Találatok a következő kifejezésre: Már 4 próbálkozunk (21 db)

Mi 8 hónapja próbálkozunk. Távházasságban élünk egyelőre, tehát a "kétnaponta legyünk együtt" nem megoldható, ugyanakkor már 4-5 olyan alkalom is volt, amikor ovulációs időben sikerült együtt lennünk. Ha peteéréskor nem jön össze akkor mikor?

Legjobb válasz: Szia, mi is augusztustól próbálkozunk, és én is figyelem a peteérést, hogy olyankor mindenképpen együtt legyünk. Igaz, mi nem távházasságban élünk. Egy hete voltam nõgyógyásznál, õ azt mondta, hogy 12 hónap után végeznek alapos kivizsgálást. Lényeg a lényeg, az ember nem gép: van akinek egy hónap után összejön a bébi, más esetleg többet vár rá, de egyelõre ne keseredj el, aztán ha egy évig nem sikerül megfogannia, menj el orvoshoz!

Szia, mi is augusztustól próbálkozunk, és én is figyelem a peteérést, hogy olyankor mindenképpen együtt legyünk. Igaz, mi nem távházasságban élünk. Egy hete voltam nõgyógyásznál, õ azt mondta, hogy 12 hónap után végeznek alapos kivizsgálást. Lényeg a lényeg, az ember nem gép: van akinek egy hónap után összejön a bébi, más esetleg többet vár rá, de egyelõre ne keseredj el, aztán ha egy évig nem sikerül megfogannia, menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Igazad van.Nincs bennem még mindent ennnek alárendelõ görcs, csak nem értem.. Kivizsgálás még nem volt nálunk sem, annyi történt hogy a párom elment egy spermavizsgálatra, mert õ 40en túli, doki azt mondta ilyenkor célszerû (mondjuk neki már vannak gyerekei az elõzõ házasságából, tehát valszleg nincs gond)
Szedtél elõtte fogigátlót? Én igen, talán az kavart be... Igaz az ovulációs teszt szerint van pé-m. Az én párom is 40-en túli, és neki is van már korábbi házasságából gyereke :) Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: NEm, nem szedtem gátlót, ugyhogy ilyesmi elvileg nem kavarhat be.Gondoltam pszichés okokra is a távkapcs miatt, hogy talán az is gátolja. De végülis vizsgálatok nélkül ezt sem lehet biztosan tudni. drukkolok én is Nektek! (milyen kicsi a világ, hogy ilyen hasonszõrû állapotban vagyunk:-) )

Már 4 hónapja próbálkozunk a babával, de eddig még semmi. Ez normálisnak mondható és legyünk türelmesek, vagy lehet valami probléma?

Barátnőméknek első próbálkozásra összejött, ezért kezdek nyugtalan lenni. Remélem nincs semmi probléma.

Legjobb válasz: 1 év alatt "kell" megfoganni a babának ez az átlag, a 4 hónap nem jelent még semmit az, hogy a barátnõdnek egybõl összejött, az az õ szerencséjük, de a nõgyógyászok is azt mondják, hogy 1 év után érdemes elkezdeni a kivizsgálást, kivéve, ha már nem vagytok fiatalok és a korotok indokolja a korábbi beavatkozást

1 év alatt "kell" megfoganni a babának ez az átlag, a 4 hónap nem jelent még semmit az, hogy a barátnõdnek egybõl összejött, az az õ szerencséjük, de a nõgyógyászok is azt mondják, hogy 1 év után érdemes elkezdeni a kivizsgálást, kivéve, ha már nem vagytok fiatalok és a korotok indokolja a korábbi beavatkozást
4 hónap az még semmi nyugi, ahogy már írták, egy év után kell foglalkozni a kérdéssel, addig legyetek boldogok, és legyetek sokat együtt, csak úgy spontán.

Miért nemesek teherbe már 4 honapja probálkozunk és semmi már nagyon elvagyok keseredve mien praktikákat tudtok nekem ajánlani:::?

