Találatok a következő kifejezésre: Már 5. késik 32. nap, de (2 db)

Már 5. napja késik (32. nap), de csak a 22. napon volt p. érésem. Csináltam ma egy tesztet, de negatív. A nődokim szerint a felfázástól nem késhet ennyit. Lehetek babás?

Legjobb válasz: lehet baba,ha csk a 22 napon volt pé-d.mert akkor még csak 10nap telt el a megtermékenyüléstõl.a nõdoki nem vizsgált meg?

lehet baba, ha csk a 22 napon volt pé-d.mert akkor még csak 10nap telt el a megtermékenyüléstõl.a nõdoki nem vizsgált meg?
Ha a 22. napodon volt péd, akkor a menzit elméletileg a 36. napra nem várod. Ezért ha babás is vagy a teszt majd csak 4 nap múlva mutatja ki. Pé után 14 nappal jön elméletileg a nem várt. Nekem is késett 2 napot a pém és a menzim is csúszott így 2 napot!
A kérdező hozzászólása: De ha 28 napos a ciklusom?Mindig ennyi... Tuti, hogy kitolódik a 36 napra?
Ha eddig 28 napos volt a ciklusod, akkor elméletileg a 13-14. napon volt péd. Most viszont a 22. napodon voltál középidõben, tehát onnantól még 14 nap volt vissza a ciklusodból.

Augusztus végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését 2 év után. Szeptemberben illetve októberben kb 32-33. napra jött meg, de most késik már 5 napot. Betudható ez gyógyszer utáni mellékhatásnak?

Barátommal lefeküdtünk de védekeztünk (óvszer)és nem történt semmi baj... Mostanában sokat stresszelek. Csináltam tesztet ami negatív lett.

Legjobb válasz: Betudható igen. Nekem abbahagyás után 30-60-45 napra jött meg...

Betudható igen. Nekem abbahagyás után 30-60-45 napra jött meg...
Örülj hogy egyáltalán megjött, nekem volt hogy kimaradt 2 hónap is éppen azért mert szüneteltettem a gyógyszert!Orvosnál is voltam és azt mondta minden szervezet máshogy reagál...lehet hogy a tiéd pont így.Ne aggódj!
Szia! Igen, normális. Nekem 28 és 31 nap között váltakozott 5 hónapon keresztül a ciklusom hossza.
Nekem volt hogy 2 hónap ki is maradt a tabi után... úgyhogy örülj hogy "csak" ennyit késik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!