Találatok a következő kifejezésre: Már 4 fel (292 db)

Ha már van egy 6 honapos babám és 3év mulva steretnénk kistesot, mekkora lakást érdemes venni, 2 vagy 2, 5 szobást? Milyen a 4 emeleten lakni pici gyerekekkel, ha már nagyobbak fel tunak jönni gyalog vagy hogy lehet 2 gyerekkel felmenni?

Most állunk lakásvéel elött ésAZ ADILLEMA HOGY 2 VAGY 2,5 SZOBÁSAT VEGYÜNK,mert a 2,5es drágább és nem tudom ér e annyit az a fél szoba vagy el lehete férni 2 gyerekkel(késöbb is) a2 szobásban?! Illetve a 4 emeleten vannak a lakások és hogy lehet birni 2 gyerekkel oda felmenni,mert ha meglessz a kicsi akkor a nagyot már nem birom felvinni fel fog jönni,terhesen nehéz felmenni,akik ilyen helytetben vannak,voltak irják meg a tapasztalataikat!Köszönöm!!!

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen 2 és fél szobásat. Vagy 1 +2 félszobásat. A gyereknek is egészségesebb ha külön szobában "lakhatnak". :-) Mi is a 4.en lakunk, és már a babaprojekt közepében vagyunk, de még nem sikerült. de én is cipelni fogom felfele a babakocsit. :-(

Szerintem mindenképpen 2 és fél szobásat. Vagy 1 +2 félszobásat. A gyereknek is egészségesebb ha külön szobában "lakhatnak". :-) Mi is a 4.en lakunk, és már a babaprojekt közepében vagyunk, de még nem sikerült. de én is cipelni fogom felfele a babakocsit. :-(

Több program is azt írja hogy telepítsem fel a . Net 4 Framework -öt. De már alapból fel van téve, mégsem látják. Mit tegyek? Windows 7 32bit ultimate

Legjobb válasz: Emlékeim szerint a Windows 7-re .NET 3.5 van téve alapból. A 4.0-t telepíteni kell.

Emlékeim szerint a Windows 7-re .NET 3.5 van téve alapból. A 4.0-t telepíteni kell.
c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\ Ebben a könyvtárban megnézheted melyik van feltelepítve. Külön könyvtárakban vannak, pl v2.0.50727, v3.0, v3.5, v4.0.30319

Tényleg ennyire sok anyuka akarja/fogja hozzátáplálni a babáját már 4 hós kortól, vagy a kérdések fele csak provokáció?

Nem vagyok sem maradi, sem vaskalapos. Fiatal, értelmes, normális és laza anyukának vallom magam.

Legjobb válasz: Rosszul érzed. Teljesen normális dolog egy tápszeres babát hozzátáplálni 4 hónapos kortól. Az anyatejes az már, bár én abban sem találok kivetni valót. Ez az allergia dolog túl van lihegve. És a hozzátáplálás alatt nem a pacalt értem hortobágyi palacsintával, hanem egy kis alma, sütõtök, barack....