Legjobb válasz: 4 honap meg nem ido!! en az elso gyerekemmel 1 honap utan lettem tyerhes most a masodikkal vagyok terhes o 7-8 honap utan jott es meg ez is nagyon hamarnak szamit :)

4 honap meg nem ido!! en az elso gyerekemmel 1 honap utan lettem tyerhes most a masodikkal vagyok terhes o 7-8 honap utan jott es meg ez is nagyon hamarnak szamit :)
Igen 4 hónap nem nagy idõ annak akinek elsõre sikerûl!Annak aki úgyszintén nagyon vágyik egy babára és nem sikerûl elsõre és csak telnek múlnak a hónapok annak 4 hónap is nagy idõ!Ezt igazán csak az tudja átélni és átérezni aki hasonló helyzetben van mint a kérdezõ vagy mint pl én is! Próbáltad már a hõmérõzést, ovu tesztet? Drukkolok, hogy mindenkinek akinek nem jön össze elsõre annak minnél hamarabb sikerûljön!!!!!
4 hónap még nem nagy idõ, van aki évekig próbálkozik! Eddig nem volt szerencsétek, de sztem még korai bármilyen praktikához folyamodni, bízzátok a természetre :)
Szia!Mi másfél éve próbálkozunk!!!
Szia! Mivel praktikákat kérdezel én a cickafark-palástfû teakeveréket ajánlanám. Keress rá a neten, hogyan kell használni. A többieknek meg annyit, hogy valakinek 4 hónap is sok idõ. Biztos nektek is sok volt az is.
4 hónap???? mi 4 éve próbálkozunk!!!!!!
MI egy éve próbálkozunk, túl vagyunk két inszemináción. Ha megnyugtat vizsgáltasd meg magatokat, mi 9 hónap után mentünk dokihoz.

3 napja késik a menstruáciom. Fájt a hasam rendesen mindha jött volna meg, de el mult és azóta semmi. Csináltam tesztet, igaz délután, de negativ lett. Vajpn attol lehetek terhes? Már 4 éve probálkozunk, ugy hogy ideje volna.

Legjobb válasz: Csinálj még egy tesztet, de a reggeli elsõ vizeletbõl, és talán az már pozitív lesz :) Azért kell a reggeli elsõ vizeletbõl csinálni, mert annak magasabb a hcg hormon szint. Sok sikert és drukkolok.

Csinálj még egy tesztet, de a reggeli elsõ vizeletbõl, és talán az már pozitív lesz :) Azért kell a reggeli elsõ vizeletbõl csinálni, mert annak magasabb a hcg hormon szint. Sok sikert és drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Nagyon szívesen, és majd írd meg, hogy mi lett az eredmény :)
A kérdező hozzászólása: Sajna még mindig negativ.Vajon még túl korai a teszt.Nem szokott késni ennyit.És amikor kellet volna meg jöjjön rendesen fájt a hasam, mégis elmult.:(
Ez már a 4.nap hogy késik, azt már ki kellet volna mutatnia.Bár vannak olyan nõk akiknek a teszt nem mutat ki semmit és mégis terhes, szerintem menj el az orvoshoz majd õ megmondja, hogy mi is a helyzet. Remélem sikerült és tényleg baba van a dologba :) Majd írd meg, hogy mit mondott az orvos.
Szia én is pont ugyan így vagyok pénteken kellet volna megjönie de semmi. Megjön érzésem van de elmulik. Tesztek meg negatívak . Azért még vàrjunk hàtha :) drukkolok neked
A kérdező hozzászólása: Nekem azóta meg jött.6 napot késett.

Már 4 hónapja próbálkozunk a párommal, de még mindig semmi. Nagyon szeretnénk már kisbabát! Hogy lenne a legmegfelelőbb, hogy csináljuk?

Legjobb válasz: Szia, elöször is nyugalom.Nem sikerülhet elsöre.Álitólag ha hátulról csináljátok a spermák közelebröl uszhatnak ugyhogy nagyobb az esélyük:)Sok sikert.

Szia, elöször is nyugalom.Nem sikerülhet elsöre.Álitólag ha hátulról csináljátok a spermák közelebröl uszhatnak ugyhogy nagyobb az esélyük:) Sok sikert.
szia! mi 3 hónapig próbálkoztunk. Nyugi! a mi babánk akkor fogant mikor a párom külföldre indult. abszolút nem gondoltam a babára/kivételesen/ csak rá, meg hogy mennyire fog hiányozni stb. elõtte minden este romantikus séták voltak, vacsora stb, teljes boldogság. 1 hétig volt távol, és mikor kiderült a baba hatalmas lett a boldogság. azt ajánlom, hogy töltsetek el pár romantikus nyugodt napot ti is vagy menjetek el pár napra valami csendes helyre. szerintem mindegy hogy csináljátok. sok szerencsét és ne stresszelj!
Van aki az elsõ alkalommal teherbeesik, van kinek 3-6 hónapig sem sikerül.Nekünk a párommal több mint egy év után sikerült.Úgyhogy ne aggodalmaskodj, mert mindennek megvan a maga ideje.Majd ha már(ne adj Isten)2 éve sem esel teherbe, akkor kezdhetsz gyanakodni, de aggódni semmiképpen!!!Én csak jó szerencsét kívánok nektek!:)

