Találatok a következő kifejezésre: Már 4 késik és (53 db)

Mivel érthetném el hogy megjöjjön végre? Késik a mensim már 4 napja, és ha ma vagy hnap nem jön meg akkor jövõ heti nyaralásom teljesen elszúrja ( már minden le van foglalva)

Terhes nem lehetek már több mint egy éve nem volt nemi életem. Eddig mindig 21-22. napra megjött pontosan, most meg ezt csinálja velem. Lehet valami baj a háttérben ? A hasfájás különben már egy hete jelentkezik.

Legjobb válasz: a mozgás segít, de menj el nõgyógyászhoz ha hamarosan nem jön meg

a mozgás segít, de menj el nõgyógyászhoz ha hamarosan nem jön meg

Késik a menszeszem már 4 napja és még nem jelentkezett semmilyen menstruációs tünet (görcsös mellek, hasfájás). Mi lehet az oka, hogy még nem jött meg?

A barátommal megszakításos módszerrel védekeztünk, de nem ment el bennem és idő előtt kivette. Peteérésem sem volt. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? Hétvégéig várok és ha addig sem jelentkezik akkor veszek egy tesztet.

Legjobb válasz: A megszakításos módszer nem védekezés! Simán lehetsz terhes.

A megszakításos módszer nem védekezés! Simán lehetsz terhes.
Honnan tudod, hogy nem volt peteérésed? Hõmérõzöd magadat? Ha igen, akkor tudhatnád, hogy ha nincsen peteérés, akkor nem fog megjönni sem. Tehát ha nem volt peteérésed, akkor persze, hogy nem jön meg, majd ha lesz, utána 11-14 nap múlva fog megjönni. És akkor terhes sem lehetsz, mert nem volt minek megtermékenyülnie. Ha mégsem méred a hõdet, akkor nem tudom, hogy honnan tudod biztosan, hogy volt-e peteérésed. Akkor viszont lehetsz terhes, mert a megszakítás nem a legbiztonságosabb védekezés.
4 nap, az még semmi!
Lehet azért nem érzed, hogy meg fog jönni, mert még nincs közel. Egy tesztet azért csinálhatnál, ha negatív akkor egy kicsit megnyugodhatsz és várhatod tovább h megjöjjön. Nekem most pont 4 napot késett, 2 naponta teszteltem, mind negatív volt, így nyugodtabb voltam picit, de nem szokott késni, 28-29 napos már egy jó ideje, nem tudom mi történt most. De azt tényleg honnan tudod, hogy volt-e peteérésed? Akik azt mondogatjátok, hogy a megszakításos módszer nem megfelelõ védekezés, azok olvasták a könyvben, a dokijuk ijesztgeti õket ezzel vagy így lettek terhesek vagy esetleg a közvetlen ismerõsök közül valaki, hogy ennyire biztosak a véleményükben? Mert az én drága dokim minden alkalommal elmondja, hogy a megszakításos módszerbõl szép kisbabák szoktak születni, ehhez képest 1, 5 éve mûködik már a módszer nálunk és nem tûnök terhesnek. Azt még hozzáteszem, hogy az utolsó pár percre vesz fel a barátom gumit.
A kérdező hozzászólása: A peteérést az nem úgy gondoltam h egyáltalán nem volt, hanem h abban az idõben nem volt amikor csináltuk. Kiszámoltam és az nem arra a napra esett.

Szüzesség elvesztése után megjött rendesen (védekeztünk), de most már 4 napja késik, és soha nem szokott. MIÉRT?

Tudom, hogy nem mondhatjátok biztosra, hogy 100% feleslegesen aggódom, de jó volna pár értelmes válasz azért..

