Találatok a következő kifejezésre: Már 4. késik a (111 db)

Kb.3-4 hetes terhes lehetek. Az orvos csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látja.4 nap múlva kell visszamennem uh-ra. Vajon akkor látszik már valami? Késik a havim, és 2 pozitív tesztet is csináltam.

Legjobb válasz: Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.

Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem gond, már az üres petezsáknak is örülni fogok, csak már lássak valamit:) Aztán meg türelem!köszi a választ!
Nálam kb 5 hetesen látott egy 3mm-es petezsákot, elõtte 4 nappal (az elsõ UH-n) még azt mondta biztos nem vagyok terhes. Azóta már 7 hetes a pici a pocakban.
Engem az erdekelne hogy ket pozitiv teszt, mert nem eleg meggyozo hogy terhes vagy. Pozitivan gondolkoj ott a baba es minden rendben lesz vele. Lehet hogy uh nem nagyon latszik de ott van. Majd kesobb latszik.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, már látta a petezsákot, az embriót is halványan, jó helyen van hál'Isten!Jövõhéten újra megyek, akkor már jobban fog látszani!Kisebb a feltételezett korához képest, val.színû késõbb termékenyültem meg, mint ahogy a peteérés volt.köszi a választ mindenkinek!
Gratulálok! :) (# 3/5)
Kedves Kérdezõ! Elõször is gratulálok! Most mennyi idõs terhességet állapított meg a dr? Csak mert én 10-ére nagyon nem várom, tüneteim vannak és 5! pozitív tesztem! Érdekelne, vajon mit fog látni a dr, ha pont nemvárt napján engedtek el melóból dr-hoz!?!
A kérdező hozzászólása: kedden voltam, a petezsák és az embrió nagysága alapján, 6hetesnek mondta a doki, minden oké, és vert a picike szíve:) ))Drukkolok!köszi a jókívánságot mindenkinek!

Igaz hogy csak két napja késik, de fehér szagtalan folyásom van a menzinek meg semmi jele, ez jelenthet valamit? Lehetek terhes? Enyhén görcsölök már 4 napja.

Legjobb válasz: Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)

Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Tesztelj és kérjük az eredményt :) Drukkolok!
Szerintem nagyon gyanús. Mióta van ilyen folyásod?
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem és negatív... a folyásom 4 napja van, már enyhül, nem értem hogy mi lehet. Görcsölök is. Most akkor mi lehet?
Az hogy a teszt negatív még nem biztos, hogy nincs baba lehetséges, hogy kevés még a hcg a szervezetedben, de persze ne zárd ki a lehetõséget, hogy valami okból kifolyólag csak késik a mensesed pl.front hatás, hormon zavar, stressz stb!
A kérdező hozzászólása: Köszi...várok!
nekem is ugyan ezek voltak a tünetek, fehér folyás, menszezem egy hete késik, ma vettem tesztet negatív lett, neked szoktak kijönni pattanások mielõtt megjön?

Kezdjek örülni vagy még korai? Már 4 napja késik a mensim tünetek nincsenek lehet ez baba?

általában pontossan szokott megjönni. most már 4 napja késik viszont semmi tünetet nem érzekmax,hogy folyton ennék,söt máskor ugye érzem mikor leszek beteg de most ezt sem.tesztelni még nem akarok egy hetet legalább megvárom,nem akarok csalodni,de szerintetek lehet baba??vagy valamit kellene éreznem?már nagyon szeretnénk és egy éve probálkozunk vele.

Legjobb válasz: Már most nagyon beleéled magad a gondolatba hogy terhes vagy. Ami nem baj csak ne nagyot csalódjál. A tesztek már pár napos terhességet is kimutatnak, hát vegyél egyet, legalább tudod az igazat és nem kell még egy hétig izgulnod hogy vajon igen vagy nem. Ilyenkor még nem nagyon vannak tünetek, a hányinger a mellfeszülés kicsit késõbb jön bár minden terhesség más és más. Ja és igen akár ez baba is lehet!!!

