Találatok a következő kifejezésre: Már 4 késik, ma (16 db)

Csináltam ma délben egy tesztet, mert már 4 napja késik. Kb 30 perc után vettem észre egy halvány második kis csíkot, amikor ki akartam dobni. Elképzelhető, hogy azért mert felhígult vizeletből csináltam? Vagy csak szellem csík volt?

Legjobb válasz: Hihi! én is hányszor kibányásztam a kukából és sehol semmi. Kivéve a második beültetés után 9 nappal. Elsõzör az is nega volt ugyanis, de mikor kibányásztam, bõ fél órával késõbb, volt rajta valami szellemcsík féle ;-) két napot vártam az újabb teszttel, az már szép erõs volt. Rögtön hármat is csináltam, és a Medi-Lab volt a legerõsebb. Ma töltöttük a 22. hetet :-))))))

Hihi! én is hányszor kibányásztam a kukából és sehol semmi. Kivéve a második beültetés után 9 nappal. Elsõzör az is nega volt ugyanis, de mikor kibányásztam, bõ fél órával késõbb, volt rajta valami szellemcsík féle ;-) két napot vártam az újabb teszttel, az már szép erõs volt. Rögtön hármat is csináltam, és a Medi-Lab volt a legerõsebb. Ma töltöttük a 22. hetet :-))))))
reggelibõl ujjat!!! qupidó a legjobb!!!
Hát jó vagy rossz hír számodra, nem tudom, de nekem 4 terhességem így kezdõdött... (összesen négy volt) Amikor nem voltam terhes, hiába vártam a csíkot, volt hogy a kukából is kibányáztam, hogy még egy utolsó pillantást vessek rá, de semmi nem volt... Bár én mindig drágább teszteket vettem.
A kérdező hozzászólása: Most Gabriellel teszteltem.Na mindegy még megvárom a hétfõt. Köszi a válaszokat.
Vegyél még egy Gabriellt, de feltétlenül a reggeli vizeletbõl csináld.Már 3 perc alatt kimutatja ha terhes vagy, de 5-10 percen belül tuti.Nekem mire végig ért a rózsaszín csík már ott volt a két csík 5 hetesen.
Szia!Én a nemvárt után 4 nappal csináltam reggeli vizeletbõl és olyan erõset teszteltem, hogy vastagabb és erõsebb lett mint a kontrollcsík!És kb fél perc alatt már látszódott.
Szia! Na mi újság? Vettél tesztet? Izgatott várom, hogy mi lett az eredmény:) Mindenképpen írj!

4 hete késik, ma csináltam tesztet, 2 neg. Lett. Most a tesztablakban látható halványan 2 nem egybefüggő rózsaszín csík, ami nem jön le teljesen, szinte csak felül látszik. Tapasztalt valaki már hasonlót? Ettől függetlenül lehet, hogy terhes vagyok?

2 éve volt egy vetélésem, azóta beállt a ciklusom 23-26 naposra.16 éve próbálkozunk babával, volt 5 inszeminációm,2 lombikprogramom, eredménytelenül.3 éve új kapcsolatban élek.

Legjobb válasz: Szerintem most már nyugi,minden oké lesz,a doki látta a petezsák felritkulást,és a méhnyálka is vastag,úgy hogy szerintem ez baba.Lehet késõi péd volt,szerintem halkan gratulálok.A tesztek sem mindig adnak helyes válaszokat,az a lényeg,amit a doki látott.Szerintem minden oké lesz.Majd írj,hogy mi van veled,mert nagyon érdekel.

