Találatok a következő kifejezésre: Már 5 késik, és (56 db)

Igen. Nem feltétlenül van tünet. Általában a tünetek késõbb jönnek. Csinálj tesztet.
Persze! Az 5. héten még szinte semmi bajom nem volt. Majd a 7-8héttõl...húúú jött minden egyszerre :) Tesztelj! Megy a drukk :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy tesztet, pozitív lett!:-) Abból nem lehet baj, ha pénteken voltam fogászaton, kaptam érzéstelenítõt is, és még mennem kell párszor, mivel letört egy fogam múlt héten, és gyökérkezelni kell, plusz újra felépíteni az egészet, és akkor is fogok kapni érzéstelenítõt???
A kérdező hozzászólása: Ja és utána vettem be kettõ vagy három fájdalomcsillapítót?? Ilyen korán még nem lehet belõle baj, ugye?? Remélem! Ez pénteken volt, akkor az már rég kiürült a szervezetembõl, igaz?
A kérdező hozzászólása: Ezért kérdezek én is ennyit, mert nagyon félek! De pozitív gondolkodás!!!:-) Én lillyvel teszteltem, de este megyek és veszek egy másfajtát is amit holnap megcsinálok, nem hiszem még el igazán! Bogyót többet biztos nem veszek be, még ha fáj is! Bár már azt mondta a doki nem nagyon fog! Úgyhogy lehet az érzéstelenítõt és hanyagoltatom! Majd kiderül! Mennem viszont muszáj most mert ezt meg kell csinálni, csak ideiglenes bent a tömés!
A kérdező hozzászólása: Szia! Itt vagyok! Nekem is ugyanez maradt meg, egy kicsi hasszurkálás, meg állandóan vcre járok, bár nem tom hogy az ilyen korán lehet-e babától, + én is nagyon-nagyon fáradt vagyok! Ma is dolgoztam végig 12 órát....hááát! Nem szeretném sokáig csinálni ha télleg babó lesz!:-) Majdnem elaludtam állva!:-) Amugy meg én ugy tudom hogy halvány csík is csík!:-) Drukkolok!
nekem is 5 napja késik és igy nézek ki: ez már tuti nem baba? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469.. gratulálok amugy:)
szia! Képzeld, én is ugyanebben a cipõben járok! Igaz nekem két napja késik, de a múlt hét végén totális mensi elõtti érzéseim voltak (vagy babás? nem tudom, mivel azok egyformák). Ezen kívül még folyton alvás, fáradtság, két oldali hasszúrka, ilyenek.(Babát akarunk már fél éve) Erre mire (nem) kellett volna megjönnie, minden mensi elõtti tünet eltünt, hasgörcs is, minden és most sehol semmi. Maradtak a "babás" tüneteim, viszont mérséklõdtek. Én teszteltem is, már anpok óta tesztelek és csak halvány csíkot mutat. Írj, ha még itt vagy, hogy mizu? Szerinted vegyek másfajtát is?
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs semmi más, egy picit feszül a mellem, ennyi! De amikor meg kellett volna jönnie, akkor teljesen olyan érzésem volt hogy meg is fog, kb. egy napig éreztem ezt, görcsölt a hasam, fájt a mellem, de aztán másnapra, mintha elfelejtette volna....:-) Azóta meg csak vártam hogy akkor mikor jön meg! De még most sem hiszem el!:-) Drukkolok neked!! Biztos sikerülni fog!!!
Nem a 3. voltam, hanem a 2. :) ))
Gratulálok :) ) Szerintem az elõzõ fogászattól nem lesz baja, de megmondom õszintén én nem hagynám, hogy adjanak érzéstelenítõt a 12. hétig. Vagyis nem nem hagynám, hanem nem mentem addig a fogászatra. (fájt a bölcsességem nagyon) Nekem is volt missedem, és én nagyon félek mindentõl! Boldog babavárást! 3. válaszoló voltam
a babának nem lesz baja a bogyoktol kb 6 hetes koráig, akkorra ágyazodik be rendesen és lesz veled közös érhálozata, az után jön a háynás:) nagyon gratulálok, délután csináltad a tesztet? mivel? nekem 3 napja késik, és néha görcsölget a méhem de se a mellem se semmi más nincs. sztem nekem csask késik:(
Bocsi a kérdésért, de 5 hetesen missed volt??
A kérdező hozzászólása: Bocsi a sok kérdésér, lehet butaság, de nagyon izgulok!:-)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, de én nem értek ezekhez a diagrammokhoz!! Én egyáltalán nem vezettem ilyet, és egyáltalán nem írogattam semmit, így nekem ez sokat nem mond! Bocsi! De azért neked is megy a drukk!!:-)

Tegnap este teszteltem egy negatívat. És a hőm is csak 36, 7. De már 5 napja késik. Miért? Tuti nem lehetek terhes? Mindig fenn van a hőmérsékletünk ha baba van? Érdemes tesztelnem ha nem jön meg, ha igen mikor?

