Találatok a következő kifejezésre: Már 4. késik (145 db)

Már 4 napot késik bár máskor is szokott 1-4 napot késni! Régebben többet is késett de mostanában csak 1-4 napot! Lehet valami baj? Lehetek terhes?

Múlt héten szerdán a barátommal kíváncsiságból kipróbáltuk hogy milyen érzés gumi nélkül!Nem voltunk így sokáig csak 1-2 percig vagy még addig se!!!Csak az a baj hogy már múlt héten vasárnap meg kellett volna jönnie!:S Már 4 napot késik bár máskor is szokott 1-4 napot késni!Régebben többet is késett de mostanában csak 1-4 napot!Holnap már az 5. nap lesz ha ma még véletlenül nem jön meg bár kétlem!A barátom azt mondta hogy nyugodjak meg mert tuti hogy nincs semmi baj csak egyszer?en többet késik!Én megbízom nagyon benne de akkor is félek!!!Mi van ha baj lett!Õ azt mondja hogy 1000% hogy nincs!Kérlek segítsetek!!Fontos lenne!!!El?re is köszi (egy 17 éves lány)

Legjobb válasz: Nyugi. Ha múlthét szerdán voltatok együtt és vasárnap kellet volna megjönnie, elvileg már nem eshettél teherbe. Biztos h.késik, csinálj egy tesztet, h.megnyugodj, az öt nap kését már ki kell mutatnia. De szerintem nem lettél az. Javaslom egyébként a pharmatex hüvelykúpot, és azzal lehet gumi nélkül (NAGYON JÓ ::)), és nagyon megbízható, 3 évig használtam. Írj,hogy mi lett. Pusza, és szurkolok, hogy megjöjjön! :)

Nyugi. Ha múlthét szerdán voltatok együtt és vasárnap kellet volna megjönnie, elvileg már nem eshettél teherbe. Biztos h.késik, csinálj egy tesztet, h.megnyugodj, az öt nap kését már ki kell mutatnia. De szerintem nem lettél az. Javaslom egyébként a pharmatex hüvelykúpot, és azzal lehet gumi nélkül (NAGYON JÓ ::) ), és nagyon megbízható, 3 évig használtam. Írj, hogy mi lett. Pusza, és szurkolok, hogy megjöjjön! :)
Gratulálok, hogy voltál olyan buta és felelõtlen, hogy gumi nélkül és bármilyen más védekezés nélkül szexeltél! Egyátalán nem lehetsz nyugodt, ugyanis a te korodban (és még felnõtt korban) is lehet rendkívüli peteérés, tehát SIMÁN TEHERBEESHETTÉL! Vegyél mihamarabb egy tesztet, ha nem jön meg! Ha pedig szerencséd lesz és nem vagy terhes, akkor máskor védekezzetek tablettával vagy krémmel, kúppal!
valoszinü nincs semmi baj. ne stresszelj mert mégtöbbet késik! Se peteérés, se sperma benned
Tényleg felelõtlen voltál és a barátod is!Üzenem neki, hogy iylenbõl teherbe is lehet esni, és egyáltalán nem 1000%!Simán lehet tényleg.De az idegességtõl még jobban csúszni fog, stzal nyugi, teszt mindenképpen!OPharmatex hövelykúpot használjatok, mert az olcsó és jó megoldás is!'356 ftért vettem Kispesten szal 1500nál gondoloms ehol sem több!...Üdv.:BEA
nemhinném hogy az vagy

Szüzesség elvesztése után megjött rendesen (védekeztünk), de most már 4 napja késik, és soha nem szokott. MIÉRT?

Tudom, hogy nem mondhatjátok biztosra, hogy 100% feleslegesen aggódom, de jó volna pár értelmes válasz azért..

Legjobb válasz: Miután elvesztettem a szüzességemet, Nem jött meg a megadott idõpontban, csak 3-4 nappal késõbb. Bár védekeztünk, gondolhatod, hogy betojtam :/ Nõgyógyászhoz is elszaladtam, az a vén hülye meg egybõl letámadott, hogy "Maga terhes!" (pedig még egy vizsgálatot se végzett el :@) Na mindegy, szerencsére pár nap késéssel megjött, és utána minden rendben volt! Másoktól is hallottam már ilyet, hogy utána nem jön meg/késik, de szerintem nem kell aggodnod :) Ha védekeztetek, akkor meg fõleg!

