Találatok a következő kifejezésre: Már 3 tesztet megcsináltam és ott (2 db)

Már 3 ovu tesztet megcsináltam és ott a csík, igaz jóval halványabb mint a controll vonal. akkor ez biztos hogy nem jelez peteérést?

A ciklusaim ÁTLAGOSAN 31 naposak, ezért kezdtem el a 16.napon a tesztelést de semmi.igaz ebben a hónapban a mikroszkóp mutatott páfrányosat,de azt kb mensi után 5-6nappal,az nem lehet szerintem.akkor nincs peteérésem?a melleim már 3 hete majd leszakadnak, duzzadtak és eresek.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy babás vagy, csak az elõzõ mensid még rendben megjött?

Nem lehet, hogy babás vagy, csak az elõzõ mensid még rendben megjött?
A kérdező hozzászólása: Az tény hogy csak 3napig(2-5-ig)volt meg és kevés is volt, csak én ezt nem tudom mihez viszonyítani mert már többször volt ilyen mensim. Ja és többször volt hányingerem és szédülés, de ezek már elmúltak.csak a cicim fáj és néha szurkál a hasam. lehet hogy tesztelnem kéne?
Mensi után is lehet (akár rögtön is) peteérés. Simán lehetsz terhes! TESZTELJ gyorsan!!!!!!
Izgulok, majd írd meg az eredményt!

Ma megcsináltam a 3 tesztemet az első kettő Gabriel a harmadik Clearblue és ezen is ott a halvány pozitív csík, de csak nyolc nappal a mensi elött vagyok, most már kezdhetem egy kicsit bele élni magam?

Most holnap elmerjek menni egy nagyon durva quadtúrára a hegyes sziklákhoz???

Legjobb válasz: Hát valami alapja biztosan van a három pozitiv tesztnek. Ilyen picike babának nem hiszem, hogy jót tenne egy ilyen extrém sport...

Hát valami alapja biztosan van a három pozitiv tesztnek. Ilyen picike babának nem hiszem, hogy jót tenne egy ilyen extrém sport...
Szia! Szerintem is hagyd most ki ezt a túrát és inkább pihenj, hadd tudjon jól megtapadni a babád! :) ))
A elsõ pár hét alatt dõl el a pici sorsa! Ha szeretnéd a babát, akkor nem javasolnám ezt a vad túrát, mert akkor nem biztos, hogy megtapad.
A kérdező hozzászólása: Oxi, ma indulunk!Holnap lesz a túra de nem megyek el csak a pici megmaradjon.Napozni lehet?(Gondolom míg jól érzem magam a napon igen?)
Lehet napozni, de arra vigyázz, hogy erõs nap közvetlenül ne érje a hasad!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!