Találatok a következő kifejezésre: Már 3 voltam (314 db)

Barnázok 3 napja, faj a hasam nem rendszeresen de fajdogál, nem kemény, fáradok és ma már 3* voltam a wc-én mi lehet lassan szulok?

39 hetes vagyok pont ma,nektek hogy indult?mikor menjek a korhazba ugye a barnázás miatt még nem kell hogy induljak?

Legjobb válasz: szia! szerintem pakold össze a cuccod, a barnázás a tágulás jele. Ha kezdõdnek a rendszeres fájások,nyugodtan indulj be aa krházba. De ha mindez velem történe,lehet bemennék a kórházba egy kontrollra és a doki megmondja mi a teesndõ. Jobb a biztonság.Milyen messze laksz a kórháztl? jaa,és mikor anyám engem szült,neki nem voltak fájásai,már 5 ujjnyi volt,mikor beért a kórházba,pont terhesgondozáson volt és közölték vele,azonnal szülõszoba. szóval inkább menj be

szia! szerintem pakold össze a cuccod, a barnázás a tágulás jele. Ha kezdõdnek a rendszeres fájások, nyugodtan indulj be aa krházba. De ha mindez velem történe, lehet bemennék a kórházba egy kontrollra és a doki megmondja mi a teesndõ. Jobb a biztonság.Milyen messze laksz a kórháztl? jaa, és mikor anyám engem szült, neki nem voltak fájásai, már 5 ujjnyi volt, mikor beért a kórházba, pont terhesgondozáson volt és közölték vele, azonnal szülõszoba. szóval inkább menj be
Igen, készül a szervezet. :) nekem is sok-sok nagywc-zéssel indult, meg állandó hasfájással, aztán rá 2 napra déltõl 40 percenként pocikeményedés-fájás, ami szép fokozatosan 30, 20, 10-8, majd 3 perces fájás lett. Kórházba 10 percesnél korábban nem érdemes menni, de ha van dokid megkérdezheted tõle. Sok sikert! :)
Ilyenkor van az hogy szégyen a futás de hasznos... te õket nem bánthatod mer egybõl börtönbe kerülsz õk viszont akár halálra is verhetnek.
Nem válaszolsz vissza. Továbbtekersz, de nem túl gyorsan. Ha látják, hogy félsz, akkor basztatnak. De amúgy elég ráérõs dzsipók lehetnek, ha nincs jobb dolguk mint hogy gyerekeket kergessenek.
Ilyenkor forgó szemekkel, habzó szájjal nagyerõvel el kell indulni feléjük, és egybõl [email protected] a kis patkányok.Ez 100% Mutasd, hogy bolond vagy, attól rettegnek a cigányok.
figyelj barátkoz skinheadokal vagy horgy kést ilyesmit magaddal én utálom öket
A kérdező hozzászólása: Köszönöm én is így jártam el... De a legjobban az zavart hogy útközben még rendõrökkel is találkoztam , de õk egyáltalán nem törõdtek velem.
A kérdező hozzászólása: Körülbelül korom belüliek lehettek...
A kérdező hozzászólása: Ezt majd kiprobálom akkor , mikor biztosan túlerõben vagyok

A doki szerint terhes vagyok, de már 2tesztett csináltam mind a 2 negatív lett? 3hete voltam uh-on. Akkor a magzat 5, 2mm volt.1hete ismét voltam akkor már 3, 2mm volt. A doki azt mondta lehet elhalt a terhesség. Lehet?

Most megint mennem kell egy hét mulva. Annyira félek. Szerintetek elvesztem a babám?

Legjobb válasz: Hát sajnos lehet. :( Ha nem változott a mérete egy hét alatt, akkor elõfordulhat. a doki mennyi idõs terhességet állapított meg amúgy? 6-8 hetesen van szívhang már általában.

