Találatok a következő kifejezésre: Már 6 nincs meg (37 db)

A kislányom 9 hónapos és még mindíg nincs fogacskája kicsit ki van fehéredve az ínye de semmi több pedig már 6 hetes korában a nyálzás elindult. Mi lehet az oka?

A nagyobb gyermekeimnek ilyenkor már legalább négy foguk volt.

Legjobb válasz: A fehér foginy alapján boldog kiegyensulyozott babának tünik.Nincs ott semmi gond.A fiamnak 4 hónaposan jõtt az elsõ,1 évesen 11 foga volt.A lányom egy éves és 3 foga van csak,10 hónaposan bujt az elsõ és õ joval elõbb nyálzott mint a fiam.Nyálzásnak nincs jelentösége,csak annyi,hogy alakulnak és majd érkeznek.

A fehér foginy alapján boldog kiegyensulyozott babának tünik.Nincs ott semmi gond.A fiamnak 4 hónaposan jõtt az elsõ, 1 évesen 11 foga volt.A lányom egy éves és 3 foga van csak, 10 hónaposan bujt az elsõ és õ joval elõbb nyálzott mint a fiam.Nyálzásnak nincs jelentösége, csak annyi, hogy alakulnak és majd érkeznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod csak már mindenki beleértve a védõnõmet is azzal piszkál, hogy "még mindíg nincs foga azért már lassan kellene". Na ettõl szokott felmenni az agyvizem és csak ezért kérdeztem mert nem csak õ lehet így. Mégegyszer kösz:)
Elsõ!Furcsa védõnõd van!Nekem azt mondták, ne agodjak anyira, egy-másfél évesen ráérek megijedni.Most majd a lányomnak is érkezik sorozatban.
Szia! A nagyobbik lányomnak 11 hónaposan bújt ki az elsõ foga. A fiamnak 10 hónaposan, a picinek most 7, 5 hónaposan. Nekem azt mondta a doki, hogy emiatt nem kell izgulni, erõsebbek lesznek..Hát, lehet benne valami igazság, mert a két nagynak (13 és 11 évesek) még sosem volt rossz foga. A védõnõre meg hagyd rá, mondja csak a magáét, a fogakat nem lehet elõvarázsolni, majd kinõnek maguktól.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát:) Tehát nem õ az egyetlen akkor nem is értem mit sápítoznak na mindegy. Köszi:)
Így van, nagyon nagy egyéni eltérések lehetnek a fogaknál. És én is olvastam vmi statisztikát arról, hogy minél késõbb bújik ki, annál kevésbé hajlamos a szuvasodásra. Nekem pl 11 hósan jött ki 2, aztán másfél évesen a többi, most 27 vagyok, és 2 db tömött fogam van. A férjemnek 3 hósan már 4 foga volt, és szegénynek olyanok, mint a szivacs, alig van már ép foga. A lányom 7 hós, híre-hamva nincs még egy árva fognak sem - de sem a dokink, sem a védõnéni nem aggódik emiatt, szerintük is ráér még. Szóval szerintem csak nyugi :)

Az lehetséges hogy 6 hete azért nincs még kész a szövettan mert már nincs tb-támogatásom?

Pedig csak 2 hete nincsen tb támogatásom.

Legjobb válasz: Fel kellene hívni a kezelõorvosod. A szövettan általában: mûtét után 2 hét, mûtét vagy kemoterápia elõtti biopszia 1 hét szokott lenni, mire megjön az eredmény.