Szeretnék egy kistesót a fiam mellé, lehet hogy a kövérségem miatt nem esem teherbe? Már 4 hónapja próbálkozunk, de semmi.

Legjobb válasz: a kövérség akkor lehet probléma teherbeesés szempontjából, ha hormonális oka van. ha nem a hormonok okozzák (pl. pajzsmirigy), akkor kicsi rá az esély, hogy befolyásolja.

a kövérség akkor lehet probléma teherbeesés szempontjából, ha hormonális oka van. ha nem a hormonok okozzák (pl. pajzsmirigy), akkor kicsi rá az esély, hogy befolyásolja.
4 hónap próbálkozás még semmi. 1 év után lehet izgulni mi lehet a baj.
ez azt jelenti, hogy sikerült? gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: hát ugy néz ki nem akadály a súlyom. legalábbis a teherbeesés megtörtént. köszi mindenkinek
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a bíztatást. ilyen a természetem mindent azonnal szeretnék. prbálok fogyózni, nem eszem kenyeret, meg zsíros dolgokat, aztán majd lesz valami. remélem sikerül fogyni egy kicsit.
Mikor mi a párommal el kezdtünk babát tervezni(6éve) 65kg voltam azt mondták hgy kicsit hízzak bele is húztam 92kg lettem amúgy 170cm magas vagyok utána azt mondta a doki hogy túl kövér vagyok!:-/ lefogytam 52kg-ra akkor meg arra fogták!:-(végülis ki derült, hogy a páromak éppen hogy csak van spermája!:-(!Szóval szerintem elöbb a párodat is üld el vizsgálatra!De 4 hónap még nem a világ!Nyugodj meg!:-)ha 1 év után sem jön akkor kezdjetek kicsit aggódni!Sok sikert!Ki tartás!!!
Lehet oka! Fogyózni egy kicsit esetleg nem tudnál?
Hát a túlsúlynak lehetnek hormonális okai, viszont maga a túlsúly is okozhat hormonális problémát. Tehát igen, lehet ez az oka, bár tény, hogy nem minden túlsúlyos nõnél okoz ilyen gondot, ez nagyban függ egyéni sajátosságoktól.
Nem tudom mennyi köze van a kövérségnek ehhez, de jót biztos nem tesz. Én is az a fajta vagyok sajnos aki egy pohár víztõl is hízik. Próbálkoztam már mindennel sikertelenül! 170cm vagyok és a lányommal 92kg-mal lettem terhes, a kisfiammal 98kg-mal. Mind a 2x rögtön elsõre sikerült, úgy hogy az elsõ gyereknél 30éves voltam, a másodiknál 34.
Nekem akkor nem jött össze a baba, amikor 60 kiló voltam, sem amikor 65. Aztán egy kezelés miatt feljött egy nagy halom, lementem 78-ra, és akkor összejött... Én is 160 cm vagyok. Fogyni nem ártana, magad érdekében (és én is szándékozom visszamenni a 65-re, nekem akkor tetszett leginkább az élet), de nem hinném, hogy ez a fõ akadály. Egyébklnt 4 hónap az semmi teherbeesés-ügyben.
A kérdező hozzászólása: 90 kiló vagyok a 160 centimhez ez nagyon sok. az elsõ terhességem elõtt 80 körül voltam. Köszi a válaszokat mindenkinek
Nem tudom mennyire vagy kövér, de én 110 kilóval estem teherbe. Igaz nem 4 hónap után, hanem hosszabb idõ kellett. Hacsak nem vagy még ennél is kövérebb, akkor nem hiszem, hogy ez az ok.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nem sok idõ de lehet hogy elõször fogyóznom kéne és utána próblkozni? 8 éve a kisfiam elõtt nem voltam ilyen kövér. azóta legalább 10 kilót szedtem fel. 35 éves leszek és igy a kettõ tényezõ már lehet hogy sok a termékenységemnek
én vékony vagyok, s másfél éve nem sikerül a baba (nem csontsovány!). túlsúlyos (de nagyon) ismerõsöm most szült. tutira nem a kövérség az oka. de 4 hónap még semmi!
A kérdező hozzászólása: hát igen sikerült, még nem voltam dokinál de a teszt pozitiv lett. nem gondoltam volna, mert folyamtosan fájdogál a hasam, ezért biztos voltam benne hogy mindjárt megjön.
A dokim azt mondta kétnaponta. :)
