Találatok a következő kifejezésre: Már 30 csinálom (15 db)

Megszokás. Esetleg préselésrõl, légzésrõl nem ír valamit?
Igen, ez megszokás kérdése. A helyes légzésre is figyelj és úgy talán tovább bírod.
az órára és a légzésedre koncentrálj gyakorlat közben, ne a fejedbe tóduló vérre. és ha ennyire szokatlan a helyzet, akkor csináld minden nap 4x30mp-et. ha már megszoktad, akkor elkezdheted növelni az idõtartamot.
Mivel én a kézenjárást csinálom már jó ideje, észrevettem, hogy ha alaposan bemelegítek, hogy a szívem felpörögjön, egyáltalán nem érzem a nyomást a fejemben. Próbáld ki, hátha....
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tanácsokat:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segitséget. :)

Már 30 napja csinálom ezt a diétát, és minden nap fogyasztok joghurtot. Szabad minden nap 1 db joghurtot fogyasztanom?

Legjobb válasz: Neeeem, fehérjenapon lehet, akkor is inkább a natúrt, amiben nincs cukor.

Neeeem, fehérjenapon lehet, akkor is inkább a natúrt, amiben nincs cukor.
Nem, mert az protein.
És fogytál is ezalatt?

2éves kisfiammal most kezdtem el a pelus elhagyását. Ha kakilnia kell, akkor szól, de már ezt 3 hónapja. A pisilésnél meg úgy csinálom, hogy 30-45percenként megpisiltetem. Jól csinálom? Nem túl gyakran pisiltetem? Vagy várjam meg, hogy ő szóljon?

Szerintetek mennyi id?be telik. Tegnap kezdtem.

Legjobb válasz: Az én kislányom is 2 éves (24 hós). 2hét alatt megtanult bilizni (pisilni és kakilni is). Az én módszerem a következõ volt: Óránként elmondtam neki h ha pisil a bilibe, akkor kap egy csokit. Kb óránként ráültettem és ha belepisilt, akkor tényleg kapott egy csokit. EZ persze az elsõ héten kb napi 1 max2 csokit jelentett. Amikor már 3-4 is belepisilt akkor szilva v barack lett a jutalom. (szerencsére imádja a gyümölcsöket) Két hét alatt eljutottunk oda, hogy most már napközben egyáltalán nem kell pelus játsszótérre/házba sem kell, mert mindig szól, hogy: Ajucíííí, kell pisilni!! Sok siket

Az én kislányom is 2 éves (24 hós). 2hét alatt megtanult bilizni (pisilni és kakilni is). Az én módszerem a következõ volt: Óránként elmondtam neki h ha pisil a bilibe, akkor kap egy csokit. Kb óránként ráültettem és ha belepisilt, akkor tényleg kapott egy csokit. EZ persze az elsõ héten kb napi 1 max2 csokit jelentett. Amikor már 3-4 is belepisilt akkor szilva v barack lett a jutalom. (szerencsére imádja a gyümölcsöket) Két hét alatt eljutottunk oda, hogy most már napközben egyáltalán nem kell pelus játsszótérre/házba sem kell, mert mindig szól, hogy: Ajucíííí, kell pisilni!! Sok siket
A kakálásnál mondjuk nincs baj, de a pisilést mi is így csináljuk, mint te!Egyik nap szól minden pisilésnél, másik nap bepisil, ha én nem teszem wc-re.Mert õ csak oda...remélem nemsoká eredményt érünk el!

Ki nem várja 30.31-re? Csinált már valaki tesztet? Előjelek?

Legjobb válasz: 28-29re nem várom,nem csináltam tesztet,de már alig bírom,hogy ne csináljak,28-át megvárom és talán még 29-ét is azután tesztelek,elõjelek vannak,csak már nem tudom,hogy képzelõdöke,mert a multkor is voltak és mégse lett pozoti a tesz,úgyhogy nem nagyon bizok magamban se.

