Találatok a következő kifejezésre: Már 3. hogy (2031 db)

Te még csak barnázol, nem Vérzel. Mit nem lehet ezen érteni?
A barnázás nem vérzés. Egyébként a mensi elötti több napos barnázást általában progeszteron hiány okozza.Úgyhogy ha gyakori akkor lehet ott lesza gond de ez a vérvétellel majd ki is derül hogy van-e valami gond.
Az elsõ piros vérzés az 1. nap! és így tovább. :) )
3.vagyok De ha a piros délután 5-után jelentkzik az nem számít napnak! Tehát akkor másnap reggel az 1. nap! Tapasztalt vagyok ez ügyben, évekik jártam vérvételekre a 3. nap! De már boldog anyuka vagyok :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Kettes olvasó szemüveget hordok évek óta. Ma voltam szemésznél, megvizsgált, és megállapitotta, hogy már 3-as kell. Nem baj az, hogy egyből egy egész számot ugrott? Gondoltam 2, 5-es kell majd, de nem, hanem 3-as.

Legjobb válasz: nem hiszem hogy baj lenne, általános iskolában én is 1-esrõl rögtön 3-ast, 3.5-öst kaptam, ma 2-est kell hordanom Vagy vannak akik nem szemüvegesek, és rögtön kapnak 3-ast, tudtommal hozzászokik a szem

nem hiszem hogy baj lenne, általános iskolában én is 1-esrõl rögtön 3-ast, 3.5-öst kaptam, ma 2-est kell hordanom Vagy vannak akik nem szemüvegesek, és rögtön kapnak 3-ast, tudtommal hozzászokik a szem

Mit jelent, hogy már 3 napos terhességet a beágyazódást követően kimutat a teszt?

Ha késik 1-2 napot, akkor már azt is mutatja? Sajnos nem els? vizeletb?l csináltam, így negatív lett, nem tudom hihetek-e neki. De nem jött meg rendesen, csak barnáztam 2 napig és most nagyon ideges vagyok, nem szeretnénk még tesót. Tüneteim is vannak, de lehet csak beképzelem az idegesség miatt.

Legjobb válasz: A megtermékenyülés után 3-4 napig "vándorol" a petevezetékben, mire a méhedhez ér és ott beágyazódik. Ez még a következõ menses elõtt van. Úgy hogy, ha már 1-2 napot késik, azt már általában ki szokta mutatni a teszt. Nálam 1 nap késést követõen már pozi teszt volt.

A megtermékenyülés után 3-4 napig "vándorol" a petevezetékben, mire a méhedhez ér és ott beágyazódik. Ez még a következõ menses elõtt van. Úgy hogy, ha már 1-2 napot késik, azt már általában ki szokta mutatni a teszt. Nálam 1 nap késést követõen már pozi teszt volt.
Hát ha nem akarsz tesót, biztos védekeztetek rendesen... Egyébként reggeli elsõbõl tesztelj, úgy már ki kell, hogy mutassa.
A kérdező hozzászólása: És Te reggeli elsõ vizeletbõl csináltad?
A kérdező hozzászólása: De ha nem vagyok terhes, akkor nem tudom miért nem jött még meg, ilyen még soha nem volt. 1-2 nap múlva újra tesztelek elsõ vizeletbõl, remélem akkor is negatív lesz.
A kérdező hozzászólása: Írjon már még valaki!!!
A beágyazódást követõen 3 nap azt jelenti, hogy a 15. napon már kimutatja. Ha késik egy-két napot, akkor már ki kell mutassa, csináld meg reggel elsõbõl, és ha negatív akkor nincs tesó. A tüneteket simán beképzelheted, ahogy az is elképzelhetõ, hogy az ideg miatt késik, vagy jött meg furán. Holnap reggel kiderül.
A kérdező hozzászólása: Tegnap ahogy rádöbbentem, azonnal lettek tüneteim is. Ezért remélem, hogy csak hipohonder vagyok.
Igen, reggeli elsõbõl mutatta ki nekem. Nyugi van, én is tudtam képzelõdni, mert már nagyon vártam. Ez fordítva is igaz.
Legkorábban a fogantatástól számított 12.-13. napon érdemes tesztet csinálni!7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdõdik a beágyazódás.Ez 5 napig tart, tehát a 12. napon fejezõdik be, innentõl kezdve rohamosan nõ a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható.ha rövidebb a ciklusod, akkor már 1-2 nappal hamarabb is.