Legjobb válasz: Miután elvesztettem a szüzességemet, Nem jött meg a megadott idõpontban, csak 3-4 nappal késõbb. Bár védekeztünk, gondolhatod, hogy betojtam :/ Nõgyógyászhoz is elszaladtam, az a vén hülye meg egybõl letámadott, hogy "Maga terhes!" (pedig még egy vizsgálatot se végzett el :@) Na mindegy, szerencsére pár nap késéssel megjött, és utána minden rendben volt! Másoktól is hallottam már ilyet, hogy utána nem jön meg/késik, de szerintem nem kell aggodnod :) Ha védekeztetek, akkor meg fõleg!

Miután elvesztettem a szüzességemet, Nem jött meg a megadott idõpontban, csak 3-4 nappal késõbb. Bár védekeztünk, gondolhatod, hogy betojtam :/ Nõgyógyászhoz is elszaladtam, az a vén hülye meg egybõl letámadott, hogy "Maga terhes!" (pedig még egy vizsgálatot se végzett el :@) Na mindegy, szerencsére pár nap késéssel megjött, és utána minden rendben volt! Másoktól is hallottam már ilyet, hogy utána nem jön meg/késik, de szerintem nem kell aggodnod :) Ha védekeztetek, akkor meg fõleg!
A kérdező hozzászólása: De nekem utána megjött, és most a 2. késik. Oké, hogy így kevesebb a valószínûsége, hogy terhes lennék, hogy egyszer megjött már, de hallani olyanokat, hogy van, aki akár 2-3 hónapot is menstruál még.. :/ De köszi a megnyugtató választ :)
Arany szabály: ha a várható havi után vársz 1 hetet, aztán mész tesztért. Nekem elsõnél nem idõben jött meg a mesim. Ilyenkor hormonális választások vannak benned ezért rendszertelen. Szóval várd meg az 1 hetet.
Normális dolog, hogy ha az ember elkezd aktív szexuális életet élni, akkor késik neki. Ezt amikor mi voltunk tinik, én is megszívtam anno exekkel, volt aggódás, de aztán mindig megjött elõbb-utóbb. Ha nem vagy magadban biztos, akkor vegyél tesztet, illetve ha 1hétnél is többet késik, akkor is. Sokat ne várj vele, mert ha úgy alakul az élet, hogy abortuszra kell menni, azt azért még le kell papírozni, stb...

Kb.3-4 hetes terhes lehetek. Az orvos csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látja.4 nap múlva kell visszamennem uh-ra. Vajon akkor látszik már valami? Késik a havim, és 2 pozitív tesztet is csináltam.

Legjobb válasz: Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.

Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem gond, már az üres petezsáknak is örülni fogok, csak már lássak valamit:) Aztán meg türelem!köszi a választ!
Nálam kb 5 hetesen látott egy 3mm-es petezsákot, elõtte 4 nappal (az elsõ UH-n) még azt mondta biztos nem vagyok terhes. Azóta már 7 hetes a pici a pocakban.
Engem az erdekelne hogy ket pozitiv teszt, mert nem eleg meggyozo hogy terhes vagy. Pozitivan gondolkoj ott a baba es minden rendben lesz vele. Lehet hogy uh nem nagyon latszik de ott van. Majd kesobb latszik.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, már látta a petezsákot, az embriót is halványan, jó helyen van hál'Isten!Jövõhéten újra megyek, akkor már jobban fog látszani!Kisebb a feltételezett korához képest, val.színû késõbb termékenyültem meg, mint ahogy a peteérés volt.köszi a választ mindenkinek!
Gratulálok! :) (# 3/5)
Kedves Kérdezõ! Elõször is gratulálok! Most mennyi idõs terhességet állapított meg a dr? Csak mert én 10-ére nagyon nem várom, tüneteim vannak és 5! pozitív tesztem! Érdekelne, vajon mit fog látni a dr, ha pont nemvárt napján engedtek el melóból dr-hoz!?!
A kérdező hozzászólása: kedden voltam, a petezsák és az embrió nagysága alapján, 6hetesnek mondta a doki, minden oké, és vert a picike szíve:) ))Drukkolok!köszi a jókívánságot mindenkinek!

