Találatok a következő kifejezésre: Már 3 tesztet (130 db)

Már 3 tesztet csináltam és mind a 3 negatív lett. Tegnap elmentem a dokihoz, de kitapogatta, hogy nem vagyok terhes. Aztán az uh-on talált valami pöttyöt és a nyálkahártya vastagsága 12mm. Ez már megkérdőjelezte a dolgot. Most ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Nekem kb a 6ik teszt lett pozitív, mert a ciklus legvégén estem teherbe és csak az elmaradt után 2 héttel mutatták ki :) Forró fürdõt pedig NE vegyél!!! Ezt nem is értem...

Nekem kb a 6ik teszt lett pozitív, mert a ciklus legvégén estem teherbe és csak az elmaradt után 2 héttel mutatták ki :) Forró fürdõt pedig NE vegyél!!! Ezt nem is értem...
Amikor ilyen pici nem tudja kitapogatni szerintem. Az uh-n látszik, ha látszik. Bár ha a tesztek is negatívak lehet, mégsem vagy terhes. Türelem, majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Dec.9-én kellett volna megjönnie.A méhben látta a pöttyöt, azt mondta 2 hét múlva menjek vissza, hogyha nem jön meg.Más utasítást nem kaptam.
A méhben látta a pöttyöt? És milyen utasítást adott a doki?
Mióta késik a menstruációd? Négy negatív teszt mellett tuti, hogy nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Meglett a 4-ik negatív teszt is.Már iszom a rozmaringteát, minden este forró fürdõt veszek, de semmi:((
De bizony hogy ki lehet "tapogatni" egy terhes méhet!!!
Várj és csinálj 2-3naponta egy tesztet, ha 2hét késés után is nega és a doki nem lát semmit, akkor nincs baba...
Megértelek, de muszáj lesz várnod. Ezt nem lehet siettetni. Nekem december 7-én kellett volna megjönnie, nem jött, múlt héten voltam elõször orvosnál, nem látott semmit. Tegnap tudta megmondani biztosra.
A kérdező hozzászólása: Hány napot várjak??????Már megõrülõk!!!!
Ket eshetoseg. 1:terhes voltal de felszivodott a magzat. 2:tul koran mentel dokihoz. varj par napot es tesztelj ujra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!De ma reggel végre megjött!!!!!!

10 napja késik a vérzésem. Már 3 tesztet csináltam (utoljára tegnap) mind negatív lett. Mi okozhatja?

Két kicsi gyerekem van, csak egy hét múlva tudom megoldani, hogy vigyázzanak rájuk, amíg elmegyek orvoshoz. ( szüleim sajnos nem élnek,testületileg pedig még sem vonulhatok be a rendel?be). Reggel a nagyobbiknak vizeletet kellet vinni a laborba, mert meg volt fázva. Meg kellett mutatnom neki, hogy pisiljen az üvegbe, így megláttam a saját vizeletem, ami elég zavaros volt. Most igazán megijedtem. Ezen és a késésen kívül nincs más tünetem. Mit tegyek, a míg eljutok orvoshoz?

Legjobb válasz: szia! nekem is két negatív tesztem volt, 8 hetesen lett biztos, hogy kisbabám lesz. én is aggódtam stb. ha kérsz idõpontot a dokitól, fog adni. ne húzd nagyon a dolgot, a zavaros vizelet szerintem nem jó. biztos van szomszéd vagy barátnõ aki tud segíteni. ha idõre mész, hamarabb végzel.

szia! nekem is két negatív tesztem volt, 8 hetesen lett biztos, hogy kisbabám lesz. én is aggódtam stb. ha kérsz idõpontot a dokitól, fog adni. ne húzd nagyon a dolgot, a zavaros vizelet szerintem nem jó. biztos van szomszéd vagy barátnõ aki tud segíteni. ha idõre mész, hamarabb végzel.

Nekem 18-23volt a peteérésem.8nap késéssel volt egy napig vérzésem másnap már csak barnázás. Már 3 tesztem negatív lett az egyik ma. Már biztos nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok! Nem nem voltam terhes. Csütörtökön teszteltem negatívat és szombaton megjött egy napra. Lehet hogy most ilyen volt a mensim és kész.