Miután elvesztettem a szüzességemet, Nem jött meg a megadott idõpontban, csak 3-4 nappal késõbb. Bár védekeztünk, gondolhatod, hogy betojtam :/ Nõgyógyászhoz is elszaladtam, az a vén hülye meg egybõl letámadott, hogy "Maga terhes!" (pedig még egy vizsgálatot se végzett el :@) Na mindegy, szerencsére pár nap késéssel megjött, és utána minden rendben volt! Másoktól is hallottam már ilyet, hogy utána nem jön meg/késik, de szerintem nem kell aggodnod :) Ha védekeztetek, akkor meg fõleg!
A kérdező hozzászólása: De nekem utána megjött, és most a 2. késik. Oké, hogy így kevesebb a valószínûsége, hogy terhes lennék, hogy egyszer megjött már, de hallani olyanokat, hogy van, aki akár 2-3 hónapot is menstruál még.. :/ De köszi a megnyugtató választ :)
Arany szabály: ha a várható havi után vársz 1 hetet, aztán mész tesztért. Nekem elsõnél nem idõben jött meg a mesim. Ilyenkor hormonális választások vannak benned ezért rendszertelen. Szóval várd meg az 1 hetet.
Normális dolog, hogy ha az ember elkezd aktív szexuális életet élni, akkor késik neki. Ezt amikor mi voltunk tinik, én is megszívtam anno exekkel, volt aggódás, de aztán mindig megjött elõbb-utóbb. Ha nem vagy magadban biztos, akkor vegyél tesztet, illetve ha 1hétnél is többet késik, akkor is. Sokat ne várj vele, mert ha úgy alakul az élet, hogy abortuszra kell menni, azt azért még le kell papírozni, stb...

Kezdjek örülni vagy még korai? Már 4 napja késik a mensim tünetek nincsenek lehet ez baba?

általában pontossan szokott megjönni. most már 4 napja késik viszont semmi tünetet nem érzekmax,hogy folyton ennék,söt máskor ugye érzem mikor leszek beteg de most ezt sem.tesztelni még nem akarok egy hetet legalább megvárom,nem akarok csalodni,de szerintetek lehet baba??vagy valamit kellene éreznem?már nagyon szeretnénk és egy éve probálkozunk vele.

Legjobb válasz: Már most nagyon beleéled magad a gondolatba hogy terhes vagy. Ami nem baj csak ne nagyot csalódjál. A tesztek már pár napos terhességet is kimutatnak, hát vegyél egyet, legalább tudod az igazat és nem kell még egy hétig izgulnod hogy vajon igen vagy nem. Ilyenkor még nem nagyon vannak tünetek, a hányinger a mellfeszülés kicsit késõbb jön bár minden terhesség más és más. Ja és igen akár ez baba is lehet!!!

