsölök, de most néha nagyon enyhe görcseim vannak, aztán egy kis hasszúrka aztán megint görcs...szoval nem tudom, furcsálom hogy nicsenek meg a szokásos erös görcsök.
http://www.kepfeltoltes.hu Feltöltöd a képet és a linkjét bemásolod ide.

A ciklusom 14 napján vagyok, előbb volt pé-m, már 6 napja, ma meg erős mensi szerű görcseim vannak és krémes, barna folyásom. Hányingerem is van, de egyéb tünetem nincs. Lehetek terhes?

Vagy ne nagyon éljem bele még magam? Vagy csak közti vérzésem van, mert az is el?fordult már nálam. De annyira szeretném a kisbabót és együtt is voltunk pé el?tt 2 nappal, remélem , hogy ez azért van, mert sikerült. Aki tud segítsen. Van itthon egy clearblue tesztem, ha megcsinálom még biztos negatív lesz, ugye? Ja és gombás fert?zésem biztos nincs és fel se vagyok fázva, a mensi meg még csak október elejére várható.

Legjobb válasz: És még egy kérdés, lehet , hogy most ágyazódik be?

A kérdező hozzászólása: És még egy kérdés, lehet , hogy most ágyazódik be?
Picit zavaros. Elvileg lehet beágyazódás is. Amikor a pé. teszt pozitív 24 órán belül várható. Nagy szerencse kell akkor, ha csak elõtte 2 nappal voltatok együtt. Mi abban az idõszakban (4-5 nap) 24 óránként szeretkeztünk, és megfogant a babó. :) Tesztet csinálni még tényleg felesleges. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én is gondoltam, hogy kicsit bonyolultan írtam le. Pé-m valószínû , hogy 19-én volt és ma van elõször ilyen barnás folyásom és hányingerem van, meg görcsöl a hasam. A teszt az tényleg korai egyetértek, csak az érdekelne, hogy lehet e, hogy ez a görcsölés, meg barna folyás a beágyazódást jelenti.
Ezek szerint elmúlt...akkor miért ne? Ha biztosra akarsz menni, törölközõt alátok, óvszer a pasinak és nem lehet gond.
A kérdező hozzászólása: És kérek mindenkit csak értelmes normális válaszokat irjatok!
Nemhogy mernék, majd megörülnék. Én a stuka 3. napján vagyok, de már a hajam tépem.:D
Használjatok gumit, akkor nem lesz gond.
nekem szerdán jött meg, pénteken tudtunk talizni, még megvolt egy kicsit, de nem birtuk ki:DD megérti, h ez normális dolog, nem undorodik tõle.. ahogy én sem a spermától, ami a végén a hasamon köt ki:D
A kérdező hozzászólása: Huuu!! én nekem már az elsõ napon potyog a hajam h tudom h nem lesz szex.:(( már igen csak kivagyok éhezve rá!! együtt érzek veled kedves 20:42-es!!:) Köszönöm a válaszokat de nem használunk gumit.mert a párom és én sem szeretem:(
mi se hasznalunk, de attól függetlenül nem lesz undi..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!