Találatok a következő kifejezésre: Már 5 szedem (101 db)

A Hgn szintem alacsony lett (113), észrevettem, hogy a hajam is elkezdett jobban hullani. Már 5 napja szedem a vasat, amit az orvos írt fel! Vajon mikor marad abba a hajhullás, mennyi idő kell? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: a vasnak kell pár hét, hogy beépüljön. Amúgy ez még nem olyan vészes. Nekem alacsonyabb volt, kb 1,5 hónapja szedem a vasat, most már jobbak az eredményeim.

a vasnak kell pár hét, hogy beépüljön. Amúgy ez még nem olyan vészes. Nekem alacsonyabb volt, kb 1, 5 hónapja szedem a vasat, most már jobbak az eredményeim.

Diane 35-öt szedek mar 5. honapja, de antibiotikumot kaptam a fogamra ampicilint es ugyanakkor kezdtem el szedni az 5. levelet mint az antibiotikumot, lehetek terhes?

5 napot kellett szednem az antibiotikumot es az 5.napon lefekudtem a parommal a gyoggyszeren kivul massal nem vedekeztunk de viszont nem ment el bennem,és pcos is vagyok ami ugye azt jelenti h nemesek konnyen teherbe.mégis lehetek az?normalis valaszokat minel hamarabb.megkelett volna jojjon a menszeszem mar 4 napja:(.

Legjobb válasz: Normális választ? Ahhoz normális kérdés is kellene! Már hogyne lehetnél! A PCOS irreleváns, felteszem, pont arra szeded a tablettát, hogy elmúljanak a cisztáid. Az antibiotikum pedig gyengíti a tabletta hatását, de ezt neked is tudnod kell. Az antibogyó befejezése (!) után még várnod kellett volna 7 napot, s addig máshogyan is védekezni. Tesztelj!

Normális választ? Ahhoz normális kérdés is kellene! Már hogyne lehetnél! A PCOS irreleváns, felteszem, pont arra szeded a tablettát, hogy elmúljanak a cisztáid. Az antibiotikum pedig gyengíti a tabletta hatását, de ezt neked is tudnod kell. Az antibogyó befejezése (!) után még várnod kellett volna 7 napot, s addig máshogyan is védekezni. Tesztelj!
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 18
ha nem jon meg a 7. napon sem akkor teszt!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat:D de am nemsok az eselye h terhes legyek ugye?mert normal embernel is kicsi es igy akkor meg kissebbnek kell lennie.
Te is normál ember vagy, gondolom...:D Igen, kisebb az esély, de ez a tény akkor is vigasztalni fog, ha ennek ellenére teherbe esel? A fogamzásgátló tablettának csak akkor van értelme, ha rendesen szeded és a rendes szedésbe az is beletartozik, hogy tudod, hogy mikor kell kiegészítõ védekezést alkalmaznod.

Már 5 honapja szedem a Belara nevú fogamzásgátlo tabletát. Ma kezdem el ujra szedni mert elmult a menszim. Ha csütörtökön barátom belém élvez akkor lehetek e terhes?

Tehát hogy nem kell e kivárni még a kéthete hogy hasson e a gyogyszer?

Legjobb válasz: ha 5 honapja rendszeresen szeded akkor a gyogyszermentes isõszakban is védett vagy és elvileg csütörtökön is az vagy a két hetet csak az elsõ levélnél kell kivárni utána már védett vagy

ha 5 honapja rendszeresen szeded akkor a gyogyszermentes isõszakban is védett vagy és elvileg csütörtökön is az vagy a két hetet csak az elsõ levélnél kell kivárni utána már védett vagy
Már szexszelhetsz bármikor úgyhogy a barátod beléd élvez, nem leszel terhes. Ezt a két hét várakozást esetleg az elsõ levélnél kell betartani.

4 hónapja szültem, 2X volt már menszeszem, gyógyszert szedek de 1X nem vettem be. Már 5 napja késik, lehetek megint terhes vagy csak még nem állt be újra a dolog?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy egy szem gyógyszer kihagyása után teherbe esnél, ilyen nagyon ritkán fordul elõ. Persze az is lényeges, hogy mióta szeded. De szerintem egyrészt még nem állt be, másrészt bezavarhatott, hogy kimaradt egy gyógyszer.

Nem hiszem, hogy egy szem gyógyszer kihagyása után teherbe esnél, ilyen nagyon ritkán fordul elõ. Persze az is lényeges, hogy mióta szeded. De szerintem egyrészt még nem állt be, másrészt bezavarhatott, hogy kimaradt egy gyógyszer.