Már most nagyon beleéled magad a gondolatba hogy terhes vagy. Ami nem baj csak ne nagyot csalódjál. A tesztek már pár napos terhességet is kimutatnak, hát vegyél egyet, legalább tudod az igazat és nem kell még egy hétig izgulnod hogy vajon igen vagy nem. Ilyenkor még nem nagyon vannak tünetek, a hányinger a mellfeszülés kicsit késõbb jön bár minden terhesség más és más. Ja és igen akár ez baba is lehet!!!
A kérdező hozzászólása: azért nem akarok még tesztelni mert már párszor azt hittem hogy az vagyok és mégse:(:( pedig akkor ugyéreztem tünetek is vannak vagy csak beképzeltem mert nagyon szeretném.ezért várok még a tesztel!
Szia!Megértelek, én is ugyan igy voltam.Annyira szerettünk volna babót, és mindig mikor teszteltem, mert úgy éreztük, hogy most összejött, negatív lett, és másnap megjött.Végül teljesen belezavarodtam a tesztekbe, és már babonából nem mertem megcsinálni, és egyszer mikor egy napja késett, a párom nem hagyott békén, hogy õ tudni akarja, és vett egy tesztet.NAgyon halványan, de ott volt a második csík is, és már 32 hetes nagyon boldog kismama vagyok.Amugy tümnetem nekem semmi nem volt, még késõbb se.Semmi hányinger, reggeli rosszullét, az ég világon semmi.Az étvágyam sem volt nagyobb, mint elõtte, a cicim sem feszült.Úgyhogy a "jelekre" nem szabad adni.Szerintem nyugodtan csinálj tesztet, és hidd el, nem õ hozza a balszerencsét.Én is rákentem az egészet! :) NAgyon szurkolok neked.REmélem összejött.Írd meg hogy mi újság.NAgyon szorítok! Sok szerencsét és boldogságot!!!
Szia! Lehetsz terhes, nem is tudom volt e az elsõ napokban valami furcsa, azt tudom hogy még nem is tudtam a babáról, és nagyon fáradt voltam. A párom meg is lepõdött, mert lefeküdtem pihenni délután, amit már óvodás korom óta nem tettem. És a mellem lett nagyon érzékeny. Ezen kívül semmi tünetem nem volt. Azért csinálj tesztet, ne izgulj! Drukkolunk! 23 hetes kismama
Én annyira izgultam hogy mesi elõtt négy nappal már teszteltem, és már akkor kimutatta - mondjuk az olyan teszt volt. Szerintem csinálj egyet, jobb mint a bizonytalanság.
csinálj tesztet annyit megér, hogy ne idegeskedj
A teszt a megoldás.Vannak nagyon jó tesztek .A gravida-HCG-ét tudom ajánlani, mivel nekem még menstruáció elõtt kimutatta.Tudom mirõl beszélsz, de hidd el a teszt nem téved és fügettlen eredményt ad a te lelki álapotodtól. Sok sikert.
Szia! Lehetséges bármi. Nekem április 19-én kellett megjönnie de már elõtte egy héttel hánytam. Vettem egy tesztet és pozitív lett. Pont azon a napon amikor meg kellett jönni akkor is vettem egyet és az olyan határozott két csík lett...... Most 15.hetes boldog kismama vagyok :-D ! Nekem nagyon hamar jelentkeztek a tünetek.És még most is hányós vagyok rendesen, de valahogy kibírom. De tényleg van olyan akinek semmi. Szerintem is a teszt a legjobb megoldás! Nekem is volt sok negatív de végül csak lett pozitív is! Sok szerencsét kívánok! Szorítok! Szia

Mit tennél? Okt.2. -án jár le az 1 éves munkaszerződésem. Ha minden jól sikerült, akkor már 4 hetes terhes vagyok (holnap veszem meg a tesztet), már 4 napja késik. Nél?

Szóval Okt.2. -án már 6 hós leszek, tehát látszani fog már rajtam, hogy terhes vok. A munkáltatóm tuti nem kötne velem így egy új szerz?dést. Tp. -re mikortól lehetne elmennem?

Legjobb válasz: Ha orvosilag indokolt akkor akár a kezdetektõl táppénzen lehet lenni. Azt tudni kell, hogy a munkáltató jogszerûen szüntetheti meg a határozott idejû munkaviszonyt a táppénz folyósítása alatt is. Kérdés, hogy a munkáltató van-e annyira lojális, hogy legalább addig hosszabbít szerzõdést amíg nem leszel Tgyásra jogosult. A tgyást leghamarabb a szülés várható idõpontja elõtt 4 héttel lehet megkezdeni. Ha legalább egy napig vagy úgy tgyásra jogosult, hogy van mögötte munkaviszony akkor passzív jogon jár gyed is.