Fel kellene hívni a kezelõorvosod. A szövettan általában: mûtét után 2 hét, mûtét vagy kemoterápia elõtti biopszia 1 hét szokott lenni, mire megjön az eredmény.
A kérdező hozzászólása: voltam 2 hete kontrollon és akkor mondta nincs kész de ha kész lesz elküldi postán és felhív de semmi
Kizárt, mert legjobb tudomásom szerint, ha nincs rendben a TB, az a NAV dolga, attól még ellátnak.
A kérdező hozzászólása: De akkor nemértem miért tart 6 hétig a szövettan
Magyar egészségügy. Kell ennél több? Nekem egy allergológiai vizsgálat 10 hét után sem érkezett még vissza.
A kérdező hozzászólása: Sõt, már tegnap sem igazán volt meg, csak épp hogy pár csepp
A tabletta miatt van. Egyébként a ciklus a két menzesz közötti idõtartam. Amirõl te beszélsz, az a vérzés/menstruáció.
teljesen normális. a tabletta felborítja a dolgokat, hiszen hormontartalmú . picit átrendezi a hormonháztartásod ;D szóval örülj neki :)
Ácsi. Fogamzásgátló szedése esetén NEM MENSTRUÁL a nõ, ami jelentkezik, az csak megvonásos vérzés. Fél hónap munkája a peteérés, a gyógyszer pedig a peteérést akadályozza meg! Mondjuk 28-án veszed be a 21. szemet, 22-én megjön...gondolod hogy azt a 2 hetet egy nap alatt bepótolja a szervezet? (Ezt nem provokálásként írom, csak gondolj bele...) Az endokrinológusom mondta, szóval orvos után mondom, hogy a fogamzásgátló szedésével a petefészek mûködése leáll, majd amikor abba hagyod a gyógyszert, újra meg kell tanulnia mûködni. Mint amikor serdülsz. Kérlek ezeket gondold át, hogy mit teszel a szervezeteddel. Kell a nõknek a menstruáció. A fogamzásgátló egy nagyon jó üzlet! Kicsi lányoknak is felírják a pattanásos bõrre meg szõrösödésre, aztán mikor abba hagyják, csak néznek, hogy miért zsírosodik be a hajuk fél nap után, miért lóg a mellük, stb. 20/l
Javítás: 28-án veszed be a az utolsó szemet, 29-én megjön!
Utolsó: Az elsõ levélrõl van szó (legalábbis én így értelmeztem a kérdést). Az a vérzés, mikor elkezdi szedni, az még menstruáció. A következõk lesznek majd a megvonásos vérzések. Egyébként az igaz, hogy leállítja teljesen a petefészket. Én sem tartom a legjobb megoldásnak, de mindenkinek szíve jog eldönteni, hogy így akar-e védekezni.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az elsõ levél, szóval ez még a normális menstruáció
Általában még 2 év kell, hogy beálljon...
Van akinek még 18 éves korában sem áll be úgy hogy ez szerintem hülyeség. És akkor is , , folyamatosan" menstruálsz. Amúgy meg hány napig vérzett amikor megvolt neked, kérdezõ?
Igen, normális. Az elsõ évben még nem rendszeres a menstruáció.
Akkor ezt elnéztem, bocsi. Én nem emlékszek egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Egyik felelõ: 6-7 napig
nekem eloszor kb 12, 5 evesen jott meg s az elso egy ket evben annyira rendszertelenul jott meg hogy volt hogy honapokig nem volt semmi s ha megjott akkor tartott akkor tartott akar 2-3hetet is, de kb 2-3ev utan teljesen beallt a rendszer es azota szinte oramu pontossaggal 28napos a ciklusom:) nem kell felni vagy megilyedni, de ha megis aggodsz beszelgess errol tapasztaltabb no ismerosokkel:)

A kislányom balfülecskéje még a pocakomban elnyomódhatott - így sokkal kisebb, mint a jobb füle. Már 6 hónapos és nincs változás. Vki hallott, látott már ilyet?

Ha igen, akkor ez fog korrigálódni a növéssel? El?re is köszi

Legjobb válasz: Nyilván elnyomódott a pocakodban a balfülecskéje. :DDDD

Nyilván elnyomódott a pocakodban a balfülecskéje. :DDDD
Bocs az elõbbi viccelõdésért, de olyan furcsán hangzik...nem akartalak megbántani. Szerintem ilyen nincs, hogy az anyaméhben elnyomódik valamije a babának. Ha nagyon nagy a különbség, esetleg megkérdezhetsz orvost bár még változhat biztosan. Ha nem változna, akkor is van késõbb ilyen esetben támogatott plasztikai mûtétre, de ezt már majd neki kell eldönteni. De lehet, hogy nem is fogja zavarni, vagy úgy hordja majd a haját, hogy ez nem legyen feltünõ. Ha csúfolnál érte, akkor kell vigyázni, nehogy törést okozzon benne, valahogy meg kell értetni majd vele, hogy ez is egy természetes állapot, és ettõl õ még teljes értékû ember, akárcsak mások.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos a doki is azt mondta, hogy valószínû elnyomódott :( Kb. 70%-a a kisebb fülecskéje a másiknak, tehát látványos :( Sztem ezt nem is lehet korrigáltatni majd - ezért lennék kiváncsi arra, hogy találkozott e már vki ilyen esettel és ha igen, akkor változik e stb.

A mentalistában Patrick és Lisbon összejönnek? Már a 6. -ik évad végén vagyok, bár nincs meg az összes rész. Lesz még több évad? Mikor jönnek össze, ha össze jönnek? Ti mit szóltok az FBI-hoz átkapcsolódásukhoz?

Legjobb válasz: SPOILER Szerintem igen:) Május végén derül majd ki,hogy lesz-e hetedik évad... Szerintem évadzáróban,majd valahogy összekapcsolják azzal,hogy Pike megkéri Lisbon kezét...nagyon kíváncsi vagyok rá :$ Nekem tetszik,viszont kicsit hiányzik nekem Van Pelt és Rigsby,mondjuk jó távozásuk volt .. :)