Hát sajnos lehet. :( Ha nem változott a mérete egy hét alatt, akkor elõfordulhat. a doki mennyi idõs terhességet állapított meg amúgy? 6-8 hetesen van szívhang már általában.
Sajnos valószínû. A magzatnak nõnie kell, nem csökkennie, és szívhangnak is lennie kellett volna már. Sajnálom. :(
A kérdező hozzászólása: Pontosan nem lehet tudni hogy hány hetesnek kéne lennem mert nem volt meg a vérzésem vagyis március 17.én volt vmi de az nem nevezhetõ vérzésnek...De az elsõ uh-án azt mondta a doki hogy kb 5hetes lehetek, de a magzat nem felel meg 5hétnek...második uh-án már 3-4hétnek felelt meg a magzat amikor elvileg 7hetesnek kellett volna lennie... Reménykedem nagyon....nekem is van egy 6hónapos kislányom õ segít nekem hogy végig tudjam ezt csinálni ha õ nem lenne már bele haltam volna a fájdalomba...Éjjel nappal sírni tudnék, de ugye a kislány miatt nem szeretnék..:( Nem, nem volt se vérvétel se más...csak a 2 negatív teszt..:( A szívhangot azt mondták hogy az 5.héttõl lehet látni..ugyhogy ha megyek csütörtökön akkor ki derül minden!!Bár már csütörtök lenne!!! Köszönöm az eddigi hozzá szólásokat!!
Drukkolok h neked maskepp alakuljon mint nekem. 3ik hozzaszolo. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szerdán meg mûtenek....Elvesztem a babám..:(

Kettes olvasó szemüveget hordok évek óta. Ma voltam szemésznél, megvizsgált, és megállapitotta, hogy már 3-as kell. Nem baj az, hogy egyből egy egész számot ugrott? Gondoltam 2, 5-es kell majd, de nem, hanem 3-as.

Legjobb válasz: nem hiszem hogy baj lenne, általános iskolában én is 1-esrõl rögtön 3-ast, 3.5-öst kaptam, ma 2-est kell hordanom Vagy vannak akik nem szemüvegesek, és rögtön kapnak 3-ast, tudtommal hozzászokik a szem

nem hiszem hogy baj lenne, általános iskolában én is 1-esrõl rögtön 3-ast, 3.5-öst kaptam, ma 2-est kell hordanom Vagy vannak akik nem szemüvegesek, és rögtön kapnak 3-ast, tudtommal hozzászokik a szem

36. héten voltam UH-on és már akkor 3-as volt az érettsége a méhlepénynek ennek már 3 hete ennyi idő alatt nem meszesedhetett el? és ez nem okoz gondot a babának vagy nem lesz meg előbb tőle? 39 hetes kis mama

És még h nagyon vizesek a lábam a bokáim és viszkető pöttyök vannak rajta mind 2 láb fejemen mitől és mért lehet ez?

Legjobb válasz: És nem rendelt vissza a doki? Barátnõmnek is 3-as volt, a 35. héten, de õt így hetente nézte. Fõleg,hogy vizesedsz is. Én azért felhívnám a a helyedbe!

És nem rendelt vissza a doki? Barátnõmnek is 3-as volt, a 35. héten, de õt így hetente nézte. Fõleg, hogy vizesedsz is. Én azért felhívnám a a helyedbe!
A kérdező hozzászólása: Nem nem rendeltek vissza és a védõ nõ sem szolt h ez gond is lehetne most megyek szerdán a védõ nõhöz akkor majd említem neki csütörtökön meg NST-re majd ott is mondom de addig mit csináljak a védõ nõm egy hülye nõ. a vizesedésre se mond semmit.
Szia! 36 hetesen nekem is 3-as volt a méhlepényem. Hetente 2-3-szor kellett NST-re járnom. Most betöltött 40 hetes vagyok, és a lábaim nekem is dagadnak és pöttyösek. Azonkívül semmi bajom, nem is indítják még meg a szülést.

Lindynette tabit szedek 1, 5 éve. Az utolsó 4 napos menzeszemkor a 3. nap voltam együtt a párommal. A 8. nap ismét elkezdtem a gyógyszert. A 7. tabi után pecsételő vérzést észleltem. Ma (12. 06. ) már 3. napja van. Van okom az aggodalomra?