Ha orvosilag indokolt akkor akár a kezdetektõl táppénzen lehet lenni. Azt tudni kell, hogy a munkáltató jogszerûen szüntetheti meg a határozott idejû munkaviszonyt a táppénz folyósítása alatt is. Kérdés, hogy a munkáltató van-e annyira lojális, hogy legalább addig hosszabbít szerzõdést amíg nem leszel Tgyásra jogosult. A tgyást leghamarabb a szülés várható idõpontja elõtt 4 héttel lehet megkezdeni. Ha legalább egy napig vagy úgy tgyásra jogosult, hogy van mögötte munkaviszony akkor passzív jogon jár gyed is.
A kérdező hozzászólása: Táppénz alatt megszüntethetõ a munkaviszony????
Ha határozott idejû szerzõdésed akkor megteheti, hogy nem hosszabbitja meg.Én is igy jártam.A tgyás-hoz és a gyed-hez az kell, hogy az igénylés elõtti 2 évben legyen 365 nap biztositott jogviszonyod, és onnan is menj el szülni.Vagyis el kell menned munkanélkülire, ugyanúgy fogsz kapni mindent mintha munkahelyröl mennél szülni, csak a munkaügyhöz kell mászkálni a papirokért nem a munkahelyre.Remélem érthetõen irtam le , ha mégsem irj privit:)
A kérdező hozzászólása: Igen értem. Egy picit megnyugodtam, mert ma csináltam meg a tesztet, és......POZI:) !!

Már 4 napja késik! 2 napja barnás folyás mit jelent? 1 teszt negatív.

Legjobb válasz: lehet beágyazódás vagy a mensid készülõdik!bár ha már négy napja késik és negatívot teszteltél,akkor inkább mensi!

lehet beágyazódás vagy a mensid készülõdik!bár ha már négy napja késik és negatívot teszteltél, akkor inkább mensi!
A kérdező hozzászólása: 4 napja a mensi várt napján teszteltem a negatívat! csak terhesség vagy mensi jele lehet? vagy vmi más is benne van a pakliban? nem bánnám a babát csak érdekel mi lehet még esetleg...
1-es vagyok!szerintem tesztelj megint egyet!lehet már pozítiv lenne...amúgy vagy beágyazódás vagy mensi vagy valami gyulladás esetleg fertõzés!nem vagyok nõdoki, csak tippelek... :S

Igaz hogy csak két napja késik, de fehér szagtalan folyásom van a menzinek meg semmi jele, ez jelenthet valamit? Lehetek terhes? Enyhén görcsölök már 4 napja.

Legjobb válasz: Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)

Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Tesztelj és kérjük az eredményt :) Drukkolok!
Szerintem nagyon gyanús. Mióta van ilyen folyásod?
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem és negatív... a folyásom 4 napja van, már enyhül, nem értem hogy mi lehet. Görcsölök is. Most akkor mi lehet?
Az hogy a teszt negatív még nem biztos, hogy nincs baba lehetséges, hogy kevés még a hcg a szervezetedben, de persze ne zárd ki a lehetõséget, hogy valami okból kifolyólag csak késik a mensesed pl.front hatás, hormon zavar, stressz stb!
A kérdező hozzászólása: Köszi...várok!
nekem is ugyan ezek voltak a tünetek, fehér folyás, menszezem egy hete késik, ma vettem tesztet negatív lett, neked szoktak kijönni pattanások mielõtt megjön?

Csináltam ma délben egy tesztet, mert már 4 napja késik. Kb 30 perc után vettem észre egy halvány második kis csíkot, amikor ki akartam dobni. Elképzelhető, hogy azért mert felhígult vizeletből csináltam? Vagy csak szellem csík volt?

Legjobb válasz: Hihi! én is hányszor kibányásztam a kukából és sehol semmi. Kivéve a második beültetés után 9 nappal. Elsõzör az is nega volt ugyanis, de mikor kibányásztam, bõ fél órával késõbb, volt rajta valami szellemcsík féle ;-) két napot vártam az újabb teszttel, az már szép erõs volt. Rögtön hármat is csináltam, és a Medi-Lab volt a legerõsebb. Ma töltöttük a 22. hetet :-))))))