Szia! 30 hetes vagyok kb. Az biztos, hogy nem akkor fogant, amikor a peteérésnek kellett volna lennie:) , pont azon a héten nem is voltunk együtt. Az aktus után min.félóráig ne mocorogj, kicsit feljebb legyen a csipõ. A sperma szám, és életképesség/mozgásosság akár meg is duplázódhat egy hónap alatt(a férjemnél ez történt). A Forever natur géljét itta éhgyomorra, fél decit. És ne görcsölj, élvezd!:) Sok sikert!
Szia!Mondjuk rágörcsölni sem szabad.Én is azt csináltam, hõmérõztem, figyeltem magam, kezdeményeztem apánál peteéréskor, és nem jött össze.Aztán azt mondtam na ok szeptemberben megyek orvoshoz, mert nem akarok még hónapokat várni, letettem a hõmérõt és akkor fogant meg a kis Kincsünk.Nem is számitottunk akkor rá, mert alig voltunk eggyütt abban a hónapban.Kétnaponta elég, és az a lényeg hogy élvezzétek, ne a baba miatt legyetek eggyütt.Összefog jönni, szurkolok!26+4hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Az elmult honapban peteérés korul minden nap sexeltunk. Már szinte idegfeszíto volt csak gyerekcsinálás céljábol egyutt lenni. Azt tobbet nem akarom átélni. Reméle így kétnaponta az egyuttlét elobb utobb eredményt hoz. Sok sikert mindenkinek!
Ha ilyen sûrûn szexeltek, tényleg fölösleges hõt méricskélni, meg ovu tesztet venni...sok sikert, biztosan hamarosan terhes leszel!!!:)
A kérdező hozzászólása: En is így gondoltam! Pont a 10. naptól próbálkozunk! Remélem így majd sikerul!
Nekünk is a kétnaponta szex jött be, de nem csak peteéréskor kell akciózni ( az én elsõ babám spec 1 héttel a mensi elõtt fogant), hanem a 10. naptól a 22. napig legalább. Ilyen rendszerességû szex mellett teljesen fölösleges figyelgetni a középidõt, a hõt vagy bármi mást, nem tudsz mellé lõni.
A kérdező hozzászólása: Nem mérem a homet. Minden alkalommal a 28. napra megjon. Soha sem késik! Tehát elvileg ma van peteérésem, ma vagyok a 14. napon. Kétnaponta vagyunk egyutt, ma is esedékes. Kicsit érzem is, hogy fáj a petefészkem + folyásom is van. Remélem most sikerul.
Mi peteérés elõtt és után 4 nappal akcióztunk!!!! Én hõméréssel számoltam ki, hogy melyik napon van peteérés!Általában ez a ciklus 14.napja, de ez csak egy átlag!Nekem pl a 10.napon volt érés...
de ha nem vezetsz naptárt, még mindig ott az ovu teszt, ezzel a peteérés valószínû napját lehet megtudni. Na, elõtte meg utána 2-3 napig érdemes akciózni! :)
Javaslat. Gondolom vezetsz menstruációs naptárt, így tudod hány naposak a ciklusaid átlagban? 3-4 hónapot kell nézni. . Pl kijön, hogy 29-31 naposak. Akkor be kell lõni nagyjából a közepét 14-16. nap /plusz mínusz 1-2 nap/, akkor van nagy valószínûséggel a peteérés. Azonkívül nem nagyon van értelme próbálkozni; azokon a napokon viszont igen!
Nekem 5 hónap után sikerült teherbe esnem!Sajnos csak egy-két nap van havonta amikor teherbe eshetsz!Méred a hõdet?Az alapján ki lehet számítani a peteérést!Úgy kell szexelnetek, hogy peteérés elõtti napon jusson be sperma:) !!! Sok sikert! 27h terhes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ugy döntöttünk, hogy nam görcsölünk rá a dologra. Csak élvezzük a sexet!
A ciklusod hányadik napján tartasz?
A kérdező hozzászólása: Most vagyok félidõben.
Lehet hogy peteérésed van...beágyazódás nem hiszem ha félidõben vagy, bár attól is függ hogy mikor volt/van peteérés...valaki mensi alatt esik teherbemert akkor van peteérés. Mi is közdünk a babóért, de eddig még semmi sajna..bezzeg az aki nem akarja a gyereket annak összejön elsõre...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, bár azt nem értem, hogy mensi utáni héten miért volt ez a barnázás?
Felfázás vagy valami nem volt?
A kérdező hozzászólása: Nem, semmi felfázás, vagy betegség. Eléggé aggódom. Gondolom ebben a hónapban letehetek a babáról...