Voltam dokinál azt mondta, hogy valószín?leg nem szivodott fel rendesen a gyógyszer. De biztosat csak akkor tudna mondani, ha megvizsgálna, de én ebbe nem egyeztem bele. Amúgy 17 éves vagyok.

Legjobb válasz: És miért nem egyeztél bele a vizsgálatba, ha csak azzal tudna biztosat mondani, fõleg ha aggódsz!? Valószínû nem vagy terhes, már ha ez miatt aggódsz, de nem Te lennél az elsõ, aki gyógyszer és menstruáció mellett esik teherbe. Biztosat csak az orvos tud mondani. Egyébként van okod aggódni, mivel egyetlen gyógyszer vagy óvszer sem véd 100%-an...

És miért nem egyeztél bele a vizsgálatba, ha csak azzal tudna biztosat mondani, fõleg ha aggódsz!? Valószínû nem vagy terhes, már ha ez miatt aggódsz, de nem Te lennél az elsõ, aki gyógyszer és menstruáció mellett esik teherbe. Biztosat csak az orvos tud mondani. Egyébként van okod aggódni, mivel egyetlen gyógyszer vagy óvszer sem véd 100%-an...
Egyezz bele a vizsgálatba. Egyébként meg úgy kell neked.

SZOLÁRIUM! Világosabb a bőröm, voltam már 3 és 5 percet szoliba, de nem fogott semmit. A nap sem fog igazán. Merjek menni 9 percre?

Legjobb válasz: Szia! Látszani fog már az elsõ alkalomnál is szerintem (legalábbis nekem látszódott), csak hát nem feltûnõen leszel barnább. Nekem úgy emlékszem 2-3 hét után (azaz kb. 10 alkalom után) volt látványos. Mára nagyjából ilyen a bõröm: http://www.google.hu/imgres?q=barna+b%C5%91r&hl=hu&sa=X&biw=.. Dehát persze mint az imént is írtam, én 2 éve járok el rendszeresen! :)

A kérdező hozzászólása: szia.képzeld a tegnap voltam 9 percet, és semmit nem fogott. SEMMIT.a barátnõmen azért picit látszott, de nekem nem.Én nem értem.:O De majd meg kérdezem a lányokat a gépekkel kapcsolatosan ! lehet az az oka... vagy ennyire fura a böröm?
Szia! Látszani fog már az elsõ alkalomnál is szerintem (legalábbis nekem látszódott), csak hát nem feltûnõen leszel barnább. Nekem úgy emlékszem 2-3 hét után (azaz kb. 10 alkalom után) volt látványos. Mára nagyjából ilyen a bõröm: http://www.google.hu/imgres?q=barna+b%C5%91r&hl=hu&sa=X&biw=.. Dehát persze mint az imént is írtam, én 2 éve járok el rendszeresen! :)
vannak akik sosem tudnak lebarnulni rendesen. bõrtípustól függ a dolog.
A kérdező hozzászólása: jajj és igen ! ugyan abba álltam, mind háromszor :D
Eu-sba jártam, nyertem egy bérltet, és a 10perc nem égetett meg, a másik gépbe 8perc alatt azonnal megégtem, nagyon durván! De az 5. alkalom után fog látszani.
A kérdező hozzászólása: de szerintem itt aa szolival volt a baj... hát ha nem égtem le, akkor miért nem barnultam? csak nagyon nagyon keveset..
A kérdező hozzászólása: DEEE ! épp az hogy én le tudok :) ) csak az idén valahogy még nem jött össze.. nagyon szép árnyalatom volt a mult nyáron
Szia. Alapjába nekem is elég világos bõröm van, és kb. 2 éve én is úgy voltam, ahogy te. Elmentem 9 percre szoliba, egy nagyon kicsit megégtem, de másnapra már nem is éreztem, és nem is látszott. Rá 2 napra megint elmentem, és tök jól megfogott. Utána kb. 1 hónapig jártam 2-3 naponta 9 percre, majd hetente 1x 12 percre. Most fél éve kb. már heti 1x 15 percre járok.
Szia! Lehet, hogy gépet kéne váltanod a szoliban ahová jársz...ugyanabba a gépbe feküdtél vagy álltál be mind a kétszer, amikor voltál szolizni? nem lehet, hogy azért nem fogott meg a gép, mert EU-s gépbe küldtek be? mert azokba a gépekbe nyugodt szivvel bemehetsz akár elsõre is 9-12 percre, mert biztosan nem tudsz megégni. én azt javaslom, hogyha mész legközelebb kérj egy kis tájékoztatót a gépekrõl, hogy Neked melyik a legmegfelelõbb amitõl nem égsz meg, de szined is lesz elvégre a lányok ezért vannak ott :) bátran lehet tõlük kérdezni... :) Szép Napot
A kérdező hozzászólása: voltam már 3 peresen, meg 6... de nem igazán látszodott :D
A kérdező hozzászólása: b...us világos börbõl ilyen szép? deejó :)
A kérdező hozzászólása: szia. akkor nagyon az elsõ 2-3 alkalom nem is fog látszani még 9 percnél sem? és lett valami baja a börödnek hogy ilye gyakran jársz? szép árnyalata van? van nekünk sosem leesz olyan szép árnyalatunk mint az alapjából barna börüeknek? mert nekem pl anyum és apum is fehér börü, de a napon nagyon szép árnyalatra tettek szert, okyan mintha eredetileg barnák lennének :D de engem nem értem miért nem fog a nap sem...és nem is érzékeny a böröm vagy ilyesmi.
Akkor a szoli nem jó! Én is jártam egy másikba és 10percek után semmi!! Pedig csokicsöves volt. Átmentem máshová, nevesebb szalon és az elsõ után látszott!