Szerintem most már nyugi, minden oké lesz, a doki látta a petezsák felritkulást, és a méhnyálka is vastag, úgy hogy szerintem ez baba.Lehet késõi péd volt, szerintem halkan gratulálok.A tesztek sem mindig adnak helyes válaszokat, az a lényeg, amit a doki látott.Szerintem minden oké lesz.Majd írj, hogy mi van veled, mert nagyon érdekel.
A kérdező hozzászólása: Teljesen kétségbe vagyok esve, annyira szeretnénk ezt a babát, és hát már 37 éves vagyok, több esély nemigen lesz. Hallottam olyanról közvetlen munkatársaim körében, hogy egyiknél a 12 hetes már diagnosztizált terhességet sem mutatta ki a teszt, a másiknál 9, a harmadiknál 8 hetes terhességnél neg.tesz jött ki.Tüneteim nincsenek ezen kívül, melyek utalhatnának a terhességre, sem hányinger, sem émelygés, sem mellérzékenység.Félek, hogy mégsincs semmilen baba.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak: köszönöm, nem halvány vigasz, sõt!... Már írtam is, hogy egy munkatársamnak 12 hetes terhességet sem mutatott ki a teszt!!!Egy másik 8 hetesen fordult a háziorvosához (harmadik babája, aki azóta már 2 hónapos), az orvos kérte, hogy csináljon egy tesztet, ami negatív lett.Ekkor elküldte UH.-ra, ott mondták, h.8 hetes kismama. Szóval én azt mondom, ezekben a tesztekben, hiába van rájuk írva, h.99%pontosság, nem lehet bízni!!!Sokmindentõl függ, hogy termel-e elegendõ HCG.-t a szervezet ahhoz, hogy a tesztek kimutassák. A legbiztosabb az UH.!
utolsó vagyok. igazad van!! bnõm 21 hetes volt, 3adszorra ment dokihoz, mert ugye nõtt a hasa, és cisztára v. rákra gyanakodtak...ugy félt:( és addig 11 teszt lett neki negatív. most másfél éves a kislány. ilyen is van:) én drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Holnap délután megyek UH.-ra. Változás nincs, a derekam le akar szakadni, és a cicim is érzékenyebb, a hasam szemmel láthatóan nõ.Tegnap reggel leesett a hõm 36, 5 c.-ra, nem tudom, miért, lehet, hogy nyugtalanabbul és keveset aludtam?...Mert ma már megint 37, 2C. volt.Folyamatosan pisilnem kell, de mást nem érzek.A mai tesz is negatív lett, ez már az 5.Szóval, ha ennek ellenére beigazolódik a terhesség (nagyon szeretnénk), akkor kijelenthetem, ezek a tesztek nem érnek semmit.Legalábbis nálam nem.3 különbözõ fajtával csináltam, 20 és 25-ös erõsségûekkel.Ennél érzékenyebbet nem kaptam.Na, még 1 hosszú nap, és minden kiderül.
drukkolok! és ne feledd: nem vagy öreg még egyáltalán/!
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak köszi:-) Rám fér.De nem tudom, negatív UH. esetén beleélem-e magam még 1x valamibe, ami lehet, csak kártyavár:-(
A kérdező hozzászólása: Nemrég jöttünk haza az UH.-ról.Méhnyálkahártya 17mm-es, de a petezsák felszívódott, úgyhogy baba nincs:-(Köszönöm mindenkinek a biztatást. Mondjuk azt nem értem, miért vastag a nyálkahártya, ha nincs baba, és a hõm miért 37, 2C.?... El kellene kezdeni szednem a Norculot-ot, hogy meghozza a vérzést, de egyelõre nem merem.Mi van, ha tévedett a doki? És miért nõ a hasam?2 hónap alatt majdnem 10 kiló jött fel, holott ennyi hízásra nem vagyok hajlamos. A hormonértékeim (tegnap nézték) mind a normális tartományon belül van.Akkor miért maradt ki, és mi ez az egész?Lehet álterhesség? Tapasztalt valaki valami hasonlót?
szia! az utolsó pár hozzászóló vagyok. az álterhesség nagyon nagyon ritka, azt nagyon be kell beszélni magadnak4. szerintem lehet hogy a petezsák kialakult, de felszívódott, ez sajnos elég gyakori:( ahhoz pont elég hogy ne jöjjön meg szerintem, de ezt most én sem értem...én nem vagyok orvos egyébként, csak ápolónõ, de sztem még ne szedd be a gógyszert...bajod nem lesz ha nem jön még egy kicsit!! És már mondtam ne keseredj el, szerintem még bõven szülhetsz, már nem csak a fiatalok szülnek manapság, mivel az orvostudomány fejlett, kevés a rizikó idõsebb korban is:) írj privit ha gondolod, és ne kenõdj el!!! B.