A parom karissa nevezetu fogamzasgatlo tabletat szed mar 5 honapja es most a level utolso szemjet elfelejtette beveni, mi a teendo?

tehat a level utolso szemjet nem vette be es ra ket napra megjott neki rendesen. es amint eltelt a het nap kihagyas ujra elkezte szedni de egy uj level az napra eso szemjevel esetleg lehet e ebbol valami gond? ha csak 20 szemet vet a 21 helyett es megvarta a 7 nap szunete es uj levelet kezdett

Legjobb válasz: Nézd... nyilván a barátnõd tudja mit csinál, õ szedi a gyógyszert és nála van a betegtájékoztatója is, ami erre a problémára tökéletes megoldást ad. Nyilván azt, amit a barátnõd csinált. Minek aggódod túl?

Nézd... nyilván a barátnõd tudja mit csinál, õ szedi a gyógyszert és nála van a betegtájékoztatója is, ami erre a problémára tökéletes megoldást ad. Nyilván azt, amit a barátnõd csinált. Minek aggódod túl?
El kell hagyni a nõt, mert ha veled van és mégse akar tõled gyereket, akkor nem szeret.
A kérdező hozzászólása: az a no a felesegem mar 3 eve es kozosen nem akarunk meg gyereket mert sajnos az egeszsege nemengedi meg, ugyanis 1 tipusu cukorbeteg es csak 22 eves

Már 5 éve szedek fogamzásgátlót. Ha ilyen huzamos ideje szedem nem lehet tőle bajom?

Legjobb válasz: Nem. Az orvosok azt mondják, hogy 10 évig szedhetjük a fogamzásgátlót egyfolytában, és csak ezután kell szünetet tartani.

Nem. Az orvosok azt mondják, hogy 10 évig szedhetjük a fogamzásgátlót egyfolytában, és csak ezután kell szünetet tartani.
Mikor kell visszmenned vizsgálatra? Mit mondott az orvos? Ezt MINDENKÉPPEN be kell tartanod! Valószínûleg nincsen semmi baj - de erre való a vizsgálat! Szépen, lassan is összejöhet pl. egy májkárosodás... akkor pedig jó esetben is abba kell hagynod a szedést.
Egy három hónapos szünet nem ártana!
Nem lesz semmi baj.
Én öt évig szedtem és három különbözõ orvosnál jártam sokszor, különbözõ panaszokkal. A harmadik azt mondta, hogy inkább hanyagoljam hosszútávon a gyógyszert, mert sorvasztja a méhem nyálkahártyáját és kisebb lett a méhem (de lehet, hogy eleve az is volt, nem tudom) Én akkor úgy döntöttem, nem szedem tovább.. Nem azt mondom, hogy ez általános, de nekem ilyen tapasztalatom volt. Szerintem, ha az orvosod nem lát semmi olyat, ami miatt abba kéne hagyni, akkor biztos nem okoz gondot(reméljük), mondom ez az én tapasztalatom a témában. Ilyen is van:-))

Fogamzásgátló tabletta szedése alatt kell szünetet tartani, már 5 éve folyamatosan szedem? 22/L

Legjobb válasz: 5 év után fél éves szünet ajánlott, legalábbis az én orvosom szerint (Úgy is lesz vki, aki megcáfolja...).

5 év után fél éves szünet ajánlott, legalábbis az én orvosom szerint (Úgy is lesz vki, aki megcáfolja...).
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Az én orvosom, azt mondta, hogy nem kell szünetet tartani, de barátnõm orvosa is azt mondta, hogy kell.
Az én orvosom is azt mondta, hogy nem kell.
Elsõ vagyok. A fél éves szünettel ártani nem fogsz. Ha esetleg kellene szünet, de nem tartasz, azzal viszont árthatsz. Meg kell nézni, hogy egyáltalán hogy bírja a szervezeted a gyógyszert. Pl ha most abbahagyod, és fél év alatt nem tér vissza a régi, normális ciklusod, az azt jelenti, hogy tablettát sem szedhetnél...
Amíg fogamzásgátlót szedsz addig egyszer sem jön meg?
Utolsó: Nem értem a kérdésed. A 7 napos szünetben "megjön", de az nem menzesz, hanem megvonásos vérzés.

Reménykedhetek, hogy a Paretin gyógyszerem, amiből már 2 és fél hete szedek, már 5 napja 2 szemet 20 mg-mosból hatni fog? SOS sürgős! Már nagyon türelmetlen vagyok a hatékonyságát illetően, várom válaszotok.

Legjobb válasz: Ezeka gyógyszerek egy héttõl három hónapig tartó idõszakban indulnak be. Addig javarészt csak a mellékhatásait érzed, ha szerencséd van, nem erõsíti föl a tüneteket, de ez is megeshet. Kb. három hónap után mehetsz vissza a pszichiáteredhez, hogy most akkor mi a helyzet. bevált, nem vált be, több kell, kevesebb kell. Addig, ha nincsenek heves tünetek, csigavér, és nagy nagy bizodalom a gyógyszerben, és a dokiban. De addig is végezd a napi tevékenységedet, ne legyél türelmetlen. Ha feliratkozol a www.bura.hu honlapra, ott sorstársakkal tudsz levelezni. Ha akarsz, írjál nekem, én gyógyult pánikos vagyok. Segítek, amiben tudok.