SPOILER Szerintem igen:) Május végén derül majd ki, hogy lesz-e hetedik évad... Szerintem évadzáróban, majd valahogy összekapcsolják azzal, hogy Pike megkéri Lisbon kezét...nagyon kíváncsi vagyok rá :$ Nekem tetszik, viszont kicsit hiányzik nekem Van Pelt és Rigsby, mondjuk jó távozásuk volt .. :)
Ezek szerint elmúlt...akkor miért ne? Ha biztosra akarsz menni, törölközõt alátok, óvszer a pasinak és nem lehet gond.
A kérdező hozzászólása: És kérek mindenkit csak értelmes normális válaszokat irjatok!
Nemhogy mernék, majd megörülnék. Én a stuka 3. napján vagyok, de már a hajam tépem.:D
Használjatok gumit, akkor nem lesz gond.
nekem szerdán jött meg, pénteken tudtunk talizni, még megvolt egy kicsit, de nem birtuk ki:DD megérti, h ez normális dolog, nem undorodik tõle.. ahogy én sem a spermától, ami a végén a hasamon köt ki:D
A kérdező hozzászólása: Huuu!! én nekem már az elsõ napon potyog a hajam h tudom h nem lesz szex.:(( már igen csak kivagyok éhezve rá!! együtt érzek veled kedves 20:42-es!!:) Köszönöm a válaszokat de nem használunk gumit.mert a párom és én sem szeretem:(
mi se hasznalunk, de attól függetlenül nem lesz undi..

A ciklusom 14 napján vagyok, előbb volt pé-m, már 6 napja, ma meg erős mensi szerű görcseim vannak és krémes, barna folyásom. Hányingerem is van, de egyéb tünetem nincs. Lehetek terhes?

Vagy ne nagyon éljem bele még magam? Vagy csak közti vérzésem van, mert az is el?fordult már nálam. De annyira szeretném a kisbabót és együtt is voltunk pé el?tt 2 nappal, remélem , hogy ez azért van, mert sikerült. Aki tud segítsen. Van itthon egy clearblue tesztem, ha megcsinálom még biztos negatív lesz, ugye? Ja és gombás fert?zésem biztos nincs és fel se vagyok fázva, a mensi meg még csak október elejére várható.

Legjobb válasz: És még egy kérdés, lehet , hogy most ágyazódik be?

A kérdező hozzászólása: És még egy kérdés, lehet , hogy most ágyazódik be?
Picit zavaros. Elvileg lehet beágyazódás is. Amikor a pé. teszt pozitív 24 órán belül várható. Nagy szerencse kell akkor, ha csak elõtte 2 nappal voltatok együtt. Mi abban az idõszakban (4-5 nap) 24 óránként szeretkeztünk, és megfogant a babó. :) Tesztet csinálni még tényleg felesleges. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én is gondoltam, hogy kicsit bonyolultan írtam le. Pé-m valószínû , hogy 19-én volt és ma van elõször ilyen barnás folyásom és hányingerem van, meg görcsöl a hasam. A teszt az tényleg korai egyetértek, csak az érdekelne, hogy lehet e, hogy ez a görcsölés, meg barna folyás a beágyazódást jelenti.

Már 6 napja nincs meg a mensim, mégis olyan a hasam, mintha a havim elott lennék. Ha teszt azt mutatja, hogy nem vagyok terhes, miért érzem így magam?

Folyton éhes vagyok, fáj a derkam, sokszor megyek pisilni, fehér folyásom van, a hasam alja néha kicsit begorcsol, nem tudok eleget aludni és úgy érzem, bármelyik pillanatban megjohet a mensim.

Legjobb válasz: Pedig ezek terheségre utaló jelek,csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!

Pedig ezek terheségre utaló jelek, csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem tegnap is és ma reggel szintén elso vizeletbol, na meg kb 1 orával ezelott is. De ha folyton nega a teszt, akkor miért érzem úgy, mintha más lenne a hasam? Mintha "megnott volna".
szia! szerintem nem vagy babás, mivel még csak 6 napja múlt el, elég koraiak lennének ezek az érzések. Szerintem ez más lesz.
(nem igazán értem azt hogy "6napja nincs mensim"most múlt el 6napja, vagy 6 napja késik?)most múlt el?:akkor nem lehetsz még terhes mert a beágyazódás 12-14nap és akkor kb.akkor is majd 10.-e után mutatná ki meg még PÉ.-d sem volt akkor.ha 6 napja már megkellett volna jönnie akkor viszont lehetsz terhes

Üdvözlöm Doktor Úr! 42 éves leszek, 2 éve vérzészavarom van. Az utóbbi időszakban 2 hónapig véreztem egyfolytában, és azután mintha elvágták volna. Már 6-7 hónapja nincsen meg, alvászavarom van, állandó hőhullámok stb. Mit tudok tenni? Üdvözlettel, Éva

Üdvözlöm Doktor Úr! 42 éves leszek, 2 éve vérzészavarom van. Az utóbbi időszakban 2 hónapig véreztem egyfolytában, és azután mintha elvágták volna. Már 6-7 hónapja nincsen meg, alvászavarom van, állandó hőhullámok stb. Mit tudok tenni? Üdvözlettel, Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján a változókorba érkezett. A panaszok mérséklésére javaslom a Remifemin plus tabletta szedését, amely növényi kivonatokat tartalmaz, így kockázatoktól nem kell tartania. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján a változókorba érkezett. A panaszok mérséklésére javaslom a Remifemin plus tabletta szedését, amely növényi kivonatokat tartalmaz, így kockázatoktól nem kell tartania. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!