Elsõ vagyok! Nem nem voltam terhes. Csütörtökön teszteltem negatívat és szombaton megjött egy napra. Lehet hogy most ilyen volt a mensim és kész.
Orvos???
Ha terhes lennél már kimutatta volna szerintem. Egyébként nekem is csak egy napig volt meg a menszim! Egy nap vér utána barnázás. Esetleg valami tüneted van?
A kérdező hozzászólása: Te terhes voltál??
Nem vagy terhes. Akkor már kimutatta volna a teszt. Lehet, hogy most ilyen volt ammensid és kész.

Hogy lehet hogy nem látszik? Több mint egy hete késik, és már 3 tesztem pozitv lett, de a dokim csak azt érzi, hogy megduzzadt a méhem és talán látja a petezsákot, 2 hét múlva mennék vissza, de az olyan messze van. Kérjem ki más doki véleményét is?

Legjobb válasz: Nem szükséges másik doki, valószínû,hogy terhes vagy, de ilyenkor még tényleg nem nagyon látszik semmi. Nekem sem látták 4 hetesen sem, a 6. héten látszott a petezsák az ultrahangon. Szóval türelem, várd ki azt a két hetet. Persze nem könnyû türelmesnek lenni ilyenkor, de én azt mondom, szinte biztos, hogy akkor már látszani fog a petezsák.

Nem szükséges másik doki, valószínû, hogy terhes vagy, de ilyenkor még tényleg nem nagyon látszik semmi. Nekem sem látták 4 hetesen sem, a 6. héten látszott a petezsák az ultrahangon. Szóval türelem, várd ki azt a két hetet. Persze nem könnyû türelmesnek lenni ilyenkor, de én azt mondom, szinte biztos, hogy akkor már látszani fog a petezsák.
A terhesség elején ez elõfordul. Valahogy bírd ki azt a két hetet:) Ha pozitív a teszt, minden valószínûség szerint legközelebb már világosan látja a doki a babát! (valószínûleg másik orvos is ugyanezt mondaná)
más doki sem fog mast látni hidd el a petezsak is tisztan csak a 5-7hétben látszik es csak aztan a magzat
Szia.Velem is pont ez a helyzet, az elsõ vizsgálatomon nem látott semmit a doki uh-gal, pedig több tesztem is pozitív lett.Azt mondta, hogy 10 nap múlva menjek vissza.Nagyon türelmetlen vagyok, és félek is a köv. vizsgálattól, mi van, hogy ha akkor sem lát semmit.Szóval csak türelem, tudom nehéz, de felesleges másik dokihoz elmenned.
Szia.Nekem 2 teszt lett pozitiv(de csak a reggeli vizelettel).Ma voltam dokinál, és nem látott semmit.1 hét mulva kell vissza mennem.Azt mondta.hogy kb.38napos kórtol mutatja ki az ultrahang.Most én is izgulok nagyon, csak reménykedni tudok!Drukkolok neked!

Lehetséges, hogy mégis terhes vagyok? Már 3 tesztet is csináltam, de még mindig nem jött meg.20 napja késik.

3-án kellett volna megjönnie. Nem jött, ezért másnap teszteltem először és negatív lett. Aztán a következő tesztet az elmaradás utáni 10. napon csináltam és az is negatív lett. Végül most kedden csináltam egy 3.-at is és ez negatív lett. A tesztek különböző fajtájúak voltak és nem olcsók.... A hasam folyamatosan fáj 2-3 napja, más tünet nincs...

Legjobb válasz: Hány éves vagy és miért nem mész orvoshoz?