A párommal menzesz elõtt 4 nappal voltunk együtt, és nem jött meg, már 4 napja késik, csináltam tesztet de negatív. Lehetek terhes ilyenkor is? Várjak még a tesztel? Szeretnénk amugy babát!

Legjobb válasz: Együttlét után 8 nappal egyik teszt sem fog pozitívat mutatni még akkor sem, ha közben terhes vagy. Egy hét múlva tesztelj újra, addigra már 100%, hogy kimutatja ha ténykeg sikerült.

Együttlét után 8 nappal egyik teszt sem fog pozitívat mutatni még akkor sem, ha közben terhes vagy. Egy hét múlva tesztelj újra, addigra már 100%, hogy kimutatja ha ténykeg sikerült.
Egy évig próbálkoztunk hiába. A menzeszem 4-dik napján voltunk együtt, aztán egész hónapban nem. Sajnos haláleset történt a családban. Abban a hónapban maradtam terhes. A doki szerint erre szinte 0% az esély, nekünk mégis így jött össze a kisfiúnk :) Vannak napok, amikor kisebb az esély a teherbeesésre, de olyan nap nincs, amikor biztos nem eshetsz teherbe!
Második vagyok. Várj még pár napot. Egy hét múlva már biztosat mutat a teszt. Most még korai, lehet fals negatív is.
tehát 8 nappal ezelõtt voltatok együtt? Jól értelmezem? Mert ha igen és megtermékenyült a petesejt, akkor az még nagyon be sem ágyazódhatott. Ilyenkor még teszt se tudja kimutatni. Várj még a teszteléssel. De menszesz elõtt 4 nappal szerinted lehetett neked peteérésed? Általában középidõben szokott lenni, azaz menstruáció elsõ napjától számított 14. napon. De ez általában 28 napos ciklusokra jellemzõ. Ettõl függetlenül lehet spontán peteérés vagy történhet késõbb is. Nekem 17. napon szokott lenni a peteérés, a ciklusom is hosszabb volt mindig.
A kérdező hozzászólása: Nem rudom hogy volt e peteérésem. Amugy általában 30 naposak a ciklusaim, ez már a 35. Nap. Valamiért viszont nem jött meg. Azért kérdeztem azt hogy lehet e ilyen hogy menzesz elõtt mégis terhes lehetek, de ha nem ágyazódott még be, akkor hogyan nem vált még le a méhfalam amitõl menstruálok? Mert ugye az távozik vérzéssel. Szoval nem értem, ezért tudok csak erre gondolni hogy lehetett egy kósza peteérésem és most lehet megtermékenyült. Mindegy azért várok egy hetet még és tesztelek újra, de az is lehet addig megjön, csak épp a nagy meleg miatt késik.
A kérdező hozzászólása: Megjött, tárgytalan minden! :(

Fogyózok (nagyon kevés szénhidrát) és most már 4 napja késik a menzeszem, köze lehet a fogyókúrához?

21 éves vagyok, kb. 8 éve menstruálok, de még sosem volt ilyen problémám, hogy ennyit késett volna. 2 hete kezdtem el most ezt a diétát, igazából annyi a lényege, hogy nem eszem kenyeret meg szénhidrát tartalmú ételeket (max. reggel egy szelet rozskenyér) és mellé eszek rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, húst, tejterméket meg így mindent, ami kell. :) Most egy kicsit már meg vagyok ijedve, ezzel most mit lehet kezdeni? Ja és 2 hét alatt leadtam 7 kg-ot.