szia! ugyan halvány vigasz, de egy bnõmnak végig negatív tesztjei voltak. lehet, hogy terhes vagy, én drukkolok, de akkor sem keseredj el ha nem. 37 évesen még nem vagy öreg, semmiképp. szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ma már a második menszesznek kéne megjönnie, de eddig semmi jele:-) Bõvebb fehér folyás jelentkezett, ami nem okoz csípõs, viszketõs érzést, és mintha kicsit feszülne a mellem, menszesz elõtt nekem nem szokott.De félek, csak bebeszélem magamnak.Na, mindegy, csütörtökön már kiderül, ha a tesztbõl nem is, de az UH.-on már egy 7 hetes babuci szépen látszik.
Drukkolok, hogy baba legyen!De szerintem az van!:-)
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a doktornõvel, aki még telefonon keresztül sem zárja ki a terhességet.1 hét múlva újra tesztelnem kell, aztán a teszt eredményétõl függõen megbeszéljük a továbbiakat.Akkor már 7 hetes lennék, elvileg ki kell hogy mutassa, bár én már nem bízom ezekben a tesztekben.De a 15mm-es nyálkahártyának, ha nincs baba, 1 hét alatt már ki kellett volna lökõdnie, és meg kellett volna jönnie.Vagy rosszul tudom?....
szorítok neked.
Elõször is nyugodj meg! Mivel még csak felritkulás látható, ezért nem biztos, hogy termelõdött hcg a szervezetedben. Nekem ilyen felritkulás mensi elõtt három nappal volt látható, és nem is jött meg. Most már 16 hetes kismami vagyok. A felritkulásnál lesz a helye a pici babának, csak ne idegeskedj, mert azzal csak ártasz! Minden jót Neked, és kívánom, hogy igazunk legyen! 16 h km
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki, leellenõriztem egy másfajta teszttel (Gravi HCG), az viszont egyértelmûen negatív.A nõgyógyászt még nem sikerült elérnem.Most már nem tudom, mi lehet az oka a negatív teszteknek.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm a biztatást, igazán jólesik. Fogok írni mindenképp, hogy mizújs.Fel kell ma hívnom a nõgyógyászt, közölni az eredményt, és aztán meglátom, mi a további teendõ. Kívánom nektek is, hogy sikerüljön a baba, a 3.válaszadónak szurkolok holnapra.
Én csak holnap megyek orvoshoz, de nekem sincs semilyen elõjele hogy terhes lennék, bár már 3. hete késik.A teszt nekem sem mutatta ki. Halkan gratulálok neked
hát szerintem is lehet már neked gratulálni, hisz szép vastag a nyálkád és a petezsák is alakult... egyébként a tesztem nekem is ilyen, csak alulról indult el a színezõdés. nekem ugyan egy hét késéssel "megjött" rendesen, de csak egy napig tartott utána barna volt, 36, 3 helyett 36, 7 a hõm és nekem hányingerem is van. hiába mult el, néha megjön érzésem van és a cicimet is a késés 3.napjától éreztem, aztán enyhült, majd megint el kezdtem érezni, sõt viszket is. szorítok neked is!
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak...Köszönöm, írtam privit. Közben megjött gyógyszer nélkül:-(
hány napja késik?Hány naposak a ciklusaid?
Elég rég volt január 5...Véleményem szerint irány a doki hétfõn, mert az nem normális, hogy ennyi kimarad.Amúgy volt már ilyen? Vagy rendszeres a mensid?
A kérdező hozzászólása: A ciklusom általában 28-30 napos. Nem szedek már évek óta fogamzásgátlót allergia miatt. Ezért nem pontos minden hónapban, de ilyen még nem volt. Egyébként van már egy gyermekem, aki csak "segítséggel" jött össze.
Akkor viszont, ha ennyire rendszeres a ciklusod érdemes lenne a dokiddal találkozni, ha baba azért, ha nem baba akkor meg azért, hogy kiderüljön mi a gond, mindenképpen az egészséged vagy egészségetek miatt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én is így gondoltam, hogy mennem kell a dokihoz, csak próbálkoztam azzal, hogy hátha volt valakinek hasonló és egy kicsit okosabb lettem volna mint most vagyok.

