Találatok a következő kifejezésre: Már 4 szoptatom a kisfiamat, lehet (2 db)

Már 4 hónapja szoptatom a kisfiamat, lehet abból neki valami baja, ha szénsavas üdítőt/ásványvizet iszom?

Legjobb válasz: Nekem 8 hós babám van, elõfordult, h megkívántam a szénsavas üdítõket, vagy bubis vizet ittam, nem lett semmi baja tõle a babának.Csak ne vidd túlzásba!

Nekem 8 hós babám van, elõfordult, h megkívántam a szénsavas üdítõket, vagy bubis vizet ittam, nem lett semmi baja tõle a babának.Csak ne vidd túlzásba!
Szia! Nekem 3 hónapos a babám, és néha én is megkívánom a buborékos üdítõt, vizet. Nálunk semmi gondot nem jelent, csak nem szabad sokat, literszámra.- Állítólag puffasztja a bébiket. 3 hónapos kisgyermek anyukája
nem okoz panaszt legalábbis a buborék miatt nem. láttál már buborékos anyatejet?:)

4 hónapossak leszünk 13án és 6kgmok vagyunk! Még szoptatok! Adhatok mellette már valamit a kisfiamnak? Miket lehet neki adni? 1 nap hányszor lehet adni? Melyik szoptatás maradjon akkor ki?

Legjobb válasz: Ha van elegendõ tejed, a babád szépen fejlõdik akkor várd ki a 6 hónapos kort. Utána kezd meg a hozzátáplálást mely még jóideig csak kóstolgatás szintû, beletelik néhány hétbe amíg ki tudsz váltani egy-egy étkezést. Általában a tízórai és az uzsi szopi marad ki elõszõr, legutoljára hagyják el a babák a reggeli és az esti szopit.

Ha van elegendõ tejed, a babád szépen fejlõdik akkor várd ki a 6 hónapos kort. Utána kezd meg a hozzátáplálást mely még jóideig csak kóstolgatás szintû, beletelik néhány hétbe amíg ki tudsz váltani egy-egy étkezést. Általában a tízórai és az uzsi szopi marad ki elõszõr, legutoljára hagyják el a babák a reggeli és az esti szopit.
Szia, 6 hónapot betöltött babáknak szabad elkezdeni a hozzátáplálást, mert késöbbi ételallergiát okozhat a korai hozzátáplálás. A piciknek az anyatej a legeslegjobb táplálék. Egy éves korukig akár a fõ étkezés a szopi lehet. Nem kell sietni, van még ideje mindent megkostólni:) .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!