Találatok a következő kifejezésre: Már 3 voltam a (263 db)

Barnázok 3 napja, faj a hasam nem rendszeresen de fajdogál, nem kemény, fáradok és ma már 3* voltam a wc-én mi lehet lassan szulok?

39 hetes vagyok pont ma,nektek hogy indult?mikor menjek a korhazba ugye a barnázás miatt még nem kell hogy induljak?

Legjobb válasz: szia! szerintem pakold össze a cuccod, a barnázás a tágulás jele. Ha kezdõdnek a rendszeres fájások,nyugodtan indulj be aa krházba. De ha mindez velem történe,lehet bemennék a kórházba egy kontrollra és a doki megmondja mi a teesndõ. Jobb a biztonság.Milyen messze laksz a kórháztl? jaa,és mikor anyám engem szült,neki nem voltak fájásai,már 5 ujjnyi volt,mikor beért a kórházba,pont terhesgondozáson volt és közölték vele,azonnal szülõszoba. szóval inkább menj be

szia! szerintem pakold össze a cuccod, a barnázás a tágulás jele. Ha kezdõdnek a rendszeres fájások, nyugodtan indulj be aa krházba. De ha mindez velem történe, lehet bemennék a kórházba egy kontrollra és a doki megmondja mi a teesndõ. Jobb a biztonság.Milyen messze laksz a kórháztl? jaa, és mikor anyám engem szült, neki nem voltak fájásai, már 5 ujjnyi volt, mikor beért a kórházba, pont terhesgondozáson volt és közölték vele, azonnal szülõszoba. szóval inkább menj be
Igen, készül a szervezet. :) nekem is sok-sok nagywc-zéssel indult, meg állandó hasfájással, aztán rá 2 napra déltõl 40 percenként pocikeményedés-fájás, ami szép fokozatosan 30, 20, 10-8, majd 3 perces fájás lett. Kórházba 10 percesnél korábban nem érdemes menni, de ha van dokid megkérdezheted tõle. Sok sikert! :)
A táppénz a béred 60%-a. Annyira pontosan kell, hogy az öt nap kórházat is számolgassuk külön? Voltál már idén táppénzen?
De nem is kell az öt nap kórház, hiszen az elõzõ évi béred veszik alapul!
A kérdező hozzászólása: igen, voltam már táppénzen elõtte is 2 hetet,
Nálunk szinte kötelezõ is volt 3 hónapos korig. Pest megye
mi is voltunk 4 hósan, meg elõtte a kórházban mikor megszületett akkor nézte a doki. nálunk a gyerekorvos azt mondta, hogy kicsit kötöttnek véli az egyik csípõjét és ezért kellett mennünk 4 hósan csípõvizsgálatra. az abból állt, hogy egy doki megtekergette a két lábát és mondta, hogy minden rendben. ennyi.
Szia! Az én babám is 3 hónapos és már kétszer voltunk csipõszûrésen. Sõt még csípõ uh-n is voltunk. Itt minden császárost elküldenek ultrahangra.
Nekem megnézte az ortopéd még a kórházban, majd 4 hetesen voltunk , ott uh-al nézték meg. Én is kérdeztem a dokit, hogy nem kell-e vinni pár hónaposan, azt mondta, hogy most már uhal nézik, és többet nem kell vinni, mert ha valami gond lenne, akkor azt ott már észrevették volna. Én Gyõrben jártam így. Kersztlányom Pécsen született 2 éve, akkor még kellett vinni pár hónaposan.
SZia! Mi tegnap voltunk csípõszûrésen, a babám 2 hónapos. Minket a gyerekorvos küldött, azt mondták, hogy minden rendben, de mivel minden babát szeretnek kétszer látni, így 4 hónaposan újra kell menni. Szerintem kérdezz meg egy másik orvost is, mert a csípõficam nem vicc!