PG53-mal nézem a pé-t, napok óta páfrányos, 4 napja késik, ma rózsaszínes pecsét volt pisinél, lehetek terhes? Van hányingerem és szurkál a hasam! Voltam már terhes kb ilyen érzés, csak most ez a pecsét megijeszt!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:)Szorítok, hogy minden rendben legyen!!

Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:) Szorítok, hogy minden rendben legyen!!
A kérdező hozzászólása: De nem lehet hogy most ágyazódik be, mert arra szokták mondani a pecsételõt? Amég vér nincs addig nincs gáz , nem ?

Mivel érthetném el hogy megjöjjön végre? Késik a mensim már 4 napja, és ha ma vagy hnap nem jön meg akkor jövõ heti nyaralásom teljesen elszúrja ( már minden le van foglalva)

Terhes nem lehetek már több mint egy éve nem volt nemi életem. Eddig mindig 21-22. napra megjött pontosan, most meg ezt csinálja velem. Lehet valami baj a háttérben ? A hasfájás különben már egy hete jelentkezik.

Legjobb válasz: a mozgás segít, de menj el nõgyógyászhoz ha hamarosan nem jön meg

a mozgás segít, de menj el nõgyógyászhoz ha hamarosan nem jön meg
Nem vagyok nõ, de szerintem ilyen problémákra egy nõgyógyász jobban tudná a választ.
lehet hogy teherbe estél hiába vetted be a gyógyszert. csinálj egy tesztet mindenképpen!
Nem estél teherbe, csak nem olvastad el a gyógyszer tájékoztatóját... Akár egy hetet is csúszhat a menstruációd! Vagy késõn vetted be a tabit...
Nyugalom! A mikulás csak decemberben jön! :D
az esemény utániba rengeteg hormon van szal elképzelhetõ h késik v rendszertelen lesz egy idöre a havid. ne aggódj, de azért egy tesztet csinálj.

Már 4 napja késik, ma este volt egy kis barna folyás, egy-két csepp, most kezd egy kicsit keményedni a cicim, de nem fáj és nem érzékeny. A hőm most 36, 7 volt. Mensi lesz vagy baba?

Annyira szeretném ha baba lenne!!! Jan. 10-én voltunk együtt a párommal, és utána 22-én két napig volt meg.

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet az elsõ reggeli vizeletbõl, azzal nem veszítesz semmit és talán többet fogsz tudni.

Csinálj egy tesztet az elsõ reggeli vizeletbõl, azzal nem veszítesz semmit és talán többet fogsz tudni.
Teszt!:) Most már kimutatja tuti!Reméljük baba!:)
A kérdező hozzászólása: Az jelent vmit, ha fel vagyok puffadva, és nagyon fáj a derekam?

4 napja késik. Tegnap volt egy kevés barnafolyásnak mondható valami, de ma már nincs semmi. Fáj még a hasam mintha megakarna jönni de nem folyamatos a fájás, és máshogy is szokott fájni a hasam. Lehetséges esetleges vetélés jelei?