Legjobb válasz: Az a 7kg tényleg nagyon soknak tûnik. Még ha ténylegesen el is vagy hízva (tehát legalább 30-40kg felesleg van rajtad), szerintem akkor is max. 3-4kg lenne a normális, amit lefogynál. Sajnos lehet, hogy tényleg ez viselte meg a szervezetedet, és hosszabb távon ez a bõrödnek sem tesz jót. Nem akarlak semmirõl se lebeszélni, mert már az dícsérendõ manapság, ha valaki nekiáll fogyózni, de szerintem nem kéne megvonnod semmit sem a szervezetedtõl. (Tudom, írtad, hogy azért viszel némi szénhidrátot be, de ez nagyon kevés.) Én azt vallom, hogy egyél mindent rendesen, csak mértékkel. Én is ezt csinálom, és hidd el, így is fogyok. Csak ugye kell a mozgás, különben semmit sem ér az egész. Egyébként én év elején kezdtem el a fogyózást, és az elsõ 1-2 hónapban pár nappal hamarabb jött meg a menstruációm, de ez valószínûleg csak a hirtelen jött állandó mozgásnak köszönhetõ. Most is van, ha elõtte napokban sokat tornázom/futok stb., akkor 1-2 nappal hamarabb megjön. (A fogyózásodhoz még ajánlom ezt az oldalt: http://www.orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html, itt ki tudod számítani, hogy mibõl mennyi kell a szervezetednek ahhoz, hogy egyáltalán fogyni tudj. Ez alapján betudod osztani a kajákat is magadnak.)

Az a 7kg tényleg nagyon soknak tûnik. Még ha ténylegesen el is vagy hízva (tehát legalább 30-40kg felesleg van rajtad), szerintem akkor is max. 3-4kg lenne a normális, amit lefogynál. Sajnos lehet, hogy tényleg ez viselte meg a szervezetedet, és hosszabb távon ez a bõrödnek sem tesz jót. Nem akarlak semmirõl se lebeszélni, mert már az dícsérendõ manapság, ha valaki nekiáll fogyózni, de szerintem nem kéne megvonnod semmit sem a szervezetedtõl. (Tudom, írtad, hogy azért viszel némi szénhidrátot be, de ez nagyon kevés.) Én azt vallom, hogy egyél mindent rendesen, csak mértékkel. Én is ezt csinálom, és hidd el, így is fogyok. Csak ugye kell a mozgás, különben semmit sem ér az egész. Egyébként én év elején kezdtem el a fogyózást, és az elsõ 1-2 hónapban pár nappal hamarabb jött meg a menstruációm, de ez valószínûleg csak a hirtelen jött állandó mozgásnak köszönhetõ. Most is van, ha elõtte napokban sokat tornázom/futok stb., akkor 1-2 nappal hamarabb megjön. (A fogyózásodhoz még ajánlom ezt az oldalt: http://www.orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html, itt ki tudod számítani, hogy mibõl mennyi kell a szervezetednek ahhoz, hogy egyáltalán fogyni tudj. Ez alapján betudod osztani a kajákat is magadnak.)
Igen lehet a szigorú diétáktól.
Ha normálisan diétázol, és reggelire tényleg megeszed a kenyeret, meg rendesen húst, nem hiszem, hogy a diéta okozná. A 2 hét alatt 7 kiló viszont nagyon sok, kivéve ha 250 kiló vagy. Ennyi idõ alatt 2 kiló lett volna normális max. Lógni fog a bõröd és hipp-hopp visszahízod az egészet, ha kicsit is lazítasz a diétán.
A kérdező hozzászólása: Én kb. 25 kg-ot szeretnék lefogyni, mert most vagyok 75 kg és jó lenne 50 kg-ra lefogyni, mert sajnos a magasságomhoz ennyit kell fognyi, alacsony vagyok, csak 156 cm... :S Szerintetek menjek orvoshoz a menszi kimaradás miatt vagy majd helyreáll magától?

3 napja késik a menstruáciom. Fájt a hasam rendesen mindha jött volna meg, de el mult és azóta semmi. Csináltam tesztet, igaz délután, de negativ lett. Vajpn attol lehetek terhes? Már 4 éve probálkozunk, ugy hogy ideje volna.

