Találatok a következő kifejezésre: Már 34 vagyok, és még nem (8 db)

Már 34 hetes vagyok, és még nem nőtt semmit a mellem! Fogok tudni így szoptatni?

Picit sötétebb lett a bimbóudvar, de semmi egyéb. El?tejnek nyoma sincs. A régi melltartóimat hordom, pedig már híztam 9 kilót!

Legjobb válasz: Sem a mell méretének, sem az elõtej meglétének nincs köze a szoptatáshoz! Ettõl még fogsz tudni szoptatni. Pozitív hozzáállás! :)

Sem a mell méretének, sem az elõtej meglétének nincs köze a szoptatáshoz! Ettõl még fogsz tudni szoptatni. Pozitív hozzáállás! :)
Ne aggódj! Tényleg nem a mérettõl függ! Mindkét gyerekemet szoptattam. Pici melleim voltak és most 2 mérettel nagyobb melltartót hordok, mert szoptatás alatt nagyon megnõttek a melleim - és úgy is maradtak! :o). Szülés elõtt egyáltalán nem kell, hogy legyen tejed és nem is szerencsés nyomkodni vagy masszírozni, mert ilyenkor oxytocin szabadul fel és ez idõ elõtt beindíthatja a szülést. Nyugi! Minden rendben lesz! :o)
Nyugi, fogsz tudni szoptatni. De, ha sürgetni szeretnéd, masszírozd kicsit. Vagy bízd a párodra :-)

Miért van az, hogy már 34 éves férfi vagyok, és még soha nem volt egy szűz lány sem, aki nekem adta volna a szüzességét, akár egy futó kaland, akár egy komoly kapcsolat formájában?

Lehet, hogy már nem is lesz ilyen?

Legjobb válasz: szerintem ilyen idõs orodban már nem fogsz ilyen idõs szûz NÕT találni:S eddig esélyes h melléfogtál a választásban:)

szerintem ilyen idõs orodban már nem fogsz ilyen idõs szûz NÕT találni:S eddig esélyes h melléfogtál a választásban:)
Mert már a mai lányok 14-15 éves korukra már nem szüzek.
ez miért fontos?:D
Simán. 20éves vagyok, a barátom 30. :) És nekem õ az elsõ:)
Szerintem inkább örülj neki, mert nem kell vacakolnod egy tapasztalatlan, esetleg fájdalomtól félõ árvalányhajjal :)
A fiatal, szûz lányok többségben korukbeli szerelmes srácokkal, nem apányi, fiatal lányokra éhezõ férfiakkal szeretnék elveszíteni a szüzességüket.
Jézus p_cse, te ezen bírsz agyalni?
mert ennyi idõsen már nem buknak rád a 14 évesek, azért :D
A kérdező hozzászólása: Nem olyan fontos, csak álmodozom. :) mert tök normálisnak mondanak, kedvesnek aranyosnak, odaadónak. :) Valahogy eddig tényleg mindig melléfogtam. Bár nem is kifejezetten ezt kerestem. :) Viszont most ez így elõjött bennem. :)
A válasz egyszerû: mert a nõk felszínesek és anyagiasak. Ha nem lógnak nemzeti bankok a zsebedbõl, és nincs menõ sportkocsid, emberszámba se vesznek. Ha van mindkettõ, bármelyik nõt megkaphatod, kb. kortól függetlenül.
A kérdező hozzászólása: Komoly kapcsolatot szeretnék. Ezért aztán, nem venném félvállról a dolgot. Bár ehhez az is kell, hogy hasonló hozzáállású lányt találjak!
Miért akarsz szûz lánnyal lenni? Komoly kapcsolatot szeretnél vele, vagy csak inkább ki próbálnád hogy milyen lehet? Voltál már szerelmes nõbe?
Jesszusom behalok...nincs fontosabb dolgod az eletedben, mint ezen vekengeni??? Megertem, miert nincs ilyen lany......
A kérdező hozzászólása: Azért vitatkoznék azzal, hogy nincs külsõ fizikai jele a szüzességnek! Szerintem azért a nõ kisugárzásán ez mindenképpen látszik, és én egyébként aranyosnak és vonzónak tartom. Ezt csak az érti, aki kellõen érzékeny, és az apró jelekre is tud koncentrálni. Nem csak a szex és a szûzhártya a lényeg, sokkal inkább a helyzet hangulata, hogy a tapasztalatlan nõ, egy tapasztalt férfival... na ez benne a nagyszerû.
Egyrészt mert nem nézel ki elég jól, másrészt mert normális, kedves, aranyos, odaadó vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem ragaszkodnék ahhoz, hogy a lány/nõ is korombeli legyen. Lehetne fiatalabb is. :)
Ez nem igaz, van még ilyen lány, és esélye is a kérdezõnek. Konkrét példa: én 16 éves szûz lány vagyok és egy, már a harmadik X-en túl lévõ férfival vagyok :-) Még nem kapott meg, de jó úton halad...