Hány éves vagy és miért nem mész orvoshoz?
mikor volt az utolsó menstruációd? gondolom mire orvoshoz jutsz addigra eltelik a 6 hét azóta és akkor UH-hat és abból kiderül 100%-ra három negatív teszt nem egy életbiztosítás fals negatív elég gyakori, fals pozitív csak ami nagyon ritka szóval ha terhesség miatt aggódsz jobb elmenni egyébként azt is csinálhatod hogy elmész valami rendelésre, ahol nem kell idõpont, csak elmész és vársz, amíg sorra nem kerülsz, és akkor nem kell 2 hetet várni egy hüvelyi uh-hoz a terhesség megállapítására nem kell nagy szakértelem, bármelyik orvos eltudja végezni (6 hetes terhességtõl már látszik a szívhang) és akkor legalább nem retteged halálra magad
Ezt nem neked írtam "oltásnak", hanem azoknak, akik egybõl orvoshoz akartak küldeni.
Nem vagy terhes, és tök fölösleges lenne elõbb dokihoz menni. Sõt, megvárhattad volna nyugodtan a második elmaradt menstruációt is a dokival, mert egy-egy kimaradt menstruáció simán belefér évente a dologba. Tapasztalatból mondom ezeket.
A kérdező hozzászólása: Kedves 10-es! Ezt én is elmondtam a telefonban, de a válasz za volt, hogy nagyon sokan vannak elõttem és 3 negatív teszttel biztos nem vagyok terhes...hát, én ebben nem vagyok olyan biztos! :( Nálunk a családban mindenki késõn veszi a terhességet....anyám 20 hetesen vett észre engem, akkor mozdultam meg elõször....addig lapos volt a hasa és onnantól kezdve, hogy észrevette, hogy vagyok, rohamosan nõtt a hasa. Szóval joggal retteghetek :(
A kérdező hozzászólása: 9-es! Az ügyeleten azt mondták, ilyennel nem foglalkoznak.
Gondolom sokan értettek félre - én is - hogy tini lehetsz. Ez nem derül ki a kérdésedbõl.Tiniknél amúgy is rendszertelen, míg "beáll" a ciklus. Ha rendszeresen élsz nemi életet, az óvszer az nem 100 %-os biztonság. Nem hinném, hogy három negatív teszt ellenére is állapotos lehetnél. De ilyen esetben szerintem nem kell idõpontra várnod.Kötelesek megvizsgálni, ha panaszod van.
Akkor mehetnél az ügyeletre, nem kéne várnod...
A kérdező hozzászólása: Csak a hasam fáj... De nem nagyon, csak egy kicsit.
EGyébként nincs semmi problémád? fájdalom pld...
A kérdező hozzászólása: Ja, és csak kizárólag gyógyszertárban vásárolok teszteket mindig! Én nem bízom a boltiakban...
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy ki leszek oktatva.....mindegy. Nem lehetne esetleg, hogy aki nem tud NORMÁLISAN válaszolni, az NE tegye???? A kérdésekre válaszolva: -26 éves vagyok; -sajnos csak 2 hét múlva esedékes az idõpont (múlt héten hívtam fel)...... -igen, van párom és gumival védekezünk, (majdnem mindennap együtt vagyunk....)
Ezt itt neked senki nem fogja megmondani, hogy terhes vagy-e. Vagy ha igen, õ lesz a legközelebbi Nobel-díjasunk. Ha nem feküdtél le senkivel, akkor hormonális probléma, felfázás, fertõzés...áll a háttérben. Ha fennállhat a terhesség veszélye, akkor jobb, ha orvoshoz mégy - bár a tesztek ált. nem hazudnak. De ha valami fertõzés, felfázás...akkor is jó, ha orvos kezel. Egyébként 20 nap kimaradás még nem nagy probléma, nekem is volt, hogy egy egész ciklus kimaradt, de nem aggódtam, mert nem állt fenn a terhesség veszélye:) Aztán megjött, mikor akarta, de nem volt fájdalmam sem.
Elvileg igen, lehetséges, viszont a hasi fájdalom pl. krónikus petefészek gyulladásra is utalhat (ez sokszor nem jár lázzal v. egyéb tünettel), ami szintén vezethet a menzesz kimaradásához. Menj el nõgyógyászhoz, mondd el neki a panaszaidat! Õ kérheti a terhesség megállapítását vérbõl, ami sokkal pontosabb, illetve a laboratóriumi terhességi teszt még vizeletbõl is sokkal érzékenyebb, mint a legjobb boltiak. A vérvételbõl, esetleges hüvelyi- v. alhasi ultrahangból pedig az is kiderül, ha gyulladás vagy más probléma okozta a panaszaidat.
Talán ha elmennél nõgyógyászhoz...
A kérdező hozzászólása: 15-ös! február 6-án jött meg utoljára..... Tegnap csináltam még egy tesztet és az is negatív lett. Sajnos mivel a 10.kerületben lakom, ezért csak a helyi egészségházba mehetek ingyenesen és bizony idõpontot kell kérni sajnos...nem tudom, mi lesz :( Tünetek továbbra sincsenek. Van egy olyan érzése, hogy úgy járok, mint anyám: 20 hetesen veszem észre!!!!