Rosszul érzed. Teljesen normális dolog egy tápszeres babát hozzátáplálni 4 hónapos kortól. Az anyatejes az már, bár én abban sem találok kivetni valót. Ez az allergia dolog túl van lihegve. És a hozzátáplálás alatt nem a pacalt értem hortobágyi palacsintával, hanem egy kis alma, sütõtök, barack....
Így van, minden anyukának szíve joga. Történt az eset, hogy a rokon kislány hozzátáplálásához 3 hósan egy kis birkapöcit is beiktattak krumplipürével. Ez a durva, nem az alma meg a sütõtök. Ennek a kislánynak a 8 hónapos kisöccse most "nagyon édesszájú az öcsi, nagyon szereti az édességet, fõleg a süteményt"......mondja az anyuka. Látjátok hiába háborodunk meg osztjuk a pro/kontrákat attól még ugyanúgy bekap egy-két kisbaba egy kis birkapörköltet.....:) nem tudunk mint tenni. Ez van. Aki meg megkérdezi szerintem nem provokálni akar, hanem csupán információra van szüksége, hiszen ez egy kérdezõs oldal.
Szerintem pedig most a te kérdésed volt provokáció már bocsi, és ismételten vitát fog itt szítani....:( A védõnõ is a hozzátáplálásról beszél, hogy mit kell majd adni, hogy mostmár lehet almát reszelni stb.....és jön újra, és ellenõrzi hogy megfelelõen folyik-e a hozzátáplálás. (nálunk így volt). Tehát már a védõnõ is errõl beszél, és a különbözõ táblázatok is amiket számtalan formában meg lehet a neten találni a hozzátáplálásról, hogy mikortól mit lehet adni. Ha butaság lenne biztos nem engednék meg nekik sem. Minden anyuka szíve joga eldönteni hogy most megkóstóltat-e egy kis almát vagy bármi mást. Én sütõtök-pürét adtam elõször, és nagyon szerette, és még nem volt négy hónapos. Él és virul. Nem éjjel nappal azt ette, csak kóstólgattuk. És abban nincs semmi gáz. Vagy van szerinted?
Ne haragudj, de a tápszer, az nem hozzátáplálás?? és ha jól megnézed, jön vissza az 50 évvel ezelõtti trend.Mert rájöttek, hogy a rengeteg tíltás, tej, meg liszt, meg a többi az ellenkezõjét váltotta ki.Ennyi allergiás gyerek tejre, lisztre, fruktózra , még az életben nem volt Magyarországon.Mert ez csak itt divat, más országokban nem. Igen.Ha nincs anyatej, minél hamarabb fõzelék, meg gyümölcs.
Mindenkinek a magánügye, ettõl senki nem lesz kevesebb/rosszabb. A gyerekorvos szerint is hozzá lehet 4 hós kortól táplálni a tápszeres babákat. Az anyatejeseknél valóban elég kivárni a 6 hós kort.
Miért lenne provokáció ? Tápszeres babákat bizony 4-5 hóstól hozzátáplálnak, ezen nem kellene meglepõdnöd. Anyatejes babáknál pedig ez a szorulásos idõszak , sokan inkább adnak gyümölcsöt mint gyógyszert !!!
Szerintem igen, valóban ilyen sokan elkezdik 4 hónap körül a hozzátáplálást.De nem érzem azt, hogy ez akkora baj lenne.Mert nem 100%, hogy egybõl a bolti üveges bébi ételekért nyúl az a FELELÕS anyuka, hanem otthon, saját maga készíti el, ne adj Isten még bio alapanyagokból is. Errõl lehet vitázni oldalakat, de felesleges.Szerintem mindenki döntse el, hogy mikor kezdi el a kóstoltatást.Arról nem is beszélve, hogy van olyan baba, aki 7 hónaposan sem nagyon érett a hozzátáplálásra, nem is fogad el szinte semmit.Másik baba pedig jóízûen eszegeti az almapürét már 4-5 hónapos kora körül. Én azt gondolom mindenki sepregessen a saját háza táján.Ne érts félre, én nem leszólom a kiírt kérdésed, csak már kezd tényleg elfajulni itt a GYIK-en az a "mikor kezdjem el hozzátáplálni a gyerekemet" kérdés. Ez abszolút gyerek függõ. Egy 5 hónapos kisfiú anyukája (4, 5 hónaposan kezdtem el kóstoltatni én is amúgy)
Pont ugyanezt a kérdést akartam feltenni. Hogy tényleg ennyien már 3-4 hónaposan elkezdik a hozzátáplálást? De sok olyan kérdés is szokott itt lenni, hogy még csak 3 hónapos a baba és nem tud kakilni pl. az almától, stb. mit csináljak.... Én is meglepõdtem ezen és nem nagyon értem. Ezek szerint biztos sokan elkezdik. Mi vártunk 5, 5 hós koráig, és akkor is csak kóstoltattunk gyümiket.