34 hetesek hogy vagytok? én nagyon kész vagyok. Napi 2szer 10km buszozás 3 évessel oviba . Stb úgy érzem főleg este hogy nem bírom már végig csinálni túl lennék rajta. Ja és még most készül a közös gyerekszoba eddig nagyobb nálunk volt. :@

Legjobb válasz: szia, én 33 hetes vagyok, 15 hónapos babával, a múlt héten alig bírtam járni mert mindig fájt az alhasam, és estére naaagyon fáradt voltam, de most már sokkal jobb, valahogy elmúlt az egész és új eröre kaptam. amikor a kicsi alszik akkor próbálok pihenni, minden nap kicsit takarítani, fözni stb. de nagyon kell a pihenés, úgy érzem.

szia, én 33 hetes vagyok, 15 hónapos babával, a múlt héten alig bírtam járni mert mindig fájt az alhasam, és estére naaagyon fáradt voltam, de most már sokkal jobb, valahogy elmúlt az egész és új eröre kaptam. amikor a kicsi alszik akkor próbálok pihenni, minden nap kicsit takarítani, fözni stb. de nagyon kell a pihenés, úgy érzem.
Szia!Én most már sokat pihenek igaz eddig nem tettem (elsõ baba), sajnos hétfõn derült ki hogy 2111-es a méhszájam ezért magnézium és fekvés, szoktam görcsölni meg fáj a hüvelyem is és ma már keményedtem is mire megfõztem, kicsit be vagyok tojva de remélem kihúzzuk még legalább 2 hétig. A ruhákat már kimostam, kivasaltam minden kész, a kórházi csomag is bepakolva. Csak takarítanom kellene még de azt majd a párommal pénteken.Sajnos egyedül már nem birok hatalmas a pocakom. üdv 34+3hkm.

Normális hogy a nap végén ugy érzem hogy iszonyatosan fáj a szeméremcsontom és még ülni is rossz? Amúgy 34 hetes kismami vagyok, és már kb.3 hete érzem. Igaz hogy nem minden nap, de elég gyakran.

Legjobb válasz: Ez teljesen normális.A babád súlya miatt fáj, már nehéz a testednek .Valószínûleg már fejjel lefelé van , és egyre lejjebb fog menni a hasad, és egyre kényelmetlenebb lesz.Kitartás, megéri.

Ez teljesen normális.A babád súlya miatt fáj, már nehéz a testednek .Valószínûleg már fejjel lefelé van , és egyre lejjebb fog menni a hasad, és egyre kényelmetlenebb lesz.Kitartás, megéri.
Szia! Én már a terhesség kb.27. hete óta érzem a szeméremcsontomat, fõleg, ha egy kicsit jobban megerõltetem magam, ülés-fekvés után szinte alig bírok lábra állni.Én is úgy gondolom, h ez természetes, a baba feszíti szét a csontokat.

Ma vagyok a ciklusom 34. napján. Sajnos nem bírtam ki és most este 8 órakor teszteltem, ami negatív lett. :- ( Akkor már biztos nem vagyok terhes? Vagy várjak még pár napot és teszteljek reggel?

A ciklusaim általában 30-32 naposak szoktak lenni. Két éve szeretnénk babát. Eddig minden praktikát használtam (ovuteszt, h?mér?zés teák st.) de október óta semmi, így tanácstalan vagyok. A ciklusom alatt rövid ideig de beteg voltam, szedtem gyógyszert is, ez okozhatja a kését vagy azt hogy kimarad a vérzés? Kérlek írjatok!