Lányok, szükségem van a véleményetekre! Két hete késik a menstruációm, már vettem 3 tesztet, mindegyik negatív. Gyógyszert már lassan fél éve abbahagytam, de eddig rendesen megjött. Mennyire biztosak a tesztek?

a tesztek között vártam mindig 2-3 vagy több napot is, az ellenőrzőcsík működött, gondolom nem hibás a termék... de azért aggódóm, sokat stresszelek is mostanában, orvoshoz pedig egy ideig még nem lesz lehetőségem eljutni, külföldi tartózkodásom végett.

Legjobb válasz: Barinõm miután abba hagyta neki is voltak ilyen késései egyszer sem azért mert terhes lett.. Sajna ez elõfordul elég sûrûn.. Neki még kb fél év elteltével is elõfordult, hogy kb majdnem egy hónapot késett, utána meg egy hónapon belül kétszer is rövid idõre meg jött. A nõ gyógyásza azt mondta, hogy felborult a hormonháztartása és ez természete s ha valaki hosszú ideig használ fogamzásgátlót, majd abba hagyja. A tesztek meg sajnos csak elégé késõn adnak pontos eredményt és én azt sem nevezném pontosnak sokszor már túl késõn mutatják ki, hogy terhes e vagy sem az ember lánya :S A nõgyógyász egy fokkal jobb hamarabb megtudja mondani, de az sem azonnal :S Itt egy oldal ahol rendesen leírják, hogy mire lehet számítani egy terhességi tesztnél: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/teszte..

