Találatok a következő kifejezésre: Már 6 késik (68 db)

Már 6 napja késik. Krémes szerű folyásom van. Ma kezdtem el émelyegni és szédülni, kb 1 hete nagyon érzékeny volt a mellem és fájt a hasam is egy kicsit. Teszteltem ma reggel, neg. Lett. Lehet hogy tévedett?

Legjobb válasz: Tesztelj pár nap múlva, mert lehet, hogy még nem mutatta ki. Bár azért ha 6 napja késik, sztem már bármilyen gyógyszertári ki kéne mutassa... Viszont sok mindentõl kimaradhat, még ha tuti pontos, akkor is, stressz, vizsgaidõszak, én az esküvõm elõtt voltam ilyen össze-vissza, volt másfél hétig, aztán egy teljesen ki is maradt, mégse voltam terhes. Ha nem jön meg és neg a teszt, lehet, hogy meg kéne mutatni magad a dokidnak. Szorítok :)

Tesztelj pár nap múlva, mert lehet, hogy még nem mutatta ki. Bár azért ha 6 napja késik, sztem már bármilyen gyógyszertári ki kéne mutassa... Viszont sok mindentõl kimaradhat, még ha tuti pontos, akkor is, stressz, vizsgaidõszak, én az esküvõm elõtt voltam ilyen össze-vissza, volt másfél hétig, aztán egy teljesen ki is maradt, mégse voltam terhes. Ha nem jön meg és neg a teszt, lehet, hogy meg kéne mutatni magad a dokidnak. Szorítok :)
Szia na mi lett?baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi!Majd egy-két nap múlva, ha még mindig semmi, tesztelek újra, aztán ha neg akkor doki, bár remélem hogy poz lesz, bár nem merem elbízni magam...
A kérdező hozzászólása: Sajna megjött :-(

6 éves vagyok és már 6 éve késik a menszeszem, terhes vagyok?

Legjobb válasz: Valószínûleg hatos ikreid lesznek és mindegyiknek másik 6 különbözõ ember lesz az apja...

Valószínûleg hatos ikreid lesznek és mindegyiknek másik 6 különbözõ ember lesz az apja...
Már 6 éves? De a tested remélem még mindig olyan jó mint egy négyévesé!
Aha. Elég terhes vagy nekem.
Nem, nem vagy terhes, csak egyszerûen agyilag terhelt:) )
A kérdező hozzászólása: akkor nem kellett volna lefeküdnöm mind a 6 apámmal?
Nem lehet az hogy fiú vagy??Bár akkor is lehetsz terhes..de csak ha 20 centinél nagyobb a farkad..én is így jártam 9 évesen..azóta már 2 unokám van, és már megjött a mensim is.

Eddig kétszer volt nemi kapcsolatom. Az első után rendesen megjött a menstruációm. A második alkalom után késik, már 6 napja. Nem védekeztünk, csak a naptár módszert alkalmaztuk (26. napon történt meg). Miért késik?

Nincsenek terhességre utaló tüneteim, nincs hányingerem, sem szédülés. Viszont betegeskedek pár napja, gyulladásban van a torkom (szombat óta).

Legjobb válasz: Ha nem akarsz még gyereket a naptármódszert, ne alkalmazd. Egyik babám sem akkor foggant, amikor a nagy könyvben meg van írva.