A kérdező hozzászólása: Sziasztok kedves válaszolók.7 nap késés után megjött a menzeszem, olyan letargiába estem hogy az élet kedvem is elment.Ma múlt el a mensim.Pedig már úgy beleéltem magam.Nem számolom többet a peteérést és most egy idõre leállunk a baba projektrõl.Nincs értelme annak hogy idegroncs legyen az ember.Gratulálok akiknek sikerült, olyan nagy boldogság ez!
Én is úgy gondoltam, hogy vasárnap reggel csinálom meg.Hétfõn kellene megjönni(de remélem, nem fog).Bár, ez az elsõ próbálkozós hónapunk, de bizakodom, a lánykánk is elsõre sikeredett.
Szia 9:10-es szerintem várj még a tesztel én tegnap a nemvárt napján negatívat teszteltem.Medilabbal.
igaza van az utolsó hozzászólónak, ha nincs semmi probléma ráérsz még az ovossal. Én február vége felé tervezek menni, addig sok értelme nincs. A kisfiamat is a 7.-8. héten láttuk elõször, és volt már szívdobogás, minden!:)
Kedves 7:26-os! Gratulálok!!!! Viszont az orvos még nagyon korai, nem fog látni semmit és azon fogsz majd rágódni... tapasztalat :) Ráérsz menni leghamarabb 2 hét múlva, addig örülj a pozi tesztnek. A gyógyszer miatt szerintem nem kell aggódnod! 8+2 km
Azt elfelejtettem, hogy ma hoznak 10-es érzékenységû tesztet, szerintetek holnap reggel teszteljek?(Még 4 nappal leszek elõtte/
Sziasztok!8.41-es!Nekem tegnap ugyanez volt(az oldal tetején írtam).Most elmúlt minden tünetem, de egész éjjel nem aludtam, olyan érdekes érzésem volt.
Nekem már 31. nap (általában 26-os ciklusom van) és még mindig semmi, se megjön-érzés, se mellfeszülés, semmi. Még pár nap és tesztelek :-)
Sziasztok tegnap 08:41-es vagyok azt hittem tegnap, hogy megjött de csak egy csepp barna volt azóta sincs semmi csak derék, mell és hasfájdalom nem tudom mi lesz kíváncsian várom veletek mi van?
Sziasztok. Most találtam meg ezt a kérdést, és én is 31-re nem vártam:) És hát itt az eredmény:) http://kepfeltoltes.hu/view/110201/DSC-0095_m_solata_www.kep.. Holnap megyek orvoshoz, mivel csak elõzõ hónapban hagytam abba a fogamzásgátlót, és érdekesnek találom hogy ilyen hamar sikerült volna.:)
Még 6 nap van a nem vártig, ma volt egy pecsételõm(csak egy kis folt), 4 éve a lányom ugyanígy jelzett!A clearblue-t ajánlották a patikában, állítólag az a mensi elõtt napokkal mutat.Tud valaki ehhez hozzászólni?
a pozitív tesztes vagyok. Laboros teszt, anyukám ott dolgozik onnan kapom. Hát nagyon le sem merem írni, hogy az elsõ próbálkozós hónap, tudom mások mennyit küzdenek érte és szívbõl drukkolok! A kisfiam 2 éves múlt, õ is elsõ hónapban sikerült.
Milyen tesztet csináltál a nemvárt elõtt 3 nappal?Nekem múlnak a tüneteim, a gyakori pisilés, meg a mellfeszülés maradt csak.A férjem tegnap azt mondta, hogy más az arcom is...meg hogy egy kicsit ingerült vagyok mostanság.
Sziasztok én a 31-és voltam óramû pontossággal ma megjött:(!Nektek meg nagyon szurkolok a pozitív tesztesnek gratulálok!:)
Kedves Utolsó! Nagy-nagy gratula! Mióta próbálkoztatok?
sziasztok! ma reggel megcsináltam a tesztet nem bírtam már.:) 3 nappal a nemvárt elõtt, egyértelmû, halvány pozitív! :D :D akkor mégsem szellemcsíkom volt tegnap. Mindenkinek drukkolok és írjatok kivel mi van! M.
32. nap, legkésõbb pénteken csinálok tesztet. Már nagyon izgulok :-) Szerintetek az, hogy semmi érzésem nincs, még jó jel? Igaz, ha hirtelen állok fel, akkor szúr az alhasam, de más semmi. A kislányomnál se nagyon éreztem semmit, egy kis mellfeszülés, ilyesmi, mondjuk végig nem volt semmmi panaszom. De mostmég (egyenlõre) ennyi sem. De azért ez jó jel, nem?
Nekem még mindig 4-5 nap a nem vártig.Most olyan semleges érzésem van.Elmúlt minden tünet.De valami csak okozta a kb.10 napig tartó rosszullétet, hasszurkálást, mellfeszülést, nem????
Köszönöm szépen, és remélem sikerül, nincs szebb a világon. Minden jót nektek!!!
Kedves Utolsó, szívbõl gratulálok! Sok boldogságot!:) Egy reménykedõ sorstársad, akinek már egyszer megadatott a Csoda!