4 napja késik.Tegnap volt egy kevés barnafolyásnak mondható valami,de ma már nincs semmi.Fáj még a hasam mintha megakarna jönni de nem folyamatos a fájás,és máshogy is szokott fájni a hasam.Nembizti h terhes vagyok csak kíváncsi vagyok a véleményetekre ha az lennék.Amúgy a melleim fájnak oldalt(mondjuk mensi el?tt is volt hogy fájt)és még hasonló tünetek.Már többször leírtam ezeket azért nemírom le most is.Azt mondták esélyes h terhes vagyok.A férjemmel már 3 éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: Ha 4 napja késik miért nem csinálsz egy tesztet? Gondolom sok negatív tesztes csalódáson vagy túl a 3 év alatt, de ennyi napi késésnél mégis érdemes lenne. Fõleg, hogy az alhasi feszülés, babára is utalhat. A vetélés jele a görcsölés és a vérzés. (Sajnos átestem rajta) Ha a tegnapi kevés barnázás mára már teljesen elmúlt, akkor nem vetéltél el, ha baba van. Vedd meg azt a tesztet és reggel csináld meg szerintem.

Ha 4 napja késik miért nem csinálsz egy tesztet? Gondolom sok negatív tesztes csalódáson vagy túl a 3 év alatt, de ennyi napi késésnél mégis érdemes lenne. Fõleg, hogy az alhasi feszülés, babára is utalhat. A vetélés jele a görcsölés és a vérzés. (Sajnos átestem rajta) Ha a tegnapi kevés barnázás mára már teljesen elmúlt, akkor nem vetéltél el, ha baba van. Vedd meg azt a tesztet és reggel csináld meg szerintem.
A barna folyás nem biztos hogy jó, de görcsölészés lehet akár egy hétig is a mens. ideje körül. Ha van pozitív teszt, akkor oda kell figyelni.
A teszt a megoldás, mert azzal sokkal hamarabb lehet "látni", mert ilyen a doki sem nagyon lát még semmit. A nagyon korai vetélés jele inkább az szokott lenni, hogy pár nap késéssel de rendesen vagy kicsit erõsebben megjön. Ilyen barnázást valóban okozhat terhesség is, ezért ennek tényét kellene elõször igazolni.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tudom régóta volt már ez a kérdés és most ahogy leskelõdök látom hogy nem válaszoltam mi lett a vége a dolognak. Babás vagyok és annak a jelei voltak ezek a dolgok.Ma már 33 hetesek vagyunk és már várjuk hogy mikor lesz velünk a kisfiúnk.Köszi mindenkinek a választ!!
Szia! Nagyon örülök hogy írtál és hogy ilyen csodás hírrel jöttél! Én az elsõ válaszoló vagyok és én is babás lettem márciusban, mi is már a 30. hetet tapossuk és nekünk kislányunk lesz! Van már egy fiunk is. :) Könnyû szülést kívánok és boldog, csodás éveket!
A kérdező hozzászólása: Köszi és viszont kívánom neked is!! :-)))))

Ma a qupido halván, de egyértelmű pozitív csíkot húzott.4 napja késik. Ezt már vehetem biztosra? Mikormenjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Orvoshoz majd csak kb egy hónaposan szóval kb 4 hét múlva. addig a doki is acsak vérböl állapítja meg hogy mekkora a hcg szinted (a teszt is a hcg méri) . e´z már elég baba gyanus, most már lassan akkor feszülhet a hasad, cicijeid, akár émejgés és többi tünet is jöhet. ha esetleg semmit tünetet nem produkálsz akkor tesztelj még egyet. de egy hónaposan már az ultrahangon is lesz egy pötty.