Már most nagyon beleéled magad a gondolatba hogy terhes vagy. Ami nem baj csak ne nagyot csalódjál. A tesztek már pár napos terhességet is kimutatnak, hát vegyél egyet, legalább tudod az igazat és nem kell még egy hétig izgulnod hogy vajon igen vagy nem. Ilyenkor még nem nagyon vannak tünetek, a hányinger a mellfeszülés kicsit késõbb jön bár minden terhesség más és más. Ja és igen akár ez baba is lehet!!!
A kérdező hozzászólása: azért nem akarok még tesztelni mert már párszor azt hittem hogy az vagyok és mégse:(:( pedig akkor ugyéreztem tünetek is vannak vagy csak beképzeltem mert nagyon szeretném.ezért várok még a tesztel!
Szia!Megértelek, én is ugyan igy voltam.Annyira szerettünk volna babót, és mindig mikor teszteltem, mert úgy éreztük, hogy most összejött, negatív lett, és másnap megjött.Végül teljesen belezavarodtam a tesztekbe, és már babonából nem mertem megcsinálni, és egyszer mikor egy napja késett, a párom nem hagyott békén, hogy õ tudni akarja, és vett egy tesztet.NAgyon halványan, de ott volt a második csík is, és már 32 hetes nagyon boldog kismama vagyok.Amugy tümnetem nekem semmi nem volt, még késõbb se.Semmi hányinger, reggeli rosszullét, az ég világon semmi.Az étvágyam sem volt nagyobb, mint elõtte, a cicim sem feszült.Úgyhogy a "jelekre" nem szabad adni.Szerintem nyugodtan csinálj tesztet, és hidd el, nem õ hozza a balszerencsét.Én is rákentem az egészet! :) NAgyon szurkolok neked.REmélem összejött.Írd meg hogy mi újság.NAgyon szorítok! Sok szerencsét és boldogságot!!!
Szia! Lehetsz terhes, nem is tudom volt e az elsõ napokban valami furcsa, azt tudom hogy még nem is tudtam a babáról, és nagyon fáradt voltam. A párom meg is lepõdött, mert lefeküdtem pihenni délután, amit már óvodás korom óta nem tettem. És a mellem lett nagyon érzékeny. Ezen kívül semmi tünetem nem volt. Azért csinálj tesztet, ne izgulj! Drukkolunk! 23 hetes kismama
Én annyira izgultam hogy mesi elõtt négy nappal már teszteltem, és már akkor kimutatta - mondjuk az olyan teszt volt. Szerintem csinálj egyet, jobb mint a bizonytalanság.
csinálj tesztet annyit megér, hogy ne idegeskedj
A teszt a megoldás.Vannak nagyon jó tesztek .A gravida-HCG-ét tudom ajánlani, mivel nekem még menstruáció elõtt kimutatta.Tudom mirõl beszélsz, de hidd el a teszt nem téved és fügettlen eredményt ad a te lelki álapotodtól. Sok sikert.
Szia! Lehetséges bármi. Nekem április 19-én kellett megjönnie de már elõtte egy héttel hánytam. Vettem egy tesztet és pozitív lett. Pont azon a napon amikor meg kellett jönni akkor is vettem egyet és az olyan határozott két csík lett...... Most 15.hetes boldog kismama vagyok :-D ! Nekem nagyon hamar jelentkeztek a tünetek.És még most is hányós vagyok rendesen, de valahogy kibírom. De tényleg van olyan akinek semmi. Szerintem is a teszt a legjobb megoldás! Nekem is volt sok negatív de végül csak lett pozitív is! Sok szerencsét kívánok! Szorítok! Szia

1 hete késik a mensim, és kb.4 napja fehérfolyásom van, de rosszul még nem vagyok! Lehet hogy végre a várva várt baba van a dologban? Lassan 1 éve próbálkozunk, már nagyon szeretnénk babát, de eddig clostival sem jött össze. :(

Az orvosom azt mondta diétázzam egy picit, így 1 hónapja elkezdtem a 90. napos diétát! Lehet hogy ez kavar be a mensibe? De akkor fehérfolyásom miért van? (Nem szokott lenni)!

Legjobb válasz: Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!

Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!
nekem is 1 hete késik.és nekem sincs semmi tünetem.de a hõd mennyi?neke 37, 2
Szia! A hõmérõzéssel kapcsolatba ezt egy ugyanilyen kérdésre érkezett válaszok között találtam: "Mindig reggel ébredés után és mielõtt felkelnél az ágyból. Este rázd le a hõmérõt és készitsd az ágyad mellé. A legjobb ha mindig ugyanabban az órában tudod mérni. Szájban nyelv alatt, vagy hüvelyben vagy végbélben mérj. Minden nap jegyezd fel az értékeket. A legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni a peteérés. Peteérés után a hõmérséklet 37 C körül mozog. A mensi elõtt 12-24 órával szokott leesni a hõmérséklet. Ha leesik a hõmérsékleted akkor meg fog jönni a mensid." De szerintem érdemes lenne tesztelned, 1 hetes késés után a tesztnek már mutatnia kell, ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem! :( Egyébként hogyan kell? Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Tesztelek és írok hogy mi lett az eredmény! Drukkoljatok! :)
hány napja késik?Hány naposak a ciklusaid?
Elég rég volt január 5...Véleményem szerint irány a doki hétfõn, mert az nem normális, hogy ennyi kimarad.Amúgy volt már ilyen? Vagy rendszeres a mensid?
A kérdező hozzászólása: A ciklusom általában 28-30 napos. Nem szedek már évek óta fogamzásgátlót allergia miatt. Ezért nem pontos minden hónapban, de ilyen még nem volt. Egyébként van már egy gyermekem, aki csak "segítséggel" jött össze.
Akkor viszont, ha ennyire rendszeres a ciklusod érdemes lenne a dokiddal találkozni, ha baba azért, ha nem baba akkor meg azért, hogy kiderüljön mi a gond, mindenképpen az egészséged vagy egészségetek miatt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én is így gondoltam, hogy mennem kell a dokihoz, csak próbálkoztam azzal, hogy hátha volt valakinek hasonló és egy kicsit okosabb lettem volna mint most vagyok.

Mit tennél? Okt.2. -án jár le az 1 éves munkaszerződésem. Ha minden jól sikerült, akkor már 4 hetes terhes vagyok (holnap veszem meg a tesztet), már 4 napja késik. Nél?

Szóval Okt.2. -án már 6 hós leszek, tehát látszani fog már rajtam, hogy terhes vok. A munkáltatóm tuti nem kötne velem így egy új szerz?dést. Tp. -re mikortól lehetne elmennem?

Legjobb válasz: Ha orvosilag indokolt akkor akár a kezdetektõl táppénzen lehet lenni. Azt tudni kell, hogy a munkáltató jogszerûen szüntetheti meg a határozott idejû munkaviszonyt a táppénz folyósítása alatt is. Kérdés, hogy a munkáltató van-e annyira lojális, hogy legalább addig hosszabbít szerzõdést amíg nem leszel Tgyásra jogosult. A tgyást leghamarabb a szülés várható idõpontja elõtt 4 héttel lehet megkezdeni. Ha legalább egy napig vagy úgy tgyásra jogosult, hogy van mögötte munkaviszony akkor passzív jogon jár gyed is.

Ha orvosilag indokolt akkor akár a kezdetektõl táppénzen lehet lenni. Azt tudni kell, hogy a munkáltató jogszerûen szüntetheti meg a határozott idejû munkaviszonyt a táppénz folyósítása alatt is. Kérdés, hogy a munkáltató van-e annyira lojális, hogy legalább addig hosszabbít szerzõdést amíg nem leszel Tgyásra jogosult. A tgyást leghamarabb a szülés várható idõpontja elõtt 4 héttel lehet megkezdeni. Ha legalább egy napig vagy úgy tgyásra jogosult, hogy van mögötte munkaviszony akkor passzív jogon jár gyed is.
A kérdező hozzászólása: Táppénz alatt megszüntethetõ a munkaviszony????
Ha határozott idejû szerzõdésed akkor megteheti, hogy nem hosszabbitja meg.Én is igy jártam.A tgyás-hoz és a gyed-hez az kell, hogy az igénylés elõtti 2 évben legyen 365 nap biztositott jogviszonyod, és onnan is menj el szülni.Vagyis el kell menned munkanélkülire, ugyanúgy fogsz kapni mindent mintha munkahelyröl mennél szülni, csak a munkaügyhöz kell mászkálni a papirokért nem a munkahelyre.Remélem érthetõen irtam le , ha mégsem irj privit:)
A kérdező hozzászólása: Igen értem. Egy picit megnyugodtam, mert ma csináltam meg a tesztet, és......POZI:) !!

Jövőhéten sátorozni fogunk kb 8-an és a csoportban van egy lány, akit már 4-5 éve ismerek el hívhatom még randira, vagy már késő? És, ha igen, akkor hogy?

Sok helyen olvastam, hogy ha régóta ismered nem lesz bel?le semmi, mennyire igaz? Hogy hívhatnám el randíra, ha kb sosincs egyedül, vagy hogyan hívjam félre?