Igaz, nem a kérdezõ vagyok, hanem az, akinek sokat késett és nem érzett semmit közben. De már meg is van, hogy miért, ugyanis ott van a két csíkocska. Nagyon boldogok vagyunk! :-)
Na, Kedves Kérdezõ! Mi a helyzet? :) Remélem, pozitív lett az a teszt! :) Én is 31-re nem vártam, de sajnos ma megjött. :( Több sikert nektek!
tegnapelõtt 14:25 vagyok. még mindig semmi mensi, gondoltam ma tesztelek de nem volt jó a teszt (clearblue)! vettem másikat, fejlemények késöbb!
Nekem 34.nap. Már szinte biztos vagyok benne, ma veszek tesztet. És még mindig semmit nem érzek. (Nekem 26-os ciklus, úgyhogy már egy hete késik) :-)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudtam ma tesztelni, 32.napon vagyok 28 napos ciklusom van.Még mindig nem jött meg.Valakinél valami fejlemény?
33. nap, még mindig semmi. Holnap tesztelek!!!
Sziasztok! 7:26-os vagyok.Tegnap voltam orvosnál, és már látta a petezsákot:) Írt fel vitamint, és jövõhéten megyek ultrahangra:) Annyira boldog vagyok! Én a tesztet, x-epil tesztcsíkkal csináltam, és kb: 1 perc alatt kijött a két csíkocska:) Mindenkinek kívánok pozitív tesztet, és mellé nagyon sok örömöt!
Holnap írj, hogy megvan-e a 2 csík!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Holnap kipróbálok egy 10-est.
Az x-epilrõl azt hallottam, hogy elég késõn mutatja ki a terhességet.Próbáld érzékenyebbel(10-es), én a Walentint kaptam, de még várok vele.De szerintem neked már nagy valószínûséggel kimutatná a 10-es.Szorítok a 2 csíkért!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Én már a nem várt után vagyok 3 nappal és még nem jött meg.Csináltam ma egy facelle tesztcsíkot és negatív.Szerintetek melyik a legjobb teszt?Tesztelt valaki facelle vagy x-epil tesztcsíkkal.Lehet jobb minõségû teszttel kellene.Gratulálok akiknek sikerült!
én nagyon-nagyon drukkolok és várom a fejleményeket!!!:)
01-27 14:54 vagyok holnap tesztelek, nem bírom ki míg megyek a dokihoz. a derekam még mindig majd leszakad, a méhem fájdalma is megmaradt, hányinger esénként tör rám (ez érdekes), a mellbimbóm még mindig érzékeny. a hõm 36 körül szokott lenni most viszont 36, 6 körül van. szorítsatok!!
"Én mára nem várom, de az elõttem szólokkal ellentétben, nekem még megjön érzésem sincs, pedig szokott lenni. És 28 napnál késõbb soha nem jött. Úgyhogy remény :-)" Ez voltam én, és már a 30. napnál tartok, ilyen hosszú soha nem volt, de még mindig semmi érzés. Még "megjön-érzés" sem. Még pár nap és veszek tesztet, de ez már nagyon bíztató :-) Szerintetek?
Sziasztok! Hát, nekem még nem jött meg, de elmúltak a tüneteim is. Viszont tegnap csúnyán megbetegedtem, egész nap azon izgultam, nehogy lázam legyen, ráadásul gyógyszert se mertem bevenni... Nagyon remélem, hogy szombaton tesztelhetek. No és ti hogy vagytok?
én 21.-ére nem vártam, csináltam egy halvány +-t Clear Blu-val, de ezzel egyszer már pórul jártam, úgyhogy jövõhétig nem jön meg megyek dokihoz.
Én csak 7-re nem várom, de egy pár napja émelygek, fázom, feszül a cicim, szurkál a hasam.Nem tudom, mit ennék.És állandóan pisilni rohangálok.Furcsa, mert a lányom nem jelzett ilyen hamar!
Sziasztok én is 31-re nem várom!Borzasztó éhes vagyok addig ettem tegnap , hogy már hányingerem volt:-)A hõm 36.5 ami nem biztató ingerlékeny vagyok és legalább 3 napja mindjárt megjön érzésem van sokat pisilek de persze ez mind lehet a mensi jele is sajnos:-( fehér folyásom is van.A pozitív tesztes válaszolónak halkan gratulálok!
Sziasztok! Én is 31-re nem várom, de elhatároztam, hogy csak utána szombaton tesztelek, már ha addig kibírom. Most is épp fáj a hasam, mint amikor megjön, és nekem ilyen érzésem még sose volt ilyenkor! Remélem, nem csak szórakozik a testem! :) A mellem is duzzadt, de az ilyenor mindig ilyen, úgyhogy nekem semmit nem jelent. Mindenkinek nagyon drukkolok, jövõ héten pozitívat tesztelünk! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen látszik a csíkod.Már én is alig várom hogy pozitívat teszteljek.Nekem x-epil tesztem van.Szerintetek mikor lehet vele pontosat tesztelni?