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

Missed ab műtétem 3 hete volt. Most várom hogy a menstruációm megjöjjön! Utána ha elmegyek dokihoz és nincs semmi baj akkor élhetek utána már házaséletet, mert azt már tudom hogy babát csak majd szeptember körül próbálhatunk?

Legjobb válasz: Nekem házaséletre, sportra és fürdésre (fürdõkád, Balaton stb.) is egyaránt 6 hetet mondtak. De nyilván látni fogja, mi a helyzet, és ha már zárt a méhszáj, szerintem lehet. Kérdezz rá! Próbálkozásra nekem 3 hónapot mondtak.

Nekem házaséletre, sportra és fürdésre (fürdõkád, Balaton stb.) is egyaránt 6 hetet mondtak. De nyilván látni fogja, mi a helyzet, és ha már zárt a méhszáj, szerintem lehet. Kérdezz rá! Próbálkozásra nekem 3 hónapot mondtak.
Hazaselet min 3 het tiltas van de addig amig verzel tuti nem lehet. sajat kad soha nem gond ha nem verzel termeszetes vizbe ne menj 6 hetig. Probalkozni rogton lehet az elso menszes utan ez a 3 honap pihenes nagyon nagyon regi magyarazat amikor meg nem volt multivitamine ennyi ido kellett a noi servezetnek hogy rendbe jojjen es megerosidjon Termeszetessen a terhe vitamint szedd szorgalmassan ill a folsavat mar most. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Gravidát szedtem de abba hagytam, akkor szedjem újra és még szedjek hozzá folsavat is?
Igen szedd mindkettot. Es akkor probalkozzatok ha lelkileg mar tul vagytok ezen a vetelesen.

Amikor még nem voltál anyuka, és elméletben már tudtad hogy fogod a gyermeked nevelni, azt valóra is tudtad váltani? 2-3 éves gyerkőcnél?

Gondolok pl. "az én gyerekem ha ebéd van, akkor oda ül az asztalhoz" "az lesz amit én mondok" "jó fog viselkedni" "mindent meg fog enni" "ha rászólok abbahagyja a hisztit" stb......

Legjobb válasz: Többé kevésbé sikerül betartanom, már majdnem 3 éves a lányom. Persze akad olyan, mikor megsajnálom, nem vagyok egy vaskezû, de alapjában véve szépen tudja már mikor mit hogyan kell, és általában minden gond nélkül csinálja. Fõleg az evés téma, azzal nagyon kevés gondunk volt. Akaratból neki bõven jutott, de mégis általában sikerül megbeszélni a dolgokat. Felajánlok mást, vagy elmondom, hogy sajnos ez most nem lehetséges, és megölelgetem. Nem szokott raplizni, vagyis csak ritkán. Szerintem ez a gyerek alaptermészetétõl is függ, mennyire befogadó a szabályokra, képes-e kompromisszumra.

Többé kevésbé sikerül betartanom, már majdnem 3 éves a lányom. Persze akad olyan, mikor megsajnálom, nem vagyok egy vaskezû, de alapjában véve szépen tudja már mikor mit hogyan kell, és általában minden gond nélkül csinálja. Fõleg az evés téma, azzal nagyon kevés gondunk volt. Akaratból neki bõven jutott, de mégis általában sikerül megbeszélni a dolgokat. Felajánlok mást, vagy elmondom, hogy sajnos ez most nem lehetséges, és megölelgetem. Nem szokott raplizni, vagyis csak ritkán. Szerintem ez a gyerek alaptermészetétõl is függ, mennyire befogadó a szabályokra, képes-e kompromisszumra.
Hát persze..hogy nem....:) Vannak dolgok, amiket elgondolunk, aztán nem bírjuk "kötni az ebet a karóhoz".
Az én gyerekem, ha ebéd van, akkor odaül az asztalhoz, és nem válogatós. Szóval ez bejött, de nem azért, mert olyan fantasztikusan következetes anya vagyok, hanem mert szeret enni. :) Az alvás például problémás, a hisztije meg néha egyenesen riasztó. Úgyhogy nem, nem jött be a nagy könyv, vagy ami mégis, az szerintem merõ véletlenség.
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm a válaszokat! :) Akkor nem vagyok egyedül....:)
Amit én "elhatároztam", az az volt, hogy az én gyerekem nem fog hisztizni, mert mindig mindent elmagyarázok neki. Haha. Van, hogy meg se próbálok neki magyarázni, csak kiakadok rajta (sajna), vagy egyszerûen "bevágom" az ágyába, mert az az egyetlen hely, ahol képes lenyugodni... :(