Ez a körzeti gy.orvos feladata hogy nézze a csípõt folyamatosan és ha rendellenességet észlel tovább küldjön. nálunk kb. 6 hetes korban javasolta menjünk el egy ultrahangos vizsgálatra is mivel koraszülöttek vagyunk. Elmentünk az uh-ra aztán 4 hós korban ismét visszarendeltek mert addigra fejlõdik ki az a bizonyos kis csontmag a csípõjében ami ha nincs akkor van gond. Nálunk rendben volt végül is minden. Merre félé laksz? Mindenképpen ajánlott elmenni megnyugtatásotokra.
6 hetesen kellett menni legközelebb amikor elkezd járni. Budapest
A kérdező hozzászólása: Pápa környékiek vagyunk. Régebben itt is volt ultrahangos vizsgálat is. Most akkor kérnem kell egy beutalót az ortopédiára az orvostól? Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok! Úgy látszik, csak a mi környékünk fejlõdik visszafelé.
Nálunk, ha nem látnak okot rá, már nem küldenek. Sima szülésnél ált. nem. A kórházban megnézik, plusz a gyermekorvos is rendszeresen ellenõrzi. Mi sem voltunk a másodikkal.
Én pécsi vagyok és Szigetváron szültem. Ott születésekor is megnézték (hüvelyi szülésem volt), és a zárójelentésre ráírták, hogy három hetes koráig el kell vinni csípõficam vizsgálatra. El is vittük és csináltak UH-t is. Nem volt semmi gond. Majd két hónaposan újra elkellett menni kontrollra. Akkor is neg. lett minden. Most állt lábra a nyolc hónapos kislányom, ezért felvettem a dokival a kapcsolatot aki anno vizsgálta és kikértem a tanácsát cipõ ügyben. Legközelebb két éves kora körül kell vinni mert akkorra már látszik ha esetleg lúdtalp gyanús a kicsi. Úgyhogy én a helyedben elvinném magán dokihoz. Akkor te is megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Megyénként, védõnõnként is változik, elküld e, vagy sem... Vas-megyében(nálunk) 6 hetes korban mindenkit elküldenek, Zalában nem is szólnak, hogy kell.. Mi Szombathelyre mentünk a Madentko-ba Dr Szabó Edithez, és az uh kimutatta, hogy a bal oldali vápa nem jó. 2 hónapig volt rajt egy berendezés napi 24 órát, és most hétfõn voltunk újra. Tökéletesen meggyógyult, és ezt nem vettük volna észre, ha nem megyünk oda!!!3000 HUF egy vizsgálat, de kb 1/2 óráig vizsgál.
Ilyenkor van az hogy szégyen a futás de hasznos... te õket nem bánthatod mer egybõl börtönbe kerülsz õk viszont akár halálra is verhetnek.
Nem válaszolsz vissza. Továbbtekersz, de nem túl gyorsan. Ha látják, hogy félsz, akkor basztatnak. De amúgy elég ráérõs dzsipók lehetnek, ha nincs jobb dolguk mint hogy gyerekeket kergessenek.
Ilyenkor forgó szemekkel, habzó szájjal nagyerõvel el kell indulni feléjük, és egybõl [email protected] a kis patkányok.Ez 100% Mutasd, hogy bolond vagy, attól rettegnek a cigányok.
figyelj barátkoz skinheadokal vagy horgy kést ilyesmit magaddal én utálom öket
A kérdező hozzászólása: Köszönöm én is így jártam el... De a legjobban az zavart hogy útközben még rendõrökkel is találkoztam , de õk egyáltalán nem törõdtek velem.
A kérdező hozzászólása: Körülbelül korom belüliek lehettek...
A kérdező hozzászólása: Ezt majd kiprobálom akkor , mikor biztosan túlerõben vagyok

Hány nap alatt van kész egy új személyi igazolvány? Mert a régi 5 hét múlva le fog járni. Már 3 okmány irodában is voltam két nap alatt. Vagy szabin voltak, vagy zárva volt, vagy megszűnt (Lurdy). És mennék külföldre 5 hét múlva.