Nekem ez a 3.clostys hónapom.Hajrá lányok:)
http://kephost.hu/share-9975_4D4124FD.html Ez one step és elég homályos..de a tegnapin a második csík élõben halványabb vlt mint ez..bízom benne, hogy a babuci termeli a hormont:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy ha van képed a tesztrõl én megnézném, ha fel tudod tenni.
A kérdező hozzászólása: Gratula az utolsónak!Milyen tesztet használtál?Nekem csak mindjárt megjön érzésem van, meg a cicik duzzadtak.
Sziasztok, én holnapra nem várom. És vannak már pozitív tesztjeim, igaz halványak, de 2csíkosak.Megnézitek?Lányok, Ti mit éreztek?Nekem nagyon fájnak a melleim, görcsöl a hasam.
Szia. Én is 31-re nem várom. Második clostis hónap. Ami tünetem van, hogy 2-3 napja megjön érzésem van, és tegnapelõtt óta rettenetesen ingerlékeny vagyok! Tesztelni majd egy hét múlva fogok csak, hogy tuti legyen. Sok sikert mindenkinek a babásodáshoz! :)
Szia, érdekeset írsz, mert én is valahogy így vagyok. Még nem teszteltem, és csak másodikára nem várom, de nekem is az elmúlt napokban elég erõs mindjárt megjön-érzésem volt, és a mellem is rettentõ érzékeny volt. Még ma is érzem ezeket, de már nem annyira. Cserébe viszont már két egymást követõ éjjel is alig bírtam elaludni, mert fekvõ helyzetben annyira émelyegtem (órákon keresztül). Persze mindennek nem tudom, hogy van-e jelentõsége, hiszen még egy hetem van a nemvártig, és a jelek figyelgetésével már én is megjártam egy párszor sajnos. De azért drukkolok mindannyiunknak!
A kérdező hozzászólása: Nekem most megszûnt a mensis érzésem, még van 5 nap a nem vártig.Tesztelt már valaki?
sziasztok!én is a hónap végére nem várom..én már nem figyelem magam..észrevettem, hogy pár napja eszméletlen sokat bírnék enni..meg sûrûbben pisilek..de én már semmi ilyennek nem hiszek!és nem is lehet, mert csak csalódás lesz a vége..én csak akkor tesztelek majd, ha késik. drukkolok mindannyiótoknak!
Én is 30, 31-re nem várom. Elõjelek vannak de én se merek hinni nekik. Fáj a cicim, volt már ciklus közepén rózsaszínes folyásom, rá pár napra egy pötty barna, most pár napja esténként mesis érzésem van, és néha feszít a hasam alja. Na meg a szúrkálások össze vissza alul. Hát tényleg nem tudom. Ennyi mindent be lehet képzelni? De én eldöntöttem, hogy most pozitívat fogok tesztelni. Már a 3. hónapja próbálkozunk, és most próbálom jól felfogni a dolgokat. Ebben a hónapban beiktattam a gyertya pózt és a méhpempõt, és a párom kijelentette, ha így sem sikerül, beszerel egy bordásfalat az ágy mellé, hogy 5-ös legyen az a gyertya állás, ne pedig egy kihúnyó félben lévõ. :)
Sziasztok, én holnapra várom a két csíkosat:) (Pozitív gondolkodás)Tüneteim ezen a héten kezdõdtek, mindjárt megjön érzés kerülget napok óta, ami rám egyáltalán nem jellemzõ csak az adott napon.Hétfõn reggel hánytam azóta nem, igaz most már eszek pár falatot ahogy felkelek.Öklendezés van egész nap fõként evések után.A melleim iszonyatosan fájnak, néha jobb oldalon érzek valami szurka félét.Fáradt vagyok éjjel meg nem bírok aludni, sokszor pisilek, éjjel is fel kell kelnem.Folyásom nincs tök száraz vagyok.Menzi elõtt krémes fehér szokott nálam lenni.Holnap reggel tesztelek.Mindenkinek drukkolok!!!!
POZITÍV TESZTET MINDENKINEK! Egyébként az X-EPIL teszttel már a nemvárt után 1 nappal pozitívat teszteltem, és nem is volt halvány :)
Drukkolok neked!Írj, hogy mi lett az eredmény!Most utólag olvasgattam az X-epilrõl, sokak szerint elég késõn mutatja a terhességet.Én több helyen is kerestem a One Step-et, de nem volt.Azt mondják, az már a mensi elõtt mutat.
Szia szerintem várj még pár napot még korai lenne nekem holnap nem kell megjönnie napokig volt mindjárt megjön érzésem sokat ettem volt hányinger ez most mind elmúlt de tegnap meg a mellem kezdett el iszonyatosan fájni.Holnap tesztelek ha nem jön.