Hihi! én is hányszor kibányásztam a kukából és sehol semmi. Kivéve a második beültetés után 9 nappal. Elsõzör az is nega volt ugyanis, de mikor kibányásztam, bõ fél órával késõbb, volt rajta valami szellemcsík féle ;-) két napot vártam az újabb teszttel, az már szép erõs volt. Rögtön hármat is csináltam, és a Medi-Lab volt a legerõsebb. Ma töltöttük a 22. hetet :-))))))
reggelibõl ujjat!!! qupidó a legjobb!!!
Hát jó vagy rossz hír számodra, nem tudom, de nekem 4 terhességem így kezdõdött... (összesen négy volt) Amikor nem voltam terhes, hiába vártam a csíkot, volt hogy a kukából is kibányáztam, hogy még egy utolsó pillantást vessek rá, de semmi nem volt... Bár én mindig drágább teszteket vettem.
A kérdező hozzászólása: Most Gabriellel teszteltem.Na mindegy még megvárom a hétfõt. Köszi a válaszokat.
Vegyél még egy Gabriellt, de feltétlenül a reggeli vizeletbõl csináld.Már 3 perc alatt kimutatja ha terhes vagy, de 5-10 percen belül tuti.Nekem mire végig ért a rózsaszín csík már ott volt a két csík 5 hetesen.
Szia!Én a nemvárt után 4 nappal csináltam reggeli vizeletbõl és olyan erõset teszteltem, hogy vastagabb és erõsebb lett mint a kontrollcsík!És kb fél perc alatt már látszódott.
Szia! Na mi újság? Vettél tesztet? Izgatott várom, hogy mi lett az eredmény:) Mindenképpen írj!

A párommal menzesz elõtt 4 nappal voltunk együtt, és nem jött meg, már 4 napja késik, csináltam tesztet de negatív. Lehetek terhes ilyenkor is? Várjak még a tesztel? Szeretnénk amugy babát!

Legjobb válasz: Együttlét után 8 nappal egyik teszt sem fog pozitívat mutatni még akkor sem, ha közben terhes vagy. Egy hét múlva tesztelj újra, addigra már 100%, hogy kimutatja ha ténykeg sikerült.

Együttlét után 8 nappal egyik teszt sem fog pozitívat mutatni még akkor sem, ha közben terhes vagy. Egy hét múlva tesztelj újra, addigra már 100%, hogy kimutatja ha ténykeg sikerült.
Egy évig próbálkoztunk hiába. A menzeszem 4-dik napján voltunk együtt, aztán egész hónapban nem. Sajnos haláleset történt a családban. Abban a hónapban maradtam terhes. A doki szerint erre szinte 0% az esély, nekünk mégis így jött össze a kisfiúnk :) Vannak napok, amikor kisebb az esély a teherbeesésre, de olyan nap nincs, amikor biztos nem eshetsz teherbe!
Második vagyok. Várj még pár napot. Egy hét múlva már biztosat mutat a teszt. Most még korai, lehet fals negatív is.
tehát 8 nappal ezelõtt voltatok együtt? Jól értelmezem? Mert ha igen és megtermékenyült a petesejt, akkor az még nagyon be sem ágyazódhatott. Ilyenkor még teszt se tudja kimutatni. Várj még a teszteléssel. De menszesz elõtt 4 nappal szerinted lehetett neked peteérésed? Általában középidõben szokott lenni, azaz menstruáció elsõ napjától számított 14. napon. De ez általában 28 napos ciklusokra jellemzõ. Ettõl függetlenül lehet spontán peteérés vagy történhet késõbb is. Nekem 17. napon szokott lenni a peteérés, a ciklusom is hosszabb volt mindig.
A kérdező hozzászólása: Nem rudom hogy volt e peteérésem. Amugy általában 30 naposak a ciklusaim, ez már a 35. Nap. Valamiért viszont nem jött meg. Azért kérdeztem azt hogy lehet e ilyen hogy menzesz elõtt mégis terhes lehetek, de ha nem ágyazódott még be, akkor hogyan nem vált még le a méhfalam amitõl menstruálok? Mert ugye az távozik vérzéssel. Szoval nem értem, ezért tudok csak erre gondolni hogy lehetett egy kósza peteérésem és most lehet megtermékenyült. Mindegy azért várok egy hetet még és tesztelek újra, de az is lehet addig megjön, csak épp a nagy meleg miatt késik.
A kérdező hozzászólása: Megjött, tárgytalan minden! :(

Kb.3-4 hetes terhes lehetek. Az orvos csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látja.4 nap múlva kell visszamennem uh-ra. Vajon akkor látszik már valami? Késik a havim, és 2 pozitív tesztet is csináltam.