Legjobb válasz: Elméletileg 2 két héten belül kötelesek kiküldeni, gyakorlatilag meg az okmányiroda terhelésétõl függ. Szokásuk egy héten belül megküldeni, ha szerencséd van pár munkanap.

Elméletileg 2 két héten belül kötelesek kiküldeni, gyakorlatilag meg az okmányiroda terhelésétõl függ. Szokásuk egy héten belül megküldeni, ha szerencséd van pár munkanap.

36. héten voltam UH-on és már akkor 3-as volt az érettsége a méhlepénynek ennek már 3 hete ennyi idő alatt nem meszesedhetett el? és ez nem okoz gondot a babának vagy nem lesz meg előbb tőle? 39 hetes kis mama

És még h nagyon vizesek a lábam a bokáim és viszkető pöttyök vannak rajta mind 2 láb fejemen mitől és mért lehet ez?

Legjobb válasz: És nem rendelt vissza a doki? Barátnõmnek is 3-as volt, a 35. héten, de õt így hetente nézte. Fõleg,hogy vizesedsz is. Én azért felhívnám a a helyedbe!

És nem rendelt vissza a doki? Barátnõmnek is 3-as volt, a 35. héten, de õt így hetente nézte. Fõleg, hogy vizesedsz is. Én azért felhívnám a a helyedbe!
A kérdező hozzászólása: Nem nem rendeltek vissza és a védõ nõ sem szolt h ez gond is lehetne most megyek szerdán a védõ nõhöz akkor majd említem neki csütörtökön meg NST-re majd ott is mondom de addig mit csináljak a védõ nõm egy hülye nõ. a vizesedésre se mond semmit.
Szia! 36 hetesen nekem is 3-as volt a méhlepényem. Hetente 2-3-szor kellett NST-re járnom. Most betöltött 40 hetes vagyok, és a lábaim nekem is dagadnak és pöttyösek. Azonkívül semmi bajom, nem is indítják még meg a szülést.

Emelkedett proklatin szintem volt, szedtem rá bromocriptint 3 hónapig. A gyógyszer abbahagyása után 2-3 héttel voltam vérvételen ami szerint beállt a szint a normál intervallum közé. Mi a tapasztalat, megemelkedik újra vagy így marad?

Sokáig szoptattam és nem állt vissza magától, a gyógyszer hatására meg majdnem átment mínuszba a prolaktin szint. Aztán normalizálódott magától, miután fokozatosan leálltam a gyógyszerr?l.

Legjobb válasz: én úgy tudom,hogy nem szokott ilyenkor megváltozni hiszen anno is csak a szoptatás okozta a megemelkedését.Másnak is gyógyszerrel helyre tették és utána nem volt gond.Megkérdezhetem honnan tudtad hogy magas volt?én múlt héten voltam vérvételen,kíváncsi vagyok az eredményre.Nekem nem jött össze a baba szoptatás alatt sem az elmúlt 2hónapban,ezért gyanakszunk magasabb értékre.

én úgy tudom, hogy nem szokott ilyenkor megváltozni hiszen anno is csak a szoptatás okozta a megemelkedését.Másnak is gyógyszerrel helyre tették és utána nem volt gond.Megkérdezhetem honnan tudtad hogy magas volt?én múlt héten voltam vérvételen, kíváncsi vagyok az eredményre.Nekem nem jött össze a baba szoptatás alatt sem az elmúlt 2hónapban, ezért gyanakszunk magasabb értékre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Rendszertelenül és hosszabb ciklusokban jelentkezett a menzeszem, késõbb volt peteérés kb. 21-23, napon és sokat fájt a fejem és nem tudtam lefogyni. 3. napi vérvételbõl azonnal kiderült.
A kérdező hozzászólása: ja és persze a fõ jel az volt, hogy a peteérés ellenére nem jött a kistesó, illetve jött de el is ment sajnos..utána meg hónapokig nem jött..
Remélem összejön most nektek a kis tesó:) Nekem ilyen tüneteim nem voltak, a vérzésem is pontos és a vérvétel eredményem is tökéletes.Egyenlõre 2hónap telt el, várunk és reméljük nekünk is hamarosan összejön a következõ babó:)
A kérdező hozzászólása: sok sikert nektek!