én egyet értek veled, ha tápszeres lett volna a fiam, akkor sem kezdem el hamarabb fél éves koránál.nem sietünk sehova, ehet még eleget kanálból világ életében.ráadásul attól, hogy tépszeres, egy fikarcnyit sem érettebb az emésztõrendszere, mint egy anyatejesnek, szerintem többet árt, mint használ a korai hozzátáplálás.de én nem foglakozom mással, mindenki úgy eteti a gyerekét, ahogy akarja, de majd ne csodálkozzon, ha valami gond lesz.lehet pillanatnyilag nincs gond, lehet nem is lesz, de lehet egész felnõtt korában gondja lesz az emésztõrendszerének.az meg kifejezetten irritál, hogy ha valaki azt írja, hogy nekem már két hónaposan pacalt adtak, mégis itt vagyok mondatok
azért mert ennyi idõsen már szüksége van rá.
Szia! Veled ellentétben engem nem érdekel, hogy ki mikor kezdi el a hozzátáplálást, azonban annyit elmesélek, hogy mikor a kislányom 3 hónapos volt elkezdett fogyni a csak anyatejtõl. Beszéltem a védõnõvel, hogy mit is tehetnék. Mondta, hogy vagy tápszer, vagy elkezdem hozzátáplálni. Adtam neki fõtt krumplit, ízlett ám, csak egy baj volt, hogy fájt tõle a pocakja, mert még nem volt "felkészülve". Tehát így lett tápszeres a lányom. Úgy voltam vele, hogy ha fájt a hasa a krumplitól, akkor nem 4 hónaposan kezdem újra a hozzátáplálást, hanem ha 5 lesz. Annyit még hozzáteszek, hogy a védõnõ mondta, hogy ne verjem nagydobra, hogy õ mit is tanácsolt, mert mostanában nem "divat" már 3 hónaposan hozzátáplálni a babákat, míg régen viszont már 6 hetesen lehetett nekik adni alma levét és a püréjét. Vagyis akkor az volt a módi.
SB2011: óriási tévedésben vagy! nincs szüksége rá!
17-es válaszoló vagyok! A babám születése óta hasfájós volt, nagyon mohón szopizott és rengeteg levegõt nyelt.Ezért édeskömény teát kapott, amit ha hiszed ha nem nem ivott meg egy pici cukor nélkül és, hogy miért nem?, mert már a kórházban is cukros kamilla teát itattak a babákkal.Különösebben engem nem zavar ha cukor van a gyerekem teájába.Nem azt mondom hogy mennyiség hanem egy leheletnyi.Na szóval itattam én a lányomat mert amúgy is igényelte.Szomjas a baba a tápszerre, de mind hiába.Akkor sem volt kaki.Különben meg mi ez a kérdés??? Neked nem mindegy kedves kérdezõ, hogy ki mikor mit ad a gyerekének?...Én pont [email protected]!
A kérdező hozzászólása: Engem érdekelt, sorry. És mivel ez egy kérdezõs oldal, feltettem a kérdést. Már bánom hogy a hozzátáplálásról is véleményt formáltam, mert elé lett volna csak simán kiírni a kérdést. A kérdés szempontjából ugyanis tök lényegtelen hogy én vagy mások mit gondolunk a hozzátáplálás korai megkezdésérõl. Nah, mindegy. Zárjuk le. Épp elég válasdz érkezett, tényleg mindenki azt csinál a babájával amit csak akar (sajnos). Köszönöm a válaszokat!
Védõnõ megint: 23-mas válaszolónak írnám hogy a tápszeres babák anyukái valósínûleg tudják ezt hogy víz kell a tápszer után/közben! Székrekedés a tápszer összetétele miatt alakul ki, vagy az miatt hogy hirtelen lesz tápszeres egy anyatejes baba! Az összetételnél figyelmesnek kell lenni mert nem mindegy hogy kukorica keményítõ van benne vagy burgonya keményítõ!
védõnõ! 23-as vagyok. tapasztalatom!!!, h kb. 50%-ban nem tudják az anyukák, h a tápszer mellé víz is kell. legalábbis az elsõ hetekben (mert utána a székrekedés folytán nyilván kiderül). a keményítõ-különbözõség igaz, és hasznos infó.