Barinõm miután abba hagyta neki is voltak ilyen késései egyszer sem azért mert terhes lett.. Sajna ez elõfordul elég sûrûn.. Neki még kb fél év elteltével is elõfordult, hogy kb majdnem egy hónapot késett, utána meg egy hónapon belül kétszer is rövid idõre meg jött. A nõ gyógyásza azt mondta, hogy felborult a hormonháztartása és ez természete s ha valaki hosszú ideig használ fogamzásgátlót, majd abba hagyja. A tesztek meg sajnos csak elégé késõn adnak pontos eredményt és én azt sem nevezném pontosnak sokszor már túl késõn mutatják ki, hogy terhes e vagy sem az ember lánya :S A nõgyógyász egy fokkal jobb hamarabb megtudja mondani, de az sem azonnal :S Itt egy oldal ahol rendesen leírják, hogy mire lehet számítani egy terhességi tesztnél: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/teszte..
Olcsó húsnak híg a leve.. Tehát a tesztre érteném, de vonatkozik ez a fogamzásgátlóra és még az egyéb gyógyszerekre is. Terhességi tesztet a gyógyszertárban érdemes venni azok megbízhatóak, de azok között is van olcsóbb és drágább. Az olcsónak a minõsége nem olyan jó mint a drágábbé ezért nem is annyira pontos mint a drágább, két lehetõség van: vagy 2 olcsó, vagy inkább 1 drágább amiben meglehet bízni. (Egyébként az elvégzett három teszt már biztosan nem téved.) Na nézzük a fogamzásgátló gyógyszert. Azt abbahagyta, nem tudom miért de talán amiatt hogy sokan azt terjesztik hízlal. Hát igen, az olcsó kétségtelenül de a drágább ezen a téren is jobb. Az pedig mindig fontos hogy nõgyógyászat állítsa be a megfelelõ fogamzásgátlót! Az egyéb gyógyszerekrõl pedig annyit érdem tudni hogy több ugyanolyan hatóanyagú gyógyszer is van forgalomban a gyógyszertárakban, ezek más-más néven vannak feltüntetve és mindegyiknél más a gyógyszergyártó cég is. Vegyünk példának egy 300Ft-os XY nevû fájdalom csillapító gyógyszert és egy ugyanolyan hatóanyagú de más néven feltüntetett 900Ft-osat. (Az ár egyébként csak egy példa.) Megvettem a 300Ft-osat, még pénzt is takarítottam meg. Viszont elkezd fájni a fejem, sok esetben ezekbõl kell 2 szem is hogy hasson és ha megnézzük a betegtájékoztatón a mellékhatások listáját hát jóval hosszabb is mint a drágább gyógyszeré, tehát bevettem a 2 szemet de lehet hogy késõbb kihányom vagy még akkor is rosszúl fogom érezni magam. A drágábbat beveszem, az 1 szem és az viszont jó. Errõl több tapasztalatom is van mellesleg. Sõt egy gyógyszerész ismerõsöm is mondta már ezt, vagyis hogy nem mind1 mibõl van az tabletta amit beveszek. Nem mind1 hogy abba a porba, mert por lényegében ha összetörjük a gyógyszert hogy az mibõl van, hogyan szívódik fel és ezen múlik a minõsége és ezért különbözik árban is.. Bocs hogy kicsit eltértem a lényegtõl, de szerintem jó ha tudod hogy mindig a drágább a jobb!! A menszid ciklusát pedig többféle dolog is megzavarhatja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod! Sajna ezzel a linkel csak tovább nõtt az aggodalmam! Azt irja, hogy egy idõ után már nem mutatja ki a teszt, ha terhes lennék! 28 napja voltam utoljára férfival, akkor is csak az elején nem húzta fel a gumit, de hamar észbe kaptunk, de talán nem elég hamar :( Ennyi idõ után is kimutatja még a teszt azt a bizonyos HCG hormont?
A kérdező hozzászólása: ClearBluet vettem midegyik alkalommal, nem volt olcsó mulatság, persze a hülyeségemnek ára van -_- csak nagyobb ne legyen! A gyógyszerrõl sem véletlen álltam le, már 7 éve szedtem és nagyon minimálisan volt meg a végére a menszeszem! Kénytelen vagyok "pihentetni"
Szia! Régi kérdés, gondolom már rég megoldódott. Szerintem az, hogy egy idõ után nem mutatja ki a teszt a terhességet az több idõre vonatkozik, mondjuk a szüléshez közel már esetleg nem.... mi lett amúgy veled?

Van e még esélyem hogy terhes vagyok, ha már csináltam 3 tesztet, mind a 3 negatív lett, viszont már 8 napja késik (nem szokott max.3napot). Nagyon szeretnék kisbabát, és most nem tudom csináljak még 1 tesztet vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem igenis van esélyed, én is ugyanígy vagyok mint te, én holnap megyek orvoshoz, mert ha nem vagyok babás, akkor igenis tudni szeretném, hogy miért nem jött meg. Lehet hogy késõbb volt peteérésed és még nem mutatja a teszt. Sok olyat olvasni itt az oldalon, akiknek csak 12 hetesen mutatta a teszt. Drukkolok hogy babás legyél!!! Menj el dokihoz õ tud neked biztosat mondani!!