háát elég necces a dolog, vegyél tesztet mihamarabb, és reggeli vizeletbõl csináld meg nekem mindig napra pontos a havim, a kisfiam és félidõben fogant, viszont a múltkor voltam uh-n, és a 21. napon 2 nagy érett tüszõt láttak, szóval ezt nem lehet tudni
Ha nem akarsz még gyereket a naptármódszert, ne alkalmazd. Egyik babám sem akkor foggant, amikor a nagy könyvben meg van írva.
Gratulálok, kismama. Miért nem lehet felfogni, hogy a "naptármódszer" nem fogamzásgátlásra, hanem a teherbeesésre leginkább alkalmas napok kiszámolására való, ami nem azt jelenti, hogy más napokon nem lehet felcsinálni.
Nagyon remélem, hogy az én kisebb testvéreim nem ilyen felelõtlenek.... Teszt! Hogy miért késik? A legvalószínûbb ok a terhesség. Lehet, hogy azért mert "betegeskedsz", de erre kevesebb az esély.
A 26.napon is lehet peteérés(semmi sem lehetetlen)!Nekem például a torokgyulladás miatt nem szokott késni.Nem tudom te érzed e mikor van peteérésed de én a szülés elõtt sose éreztem.Vegyél tesztet, 6 nap késés után már kimutassa. Off: Egy doboz gumi olcsóbb mint egy baba.
Utolsó vagyok Még annyit.Nincsenek tüneteid...Szerintem ritka akinek ilyen korán vannak tünetei.Nekem a 10.héten kezdõdött a rosszullét.
Ha 6 napja késik, az a legbiztosabb hogy ha veszel egy tesztet, mert bármi lehet. Rossmanban Facelle nevû teszt 300 ft, és megbízható, mert nekem bevált. Sok sikert kívánok, és a legjobbakat!
Tesztelj! Terhességi tünetek nem feltétlenül jelentkeznek. 2 terhességem alatt egyszer sem voltam rosszul, ha nem tudtam volna, hogy terhes vagyok, észre sem veszem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megértõ és segítõkész válaszokat, és a kicsit más jellegûeket is. Igen, mérhetetlen felelõtlenség volt, de sajnos az ember legtöbbször a saját hibáiból tanul. Megcsináltam a tesztet, reggeli vizeletbõl, egyértelmûen negatív lett :) .
na akkor egy kicsit fellégezhetsz :) 6 napos késést reggeli vizeletbõl már kimutatta volna ha nem jön meg továbbra sem, azért keress fel egy nõdokit
Nem tudom megjött e azóta?De ha a 26.napon estél teherbe akkor ugyebár késõi peteérésed volt, és azt még a teszt most nem mutassa ki.Ha nem jött/jön meg várjál 1-2 hetet és akkor tesztelj.Ha akkor is negatív akkor doki.
A kérdező hozzászólása: Most már megjött, teljes a nyugalom, köszönöm még egyszer a segítségeket :)

A menstruációm már 6 napja késik, 13-án kellett volna megjönnie és most 19. -e van. Kb.4. -e tájban feküdtem le a párommal. Ha a tesztem negatív lett, védekeztünk, speriumölő gyógyszert szed akkor miért késik?

És most nem értem, 3 nap késés után vettem egy tesztet, ami kimutatja a 3napos terhességet, negatív lett, nincsenek tüneteim, nincs mellfeszülésem, stb. Talán a fehérfolyásom több mint szokott lenni, védekeztem a barátommal(óvszer)emellett ? szed spermiumöl? gyógyszert, a teszt negatív lett mégis késik. Hormonzavar vagy valami más? Segítsetek légyszíves mert aggódom...Van okom rá?

Legjobb válasz: Nincs okod rá, ez a kis idõ késés még belefér.

Nincs okod rá, ez a kis idõ késés még belefér.
az idegességtõl nekem is volt h késett több mint 1 hetet is... csak nyugi és meg fog jönni:)
Csinálj még egy tesztet holnap, aztán menj orvoshoz, szerintem.Nem írtad hány éves vagy, de felnõtt korban egy hét késésre már odafigyelnék(csak a rossz tapasztalataim miatt mondom).
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, ilyen korban elméletileg még gyakran elõfordul az ilyesfajta késés, szerintetek terhes vagyok? Hisz a teszt csak negativ lett =O

Már 6 napja késik, mensiszerű fájdalom, egyébként jó közérzet, most már hányingerrel fűszerezve. Most este lefekvéskor majd szétszakadt a medencekörnyékem. Nem csináltam tesztet mert még korainak tartjuk. Fehér folyás, lehet babóka?