Bizony , széklet lazítónak kiválóak bizonyos gyümölcsök .Sokkal jobb azt adni mint gyógyszert , vagy hagyni szenvedni, és rámegy a családi nyugalom. A tápszer is hozzátáplálás , szükséges rossz .Veszem a jó minõségû gyümölcsöt 5 hónapos kora óta, 6 hónaposan kapott elõször húst, megbízható helyrõl csirke mellet és 8 hónapos kora óta elé teszem az ételt és emeli a szájába répa darabok krumpli vagy ép gyümölcs, így van ez kitalálva, amikor érett rá - tud stabilan ülni , újacskájával felcsípni, szájába emelni a falatot akkor jöhet a darabosabb étel. Ez babánként változó de 6-8 hónapos kor körül következik be , addigra érdemes túl lenni ezeknek a kóstoltatásán , mert ha kimarad akkor fordulhat elõ amit írtak is hogy 2 évesen még nem eszik nem hogy szilárdat de darabost sem, a szoptatásnak ehhez semmi köze, az mehet nyugodtan e mellet.
Rossz nézni, hogy "hós-hós-hós"! Ha már bekezdéseket írunk tele, és nem egy sajtfecni szélére próbáljuk odaszorítani, hogy hónapos, akkor legyünk már annyira igényesek, hogy kiírjuk azt a hónap szót....
Te ezt hol olvastad kedves okostojás utolsó! Nekem 4hónapos a babám.Már kóstolt almát, barackot és sütõtököt...és megyek tovább a kóstoltatással MERT: Iszonyú székrekedéses a babám.A tápszere is speciális Novalac IT. Sajnos 2hós korától tápszeres és ezzel együtt székrekedéses is.Ti tudjátok milyen az amikor nem tudsz segíteni a szenvedõ babádon aki már kb.4-5napja nem kakilt??Egyetlen megoldásnak a hozzátáplálás bizonyult.Láss csodát ha nem is minen nap de másfél naponta kakil az én drágám.Semmi hasfájás.Mosolyogva nyammogja a pépeket.Õ is boldog és én is az vagyok.Ennyi!!!
most lehet, h 10 korai h.tápl.-ból 1 erõs indokkal történik, 9 azonban passzióból, csak úgy, mert a védõnõ v gyerekorvos ezt tanácsolja. egyetértek a kérdezõvel, oltári nagy hiba az indokolatlan túl korai h.tápl.!!! súlyos gyomor- és bélpanaszok, felfújódás, hasfájás és székrekedés koronázhatja. arról nem is beszélve, h a 4hós milligrammot is alig emészt meg a kanalas ételbõl, ahogy bemegy, úgy jön ki, és miközben a baba látszólag megeszik 150-200 g kanalast, alig hízik valamit. a tápszeresnek a gyomra MÉG GYENGÉBB, mint az anyatejesnek, úh. tápszeres esetében még 6 hósan is lehetnek gyomorproblémák. tessék utánaolvasni!
4 hónapos volt a lányom, mikor elkezdtem a hozzátáplálást. 3 hónapos koráig szopizott, aztán tápszeres lett. Folyton szorulása volt, sokat sírt, szélcsöveztem, pocak masszázs, köménymag tea, semmi nem segített, ezért elkeztünk gyümölcsöt eszegetni. Kb 1 hét alatt megszûntek a panaszok. 16 hónapos már, semmi baja, ügyesen eszik kanállal, napi 2x még kap tápszert, vagy tejet, mindent elfogad, nem válogat, simán elfogadja a darabosat, a pépeset, mindent. Barátnõm 8 hónapos koráig szoptatta a lányát, akkor kezdte a hozzátáplálást. 1, 5 éves volt a kislány, mikor eljutottak odáig, hogy nem cumisüvegbõl itta a hígított bébipépeket. 2 éves volt a gyerek márciusban, és most kezdi megismerni a darabos ételeket. Na szerintem ez sem teljesen normális dolog.
A baba születése elõtti "vasraktára" kb. fél éves korra ürül ki. Ugyanakkor az anyatej alacsonyabb vastartalma sokkal nagyobb mértékben hasznosul, mint a tápszeré. Ezért kell elkezdeni tápszeres babánál hamarabb a hozzátáplálást. Valamint más oka is lehet pl. a gyümölcsök bevezetésének, remekül kezeli a szorulásos problémákat, ami tápszeres babáknál gyakran elõfordul. Sokkal humánusabb, mint pl. az állandó szélcsövezés vagy a cukros tea itatása.
Én is azok közé tartozom, akik elkezdték a hozzátáplálást 4 hónaposan, méghozzá mindkét gyereknél.Csakhogy értsd, miért is: A férjem súlyos laktózérzékeny.Elsõ babám 4 hetesen kórházban kötött ki.Spec tápszert kapott.Második babámat 4 hónapos koráig tudtam szoptatni, de sajnos nála is jelentkezett a laktózérzékenység.Õ is kap tápszert.Egész napom azzal telik, hogy valahogy beletukmáljak abból a borzalomból legalább fél litert (egész nap).Magyarul muszáj valamit még ennie, mert mióta a tápszert kapja, leállt a hízásban.Az anyatejtõl viszont nagyon jól fejlõdött. Tehát van, akinek megvan rá az oka, és nem provokációból eteti a babáját tápszeren (anyatejen) kívül mással is.