A babámnak torok gyulladása van. Már 3 napja lázas, nappalra ugyahogy jolvan, max. Höemelkedés. Igy akkor kise vihetem öt levegöre? Már 3 napja nem voltunk kinnt, csak akkor mehetünk, ha meggyogyult?

11 honapos

Legjobb válasz: Szerintem max egy pár percre a teraszra ha nincs annyira hideg, mert a hideg levegõ nem tesz jót a kis torkának.

Szerintem max egy pár percre a teraszra ha nincs annyira hideg, mert a hideg levegõ nem tesz jót a kis torkának.

Norcolutot szedek már 3 napja, napi 2x1-et. Hétfőn voltam dokinál, és az ultrahangon nem látott semmit, de 2 napja nagyon ég a gyomrom, és kevesebbet eszem. Lehet a gyógyszertől?

Legjobb válasz: A Norcolutottól meg fog jönni! Nem hiszem, hogy attól éghet a gyomrod, de sosem lehet tudni! Én is szedtem, nekem nem voltak ilyen panaszaim! :)

A Norcolutottól meg fog jönni! Nem hiszem, hogy attól éghet a gyomrod, de sosem lehet tudni! Én is szedtem, nekem nem voltak ilyen panaszaim! :)

Már 3. ik este voltam "rosszul" azután semmi bajom, mi lehet ez?

már ez 3-ik este hogy rosszul voltam,ugy értem hogy hirtelen melegem lett,és rosszul éreztem magam,de nemtudom mit is érzek pontosan,el?ször nemtudok elaludni aztán meg melegem lesz,de a harmadik este ugy hogy közötte hetek telnek el,például április 11-én volt a másik,tegnap este meg megint..és utána meg lenyugszom,és elalszom és jól vagyok,de van hogy hétköznap is nagyon érzem ha megfogom hogy dobog a szivem,vagy nehezen veszek leveg?t..de szerintem beképzelem,mert csak ez jár a fejembe,ha valamit hallok a tévébe hogy ezzel ez történt mert fájt a hasa,akkor egyb?l megijedek hogy ugye nekem nem ez van...mi lehet ez?ugye nem súlyos! 14L

Legjobb válasz: oo dehogyis!!nekem is voltak ilyenek, de egy ido utan elmultak

oo dehogyis!!nekem is voltak ilyenek, de egy ido utan elmultak
Stresszes lehetsz mostanában.Ezek idegi eredetû problémák.Sok nyugalom kellene.
oo dehogyis!!nekem is voltak ilyenek, de egy ido utan elmultak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!