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom, milyen vizsgálatokon estetek már át??? 4 év az rengeteg idõ :( . Mindent rendben találtak az orvosok? Mesterséges úton nem próbáltátok még? Inszeminációra godolok. Bár gondolom mindent elkövettetek már az ügy érdekéban... Azért írj kérlek!!

Szia! Sajnálom, milyen vizsgálatokon estetek már át??? 4 év az rengeteg idõ :( . Mindent rendben találtak az orvosok? Mesterséges úton nem próbáltátok még? Inszeminációra godolok. Bár gondolom mindent elkövettetek már az ügy érdekéban... Azért írj kérlek!!
Szerintem 6 nap késés után már nyugodtan tesztelhetnél! Drukkolok nektek hogy babó legyen!
Simán lehet! Szerintem is tesztelj mert már kimutatja! Nekem is hasonló a hányingert leszámítva. De már egy hete ilyen. Majd írd meg hogy mi lett az eredmény! Drukkolok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap délután illetve ma reggelre megjött, de csak este fájt a hasam, nem fáj semimcsak elvagyok keseredve, már 4 éve vártuk ezt a kis csöppséget.Köszönöm a drukkolást, mindenkinek szurkolok.

Mar 6 napja kesik, tegnap este csinaltam tesztet de negativ lett. A hasam mar vagy 4 napja fajdogal mintha meg kene jojjon de semmi. Lehetseges hogy terhes vagyok, mikor csinaljak ujra tesztet?

Maskor a mellem megduzzadt es erzekeny volt de most nem.Ebben az evben a ciklusaim 35 naposak voltak pontosan,ennyit meg soha sem kesett.

Legjobb válasz: Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.

Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.
4-es voltam
Szia! Még korántsem biztos, hogy nem vagy terhes, bár nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de 100x hallottunk már olyat, hogy megjött, de más volt (sokkal kevesebb, nem olyan intenzív , kevesebb ideig tartott). Ha tényleg menses elõtt lettél terhes, akkor megesik, hogy megjön. Én mindenképpen csinálnék 1-2 hét múlva egy tesztet még, ha nem jön meg rendesen a vérzésed! És mindenképpen reggeli vizeletbõl! Majd írd meg, ha igazam lenne, de tényleg nem akarlak hitegetni!
A kérdező hozzászólása: Hat sajnos masnap megjott.Mar 4-ik napja meg mindig jon egy kicsi ugyhogy biztos csak kesesrol volt szo.Meg ennyit soha nem kesett azert gyanakodtam.Koszonom a valaszokat.
Minden negyedik nõ tapasztal barnázást, vérzést a terhesség elsõ 12 hetében valamikor. Fõleg házasélet után, a "nem várt napjaiban" (nem csak az elsõ alaklom ha nem az elsõ 3 kimaradt mensikor is), valamint a 5-7 hetes terhességnél (megtapadás) miatt szintén jellemzõbb. A görcsölgetéssel egybe kötött barnázás nem annyira jó jel, de nem is kell kétségbe esni. Sajnos a terhesség és a menstruációs tünetek kéz a kézben járnak, így nehéz megítélni, hogy kell e aggódni vagy sem. Dokihoz nem akarsz elmenni? Talán látna valamit, vagy nem látna, de legalább nem lennél kétségek között. Nekem volt egy vetélésem 1 hét késés után megjött (volt pozitív tesztem még elõtte 2 nappal is). A mostani babámmal (12 hetes ma pociban) 6-8 hetesen barnáztam, picit véreztem, de látod még sem lett semmi baja. Remélem jól fognak alakulni a dolgok, de ha nem akkor se ess kétségbe, mert elõbb utóbb jönni fog a picike.
A kérdező hozzászólása: Ma volt 8-ik napja hogy kesik, a gyanum szerint a menszem elott maradhattam terhes de ma este volt valami barnas folyasom amit csak a vecepapiron vettem eszre es gorcsolt kicsit a hasam , nagyon megilyedtem mert nem szeretnem ha megjonne.Egyenlore elmult.Szerintetek mi van? Tapasztaltatok mar ilyet?
Igen, peteérés után 15 nap a legkorábbi, hogy bármit is mutasson a teszt.
Akkor késõbb mutatja ki! Az aktustól számítva 2-3 hét kell a tesztnek, hogy kimutassa a terhességet!
A kérdező hozzászólása: De ha peldaul akkor maradtam terhes mielott meg kellett volna jonnie akkor mikor mutatja ki a teszt?
Már kellene a tesztnek mutatnia valamit. Csinálj újat, más fajtát, hát ha.
Sajnálom, hogy megjött, de hidd el jönni fog a picike! Nekem is így volt, és mikor végre összejött 2 hét múlva elvetéltem, de azóta már újra sikerült holnap megyünk 12 hetes Uh-ra. Ez egy türelem játék, de hidd el minden várakozással együtt megéri, csak soha ne keseredj el!