Legjobb válasz: Csinálj még egy tesztet, de a reggeli elsõ vizeletbõl, és talán az már pozitív lesz :) Azért kell a reggeli elsõ vizeletbõl csinálni, mert annak magasabb a hcg hormon szint. Sok sikert és drukkolok.

Csinálj még egy tesztet, de a reggeli elsõ vizeletbõl, és talán az már pozitív lesz :) Azért kell a reggeli elsõ vizeletbõl csinálni, mert annak magasabb a hcg hormon szint. Sok sikert és drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Nagyon szívesen, és majd írd meg, hogy mi lett az eredmény :)
A kérdező hozzászólása: Sajna még mindig negativ.Vajon még túl korai a teszt.Nem szokott késni ennyit.És amikor kellet volna meg jöjjön rendesen fájt a hasam, mégis elmult.:(
Ez már a 4.nap hogy késik, azt már ki kellet volna mutatnia.Bár vannak olyan nõk akiknek a teszt nem mutat ki semmit és mégis terhes, szerintem menj el az orvoshoz majd õ megmondja, hogy mi is a helyzet. Remélem sikerült és tényleg baba van a dologba :) Majd írd meg, hogy mit mondott az orvos.
Szia én is pont ugyan így vagyok pénteken kellet volna megjönie de semmi. Megjön érzésem van de elmulik. Tesztek meg negatívak . Azért még vàrjunk hàtha :) drukkolok neked
A kérdező hozzászólása: Nekem azóta meg jött.6 napot késett.

Jövőhéten sátorozni fogunk kb 8-an és a csoportban van egy lány, akit már 4-5 éve ismerek el hívhatom még randira, vagy már késő? És, ha igen, akkor hogy?

Sok helyen olvastam, hogy ha régóta ismered nem lesz bel?le semmi, mennyire igaz? Hogy hívhatnám el randíra, ha kb sosincs egyedül, vagy hogyan hívjam félre?

Legjobb válasz: hívjad. mond neki h szeretnél vmit mondani, húzódjatok félre és hívd el.

hívjad. mond neki h szeretnél vmit mondani, húzódjatok félre és hívd el.
A kérdező hozzászólása: nem fog utána furán viselkedni?
Kaptál felõle jelzéseket hogy bejössz neki?Vagy hallottad mástól, hogy tetszel neki.Ha régóta ismered nem feltétlenül jelenti azt hogy nem lehet köztetek semmi.Alakítsd úgy a dolgokat a sátorozás közben, hogy 2en maradjatok.
A kérdező hozzászólása: Hát jeleket úgy különösebben nem kaptam, de azt se, hogy nem szeretne. (igazából azt se tudom mik számítanak jeleknek, mivel még nem volt barátnõm)

Már 4. napja késik a mensim, csak folyásom van és a hom is 36, 9 - 37. Lehet baba?

Nagyon vágyunk már egy picire.

Legjobb válasz: Lehet hogy baboca van a dologban csinálj tesztet az már 100% hogy kimutatja ha babás vagy. Remélem pozitiv lesz szurkolok.

Lehet hogy baboca van a dologban csinálj tesztet az már 100% hogy kimutatja ha babás vagy. Remélem pozitiv lesz szurkolok.
Van más tüneted is? Pl. hasfájás, mellfájás? Nekem is késik, és semmi tünetem a folyáson kívül, néha pici fejfájás, olyan, mint mensi elõtt... Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: A derkam fájdogál, enyhe gorcseim vannak pár hete, folyton fáradt vagyok és éhes, sokat járok pisilni. A melleim nem fájnak, csak nagyobbak lettek és a hasam is 2-3 hete fel van puffadva. Tesztet csak hétfon akarok csinálni, ha addig nem jon meg, de remélem nem fog!!!!
Ezek sztem terhességi tünetek:) nagyon-nagyon szoritok neked!:)
Fejed nem fáj, amúgy?
A kérdező hozzászólása: Néha szok fájdogálni. Habár tegnap estére szörnyen megfájdult, már majdnem hánytam is úgy fájt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!