Miután már eldõlt, hogy kisbabánk szopik és csak anyatejhez jut, vagy tápszeres pótlást is kap, vagy csak tápszert, megvan az elsõ kiindulási alapunk. De ide beszúrnék egy gondolatot. Vajon a tápszerek megjelenése elõtt mi történt azokkal a kisbabákkal, akiknek édesanyja nem tudott megfelelõen szoptatni? Talán mind meghaltak? Nem, én személyesen is ismerek egy, ma már 85 éves idõs hölgyet, akinek szükségleteit nem fedezte édesanyja teje. Õ életét a vele egynapon született kisborjúnak köszönhette, aki nagymamájának istállójában látta meg a napvilágot. Ún. frissfejõs tehéntejet kapott, amit a borjú is szopott. De manapság a tehéntej ellenesség a hivatalos álláspont, a "divat", olvassunk csak el egy-egy tápszergyártó cég szóróanyagát, erre valamikor azt mondták, hogy az öndicséret bûdös. Ma már egyre többet hallani a kecsketejrõl is. Kezd újra népszerû lenni, igaz elsõsorban a tudatosan táplálkozók körében. Többen kimondottan gyógyulási szándékkal fordulnak hozzá. Különbözõ megbetegedéseknél használják mint alternatív terápiát, s allergia esetén kimondottan hatásos. Nemcsak a parlagfûvel etetett kecske teje jó hatású az arra allergiások számára, hanem általában mindenféle allergiás megbetegedésre. Mégis miért itt említem meg. Mert pár hónapja magam is megismerhettem egy kedves családot, ahol szoptatási nehézségekhez a tápszerek okozta erõs hasfájás is párosult. Náluk megoldást a kecsketej jelentette. A kisfiú 1 hónapos kora óta azon nõtt fel, s most már boldog totyogó. Ez annak is köszönhetõ, hogy az anyatej és a kecsketej nagyon hasonlatos. Ezek alapján létezik a hivatalos álláspont külön tápszeres, külön vegyesen táplált és külön anyatejes babák részére. Így tápszeres és vegyesen táplált babáknál 4 hónapos kortól el szokták kezdeni a hozzátáplálást, anyatejes babáknál pedig 5 hónaposan, de féléves kortól mindennkép ajánlják. Sõt 6 hónapos kortól már a gabona (glutén) és hús fehérjék adását is javasolják. Ezzel szemben olyan ajánlások is elérhetõek, a szoptatás népszerûsítõ oldalakon, melyek babák 6 hónapos koráig kizárólagos anyatejes és, vagy tápszeres táplálást írnak elõ. Itt a hozzátáplálás kezdetét úgy 8 hónapos korra teszik, de 1 éves kortól már javasolják. Hogy mikor kezdjük el rajtunk áll. Figyeljük gyermekünket, vegyük észre mikor kész a hozzátáplálásra. A másik szempont mi magunk vagyunk. A kisbabák életében hozzávetõlegesen 2 és 6 hetes korban, illetve 6 hónapos korban van egy ugrás, amikor megnõ hirtelen az étvágyuk. Ha ezt a szükségletet ki tudjuk elégíteni 6 hónapos korban is szoptatással és úgy döntünk, hogy még nem kívánjuk megkezdeni a hozzátáplálást, megtehetjük. Üdv: Védõnõ Esztergomról
Azt gondolom, hogy a dolgok mögé kell nézni. Lehet, hogy valaki jókedvébõl kezd korán hozzátáplálni, de sokan valamilyen nyomós oknál fogva. A mi példánk: 5 hós korától sem a tejet, sem a tápszert nem fogadta el a fiam. Ennek már voltak elõjelei, ezért 4 hótól kóstoltattam. Valamivel meg kellett etetnem, a doki így is azt mondta, gyorsítsak a tempón egy kicsit, mert hát éhen nem maradhat. Pedig hidd el, úgy terveztem, hogy 1 éves koráig szoptatom.
nem hinném. Ez az elmúlt 10 év divatja. Annak elõtte már rég hozzátápláltak 3 hósan is, nem hogy 4. Minél elõbb megszokja a gyomra annál jobb. Enyim anyatejes volt, de ettõl még ugyan úgy el kell kezdeni. Nem csak szerintem.