gratulálok :) )
gratulálok!!:-)
Utolsónak: Én is csak itt olvastam, nem magamtól találom ki!!!Az, hogy az illetõ tesztelt-e elõtte nem tudom.
12 hetesen mutatta a teszt??? Már bocsi, de akkor az elõtte nem is tesztelt. Azért kb 7-8 hetesen max már kimutatja. Szerintem ne tesztelj, hanem menj orvoshoz. Valamit már õ is látni fog ha van baba, ha meg nincs akkor megmondja a késés okát.
Szia!Szerintem igenis van esélyed, én is ugyanígy vagyok mint te, én holnap megyek orvoshoz, mert ha nem vagyok babás, akkor igenis tudni szeretném, hogy miért nem jött meg. Lehet hogy késõbb volt peteérésed és még nem mutatja a teszt. Sok olyat olvasni itt az oldalon, akiknek csak 12 hetesen mutatta a teszt. Drukkolok hogy babás legyél!!! Menj el dokihoz õ tud neked biztosat mondani!!
nekem két hetet késett, de olyan is van, hogy valakinek egy teljes ciklus kimarad. ha a következõ rendben megjön, akkor nem kell dokihoz rohanni...
Menjél dokihoz mindenképp, sajnos 3 teszt negatív akkor az negatív.Remélem hamar össze jön neked a baba!
Nem hiszem hogy baba jobb lenne ha látna orvos.
Nagyon gratulálok!
juuj ez csûûcs szuper!!!!!! :) gratulálok!!! :)
Gratula hova tüntél?? Irhatnál 1 pár szót ha van kedved..:-)) Üdv a klubban kismama.Mikor mész dokihoz?
Gratulálok, viszont irigyellek is!
hûûû az anyja nagyon szuper:) )) gratula:) bár csak én is itt járnék:( de nagyon örülök neked:)
gratula!:)
Gratulálok!
GRATULÁLOK!!! :) )) Kérlek, megírnád milyen tüneteid vannak?
Gratulálok!!! :D
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem újra és elöjött a két csík. Megérte várnom még :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, a héten mindenképp elmegyek a dokihoz. Azért még reménykedek kicsit, hátha...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gratulációkat, eddig azért nem írtam mert nyaralni voltunk. Egész jól sikerült, bár a végén már elõjöttek a terhesség tünetei :) Émelyegtem, fáradékonyabb voltam ezért a Plitvicei tavakat már ki is hagytuk. A jövõ héten megyek dokihoz, már alig várom, kíváncsi vagyok mit mond. Amúgy márciustól próbálkoztunk, nagyon örülök hogy sikerült, remélem minden rendben lesz, régebben (10 éve) volt egy vetélésem.Ez lesz az elsõ babucink :) )

Több mint egy hete késik, egyébként a ciklusaim szabályosak, nem értem a dolgot, feszül a mellem, gyengébb vagyok, mégis 3 tesztem negatív, lehet tul korai volt? Ha jövő héten elmennék dokihoz, és baba van már látna vmit? Vagy ne reménykedjek?

Legjobb válasz: A teszt lehet hogy csak késõbb mutatja ki. Ha már egy hete késik a jövõ héten már látnia kell a dokinak legalább a petezsákot ha terhes vagy. Addig csinálj még egy tesztet pár nap múlva.

A teszt lehet hogy csak késõbb mutatja ki. Ha már egy hete késik a jövõ héten már látnia kell a dokinak legalább a petezsákot ha terhes vagy. Addig csinálj még egy tesztet pár nap múlva.
de igen is reménykedj lehet, hogy a teszt még korai csináltass inkább vérvizsgálatot az tuti. elmehetsz orvoshoz de még lehet, hogy korai lenne de nem árt ha tud róla, és lehet, hogy te is megnyukszol, csinálj több fajta tesztet, és ne idegeskedj az nem tesz jót. drukkolok neked, Letti.
Szerintem is csinálj még egy tesztet legalább! Azonban ha továbbra is negatív és mégsem jön meg, menj el orvoshoz. Nekem van ismerõsöm, akinek nem lett pozitív tesztje, de a doki látta már a petezsákot... ha egy hete késik, akkor olyan 5 hetes vagy most, a 6. héten már a petezsák jól látszik, jobb uh-gépen a baba is és a szívhang is lehet hogy hallható!!
Konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni, de nekem is megjött, mikor már terhes voltam.
ha rendes piros vérzésed volt akkor nincs szerintem terhesség de ha ilyen nyugtalan vagy menj inkább dokihoz az megmondja biztosra.szorítok hohy jo legyen minden:)

Lányok, azt hiszem vannak még csodák, sikerült. Megjött a mensim, a hőm is leesett, mégis terhes vagyok. Már 3 poz. Tesztem van, mindegyik másfajta. Szerintetek miért ilyen alacsony a hőm?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a..