Legjobb válasz: Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.

Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem gond, már az üres petezsáknak is örülni fogok, csak már lássak valamit:) Aztán meg türelem!köszi a választ!
Nálam kb 5 hetesen látott egy 3mm-es petezsákot, elõtte 4 nappal (az elsõ UH-n) még azt mondta biztos nem vagyok terhes. Azóta már 7 hetes a pici a pocakban.
Engem az erdekelne hogy ket pozitiv teszt, mert nem eleg meggyozo hogy terhes vagy. Pozitivan gondolkoj ott a baba es minden rendben lesz vele. Lehet hogy uh nem nagyon latszik de ott van. Majd kesobb latszik.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, már látta a petezsákot, az embriót is halványan, jó helyen van hál'Isten!Jövõhéten újra megyek, akkor már jobban fog látszani!Kisebb a feltételezett korához képest, val.színû késõbb termékenyültem meg, mint ahogy a peteérés volt.köszi a választ mindenkinek!
Gratulálok! :) (# 3/5)
Kedves Kérdezõ! Elõször is gratulálok! Most mennyi idõs terhességet állapított meg a dr? Csak mert én 10-ére nagyon nem várom, tüneteim vannak és 5! pozitív tesztem! Érdekelne, vajon mit fog látni a dr, ha pont nemvárt napján engedtek el melóból dr-hoz!?!
A kérdező hozzászólása: kedden voltam, a petezsák és az embrió nagysága alapján, 6hetesnek mondta a doki, minden oké, és vert a picike szíve:) ))Drukkolok!köszi a jókívánságot mindenkinek!

Szülés után újra terhes lehetek? Megvolt az első mensim szülést követően, most kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Már 4 napja késik. Ez normális, vagy kezdjel ismét aggódni?

Három hónapos manó anyukája...

Legjobb válasz: ha már volt rendes menszeszed, az azt jelzi, hogy helyreállt a méh szerkezete, volt peteérésed és szerintem lehetsz terhes simán. Szerintem csinálj tesztet! majd írj hogy mi lett. 4 hónapos kisfiú anyukája

ha már volt rendes menszeszed, az azt jelzi, hogy helyreállt a méh szerkezete, volt peteérésed és szerintem lehetsz terhes simán. Szerintem csinálj tesztet! majd írj hogy mi lett. 4 hónapos kisfiú anyukája
igen lehetsz aki menstruál az lehet bármikor tehes
Az egyik rokonom pont így járt. :) Ha már volt egy rendes ciklusod, akkor bizony lehet, hogy babás lettél. :) Várom a visszajelzést, hogy mit mutat a teszt majd. ;)
én is így lettem:-)meg barátnõmnek is így lett a második baba.(nem 1 ismerõsnek)
A keresztfiaim között 1 év és 3 nap a korkülönbség...:)
Én is így jártam, 7 hós a kisfiam és útban a második... :) Nagyon nehéz lesz, de a férjemmel együtt örülünk neki. Ja egy nagyon fontos dolog!!!!! a terhességi gyorsteszt nekem KÉTSZER is negatív lett. így nyugiban ültem a babérjaimon, majd már nem bírtam tovább, elmentem a nõgyogyihoz és kiderült, hogy 7 hetes terhes vagyok. Inkább menj el te is, egy vizsgálatot megér!!!!!!
MI lett az eredmény?????? írjál nekünk :)
A kérdező hozzászólása: Oké! Nagy kõ zuhant le a kicsi szívemrõl, szerencsére nem vagyok terhes...Huuu CSak késett 4 napot, így nem kellett már tesztet sem vennem. A következõ babával szeretnénk még várni pár hónapot. De már alig várom, hogy ismét kismama lehessek, remélem összejönnek nálunk is az ikrek..:)
A kérdező hozzászólása: Oké, jól megilyesztettetek. Ebbe belefehéredtem. Megyek is és meg csinálom a tesztet. Ha van valami szólok.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!