Találatok a következő kifejezésre: Már 3hete jött meg (3 db)

Már 3hete nem jött meg a mensim és nincsen semmi tünetem, hogy terhes lennék. A két héttel ezelőtti teszt még nem mutatott semmit. Azért lehetek még terhes?

Legjobb válasz: Lehet hogy kimaradt egy mensid, elõfordul ilyen. Én azért megismételném a tesztet, aztán orvos... Simán lehetsz babás is!

Lehet hogy kimaradt egy mensid, elõfordul ilyen. Én azért megismételném a tesztet, aztán orvos... Simán lehetsz babás is!
nem
Menjél dokihoz, hogy megnézze, miért nem jött meg. Szerintem nem vagy terhes.
A hõmérsékleted milyen? Magas?
Az elõzõ vagyok. Szerintem ha nézegeted a hõd, és esetleg magas, nem kell egyéb tünetnek lenni. Mindenképp tesztelj!
gratulálok a babához máskor majd nem kurogatsz össze vissza
Kiderült már, hogy mi a gond? Amúgy számtalan oka lehet annak, ha nem jön meg. Tumortól kezdve elég sok dolog okozhat ilyet. Tudom, hogy szoktak a tesztek hamis negatívot adni, de hogy 3X...ez sztem kicsit sok.
A kérdező hozzászólása: nem, még csak egy hónapja...és semmi furcsát nem érzek:( mindenképp elmegyek dokihoz:(
ez az eset lassan ket honapja volt. Nem erzel emmi furcsat? Am meg tenyleg nogyogyasz. O majd megmondja. Es segit is a bajban... ha kene...
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, elégéé félek és szükségem van a tanácskora, köszönöm mégegyszer
Attól még hogy lefeküdt egy pasival nem kell egybõl lek.rvázni, és mindenki kerülhet ilyen helyzetbe, engem is ku.rvázhattok, én is feküdtem már le valakivel..:) Kérdezõ, nõgyógyásznál nem voltál?Lehet inkább oda kéne menni ahelyett hogy teszteket csinálsz, az pontosabb. De ha 4et teszteltél, és mind negativ, nem hinném hogy az lennél, de meg eshet. Inkább menj el egy nõgyógyászhoz és õ majd megmondja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy válaszoltál:)
Szerintem nagyonis lehetsz terhes, fõleg, ha nem védekeztetek, ami nem csak a betegségek miatt jó. De mindenképp keress fel egy orvost, mert 3 hónap után már az abortuszt sem engedik. Minél elõbb, annál jobb. Hacsak nem akarod megtartani. De egy orvos biztos többet és határozottabban tud mondani.
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatnád h k.rva vok? ismersz? ezzel a kommenteddel saját magad minõsíted...bajban vagyok, mindössze ennyi...és te egy genetikai hulladék!!!
khm khm k.rva khm khm
*lehetsz, sry.
Nem letesz, az vagy.
A kérdező hozzászólása: szia, köszi, hogy érdeklõsz, voltam ekográfon és nincs semmi gond, nem vagyok terhes, de azt még nem tudom, hogy miért késik ennyit!
Tesztet bármikor lehet csinálni. De miért akarsz tesztelni?
Amikor én hagytam abba a fog.gátlót nekem elég rendszertelen lett a ciklusom. 3 hétre megjött, aztán 1 hónapig véreztem, hol kicsit, hol jobban. Aztán fél év alatt állt be rendszeresre újra. Viszont a hormonrendszeremet szétvágta. Magas lett a prolaktinom, közti vérzéseim lettek. majdnem 3 év telt el, mire összejött a baba. Szerintem figyelgesd magad, és dokihoz mindenképp menj el. De ha vérzel, nem vizsgál meg. Remélem neked nem lesznek hasonló problémáid! :)
A kérdező hozzászólása: Azért szeretnél tesztelni, mert minden kb minden jele megvan a terhességnek... Meg akkor is diskurálni szeretnék az orvossal hogy ilyenkor mi van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!