Legjobb válasz: szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)

szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)
Miért nem reggel tesztelsz? A reggeli elsõ vizeletben koncentráltabban van jelen a HCG (ha ott van), nagyobb az esély a pozitív tesztre.

Miért lehet negatív a teszt, ha már 5 napja késik, és mégis görcsölkedek?

Legjobb válasz: Szia! Örülök, hogy újra beírtál! Azért lehet negatív, mert még túl korán csináltad meg, sokunknak csak kb. 2 hét után lesz igazi, valós eredmény. Ha nagyon vágysz a babára, akkor az is elõfordulhat, hgoy a tested áltünetekkel hiteget téged, de mégsem vagy terhes. Ha mész dokihoz, õ is többet tud már mondani, de ha 4-5 nap múlva még egy tesztet csinálsz, talán már más eredményt látsz rajta!! Legyen így, kívánom neked!

Szia! Örülök, hogy újra beírtál! Azért lehet negatív, mert még túl korán csináltad meg, sokunknak csak kb. 2 hét után lesz igazi, valós eredmény. Ha nagyon vágysz a babára, akkor az is elõfordulhat, hgoy a tested áltünetekkel hiteget téged, de mégsem vagy terhes. Ha mész dokihoz, õ is többet tud már mondani, de ha 4-5 nap múlva még egy tesztet csinálsz, talán már más eredményt látsz rajta!! Legyen így, kívánom neked!
en nem terveztem babat es 15 napos keses utan es egyeb tunetek utan teszteltem ket negativat majd megjott.ne eld bele magad annal rosszabb ha megsem ugyvan mint ahogy elkepzelted.ha 5 napja kesik es negativ szerintem megfog jonni azert gorcsolsz.kivanom tiszta szivbol hogy ne igy legyen
Lehet korai a teszt, várj néhány napot és tesztelj újra.

8, 5 mm-es nyálkahártya vastagság utalhat babára? 5 napja késik. Nőgyógyász szerint bármi lehet, UH-on még semmit sem látott, mert korán mentem. Jövő héten újra kell mennem. Tesztelni már nem akarok, mert össze-vissza mutatott eddig.

Olvastam olyat, hogy 10-12 mm-es vastagság jó a sikeres beágyazódáshoz. Valakinél volt ilyen nyálkahártya vastagsággal baba a pocakban?

Legjobb válasz: Pedig szerintem kellene tesztezned! én a te helyedben holnap, vagy holnapután reggel megcsinálnék egy tesztet! 7 nap késésnél már egyértelmû hogy baba vagy nem baba... én nagyon szurkolok neked! (sajna nekem épp ma jött meg, de nem adom fel majd legközelebb sikerül) Egy 7 hónapos próbálkozó!

Pedig szerintem kellene tesztezned! én a te helyedben holnap, vagy holnapután reggel megcsinálnék egy tesztet! 7 nap késésnél már egyértelmû hogy baba vagy nem baba... én nagyon szurkolok neked! (sajna nekem épp ma jött meg, de nem adom fel majd legközelebb sikerül) Egy 7 hónapos próbálkozó!
Szia! Én úgy tudom, hogy 7-8 mili már elegendõ a beágyazódáshoz. Nem tudsz sajnos mást csinálni, mint hallgatni a nõgyógyászra és várni. Önmagában csak a nyálkahártya vastagságból nem lehet semmilyen összefüggést levonni. (nincs olyan vastagság ami egyértelmûen terhességre utal, amíg a doki nem lát mást, addig abból bármi lehet)

Két hónap Closty szedése után sincs eredmény. Most a következő hóban pedig már 5. napja késik és a teszt negatív. Jártál már hasonlóan? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Én az elsõ hónap closty szedése után éreztem olyan dolgokat mint máskor nem, de aztán múlthéten mégiscsak megjött, igaz nem sok volt,de volt. :(( Most újra rajtavagyunk az ügyön. Szerintem csinálj majd még egy tesztet olyan 5 nap múlva, ha addig sem jön meg. Biztosat (állítólag) a nem várt mensi elmaradása után kb 10-11nap után mutat ki. Drukkolok neked!!! Sok sikert a babához!!