Legjobb válasz: hívjad. mond neki h szeretnél vmit mondani, húzódjatok félre és hívd el.

hívjad. mond neki h szeretnél vmit mondani, húzódjatok félre és hívd el.
A kérdező hozzászólása: nem fog utána furán viselkedni?
Kaptál felõle jelzéseket hogy bejössz neki?Vagy hallottad mástól, hogy tetszel neki.Ha régóta ismered nem feltétlenül jelenti azt hogy nem lehet köztetek semmi.Alakítsd úgy a dolgokat a sátorozás közben, hogy 2en maradjatok.
A kérdező hozzászólása: Hát jeleket úgy különösebben nem kaptam, de azt se, hogy nem szeretne. (igazából azt se tudom mik számítanak jeleknek, mivel még nem volt barátnõm)

Nagyon nyugtalan vagyok mert meg kellett volna jojjon a mensem de mar 4 napja kesik. Elvegeztem egy tesztet is negativ lett, de azert nyugtalan vagyok, nehogy terhes legyek. Keshet tobb mint 4 napot is ugy hogy nem vagyok terhes?

Nagyon jo lenne ha biztosra tudnek valamit

Legjobb válasz: Persze hogy késhet. Sok dolog okozhatja. Most hogy stresszelsz rajta még inkább késni fog. Azért ha nem jön meg a hétvégéig, csinálj még 1 tesztet és menj dokihoz.

Persze hogy késhet. Sok dolog okozhatja. Most hogy stresszelsz rajta még inkább késni fog. Azért ha nem jön meg a hétvégéig, csinálj még 1 tesztet és menj dokihoz.
áhh, nekem múltkor 2 hetet késett:)
A kérdező hozzászólása: Csak vajon mennyit?:(
Persze, hogy késhet más okból is, akár az idegeskedés miatt is. Ha nem jön meg a 7. napon sem, csinálj még egy tesztet reggel, elsõ vizeletbõl. Akkor már elvileg biztosat kellene mutatnia.
Nekem késett már egy hetet is, úgy, hogy baba ki volt csukva, mert nem volt szex, semmilyen. Szóval késhet ennyit baba nélkül. Akár egy teljes ciklus is kimaradhat következmények nélkül. Én azonban azt mondanám, hogy ha két hetet késik, akármit tesztelsz, menj el vele orvoshoz.
Késhet :)
A kérdező hozzászólása: Koszi:)

Mitől lehet, hogy kimaradt a havim, ha nem vagyok terhes? Lehet ebből baj? (mostanság sokat voltam ideges, de már 4 hete késik)

Legjobb válasz: Én speciel 2olyan lányt ismerek,akinek nyáron szinte nincs is meg!!Nem tudom mitõl!! Volt már ilyened??

Én speciel 2olyan lányt ismerek, akinek nyáron szinte nincs is meg!!Nem tudom mitõl!! Volt már ilyened??
A kérdező hozzászólása: nem volt még ilyenem, nekem nyáron is rendesen meg szokott jönni. volt hogy késett, de ennyit még sosem.
Ha még nemrég kezdtél em menstruálni, akkor akár féléves szünet is elõfordulhat. Valamint stressz, jelentõsebb hízás/fogyás, felfázás, fertõzés miatt is lehet. Valamint nyáron a meleg miatt is. Ha nincs panaszod, sem kellemetlen folyás, akkor szerintem ne aggódj. Én már 4 éve menstruálok, viszont 3 hónap után most jött meg. Nyugi.:)

A túlzott stressz miatt lehet, hogy már 4 hónapja késik?

Mostanában nagyon - nagyon sokat stresszeltem és ezáltal kevesebbet is tudtam enni . kb másfél éve jott meg eloszor, így már rendesen be kellett volna állnia . terhesség kizárva

Legjobb válasz: Picit sok én úgy gondolom.Miért vagy stresszes? Nõgyógyász látott már?

