Találatok a következő kifejezésre: Már 4 fel vagyok fujodva, (3 db)

Már 4 napja fel vagyok fujodva, melleim érzékenyek, derekam fáj, hányingerem van, néha hányok is, és sokszor éhes vagyok és furcs szagokat is érzek. Mensesemnek 4 nap mulva kellene megjönnie. Lehetséges hogy van pocaklakom?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Furcsa, hogy ezt kérdezed. Amiket felsoroltál, azok között nincs egy se, amelyik ne feltételezné a terhességet :) Szerintem te tudod, hogy mi az igazság.

Kedves Kérdezõ! Furcsa, hogy ezt kérdezed. Amiket felsoroltál, azok között nincs egy se, amelyik ne feltételezné a terhességet :) Szerintem te tudod, hogy mi az igazság.
Szia! 4 nap múlva tesztelj és megtudod! Elõbb nem érdemes mert csalódhatsz....Drukk!!
a tüneteid mind-mind babára utalnak:) szorítok
Szia! Én most járok hasonló cipõben. 4 nap múlva kellene megjönnie, vannak jeleim, de már nem merek hinni benne:( volt, hogy már átvert a szervezetem (akkor 20 napot késett). Elég régóta szeretnénk babát, remélem nektek is összejön. Viszont, már nagyon vennék tesztet, ha érted mire gondolok. Tudom, még várni kell. Írd meg, hogy mi lett veled.

4 hete volt laparoszkópiám, már várhatom a mensit? Mindig 31-32 naposak a ciklusaim, ez a 28. cn és már majd' szétrobbanok, annyira fel vagyok fújódva.

Legjobb válasz: Nekem laparo elõtt 35 napos volt a ciklusom (closti tolta ki), laparo után 29 napra megjött. Aztán nem jött meg :))

Nekem laparo elõtt 35 napos volt a ciklusom (closti tolta ki), laparo után 29 napra megjött. Aztán nem jött meg :) )
Szerintem inkább holnap után csinálj tesztet és az tuti erõsebb lesz. Gratulálok:) 18hkm.
Szia! Szerintem ennyire korán felesleges tesztet csinálni, mert ha bármi is van nem biztos, hogy jól megtud tapadni odabent. Akkor meg csak el fogsz keseredni, hogy van eghy pozi teszted és még is megjön. Szerintem várd meg a nem vártad napját. Akkor tesztelj. Már nem sok van addig.
Ha megnyugtat, nyugodtan tesztelj, erõsödnie kell holnapra is!! :) Én is ekkor teszteltem elõször, halvány pozit, és utána minden nap csináltam tesztet, és szemmel láthatóan erõsödtek, pedig különbözõ fajták voltak!! :) El sem hiszed, mennyire megnyugszik ilyenkor az ember :) Gratula!!:) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nembirtam magammal ésteszteltem reggel halvány pozitiv de erösebb a tegnapinál :)
tegyél képet a tesztedrõl...úgy könnyebb megmondani:)
A kérdező hozzászólása: Ime a tesztem és tegnap kellettvolna megjönnie de sehol semmi a höm 37.4 tp://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
A kérdező hozzászólása: http://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
ez bizony pozitív :) (utolsó vagyok) A


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!