Találatok a következő kifejezésre: Már 3hete jött meg a (2 db)

Tesztet bármikor lehet csinálni. De miért akarsz tesztelni?
Amikor én hagytam abba a fog.gátlót nekem elég rendszertelen lett a ciklusom. 3 hétre megjött, aztán 1 hónapig véreztem, hol kicsit, hol jobban. Aztán fél év alatt állt be rendszeresre újra. Viszont a hormonrendszeremet szétvágta. Magas lett a prolaktinom, közti vérzéseim lettek. majdnem 3 év telt el, mire összejött a baba. Szerintem figyelgesd magad, és dokihoz mindenképp menj el. De ha vérzel, nem vizsgál meg. Remélem neked nem lesznek hasonló problémáid! :)
A kérdező hozzászólása: Azért szeretnél tesztelni, mert minden kb minden jele megvan a terhességnek... Meg akkor is diskurálni szeretnék az orvossal hogy ilyenkor mi van.

Már 3hete nem jött meg a mensim és nincsen semmi tünetem, hogy terhes lennék. A két héttel ezelőtti teszt még nem mutatott semmit. Azért lehetek még terhes?

Legjobb válasz: Lehet hogy kimaradt egy mensid, elõfordul ilyen. Én azért megismételném a tesztet, aztán orvos... Simán lehetsz babás is!

Lehet hogy kimaradt egy mensid, elõfordul ilyen. Én azért megismételném a tesztet, aztán orvos... Simán lehetsz babás is!
nem
Menjél dokihoz, hogy megnézze, miért nem jött meg. Szerintem nem vagy terhes.
A hõmérsékleted milyen? Magas?
Az elõzõ vagyok. Szerintem ha nézegeted a hõd, és esetleg magas, nem kell egyéb tünetnek lenni. Mindenképp tesztelj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!