Nekem még 8 nap a nem vártig.Fáj a hasam, este szédültem, érzékeny a mellem, és állandóan fázom.Vettem X-epilt(csak az volt...), azt mikor érdemes megcsinálni?
Utolsó vagyok, bocs, elírtam, már teljesen meg vagyok zavarodva :) 5 napom van még a nemvártig, nem 4 :)
Sziasztok, én ma barnáztam egy cseppet, még nem tudom, lesz-e folytatása, vagy ennyi volt, várakozom. Van még 4 napom, nagyon remélem, hogy nem fog megjönni ennyivel korábban, meg rendes idõben sem. Még sosem barnáztam, nem tudtam, milyen az, mégis félek most, hogy mensi lesz. Hasam fáj, mellem fáj, hõm még fent van, szurkoljatok! :)
nekem sajna 27-én megjött..minimum 2 nappal elõbb :-(( de nektek továbbra is drukkolok! van 1-2 nagyon esélyes!!! majd írjatok!
Sziasztok pozitív teszt valakinek?Szorítok!
Kedves Utolsó! Mindenképpen írj, hogy mi van veled! Szorítok:)
Én mára nem várom, de az elõttem szólokkal ellentétben, nekem még megjön érzésem sincs, pedig szokott lenni. És 28 napnál késõbb soha nem jött. Úgyhogy remény :-)
Elfelejtettem leírni, hogy nagyon szorítok Nektek.:)
Én csak február 14.-re nem várom, még tart a munkafolyamat van, hogy lehessen 2 csíkom. Igazából engem is ért már csalódás, úgyhogy én is csak, akkor teszteletek, ha 4-5 napot késik. Ez a múltkor is bejött, több mint 3 év után, a teszten még mindig ott a két csík, az eredmény:) , a mi kis csodánk, pedig épp altatja magát a szomszéd szobában.:) 2, 5 éves nagy fiú anyukája
Tegnapi 23:01-es vagyok, csak gondoltam, megosztom, hogy ma ismét sokkal-sokkal erõsebb a mindjárt megjön-érzés is (_tényleg_ úgy érzem, hogy bármelyik percben megjöhet), és a mellfeszülés-fájdalom is. Még mindig korai mensis tünetnek, hiszen továbbra is csak szerdára nem várom, úgyhogy remélem, nem is az :)
Én 14.-re vártam de nem jött elötte(dec. 21 volt utolsó rendes mensim) 8.-án volt egy kis "vérzésem" ezért én is teszteltem már 15.-én, persze negatívat, 24.-én elmentem dokihoz hogy most ez miért van, konkrétan kiröhögött a korai tesztelés miatt. volt UH is de nem látott semmit, 16.-ra hívott vissza kontrollra, akkor már azt mondta lehet látni ha van babám és meg lesz a rákszûrés eredményem is. számítások szerint én elsejére nem várom. jelek: majd leszakad a derekam a méhem is fáj, a bimbóm pedig mitha kötelzö lenne, áll! kívánós vagyok, kicsit szédelgel meg ingatag az idegredszerem, ezeket még bírnám is de a gyomorsav na attól kész vagyok. és egy kicsit sokat alszom (14órát)
Azt nem értem teljesen, minek rögtön tesztet venni, hamár egy napot késik. Tudom, izgul az ember, meg már szeretné tudni, meg lassabban telnek a napok. De szerintem nagyobb csalódás, ha akkor jön meg, mikor már csinálnád a tesztet, mintha még nem is vetted meg. Már kezdi beleélni magát az ember (ugye, azért vesz tesztet), aztán hoppon marad. Szerintem saját magukkal kiszúrás, azt a pár napot ki lehet bírni. Én is nagyon izgultam az elsõ gyereknél, hogy vajon mi van már. De legalább egy hetet vártam, hogy késik, és nem éltem bele magam. Aztán vettem tesztet, amin rögtön látszott a két csík, nem is kellett várni semmenyit, és másnap már mentem is a dokihoz. Most ugyanígy vagyok, ma kell, hogy megjöjjön, de próbálom elterelni a figyelmemet, és nem izgulok rajta. Ha nem sikerül, akkor a jövõ hónapban megint próba. :-) Egyébként semmi elõjel, de az elõzõnél is csak késõbb kezdõdtek. Úgyhogy az se jelent semmit. Nyugalom lányok, mindennek eljön az ideje :-)
sziasztok, nekem még 1 hetem van a mensiig, de ma egy nagyon éppen alig látható, de azért látható pozit teszteltem. még nem merem elhinni, pár nap múlva újra teszt. a kisfiamat is 4 nappal elõbb kimutatta ez a teszt, reménykedek és drukkolok mindenkinek!!!!
28-29re nem várom, nem csináltam tesztet, de már alig bírom, hogy ne csináljak, 28-át megvárom és talán még 29-ét is azután tesztelek, elõjelek vannak, csak már nem tudom, hogy képzelõdöke, mert a multkor is voltak és mégse lett pozoti a tesz, úgyhogy nem nagyon bizok magamban se.