A doki szerint terhes vagyok, de már 2tesztett csináltam mind a 2 negatív lett? 3hete voltam uh-on. Akkor a magzat 5, 2mm volt.1hete ismét voltam akkor már 3, 2mm volt. A doki azt mondta lehet elhalt a terhesség. Lehet?

Most megint mennem kell egy hét mulva. Annyira félek. Szerintetek elvesztem a babám?

Legjobb válasz: Hát sajnos lehet. :( Ha nem változott a mérete egy hét alatt, akkor elõfordulhat. a doki mennyi idõs terhességet állapított meg amúgy? 6-8 hetesen van szívhang már általában.

Hát sajnos lehet. :( Ha nem változott a mérete egy hét alatt, akkor elõfordulhat. a doki mennyi idõs terhességet állapított meg amúgy? 6-8 hetesen van szívhang már általában.
Sajnos valószínû. A magzatnak nõnie kell, nem csökkennie, és szívhangnak is lennie kellett volna már. Sajnálom. :(
A kérdező hozzászólása: Pontosan nem lehet tudni hogy hány hetesnek kéne lennem mert nem volt meg a vérzésem vagyis március 17.én volt vmi de az nem nevezhetõ vérzésnek...De az elsõ uh-án azt mondta a doki hogy kb 5hetes lehetek, de a magzat nem felel meg 5hétnek...második uh-án már 3-4hétnek felelt meg a magzat amikor elvileg 7hetesnek kellett volna lennie... Reménykedem nagyon....nekem is van egy 6hónapos kislányom õ segít nekem hogy végig tudjam ezt csinálni ha õ nem lenne már bele haltam volna a fájdalomba...Éjjel nappal sírni tudnék, de ugye a kislány miatt nem szeretnék..:( Nem, nem volt se vérvétel se más...csak a 2 negatív teszt..:( A szívhangot azt mondták hogy az 5.héttõl lehet látni..ugyhogy ha megyek csütörtökön akkor ki derül minden!!Bár már csütörtök lenne!!! Köszönöm az eddigi hozzá szólásokat!!
Drukkolok h neked maskepp alakuljon mint nekem. 3ik hozzaszolo. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szerdán meg mûtenek....Elvesztem a babám..:(

SZOLÁRIUM! Világosabb a bőröm, voltam már 3 és 5 percet szoliba, de nem fogott semmit. A nap sem fog igazán. Merjek menni 9 percre?

Legjobb válasz: Szia! Látszani fog már az elsõ alkalomnál is szerintem (legalábbis nekem látszódott), csak hát nem feltûnõen leszel barnább. Nekem úgy emlékszem 2-3 hét után (azaz kb. 10 alkalom után) volt látványos. Mára nagyjából ilyen a bõröm: http://www.google.hu/imgres?q=barna+b%C5%91r&hl=hu&sa=X&biw=.. Dehát persze mint az imént is írtam, én 2 éve járok el rendszeresen! :)