Picit sok én úgy gondolom.Miért vagy stresszes? Nõgyógyász látott már?
Az valahogy senkinek se tûnt fel, hogy azt írta, hogy másfél éve jött meg neki.. Az is valószínû, hogy még nem állt be rendesen, és most kimarad pár hónap, aztán kezdõdik megint. Viszont a legjobb tényleg az lenne, ha elmennél nõgyógyászhoz. Vagy inkább endokrinológiára, mert a nõgyógyász egybõl telenyom mindenféle gyógyszerrel..
Szerintem is menj el dokihoz! Nyugi, látott õ már annyi nemiszervet, hogy nincs miért aggódnod.. Szívesen megadom a pesti magándokim számát..
Szerintem jobb lenne, ha megszeretnéd a gondolatot, hogy nõgyógyászhoz menj. Õ egy orvos, neked meg ha nem vagy terhes és 4 hónapja késik, akkor bajod van. Miért gáz ilyenkor orvoshoz menni, fel nem foghatom. Lehet, hogy simán megúszod, és pl. azért nincs menszesz, mert sovány vagy, de ez nem játék. Hogy megijedj közlöm, h simán belefér akár az is, hogy cisztád van vagy rákod. A ciszta barátnõmet is utolérte egyszer régen hasonló tünetekkel (borult a ciklus, mint a bili). Talán egy orvos többet tud mondani, fõleg, h õ lát téged, mi meg nem...
Lehet nem a legszebb dolog, de így neten keresztül, ismeretlenül is szeretnék részvétet kívánni! Éltél nemi életet?
A hirtelen súlyvesztés/ növekedés miatt késhet a menses. De a 4 hónapot soknak tartom. Lehet, hogy felborult a hormonháztartásod, ezért célszerû lenne ha elmennél nõgyógyászhoz, aki gyógyszerrel (fogamzásgátló) be tudja állítani.
Terhességi tesztet csináltál már? Adry
Vszínû, hogy azért késik, mert még nem állt be a ciklusod. nem csoda, hiszen még csak másfél éve menstruálsz. de kötve hiszem, hogy komoly bajod lenne. azonban a biztonság kedvééert fel kellene keresned egy nõgyógyászt. nem tudom mennyi idõs vagy, de feltételezem, hogy 14-15. ennyi idõsen még gyermeknõgyógyászhoz is mehetsz. szólj anyukádnak, majd õ elvisz. a nõgyógyásztól meg ne félj: ha a torkod fáj, nyílván elmész a háziorvoshoz. a nõgyógyászhoz is valahogy így kell hozzáállni. a világon semmi rémes nincs benne.
Szerintem ne aggódj, nem lesz semmi gond.Szerintem az idegesség közrejátszik, és az, hogy nemrég óta menstruálsz.. Olvasva itt a válaszokat, nekem is el kellene mennem orvoshoz..15 éves vagyok, már 1, 5 éve nincs menstruációm..Pedig azelõtt meg volt egy évig, de aztán jött a hosszú fogyókúra..:S
A kérdező hozzászólása: Suli, barátok miatt vagyok és most elveszítettem nagypapámat is. nogyogyasz meg nem latott , de nem is szeretnem ha látna :( remélem már megjon
Megnyugtatásul mondom, hogy nekem is volt ilyenem. 4 hónap után elmentem dokihoz, és közölte, hogy ez alapjáraton még nem gond, valsz nincs peteérésem, ennyi. Adott egy gyógyszert, ami meghozta, de nem állította be, és hát mit ne mondjak, nem sokat ért, hogy elmentem. Ettõl függetlenül mindenképpen menj el orvoshoz, mert, ahogy az elõttem lévõk mondták, bármi lehet. Ne félj, nem olyan rémes! Remélem nincs komolyabb bajod, jobbulást!
Nem ijesztgetni akarlak, de barátom húga elég piszkafa, 16 éves, mensese nem volt rendben, találtak nála egy cisztát, amit ki is kellett mûteni. Azóta fogamzásgátlót szed és minden rendben. Szóval irány a doki, megvizsgál és már többet tud mondani, mint mi.
A barátnõmnek(17) azért kellett elmennie, mert több, mint 2 hétig megvolt a menszesze és találtak nála egy cisztát, de nem akarlak megijeszteni(!), csak azt hiszem jobb lenne, ha látna egy orvos, anyuddal pedig beszélj, ha eddig nem tetted meg!
A kérdező hozzászólása: rák miatt is lehet ? jesszus
A kérdező hozzászólása: barátok alatt persze hawerokat értem
A kérdező hozzászólása: koszi a válaszokat . terhesség kizárva , nem élek nemi életet :P
A kérdező hozzászólása: Oké . Koszonom szépen mindenkinek a választ .Azt hiszem tényleg nem ártana felkeresni egy orvost . De elotte veszek teákat meg olyan dolgokat amiktol hát megjohetne , de ha az sem segít jon az orvos .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!