Már 4 hónapja próbálkozunk és semmi. Mit tegyek, hogy elősegítsem a teherbeesést?

Legjobb válasz: szia, én találtam egy nagyon jó könyvet a témáról, abból próbálok ötleteket meríteni. Még nem szeretnék lombikra gondolni, elõtte minden más módszert kipróbálunk. Ebben van egy csomó olyan dolog, amire nem is gondoltam. Meg rengeteg természetes módszer, felkészülõ program, étrend, stb., stb. Az a címe, hogy Ha nem jön a baba. Az Internetn rendeltem, a www.babaskonyvek.hu oldalon. Találtam cikkeket is a neten, amik a könyv alapján készültek, azokat is érdemes megnézni. A www.szuloklapja.hu oldalon a tervezõ részben nézd meg. Remélem, hogy hamarosan összejön mindannyiunknak. Azt mondják, hogy egy a lényeg, hogy ne stresszeljünk. Errõl is olvastam érdekes dolgokat azon az oldalon. szia, kitartás!

szia, én találtam egy nagyon jó könyvet a témáról, abból próbálok ötleteket meríteni. Még nem szeretnék lombikra gondolni, elõtte minden más módszert kipróbálunk. Ebben van egy csomó olyan dolog, amire nem is gondoltam. Meg rengeteg természetes módszer, felkészülõ program, étrend, stb., stb. Az a címe, hogy Ha nem jön a baba. Az Internetn rendeltem, a http://www.babaskonyvek.hu oldalon. Találtam cikkeket is a neten, amik a könyv alapján készültek, azokat is érdemes megnézni. A http://www.szuloklapja.hu oldalon a tervezõ részben nézd meg. Remélem, hogy hamarosan összejön mindannyiunknak. Azt mondják, hogy egy a lényeg, hogy ne stresszeljünk. Errõl is olvastam érdekes dolgokat azon az oldalon. szia, kitartás!
Szia! Mi 6 hónapja próbálkozunk és semmi. Azaz van valami. A ciklusom azóta teljesen káosz. :( Szeritnem (legalább is erre jutottam a minap) nem szabad rajta görcsölni, azazu nem foglalkozz vele. tervezgess, kösd le magad. Van aki már most terhes vitaminokat szed.
utolsó válaszolónak köszönöm a tippeket. (igaz nem én vagyoka kérdezõ, de én is babát szeretnék)
Sajnos ma már nem megy olyan egyszerüen teherbe esni, mint anyáink, nagyanyáink korában.Stresszes az élet nõknek és férfiaknak egyaránt.Mi 4hónapja próbáljuk összehozni a bébit, de talán most összejön. Minden hónapban figyelem a hõmet, csinálok ovulációs tesztet és próbálok figyelni a szervezetemre.A párom a biztonság kedvéért elment urológushoz, aki spermavizsgálat nélkül felírt egy kis tesztoszteront, hiszen az sohasem árthat.Egyébként azt mondta a doki, hogy a férfiak ivarsejtjei 25éves koruk után már nem olyan fürgék és kevesebben is vannak. A másik tanácsa az volt, hogy a peteérés környékén se a babáért szexeljünk:élvezzük egymást!Egy ismerõsömnek annyira bejött a vibrációs gyürü, hogy terhes maradt:-).Na jó, ez csak véletlen volt.Sok sikert és ne aggódj.A doki szerint a nyári hónapokban könnyebb teherbe esni, úgyhogy hajrá és sok sikert!!
szia! én is így vagyok ezzel az egésszel! 6 hónap sikertelen próbálkozás! ráadásul tele vagyok terhes ismerõsökkel! én is mindig úgy vagyok vele, hogy nem kell ezen görcsölni, de nem tudok másra gondolni! pedig tudom, hogy ez nem jó! nekem azt mondta a doki, hogy 1 év után is csak akkor vizsgálódnak, ha az igazolt! nem tudom ez alatt mit értett, ne kérdezd! fel a fejjel, majd jön ha jönnie kell!!!
Mi három hónapja próbálkozunk. Én elkezdtem elevitet szedni, biztos ami biztos alapon. Sok sikert, és fel a fejjel! A babuci akkor jön, amikor neki a legjobb! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Minden sorstársnak kitartást és mielõbbi sikert kívánok!!!
Elsõ válaszoló vagyok. Én már a 40. napnál tartok, szóval 40 napra jött meg és csak 2 napig. holnap kell visszamennem és csinál uh-t, h lássa, nem -e a petefészkekkel van gond. Kíváncsi vagyok, h mit mond. Amúgy vannak orvosok, akik fél év után is foglalkoznak veled, ha nem jön össze a baba. Nekem azt mondta a doki. Bár sajnos nem csak nem jön össze, hanem 34-40 naposak a ciklusaim. bár ez még nem lenne tragédia, ha maga a menszi normális lenne. Szerintem jó indulattal 2 nap az nem sok. :(
Ha vígasztal, nem vagy egyedül a problémáddal!Nekem pont tegnap mondta az orvos, hogy amíg nem telik el egy év, addig nem kell vele foglalkozni.Csaak egy év után természetellenes, ha nem sikerül.Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Én is pont így vagyok. Eddig pontosan 28-29 napra megjött. Mióta élesben próbálkozunk 31-34 napra jön meg. Káosz.:-((
Sok jó dolgot tudok javasolni. Írj privit.