A kérdező hozzászólása: szia.képzeld a tegnap voltam 9 percet, és semmit nem fogott. SEMMIT.a barátnõmen azért picit látszott, de nekem nem.Én nem értem.:O De majd meg kérdezem a lányokat a gépekkel kapcsolatosan ! lehet az az oka... vagy ennyire fura a böröm?
Szia! Látszani fog már az elsõ alkalomnál is szerintem (legalábbis nekem látszódott), csak hát nem feltûnõen leszel barnább. Nekem úgy emlékszem 2-3 hét után (azaz kb. 10 alkalom után) volt látványos. Mára nagyjából ilyen a bõröm: http://www.google.hu/imgres?q=barna+b%C5%91r&hl=hu&sa=X&biw=.. Dehát persze mint az imént is írtam, én 2 éve járok el rendszeresen! :)
vannak akik sosem tudnak lebarnulni rendesen. bõrtípustól függ a dolog.
A kérdező hozzászólása: jajj és igen ! ugyan abba álltam, mind háromszor :D
Eu-sba jártam, nyertem egy bérltet, és a 10perc nem égetett meg, a másik gépbe 8perc alatt azonnal megégtem, nagyon durván! De az 5. alkalom után fog látszani.
A kérdező hozzászólása: de szerintem itt aa szolival volt a baj... hát ha nem égtem le, akkor miért nem barnultam? csak nagyon nagyon keveset..
A kérdező hozzászólása: DEEE ! épp az hogy én le tudok :) ) csak az idén valahogy még nem jött össze.. nagyon szép árnyalatom volt a mult nyáron
Szia. Alapjába nekem is elég világos bõröm van, és kb. 2 éve én is úgy voltam, ahogy te. Elmentem 9 percre szoliba, egy nagyon kicsit megégtem, de másnapra már nem is éreztem, és nem is látszott. Rá 2 napra megint elmentem, és tök jól megfogott. Utána kb. 1 hónapig jártam 2-3 naponta 9 percre, majd hetente 1x 12 percre. Most fél éve kb. már heti 1x 15 percre járok.
Szia! Lehet, hogy gépet kéne váltanod a szoliban ahová jársz...ugyanabba a gépbe feküdtél vagy álltál be mind a kétszer, amikor voltál szolizni? nem lehet, hogy azért nem fogott meg a gép, mert EU-s gépbe küldtek be? mert azokba a gépekbe nyugodt szivvel bemehetsz akár elsõre is 9-12 percre, mert biztosan nem tudsz megégni. én azt javaslom, hogyha mész legközelebb kérj egy kis tájékoztatót a gépekrõl, hogy Neked melyik a legmegfelelõbb amitõl nem égsz meg, de szined is lesz elvégre a lányok ezért vannak ott :) bátran lehet tõlük kérdezni... :) Szép Napot
A kérdező hozzászólása: voltam már 3 peresen, meg 6... de nem igazán látszodott :D
A kérdező hozzászólása: b...us világos börbõl ilyen szép? deejó :)
A kérdező hozzászólása: szia. akkor nagyon az elsõ 2-3 alkalom nem is fog látszani még 9 percnél sem? és lett valami baja a börödnek hogy ilye gyakran jársz? szép árnyalata van? van nekünk sosem leesz olyan szép árnyalatunk mint az alapjából barna börüeknek? mert nekem pl anyum és apum is fehér börü, de a napon nagyon szép árnyalatra tettek szert, okyan mintha eredetileg barnák lennének :D de engem nem értem miért nem fog a nap sem...és nem is érzékeny a böröm vagy ilyesmi.
Akkor a szoli nem jó! Én is jártam egy másikba és 10percek után semmi!! Pedig csokicsöves volt. Átmentem máshová, nevesebb szalon és az elsõ után látszott!

A babámnak torok gyulladása van. Már 3 napja lázas, nappalra ugyahogy jolvan, max. Höemelkedés. Igy akkor kise vihetem öt levegöre? Már 3 napja nem voltunk kinnt, csak akkor mehetünk, ha meggyogyult?

11 honapos

Legjobb válasz: Szerintem max egy pár percre a teraszra ha nincs annyira hideg, mert a hideg levegõ nem tesz jót a kis torkának.

Szerintem max egy pár percre a teraszra ha nincs annyira hideg, mert a hideg levegõ nem tesz jót a kis torkának.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!