Szia! Én az elsõ hónap closty szedése után éreztem olyan dolgokat mint máskor nem, de aztán múlthéten mégiscsak megjött, igaz nem sok volt, de volt. :(( Most újra rajtavagyunk az ügyön. Szerintem csinálj majd még egy tesztet olyan 5 nap múlva, ha addig sem jön meg. Biztosat (állítólag) a nem várt mensi elmaradása után kb 10-11nap után mutat ki. Drukkolok neked!!! Sok sikert a babához!!
Szerintem beszélj az orvosoddal. Nekem írt még fel duphastont is még a closty mellé, így nagyobb az esély. Én ma délután megyek dokihoz és majd meglátom mit mond még. Sok sikert! :) )
(elsõ válaszoló vagyok megint) Nekem ajánlották még a palástfû és a cickafark teát. Épp tegnap vettem meg õket, de elõtte konzultálok ma a dokival mielõtt elkezdeném inni. Ilyenkor minden kis segítség jóljön. A sógornõméknél 9 év van a két gyerköc között és ahogy elhatározták utánna egy évre jött össze a második baba. Nekünk sincs még semmi eredmény, pedig mi is 5 hónapja próbálkozunk. Szernitem jönni fog õ nem soká, csak legyél türelemmel. :) ))
(elsõ válaszoló vagyok) Sajnos igen nehéz elfogadni és beletörõdni egy-egy negatív tesztbe! Rossz csalódni folyamatosan, de én a pozitív gondolkodás híve vagyok és bízom benne hogy ez sokat segít! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Már van egy 3 éves kisfiam. Õ nagyon gyorsan összejött. Szinte elhatároztuk és már ott is volt. Most egy kicsit meg vagyok ijedve, mert már fél éve semmi. Sõt a clostyval sincs eredmény. Mit tegyek?
Nekem Clostyval 36 napos ciklusom is volt, tényleg azt hittem összejött, de nem :( Ettõl függetlenül nagyon sok embernek segített, ja és állítólag még a gyógyszer mentes hónapban is kifejti hatását, úgyhogy hajrá :) . Sok sikert és KITARTÁST!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Megpróbálok türelmes lenni, de nagyon rossz állandóan csalódni. Nem igaz?
Nekem is dettó 36 napos csinált. És megjött... Pedig már reménykedtem. De most a mentes hónapban úgy tûnik a hõm alapján hogy van tüszõrepedés (pcos vagyok) és a 14.napon! így remélem most sikerül. Szedem a barátcserje kapszulát, cickafark és mostmár palástfû teát. Tudom mit érzel, de azt tudom tanácsolni hogy kicsit foglalkozz más témával és legyetek együtt amikor jól esik (nekem is ezt kéne csinálnom) és akkor fog jönni. Tiszta szívbõl kívánom hogy sikerüljön Nektek a baba!!! Majd írj a késõbbiekben hogy mi lett!

Késik a mentstruációm. Már 5 éve menstruálok és sose szokott késni. Mindig gyönyörűen 28 napra megjön. Most viszont késik 2 napja. Mitől lehet?

A terhességet kizártnak találomm mert óvszerrel védekezünk a barátommal.Hallottam hogy stressz miatt is késhet.Ez mondjuk lehetne ok mert nagyim msot került kórházba elég súlyos betegséggel.DE nagyon aggódok hogy miert késik

Legjobb válasz: Feltételezem max 17-18 vagy, na elárulom, hogy a ciklus változik az életed folyamán, nekem réged 22-23 napra jött meg, sokáig 31-32 napra, most áll be 26-28 körülre. Nem óramû, 2 nap miatt nem kell betojni. Késhet stressztõl, betegségtõl, hirtelen fogyástól ésatöbbi. Relax, nem lesz gond.

Feltételezem max 17-18 vagy, na elárulom, hogy a ciklus változik az életed folyamán, nekem réged 22-23 napra jött meg, sokáig 31-32 napra, most áll be 26-28 körülre. Nem óramû, 2 nap miatt nem kell betojni. Késhet stressztõl, betegségtõl, hirtelen fogyástól ésatöbbi. Relax, nem lesz gond.
2 nap még semmi. A normális ciklus 21 és 35 nap között van.

Mitől késhet a menstruációm? Már 5 napja késik és még soha nem volt ilyen.

Teszteltem 31. napon majd a 34. napon, de mindkét teszt negatív lett. Nekem még soha nem késett és most meg vagyok ijedve, hogy mit?l lehet ez. Felborult a hormonháztartásom? Ráadásul le is betegettem tegnap. :(

Legjobb válasz: Akkor valószinü azért késik mert megfáztál.

Akkor valószinü azért késik mert megfáztál.
A kérdező hozzászólása: De a megfázás a késéstõl számított 3. napon jelentkezett.
Stessz miatt nekem 2 hónapig nem volt meg a teszt negatív volt. Volt olyan mikor felfáztam és 2 hetet késett! Ne aggódj! Nemrég olvastam, hogy minden nõ életében legalább egyszer elõfordulhat egy kis rendszertelen menzesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató választ. :)
A kérdező hozzászólása: Úgy tûnik a betegség okozta a késést, mert ma már barnázok.