A barátnőm mensije már 6 napot késik, és azt mondja nagyon nagy az étvágya. Lehet terhes?

A barátn?m aki csak most lesz 15,lefeküdt a barátjával. Többször peóbálkoztak, és a bn?m azt mondta, kb. 2 hete "sikerült". Azt mondta védekeztek, de kérdeztem hogy nem e szakadt szét az óvszer? azt mondta, "nem nézték". A mensije már 6 napot késik,és azt mondja nagyon nagy az étvágya. Ez biztos jel??? És most már 2 hét után ha terhes lenne nem lehetne valamit tenni, tabletta vagy valami? Nagyon kétségbe van esve, a barátja is, és most már én is! A szülei nem tudnak róla. Kérlek segítsetek.. Nagyon fiatal még temészetesen nem akarja hogy terhes legyen!! Mit tegyen???

Legjobb válasz: Nagyon sürgõsen vegyen egy tesztet és reggeli elsõ vizeletbõl csinálja is meg! Ha terhes, akkor a másik sürgõs feladata, hogy elmenjen a nõgyógyászához, de akkor már nem kerülheti el, hogy a szülei ne tudják meg, ugyanis az abortusz elvégzéséhez kell a szülõi beleegyezés is.

Nagyon sürgõsen vegyen egy tesztet és reggeli elsõ vizeletbõl csinálja is meg! Ha terhes, akkor a másik sürgõs feladata, hogy elmenjen a nõgyógyászához, de akkor már nem kerülheti el, hogy a szülei ne tudják meg, ugyanis az abortusz elvégzéséhez kell a szülõi beleegyezés is.
Ha védekeztek kevés esély van a terhessésre persze lehetséges, bár elsõ alkalomkor nem szoktak a párok olyan hevesek lenni, hogy kiszakadjon. Nekem mensi elõtt is nagy az étvágyam ez nem jelent egyértelmûen terhességet! De szerintem csináljon egy tesztet az a biztos.
Mindenek elõtt vegyetek egy terhességi tesztet.Az majd kimutatja van e okotok aggodalomra.Ráértek utána görcsölni ezen.menjetek patikába, vagy lehet kapni tescoban rossmanban is a Lilly nevü tesztet.
Ilyen idõs koromban velem is elõfordult, hogy csak úgy kimaradt mindenféle jel nélkül. Tudtam, hogy nem lehet probléma. Azt azért becsülöm bennük, hogy védekeztek, de azért máskor legyenek óvatosabbak. 99.9%, hogy nem lett terhes.
A kérdező hozzászólása: jupííí... nem terhes.^^
huh :-)

Ha már 6 napja késik, akkor ha lenne baba azt az esti 25ös teszt is kimutatná, ugye?

most teszteltem, mert kicsit véres lett a wc papír és nagyon megijedtem, nagyon reméltem hogy van baba de ezek szerint már nincs ugye? negatív lett a tesztem...