Megcsal? Sziasztok 19 vagyok a bnőm18, már 4 hónapja vagyok együtt a vele, de úgy érzem folyamatosan félre****.

A kapcsolatunk elején gyakorlatilag minden nap találkoztunk, most már gyakorlatilag hetente. Imádtunk együtt bulizni menni, de mostanság sosem jön el amikor hívom, pedig a barátaival el szokott menni. Mi történt kiszeretett bel?lem, vagy más jön be már neki?

Legjobb válasz: Szerintem ha ilyen, akkor kettesben meg kellene vele beszélni, h akkor most hogy is van ez... ha azután is olyan v már a beszélgetésnél tojik rád, akkor ott már nagy félre lépés van :S azért szurkolok, mégse :)

Szerintem ha ilyen, akkor kettesben meg kellene vele beszélni, h akkor most hogy is van ez... ha azután is olyan v már a beszélgetésnél tojik rád, akkor ott már nagy félre lépés van :S azért szurkolok, mégse :)
szerintem megcsal:S
Lehet, hogy meg nem csal, csak már nem szerelmes beléd. Beszéljétek meg, szerintem így nem maradhat hosszútávú ez a kapcsolat. 23/L
Ezt lehet egyáltalán kapcsolatnak nevezni? Lehetett egyáltaln bármikor? Mert ha igen, akkor mindenki kapcsolatban van mindenkivel. Bírom , amikor jönnek a neten élõ kis idióta tinik és mesélnek a nagy 1-2 hetes, netán 2-3 hónapos nagyon komoly kapcsolatukról.