4 éve probálkozunk 2. babával, lombikunk is volt már, miért nem esek teherbe? Az 1. olyan gyorsan jött.

Legjobb válasz: Az elsõvel én is ugy voltam, hogy a tabletta abbahagyása után rögtön már nem jött meg. Most mi is a 2.-al probálkozunk 4 hónapja 3 hónapig sikertelenül. Most ebben a hónapban görbét vezettem és kiderûlt nem akkor volt az ovum mikor én gondoltam. Talán majd most :-) Mit mondtak az orvosok, mi lehet az oka? Ha lombikon is voltál és az sem sikerült hát nagyon :-( sajnálom. A remény hal meg utoljára ne feledd!

Az elsõvel én is ugy voltam, hogy a tabletta abbahagyása után rögtön már nem jött meg. Most mi is a 2.-al probálkozunk 4 hónapja 3 hónapig sikertelenül. Most ebben a hónapban görbét vezettem és kiderûlt nem akkor volt az ovum mikor én gondoltam. Talán majd most :-) Mit mondtak az orvosok, mi lehet az oka? Ha lombikon is voltál és az sem sikerült hát nagyon :-( sajnálom. A remény hal meg utoljára ne feledd!
Sajnos erre nagyon nehéz válaszolni! Tudom rengeteg vizsgálaton átestél-estetek a lombik elõtt! Így sem találtak még a próblémát akkor nemtudom! Nagyon szúrkolok nektek és mielõbbi babavárást!!!!!!
en nem igazan tudok tanacsot adni mert nekem mindketto gyorsan oszejott de csak anyit szeretnek mondani hogy ne adjatok fel csak tegyetek meg mindent amit lehet es elobb utobb sikerulni fog
A kérdező hozzászólása: Az orvosok szerint minden rendben van velünk, és mint irtam, van már egy 7éves fiam, természetesen lett.
Próbálj cickafark fûben fürödni. Áztass be egy jó csokor(a legjobb, amit magad szedte levél, szár, virág) növényt 3-4 l hideg vízbe. Leszürve öntsd a fürdõvízbe. Érjen a víz mindenhol, pihenj benne legalább negyed órát. Gondolj pozitívan. Kitartást, és sok boldogságot.
Ovu tesztet használsz? Ha meg tudod oldani, érdemes megpróbálni, hogy áthelyezed az ágyatokat máshova. Másik szobába, vagy másik falhoz. (van aki nem hisz ilyesmiben, de szerintem érdemes megpróbálni)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!