Csinálja valaki Jilian Michaels Ripped in 30 edzéstervét? Mik a tapasztalataitok? Étrend betartása nélkül csinálta már valaki? Úgy is hatásos?

Az biztos, hogy javítja az állóképességet. :)

Legjobb válasz: Semmi sem hatásos étrend nélkül, meg kellene már tanulni. Ha mellette tömöd magadba a cukros üdítõket, édességeket meg mekizel, akkor csinálhatsz akármilyen "csodaedzést", nem fogsz fogyni. Ha valakinek sikerült "étrend betartása nélkül", akkor az is azért volt, mert alapjáraton is viszonylag normálisan, egészségesen étkezik.

Semmi sem hatásos étrend nélkül, meg kellene már tanulni. Ha mellette tömöd magadba a cukros üdítõket, édességeket meg mekizel, akkor csinálhatsz akármilyen "csodaedzést", nem fogsz fogyni. Ha valakinek sikerült "étrend betartása nélkül", akkor az is azért volt, mert alapjáraton is viszonylag normálisan, egészségesen étkezik.
A kérdező hozzászólása: mármint úgy értettem, hogy a hozzácsatolt étrend nélkül, nem úgy általában étrend nélkül.
Nagyon hatásos, mindenképpen érdemes csinálni. Én nem a hozzá csatolt étrendet követtem, hanem magamnak állítottam össze egy olyan fajta étrendet, ami csupa olyat tartalmaz, ami nem csak egészséges, hanem szeretem is, így sokkal könnyebb betartanom :) Maga a mozgás nagyon kemény, még ha elsõre esetleg nem is tûnik sokszor annak. Jillian Michaels videóinál hatásosabbakkal még nem találkoztam. Ésszerû táplálkozás mellett nagyon rövid idõ alatt nagyon nagy változást lehet vele elérni. Bármilyen étrendet is választasz mellé, biztosan nem fogsz csalódni :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)

