Találatok a következő kifejezésre: Már 6 késik és a mellem (3 db)

Már 6 napja késik és a mellem nagyon feszül, de most nagyon olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Még lehetek terhes?

Tegnap már barna folyásom is volt és most is van. Tesztet 2 napja, de este csináltam és negatív lett. Most nagyon elkeseredtem mert nagyon szeretnék babát és holnap reggel csinálok egy tesztet, csak most ezek a fájások nagyon zavarnak.

Legjobb válasz: Reméljük nem fog megjönni,a fájás nem biztos hogy a mensire utal, bár lehet hogy tényleg csak késett.Az a lényeg, hogy ne éld bele magad, holnap reggel tesztelj,szorítok!

Reméljük nem fog megjönni, a fájás nem biztos hogy a mensire utal, bár lehet hogy tényleg csak késett.Az a lényeg, hogy ne éld bele magad, holnap reggel tesztelj, szorítok!
Mi lett az eredmény? Szorítok neked nagyon! Egyébként ha még nem jött meg, és mégis negatív, 2-3 nap múlva ismételd meg! Hajrá!
Lehet hogy terhes vagy nagyon sok kismamának a terhesség 10. hetéig is olyan érzése van mintha meg akarna jönni!!Ez természetes! A barna folyás lehet a beágyazodás jele is! Drukkolok neked!!!
Az elõzõt is én irtam, nekem még mindig van "mindjárt megjön érzésem", és már 6 hetes vagyok, szóval tényleg nem bizti, hogy meg fog jönni.

Már 6 napja késik. Krémes szerű folyásom van. Ma kezdtem el émelyegni és szédülni, kb 1 hete nagyon érzékeny volt a mellem és fájt a hasam is egy kicsit. Teszteltem ma reggel, neg. Lett. Lehet hogy tévedett?

Legjobb válasz: Tesztelj pár nap múlva, mert lehet, hogy még nem mutatta ki. Bár azért ha 6 napja késik, sztem már bármilyen gyógyszertári ki kéne mutassa... Viszont sok mindentõl kimaradhat, még ha tuti pontos, akkor is, stressz, vizsgaidõszak, én az esküvõm elõtt voltam ilyen össze-vissza, volt másfél hétig, aztán egy teljesen ki is maradt, mégse voltam terhes. Ha nem jön meg és neg a teszt, lehet, hogy meg kéne mutatni magad a dokidnak. Szorítok :)

Tesztelj pár nap múlva, mert lehet, hogy még nem mutatta ki. Bár azért ha 6 napja késik, sztem már bármilyen gyógyszertári ki kéne mutassa... Viszont sok mindentõl kimaradhat, még ha tuti pontos, akkor is, stressz, vizsgaidõszak, én az esküvõm elõtt voltam ilyen össze-vissza, volt másfél hétig, aztán egy teljesen ki is maradt, mégse voltam terhes. Ha nem jön meg és neg a teszt, lehet, hogy meg kéne mutatni magad a dokidnak. Szorítok :)
Szia na mi lett?baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi!Majd egy-két nap múlva, ha még mindig semmi, tesztelek újra, aztán ha neg akkor doki, bár remélem hogy poz lesz, bár nem merem elbízni magam...
A kérdező hozzászólása: Sajna megjött :-(
Igen! Drukkolok! Majd írj!
Nagyon ugy nez ki hogy az vagy de ha tegnap vagy ma es reggeli vizeletbol csinaltad a teszte ki kell hogy mutassa, bar soknak kesobb mutatja ki...
Én nagyon szorítok, hogy babóca legyen a dologban! Majd írj, hogy mi lett! Lécccccci! Egyébként a véleményem az, hogy BABA VAN A DOLOGBAN!
Igen, de biztosat csak az orvos tud mondani!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!