Legjobb válasz: Szia! Nekem a teszt az elmaradas utan 1,5 hettel mutatta ki a babat, akor is csak halvany csikkent mutatta. Nekem 28 naposak voltak a ciklusaim. Sok sikert a babahoz!

Szia! Nekem a teszt az elmaradas utan 1, 5 hettel mutatta ki a babat, akor is csak halvany csikkent mutatta. Nekem 28 naposak voltak a ciklusaim. Sok sikert a babahoz!
Pár nap múlva csinálj egy másik tesztet, de reggelibõl. Reggel sokkal koncentráltabban van jelen a HCG. Napközben eszel-iszol, pisilni jár, tehát felhígul, s lehet, hogy ezért mutatott negatívat a teszt.
Az elsõ tesztet mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl kellene csinálni. Szerintem ismételd meg holnap reggel.

34 hetes terhes vagyok, első babám. Mostanában állandóan fáradt vagyok, vagyis álmos. Reggel felkelek és 2 óra múlva már aludnék. Vasat szedek már 3 hónapja, meg egy csomó vitamint a kezdetektől. Nem értem akkor miért lehet. Más is volt így?

Készül már a szervezetem a szülésre vagy mi lehet?

Legjobb válasz: Szia egyszerûen jelez a szervezeted, hogy állj...pihenj sokat mert szükséged van rá és terhesen ez természetes, hogy fáradt vagy...pihenni, pihenni, pihenni...utána úgy sem lesz rá idõd! :)

Szia egyszerûen jelez a szervezeted, hogy állj...pihenj sokat mert szükséged van rá és terhesen ez természetes, hogy fáradt vagy...pihenni, pihenni, pihenni...utána úgy sem lesz rá idõd! :)
igen, itt az ideje lassítanod :) mostmár csak magaddal és a születendõ piciddel törõdj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Normális, hogy fáradt vagy, hiszen a terhesség vége felé jársz. Pihenj, amennyit csak tudsz!
Szia! Én 35 hetes vagyok, kb 2 hete érzem ugyanazt amit te. Nem rég vettünk lakást, és felújítás volt, 2 hete végeztünk azt gondoltam az fárasztott ki, de már volt idõm azt kipihenni. Este 8-kor már alszom, de mikor reggel felkelek, pár óra múlva már újra aludni tudnék. Nekem is megfordult a fejemben, hogy ez a szülés elõjele, de remélem még pár hetet kihúzunk! Hogy állsz a készülõdéssel, babaszoba, kórházi pakk, összeraktad már?
A kérdező hozzászólása: Szia!Gratulálok a babához:) Látom akkor nem vagyok egyedül ezzel a fáradtsággal.A ruhákat kimostam, babaszoba kész, már csak a pelenkát kell megvennünk, meg a babaápoló szereket a gyógyszertárból.Nem akartam az utolsó pillanatra hagyni ezeket, elég elõvigyázatos vagyok mindenben.

A párommal több, mint 8 éve vagyunk együtt, én 24vok, ő 34, és én már 5 éve szeretnék babát, ő viszont csak akkor, ha külön leszünk, ami még több év. Hogy magyarázzam el neki, hogy nem várhatunk örökké?

Legjobb válasz: Egyezetek meg, hogy vártok még 2,5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Egyezetek meg, hogy vártok még 2, 5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Mar a 34 hettöl ittam a malnalevel teat. Most 39. hetbe leptem es par napja elfogyott. Szerintetek vegyek meg es igyam, vagy ez a max.2 het ami meg visszavan mar mindegy ha nem iszom. Nem mulik el a tea hatasa amig szülök?

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egyet- igyad:) Ha feleslegesen is veszed meg, nem olyan rettentõen drága. Ártani nem árt- nekem ezt a szülésznõ mondta.

Szerintem vegyél egyet- igyad:) Ha feleslegesen is veszed meg, nem olyan rettentõen drága. Ártani nem árt- nekem ezt a szülésznõ mondta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!