Orvoshoz majd csak kb egy hónaposan szóval kb 4 hét múlva. addig a doki is acsak vérböl állapítja meg hogy mekkora a hcg szinted (a teszt is a hcg méri) . e´z már elég baba gyanus, most már lassan akkor feszülhet a hasad, cicijeid, akár émejgés és többi tünet is jöhet. ha esetleg semmit tünetet nem produkálsz akkor tesztelj még egyet. de egy hónaposan már az ultrahangon is lesz egy pötty.
Ha ti szeretnétek azt a bébit, akkor tartsátok is meg. A leendo nagyszulok meg elobb utobb nagyon boldogok lesznek, hidd el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a derítõ válaszokat, remélem nem lesz semmi baj. Aranyosak vagytok :) Jó babavárást!!
Hat ez ismeros helyzet, remelem, nalatok is jol alakul, mint nalunk! En is elkoltozes utan lettem igazan joba a szuleimmel, es a baba meg inkabb osszekovacsolta a csaladot, bar meg meg sem szuletett! Eskuvo meg mindenhogy szep, ha vartok meg, az is szep lesz, ha mar megvan a baba! Minden jot!
A kérdező hozzászólása: Én nem szerentén pocakkal esküdni, egyébként jövõ nyáron lenne met õ akkor lenne 30, én pedig 20 :) Ezt õ így szertné.
A kérdező hozzászólása: Ez nem fogja elrontani a kapcsolatot? Mert mióta elköltöztem sokkal jobb lett velük a kapcsolat. Veés vettünk egy házat, és sokat járnak ki. Nem fog ez változni?
Ja igen, en is eskuvo elott estem teherbe, de gyonyoru a pocakos eskuvo is, nagyon meghato volt, h 3-an alltunk az oltarnal :)
Ha ti akarjatok, akkor a szuleidnek is igy mond el, h orultok neki, es szeretned, ha ok is veletek orulnenek!
A kérdező hozzászólása: Most fogamzás gátló alatt estem teherbe, de most akarja, olyan kis édes :) csak õ esküvõ után akarta volna.
De varjal, a terhesseget terveztetek a paroddal? Megbeszeltetek?
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagy a párommal külön élünk tõlük, de õk nem tamogattak az elõzõnél sem, el kellett vetetnem, mert azt éreztem a páromon, amikor anyuéknak elmondtuk, hogy õ sem akarja, magamnak meg nem lehett :(. Ennek 1 éve. Nem tudom most hogyan reagálnak majd.
Hogy hogy mondd el? Miert , tartasz toluk? Ajjaj, nem orulsz neki, vagy egyedulallo vagy? Vagy fiatal?
Terhesseg szamitasa: az UTOLSO HAVIVERZES ELSO NAPJA. "Hány hetes a terhesség kora? A várandós gondozás során az utolsó vérzés elsõ napjától számítandó a terhességi kor. Ha az utolsó menstruáció idõpontja bizonytalan vagy ha a menstruációtól számított terhességi kor legalább 2 héttel eltér a koraterhességben mért adatokból meghatározott terhességi kortól, akkor kell megadni az ultrahangvizsgálat alapján módosított terhességi kort ( a méhen belüli növekedési zavar kizárása után ). "
A kérdező hozzászólása: jól van, akkor majd pár hét mulva elmegyek. Visont még egy: Szerintetek hogy mondjam el a szüleimnek?
bnem baj , örülj még neki hogy nem feszül. terheségröl a beágyazódástól beszélnek.
A kérdező hozzászólása: Vannak tüneketek. esténkén jön rám a hányinger, de akkor nagyon, és szurkál a hasam. Nem feszül a cicim (ez baj?), de egyéb tünetem nincs, (épp elég):) köszi a választ
Elsonek: mar most egy honapos terhes, 4 hetes. Az utolso menszesz elso napjatol szamoljuk. Tehat egy het mulva latszhat petezsak, 3 het mulva mar szivhang is.
Ha biztosra akarsz menni (szivhang) akkor a 7. heten. De jo geppel mar az 5. heten is latszik a petezsak, de akkor visszarendelnek ket het mulvara.
A kérdező hozzászólása: Remélem így lesz, már a világ összes kincséért sem vetetném el, oka van hogy jött, és én nem hagyom magára :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!