A kisfiam 9.5 hós és egyáltalán nem mászott, egy kicsit kúszott. Érdemes még Dévény tornára vinnem vagy már késő?

A véd?n? türelemre intett-mondván lusta a baba. Csakhogy tegnap felállt, és azóta egyfolytában állni akar. Így, gondolom a mászás most már kimarad, aminek ugye következményei lehetnek (diszlexia). A "tanított" mászás egyenérték? a saját magától rájöv? mászással? Úgy értem, hogy ha megtanítanánk mászni, akkor már nem lenne olyan nagy eséllyel diszlexiás?

Legjobb válasz: A diszlexia nem törvényszerû,attól mert nem kúszik-mászik a pici,de az tény,hogy a diszlexiások nem kúsznak-másznak.Nem feltétlenül kell rögtön arra gondolnod,hogy baj lesz.A Dévény terápiára járnak még 2 éves gyerekek is.Szóval nem késõ.

A diszlexia nem törvényszerû, attól mert nem kúszik-mászik a pici, de az tény, hogy a diszlexiások nem kúsznak-másznak.Nem feltétlenül kell rögtön arra gondolnod, hogy baj lesz.A Dévény terápiára járnak még 2 éves gyerekek is.Szóval nem késõ.
semmi baja nem lesz. van h a babák kihagynak dolgokat. nekem pl nem kúszott csak mászott: a szekrényig majd felállt. és onnantól ez ment. 9hósan már szaladt.
Ne doktornõhöz vidd mert azoktól ugyanezt a "lusta" szöveget hallod és nem is ismerik el ezt a fajta gyógytornát. Egybõl Dévényes gyógytornászhoz vidd hogy mondjon véleményt, max 3000Ft. Legrosszabb esetben járnotok kell 1 v 2 hónapot. Én mind a két gyerekemmel jártam, a gyerekorvos nem küldött volna el de én akartam, mert 13 hónaposan még nem járt rendesen sõt mindennel le volt kicsit maradva. Már pár alkalom után minden rendben volt, 3 hónap alatt szuperjó mozgású lett a fiam. Szóval próbáld ki nem veszíthetsz vele csak nyerhetsz.
Szerintem inkabb vidd el a doktornohoz, es o mondja meg, hogy ajanl-e tornat, vagy sem. Ha elviszed, semmit nem veszitesz vele. De a deveny oldalon irhaszt is nekik, kerdezd meg toluk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Nemrég jött meg először (november elején) és egy 5 napja kellet volna, hogy másodszorra jöjjön meg, de már 5 napja késik! Mit tegyek?

13 éves vagyok és sz?z

Legjobb válasz: Szia! :) Ne aggódj, semmit nem kell tenned, ugyanis az elején teljesen normális az is, ha pár hónap kimarad! :) Tudod, idõ kell míg kifejlõdik rendesen a hormonrendszered és beáll a menstruációd. :) Ha esetleg fél évig sem jön meg a következõ menstruációd az elõzõtõl számítva, akkor érdemes orvoshoz menni. :) Addig ne aggódj! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!! :)

Szia! :) Ne aggódj, semmit nem kell tenned, ugyanis az elején teljesen normális az is, ha pár hónap kimarad! :) Tudod, idõ kell míg kifejlõdik rendesen a hormonrendszered és beáll a menstruációd. :) Ha esetleg fél évig sem jön meg a következõ menstruációd az elõzõtõl számítva, akkor érdemes orvoshoz menni. :) Addig ne aggódj! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!!!!!! :) :)
Nagyon szívesen! :) Minden jót Neked! :) Elsõ voltam.
Elõször is ne aggódj! Mivel még mostanában jött meg elõször kell egy kis idõ, mire normálisan beáll, és akkor is valószínûleg lesznek pár napos késések. Nem úgy kell elképzelned, hogy 5-4-3-2-1 és megjön :) Tehát valószínûleg lesznek kilengések. A lényeg, úgyis rá fogsz jönni, hogy mik azok a jelek, amik elõtte észlelhetõk (alhasi görcs pl.) Bár én csak egy pasi vagyok, és nem kell ilyesmit átélnem, de azért remélem, tudtam segíteni :)
Nem kell tenned semmit, ez normális.Idõ kell, míg rendesen beáll.Nekem volt, amikor 2 hónap is kimaradt az elején.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi sokat segítettél :)
ne aggódj, élvezd ki addig a napokat hogy nem kell pelenkával járnod xd :DDDD én szerencsés vagyok(csak ne szóljam el magam!), mert a második 29 nappal rá jött meg az elsõ után. 14L
A kérdező hozzászólása: :DDDD köszi :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!