Köszönöm válaszát Kedves Doktor Úr! Ma elmentem orvosoz, mert már nagyon görcsöltem. Csinált rákszűrést, hüvely UH-ot is, azt mondta, hogy duzzadt a nyálkahártya pedig, hogy meg fog jönni, de így semmi rendellenességet nem lát, 30 nap múlva lesz szövettan

Köszönöm válaszát Kedves Doktor Úr! Ma elmentem orvosoz, mert már nagyon görcsöltem. Csinált rákszűrést, hüvely UH-ot is, azt mondta, hogy duzzadt a nyálkahártya pedig, hogy meg fog jönni, de így semmi rendellenességet nem lát, 30 nap múlva lesz szövettan eredmény és írt fel 3×1 NORCOLUT 5mg-os tbl-át, hogy attól meg kell jönnie, csak nem értem, hogy akkor minden hónapban így kezdjem? Nagyon szépen köszönöm válaszát, kedvességét! Szép hétvégét kívánok! Üdvözlettel: Veronika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gyógyszerszedés javaslata – véleményem szerint – egyelőre erre a hónapra vonatkozik. A leletek ismeretében lehet dönteni a további teendőkről. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gyógyszerszedés javaslata – véleményem szerint – egyelőre erre a hónapra vonatkozik. A leletek ismeretében lehet dönteni a további teendőkről. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Ennyiért nem fogsz olyat kapni
A kérdező hozzászólása: De valaki erõsítsen már meg abban, hogy érdemes beruházni egy Nokia-ba? Mert....nagyon sokan le akarnak beszélni róla..:S
Inkább a Lumia 520 !
A kérdező hozzászólása: És akkor olyan 50 ezer ft értékben milyen nokia-t vegyek?:S:D vagy...iphone esetleg? de az meg túl drága..:(
a kiadott mobiljukat támogatják, nem mentek csõdbe mivel megvette a mobilgyártó részlegüket a Microsoft. Szóval az ismerõseid részérõl ez elég nagy tévedés volt. Nyílván mind Samsungos
A kérdező hozzászólása: De nekem már nagyon sok ismerõsöm mondta, hogy ne vegyek nokiát, mert ahogy csõdbe ment..úgy gyártják halomra a [email protected] telefonokat...és támogatást sem adnak stb..:S
Ezt nyilván valamelyik boltos mondta aki a Samsung mobiljait akarja rád sózni.Ne adj az ilyen ember szavára
A kérdező hozzászólása: nekem ma azt mondták, hogy nem jók a Nokiák...valaki? tud errõl valamit? Mert, hogy a Microsoft átvette..és gyenge készülékeket dobnak piacra...:S nemtudok dönteni...!
Számból vetted ki a szót: Nokia Lumia 520 Ráadásul gyors és akadásmentes, nem úgy, mint az olcsó Androidos készülékek!
A kérdező hozzászólása: Nokia Lumia 520?
A kérdező hozzászólása: HTC vagy Sony? ki mit mond?:)

Köszönöm válaszát Kedves Doktor Úr! Ma elmentem orvosoz, mert már nagyon görcsöltem. Csinált rákszűrést, hüvely UH-ot is, azt mondta, hogy duzzadt a nyálkahártya pedig, hogy meg fog jönni, de így semmi rendellenességet nem lát, 30 nap múlva lesz szövettan

Köszönöm válaszát Kedves Doktor Úr! Ma elmentem orvosoz, mert már nagyon görcsöltem. Csinált rákszűrést, hüvely UH-ot is, azt mondta, hogy duzzadt a nyálkahártya pedig, hogy meg fog jönni, de így semmi rendellenességet nem lát, 30 nap múlva lesz szövettan eredmény és írt fel 3×1 NORCOLUT 5mg-os tbl-át, hogy attól meg kell jönnie, csak nem értem, hogy akkor minden hónapban így kezdjem? Nagyon szépen köszönöm válaszát, kedvességét! Szép hétvégét kívánok! Üdvözlettel: Veronika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gyógyszerszedés javaslata – véleményem szerint – egyelőre erre a hónapra vonatkozik. A leletek ismeretében lehet dönteni a további teendőkről. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gyógyszerszedés javaslata – véleményem szerint – egyelőre erre a hónapra vonatkozik. A leletek ismeretében lehet dönteni a további teendőkről. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!