Találatok a következő kifejezésre: Már 4 késik és olyan (2 db)

Már 4 napja késik és olyan tüneteim vannak: nagyon kicsit érzékeny a mellem, hányingerem van, sokat vagyok éhes, sokat vagyok szomjas, szinte 3 óra ébrenlét után megint majd le ragad a szemem, szinte mindenhez savanyu uborkát eszek. Terhes vagyok?

töménytelen mennyíség? narancsot tudnék megenni, 2 naponta olyan érzésem van egy hete, hogy mindjárt megjön. De csak ma volt egy kicsi barna váladékom, azon kívül semmi. Meg ma egy kicsit görcsöltem is, de utána elmult.

Legjobb válasz: Anni ilyen kérde´s volt ma´r.Miért nem használjátok a keresöt?? igen valószínü,hogy terhes vagy.A mensi elmaradása után nyugodtan esztelhetsz. 38hetes kismama.

Anni ilyen kérde´s volt ma´r.Miért nem használjátok a keresöt?? igen valószínü, hogy terhes vagy.A mensi elmaradása után nyugodtan esztelhetsz. 38hetes kismama.
Mire vársz még, csinálj tesztet! Teljesen olyan tüneteid vannak, hogy babás vagy! Nekem is dec. 7-én volt meg utoljára, és nálunk már baba lesz, kimutatta a teszt:)
Teszt.teszt.teszt!
TESZT!!!!!! :) ))))) Szerintem babád lesz, gratulálok! Nekem dec.10.-én volt meg utoljára, így pár nap, és nekem is kiderül, hogy terhes vagyok-e! Remélem, hogy igen! :) )
Nekem dec 8-án volt meg utoljára, már egy hete teszteltem, azóta tudom babám lesz:-) Neked is tesztelni kell!!!!Sok sikert!
Teszt, teszt ezerrel.Nekem dec.9.-én volt meg utoljára, de nekem nega a tesztem, a dokim szerint ez nem jelent semmit, attól még simán lehetek.A tünetek hasonlók, a váladékot kivéve.Szorítok, hajrá!!Bár már tényleg kilukadna az oldal ha tudna, annyi ilyen kérdés volt már.:-)

Van itt olyan, aki ilyen későn tudta meg? 32+4 hetes terhes vagyok, és még nem tudom a babám nemét. Már nagyon kiváncsi vagyok.

.....

Legjobb válasz: unokatesóm 36 hetesen tudta meg hogy fia lesz addig mindig azt mondták hogy lány.

unokatesóm 36 hetesen tudta meg hogy fia lesz addig mindig azt mondták hogy lány.
A kérdező hozzászólása: Április 26-án 22:20 kor a 35. hétre megszületett a babám... Kisfiú, a Vince nevet kapta..:D
A kérdező hozzászólása: Utolsó ! Nekem mindenki azt mondja, hogy lányos pocakom van..:) Majd kiderül..:)
Nekem is a vegen latszodtt, hogy lany, addig nem mutatta magat. De minden ismeros azt modnta, hogy fius pocakom van, es el is hittem, hogy fiut varok. De megsem.
Nagynénémnek végig fiút mondtak, de meglepi lett, mert szüléskor derült ki, hogy kislány!!! Nagyon örültek, mert már volt 2 fiúk.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Szép nevek..:) Nekem van már egy kisfiam 2, 5 éves vele a 16. héten tudtam megy, hogy fiú lesz... az õ neve Benett Konrád (Beni) Ha lány lesz a második, akkor Döníz, ha pedig fiú akkor Vince lesz a neve :)
Én 30 hetes vagyok, 20 hetesen tudtam meg, ugyanis csak akkor kaptam idõpontot. Kislány :) Mi tervezzük a Hannát (párom szeretné), Rebekát, Rékát, esetleg Stefániát vagy Mirjamot :)
szerintem igaza van anyudnak mostmár legyen meglepi.Mostanában gondoltam rá ha lenne még egy én sem kérdezném meg.
2. kislányomnál is csak a szüléskor derült ki, hogy csajszi : ), de szerintem itt az orvosunk volt béna és nemtörõdöm, hogy nem látta. Mindegy, mi örültünk és a fiúnak is örültünk volna, ha úgy alakul.
Utolsó vagyok, kislány lett (3 éves múlt), fura volt, hogy nem derült ki a neme, pedig 4D-uh-n is voltunk :) de jó volt a meglepi :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! És kisfiú, vagy kislány lett ?-milyen neveket választottatok ?
Elsõ gyerekemnél egyáltalán nem tudtuk meg, csak szüléskor. Nem mutatta meg magát egyszer sem.
A kérdező hozzászólása: Az is érdekes.. Anyukám azt mondta, hogy már ne is mondják meg, legyen meglepetés..
A kérdező hozzászólása: Most nézem csak, hogy elírtam... április 24-én született..:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!