Ezeka gyógyszerek egy héttõl három hónapig tartó idõszakban indulnak be. Addig javarészt csak a mellékhatásait érzed, ha szerencséd van, nem erõsíti föl a tüneteket, de ez is megeshet. Kb. három hónap után mehetsz vissza a pszichiáteredhez, hogy most akkor mi a helyzet. bevált, nem vált be, több kell, kevesebb kell. Addig, ha nincsenek heves tünetek, csigavér, és nagy nagy bizodalom a gyógyszerben, és a dokiban. De addig is végezd a napi tevékenységedet, ne legyél türelmetlen. Ha feliratkozol a http://www.bura.hu honlapra, ott sorstársakkal tudsz levelezni. Ha akarsz, írjál nekem, én gyógyult pánikos vagyok. Segítek, amiben tudok.

Biovanne szépség vitamint szedek! Beszedtem már 5 levéllel de még mindig nem vettem észre változást! Miért van ez? Ti már szedtetek ilyet?

Legjobb válasz: Igen, nekem sem használt. Én már sok mindent kipróbáltam, eddig a Revalid volt a legjobb. Nem mondom, hogy nagyon jó volt, csak a sok használhatatlan között ezt volt az amirõl azt láttam, hogy talán használ. VAgy lehet h csak bebeszéltem nem tudom.

Igen, nekem sem használt. Én már sok mindent kipróbáltam, eddig a Revalid volt a legjobb. Nem mondom, hogy nagyon jó volt, csak a sok használhatatlan között ezt volt az amirõl azt láttam, hogy talán használ. VAgy lehet h csak bebeszéltem nem tudom.
Na, akkor én nem fogom kipróbálni a biovanne-t... :( Revalidot én is szedtem 2x is (eltelt közben 1 év kb.) elõször megállt a hajhullás, de más nem történt. Úgy értem nõni nem nõtt. Másodszor semmi sem történt, mintha a hátam mögé dobáltam volna a kapszulákat... csak a kezem és a lábam lett elképesztõen szõrös. A hajammal, körmömmel nem volt változás. Szerintem menj el bõrgyógyászhoz ha pl. a hajad hullik és vizsgáltasd ki. Mert így csak elköltünk 30ezreket a vitaminokra, és nem is nagyon használnak.
Nekem sem segített a Biovanne, semmi változást nem tapasztaltam. :S
Nekem sem segített egyetlen ilyen vitamin sem. :-( Egészen pontosan egy dologban... B vitamin tartalmának köszönhetõen nem a hajam hanem a súlyom gyarapodott. :-( A bánfi termékek viszont tényleg jók!
Tudom, hogy nem a kérdésre a válasz, de azt már leírtam :) Most nagyon sokan esküsznek a bánfi sampon és hajszeszre. És a varga cseppekre. Ezek talán segítenek. A többi nem sokat segít, ezeket viszont sokan jónak találták, tehát lehet neked is bejönne.
Persze, nincsen garancia arra hogy használni fognak mert nem mindenkinek reagál rá úgy a szervezete mint ahogy az elvárnánk. Minden ilyen szert kúra ként kell használni, 3-4 hónap egy kúra. Én szedem a biovanne-t és nõ tõle a körmöm és hajam is, de a hullást nekem sem szûntette meg... 22/L

Tisztelt Doktor úr! 23 éves lány vagyok, már 5 éve szeretnék gyereket, de nem jön össze. Voltam már orvosnál, azt mondta, hogy túl gyenge a peteérésem, akkor még szívgyógyszert szedtem, betalocot. A doktor úr azt mondta, hogyha abbahagyom a gyógyszer szed

Tisztelt Doktor úr! 23 éves lány vagyok, már 5 éve szeretnék gyereket, de nem jön össze. Voltam már orvosnál, azt mondta, hogy túl gyenge a peteérésem, akkor még szívgyógyszert szedtem, betalocot. A doktor úr azt mondta, hogyha abbahagyom a gyógyszer szedését, akkor menjek vissza és ír fel nekem gyógyszert. Már nem szedem a Betalocot, de azóta külföldön élek és nem volt alkalmam orvoshoz menni. Segítségét és tanácsát kérem, hogy mit tegyek. Attól félek, ha nem kezeltetem, akkor nem lehet gyerekem soha. Válaszát és segítségét előre is köszönöm. Üdv, Szabina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, az internet útján nem tudok tanácsot adni. Mindenképpen indokolt lenne egy részletes kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, az internet útján nem tudok tanácsot adni. Mindenképpen indokolt lenne egy részletes kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!