Miért van az, hogy a tápszeres babáknak már 4 hónapos kortól ajánlják a hozzátáplálást de az anyatesej babáknak csak fél éves korukba?

Nagy baj ha én az anyatejes babámnak már 4 hónaposan mutatok mást is anyatejen kívül?

Legjobb válasz: én is el fogom kezdeni a kóstoltatást 4 hósan. mondjuk most 3 hós és megnyalattam vele a barackot, persze csak a szájához érintettem, mondtam a védõnõnek, mondta, hogy ezzel nem ártok, de 4-5 hónapos koráig ne adjak neki sokat:)

én is el fogom kezdeni a kóstoltatást 4 hósan. mondjuk most 3 hós és megnyalattam vele a barackot, persze csak a szájához érintettem, mondtam a védõnõnek, mondta, hogy ezzel nem ártok, de 4-5 hónapos koráig ne adjak neki sokat:)
Ha Te szeretnéd, akkor egész nyugodtan kóstoltathatsz már az anyatejes 4 hónapos babával is. Ez (az anyatejeseknél a tovább várás) nem kötelezõ dolog, csak ajánlott. :)
Nálunk az etetés a sulim miatt lesz érdekes. Szombaton csak apájé a csöpp. 2hós, és a védõnõ nálunk is csak 4hóig számolt, hogy addig miként oldom meg a pici etetését, mert addig nem kaphat mást.
Azért mondják, mert a tápszer nehezebben emészthetõ, mint az anyatej, igy kénytelen kelletlen hamarabb edzõdik a tápszeres babák gyomra. De 4 hónaposan már nyugodtan kóstolhattok, mi 4.5 hónapos kifiamnál már ki is váltottuk az ebédet, imádja :D Persze, ha nem birja gyomra, úgyis látni fogod, és csak fokozatosan.

Már 2 féle antibiótiumot beszedett a kislányom (1 éves), mert lázas volt és gyulladt a torka már abbahagytuk a szedését 3 napja de még mindig estére höemelkedése van, nappal 36.5-37.1, estére 37.4, Mikor mulik el?

Azért 2 gyógyszert kapott ,mert az első nem használt,szedése közben belázasodott azért írt másikat!

Legjobb válasz: Melyik volt az a 2 féle antibiotikum?

Melyik volt az a 2 féle antibiotikum?
A kérdező hozzászólása: Cekloretta és Azithromycin Sandoz a gyógyszerek neve.Tegnap üzent a testvéremmel , hogy nem kell elvinnem a gyereket nincs neki semmi baja csak a foga jön..mondjuk ez igaz lent jön 1
Hát ez két olyan gyenge antibiotikum, hogy ne is csodálkozz. A lányomnak a cekloretta után magasabb volt a láza mint elõtte, úgy szaladtunk az ügyeletre és kaptunk normális gyógyszert.
Más orvos után néz nálunk is hülye volt a gyerekorvos ugyhogy átmentem a felnöttbe 13 évesen mert a gyerekorvos csecsemögyógyszert adot ami nemhasznált persze, de 2 a te esetedbe nemtudod a36.5 az nem höemelkedés hanem az normális ??? A Hõemelkedés kedves kérdezö anyuka 37 töl indul 38 tol láz majd afölöt magaslázról beszélünk. Igen 37.1 töl már én is szarul érzem magam az már betegség söt 36.9 is piszkál de az még nem höemalkedés, anormál testhö 36.5-37ig

Ülhet már? 4 és fél hónapos kisfiunk állandóan ülne, van úgy hogy hagyjuk néha, de úgy tudom, amíg teljesen önállóan nem tud ülni, addig nem igazán szabadna.

Legjobb válasz: Mi is akkor kezdtük "ültetni",de csak úgy,ha fogtuk a kis hónalja alatt,illetve a babakocsiba,vagy a hordozóban tettük félig ülõ helyzetbe!Sajnos fekvõ helyzetben már nem volt hajlandó megmaradni.Szépen fokozatosan meg lehet próbálni.De azért ne sokat ültessétek,mert igazából még nem elég erõs hozzá a gerince!