Legjobb válasz: Szerintem tuti nincs baba

Szerintem tuti nincs baba
Szia! Szerintem sajnos nincs, ilyenkor már kimutatná a teszt. Én is most így jártam, hogy 1 hét késéssel jött meg... :-(
Hát akkor nem valószínû, hogy terhes lennél, de sok erõt és kitartást neked! Kívánom, hogy hamar megfoganjon a baba!

Ha már 6. napja késik, az adhat esetleg terhességre okot?

Nem nagyon szokott késni. Vagyis pl az elmúlt hónapokban rendre megjött 30-án.

Legjobb válasz: Meg még annyi, hogy érintésre érzékeny a mellem, konkrétan fáj.

A kérdező hozzászólása: Meg még annyi, hogy érintésre érzékeny a mellem, konkrétan fáj.
Mar siman kimutatja a teszt ha terhes vagy. En most varom a masodik babankat es mar a nemvart elott 4 nappal + lett a tesztem.
párod nõgyógyász? ha nem akkor ne okoskodjon ha egy hetet késik holnap vegyél egy tesztet. hátha baba :)
6 nap után simán kimutatja.Ne haragudj de ne egy férfi tudja már hogy mikor lehet tesztelni. Én 3 nap késés után teszteltem erõs pozitívot. A tünetekre meg ne adj!Nekem azon kívül hogy nem jött meg nem volt semmi tünetem a 10.hétig.
Igen! Tesztelj egyet, akár már ma, mert ha terhes vagy, akkor bármikor kimutatja már.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Szerintem holnap veszek egy tesztet.
Korai! Mond meg a párodnak, hogy egyáltalán nem korai. Én nem várt elõtt 2 nappal teszteltem pozitívat. Éreztem, hogy sikerült! :) Drukk! Elsõ voltam, 19 hkm
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam, de már szeretnék tesztet, de a párom szerint még korai.
Csinálj egy tesztet!
PERSZE! MÉG NEM CSINÁLTÁL TESZTET????? Tuti a siker!! :)
Na! Teszteltél? Írd meg, hogy mi lett!

19 eves leszek! A menstuaciom mar 6 napja kesik es nem tudom hogy mire gondoljak? Lehet terhesseg is es ha az nem tudom elvetesseme? 4 eves kapcsolatom van!

Legjobb válasz: Szia! Lehet baba, de lehet csak a hormonok játszanak veled. Szerintem minél hamarabb csinálj egy tesztet, aztán elgondolkodhatsz a lehetõségeidrõl.

Szia! Lehet baba, de lehet csak a hormonok játszanak veled. Szerintem minél hamarabb csinálj egy tesztet, aztán elgondolkodhatsz a lehetõségeidrõl.
Nem tudhatjuk hogy hogy védekeztek, nem tudjuk hogy terhes vagy e. A Rossmanban 400 ft-os Facelle terhességi teszt, az már biztos hogy kimutatja. De ha 4 éves kapcsolatod van, és a párodnak munkája, vagy esetleg van valami anyagi segítség, akkor semmi kép nem öld meg a babádat, márha van! Sok sikert kívánok! 20hkm
Teszt lenne az elso lépés hogy megtudd.Ha jol mukodik a kapcsolatotok és bíztok-szeretitek egymást akkor ne vatesd el:(
A kérdező hozzászólása: kosziii mindenkinek:)
Mi történt? Megjött végül? :)
A kérdező hozzászólása: megjott orvoshoz voltam es valami gyogyszert irt fel hogy tobbe ne jatszadozzon:) egyebkent orulok mert meg annyira nem vagyok felkeszulve az anyasagra

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!