Létezik az, hogy 3 napja csinálom a 90 napos diétát, 1 hete sportolok, és már 3 kg leugrott rólam? Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan beindul! Ez így is marad?

Legjobb válasz: hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)

hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)
Létezik, valószínû hogy sok víz volt a szervezetedben.Amíg ez ürül, addig sokat le lehet dobni, utána lesz kicsit lassúbb.De az már biztosan zsírból megy.
Ez a 3 kg a lecsökkent gyomor és béltartalom, meg a kiürített víz lehet. De ezután is megyegetnek lefelé, csak lassabban a kilók.
1/2=0, 5 3/2=1, 5 7/4=3, 5/2=1, 75 19/24= 1-nél kisebb szám. szerintem elírtál valamit.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de nekem más jött ki, persze nem vitatom, lehet, hogy te csináltad jól, de azt vettem észre, hogy 1/2 Törtel kezdõdik a sorozat és minden egyes törthöz 1, 2, 3, 4, adunk hozzá, majd ezt 1x1, 1x2, 1x2x3, 1x2x3x4 osztani kell és egy ilyen összeg jött ki, hogy 115/576 na most már feladom.
Tanulj meg helyesen írni, könyörgöm....
Én a helyedben vele beszélném meg. Úgy tûnik, te már csak a kapcsolathoz ragaszkodsz, nem a lányhoz.
Határozottnak kéne lenni, és tudni, hogy mit akarsz.
Már ráuntál! Add vissza a babaruhát!
Ne játssz vele! Üljetek le és beszéljétek meg ezt a dolgot. 3 év után legyél vele õszinte. És még az is lehet, hogy a végén kiderül, hogy a lány is hasonlóan érezz, vagy pedig minden happy lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm tényleg jó volt meg beszéltünk mindent és olyan megint minden mint az elején!

Nemrég vettem egy samsugn ue40es6100 slim tv-t és ma össze kötöttem egy lan kábellel. Van már 3-4 filmem 3D-ben de nem támogatja az mkv formátumot. Ez merő agyfasság már hogy egy 160 ezres tv nem játszik le minden formátumot. Van valami megoldás?

Legjobb válasz: Hát igen, ez szívás, én 3 hétig nézegettem az apróbetûs leírásokat míg TV-t választottam. Egy konverter programmal tudsz talán segíteni rajta, valami ilyesmivel pl.: http://www.tv-converter.com/guide/watch-mkv-movies-on-tv/ vagy http://www.leawo.com/video/mkv-mp4.html de nem biztos hogy gyorsan fog végezni :) Lehet, hogy jobban jársz ha letöltöd mégegyszer mp4-ben.

Hát igen, ez szívás, én 3 hétig nézegettem az apróbetûs leírásokat míg TV-t választottam. Egy konverter programmal tudsz talán segíteni rajta, valami ilyesmivel pl.: http://www.tv-converter.com/guide/watch-mkv-movies-on-tv/ vagy http://www.leawo.com/video/mkv-mp4.html de nem biztos hogy gyorsan fog végezni :) Lehet, hogy jobban jársz ha letöltöd mégegyszer mp4-ben.
A kérdező hozzászólása: Igen csak a 2. csak 5p.et lehet átkonvertálni a másik meg nem töltõdik le belõle
Mindegyik lejátszik mkv-t csak nem mindegyiket. Meg kell buherálni, hogy le tudja játszani. Legtöbbször a fejléctömörítés kihagyása a megoldás. De ha úgy van kódolva, akkor sajnos tényleg csak az újrakódolás segít vagy letöltöd máshonnan más formában. Egyébként rengeteg gagyi, mû 3D filmet gyártanak hozzá nem értõ kisiparosok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!