Mi is akkor kezdtük "ültetni", de csak úgy, ha fogtuk a kis hónalja alatt, illetve a babakocsiba, vagy a hordozóban tettük félig ülõ helyzetbe!Sajnos fekvõ helyzetben már nem volt hajlandó megmaradni.Szépen fokozatosan meg lehet próbálni.De azért ne sokat ültessétek, mert igazából még nem elég erõs hozzá a gerince!
Én úgy tudom nem nagyon szabad ültetni, amíg önállóan nem megy neki. Én nem ültettem egyiket se (3 gyerekem van), de persze lehet túlparázom csak :)
Mi is döntve ültetjük a babakocsiban, mert feküdni már nem hajlandó. vigyázni kell azért a gerincére. (5 hós)
leírom nálunk hogy volt: amikor rájött h nem lát ki, akkor egy kicsit megemeltem a kocsit. Aztán amikor ugy megült hogy én letettem és ült, akkor egy kicist feljebb ülhetett. Aztán 7 hósan felült egyedül, azóta ülhet teljesen. De sose értettem miért baj ha ül, hiszen leültetettm és nem borul el. Aztán amikor felült egyedül, akkor láttam a különbséget a két ülés között. látható volt h sokkal egyenesebben ül azóta. Szóval amíg bírod próbáld meg kevsébé ültetni.Ha kiül oldalra nekünk onnan egy nap alatt felült rendesen.

Miért van folyásom a tablettáktól? Már a harmadik fajtát szedem és a normálisnál több folyásom van. A dokim már vagy 4 féle kúpot, krémet írt fel, de mindig visszajön. A nőgyógyász szerint ez a tabi miatt van. Most akkor hagyjam abba a szedését?

Legjobb válasz: Ha tényleg a tabi miatt van akkor fordulj másféle fogamzásgátló módszerhez. Például ott van a fogamzásgátló injekció, az szinte ugyanolyan biztonsággal véd mint a tabletta, és talán a folyás is elmúlik.

Ha tényleg a tabi miatt van akkor fordulj másféle fogamzásgátló módszerhez. Például ott van a fogamzásgátló injekció, az szinte ugyanolyan biztonsággal véd mint a tabletta, és talán a folyás is elmúlik.
Használj síkosítót!
Ott az okot kéne megszüntetni. Fogamzásgátló, valamilyen gyógyszer, sok minden okozhatja.
Síkosító. Ettõl eltekintve a hüvelyszárazság mögött általában valami egyszerûen megszüntethetõ ok áll. Néha lehet pszihés is......
4 hónap után biztosan kimutatható. Nem normális.
Ha terhességi vizsgálatot is kérnek, igen.
A kérdező hozzászólása: de egy sima általános vérképbõl már meg lehet állapítani h valaki terhes?
A kérdező hozzászólása: nem híztam el 47 kilo vagyok már 1 éve
Akkor talán el kéne menni az ovroshoz.
Nem híztál el véletlen?
A kérdező hozzászólása: De normálisan menstruálok, a súlyom nem nõtt, a melleim nem feszülnek, nem émelygek tehát semmi tünetem nincs.csak hogy puffadt a hasam..
Annak millió oka lehet. Menj el orvoshoz. Valami emésztési problémád lehet.
Mondjuk a babától. Fõleg ha nem védekeztetek szex közben.
A kérdező hozzászólása: de mitõl lehet hogy fel vagyok puffadva?
Mi lenne, ha terhességi tesztet vennél? Mondjuk 4 hónap után már nem lehet elvetetni, de legalább fel tudsz készülni az anyaságra. Egyébként szerintem inkább valami emésztési probléma lehet, elsõre epe problémákra gondolnék, de millió más is lehet. Teszt, ha negatív, akkor doki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!