Legjobb válasz: Szia! Jaj, utálok ilyet írni, de kérlek ne éld bele magad nagyon, mert amnesi is meg az alacsony hõ is nem biztos, hogy jó! Mindneképpen menj el orvoshoz minél elõbb! Sajnos nekem is most volt ilyen tapasztalatom, pozi tezstek után két nappal már a tesztek is negatívak lettek. És a görbéd sem túl szép. Sajnos a pozi teszt nem mindig jelent terhességet, nálam valószínûleg ciszta okozta. De nagyon szorítok, hogy ne így legyen!!

Szia! Jaj, utálok ilyet írni, de kérlek ne éld bele magad nagyon, mert amnesi is meg az alacsony hõ is nem biztos, hogy jó! Mindneképpen menj el orvoshoz minél elõbb! Sajnos nekem is most volt ilyen tapasztalatom, pozi tezstek után két nappal már a tesztek is negatívak lettek. És a görbéd sem túl szép. Sajnos a pozi teszt nem mindig jelent terhességet, nálam valószínûleg ciszta okozta. De nagyon szorítok, hogy ne így legyen!!
én bemennék az ügyeletes vagy nálunk úgy hívják hogy sûrgõsségi nõgyógyászati rendelésre. mondd meg hogy teszted pozitív de vérezgetel. nézzenek meg. biztos ami biztos.... minden jót. 2 kisfiú anyuja
Örülök, hogy minden rendben, majd ha voltál dokinál írd meg mi volt, nagyon kiváncsi vagyok õ mit mond erre.
Mi is kíváncsiak vagyunk! 26/anyu és 29/apu!
Szia! Megakartam nézni a hõgörbéd, de már nem nyitja meg. Tudnád újra linkelni? Nekem is ilyen problémám van, elég magas a hõm, de egy napra leesett, de most megint felment...én is kíváncsi leszek magamra mi lesz ebbõl..
Szia! Mi újság veled? Valami jó hír? TOVÁBRA IS rendben minden?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Utolsó válaszoló, köszi az érdeklõdést. Sajnos méhenkívül elhalt terhesség úgy néz ki (95%), már van egy kis folyadékom és szúrkál a hasam. Valószínûleg holnap megmûtenek. Utolsó elõtti válaszolónak: a görbém így alakult: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a..
nagyon sajnálom! Mielõbbi testi és lelki felépülést kínánok Neked!
ÚÚÚÚÚÚ szegény, de sajnálom.....pedig annyira szurkoltam hogy legyen egy kis lurkó belõle......most én is parázok, mert nekem is elmúlt, és megy vissza a hõm......ezek szerint érdemes lenne elõbb orvoshoz mennem? Hát ez nagyon kemény lehet....lelkileg hogy viseled, Gondolok rád holnap, hogy minden rendben legyen. Szorítok érted!!!!!
Szia! Nekem is ez volt az ötödik kislányommal....azt mondták elhalt méhen kívüli....másnap mûtöttek volna......én nem engedtem meg, elmentem máshová, egy magánklinikára, és most itt bosszant a kis méhen kívüli elhalt terhességem......és a hõd nem azt mutatja hogy baj lenne. Bár a nega teszt már más. Én azért megnézetném magam mással is, hátha nincs akkora baj. És a hcg ennyi idõ alatt nem ürülhet ki a szervezetedbõl! Még simán pozinak kellene lennie a tesztnek. Ez így nagyon érdekes. Írj mindenképp hogy mi lett a végeredmény. Az én picurom most 26 hónapos, és meghálálja hogy nem hagytam magam meg mûttetni... a világ legédesebb kislánya!!!!!
Az még lemaradt, hogy nekem barna folyásom volt, utána meg véreztem. De ennek ellenére velem maradt:)
Hát, nagyon sajnálom, pedig szurkoltunk Neked! :( 26anyu/29apu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok. Ma voltam megint orvosnál, nem változott semmi. A mûtétet hétfõn csinálják, mert elhalt (nem sûrgõs), és így nem kell vágni, lehet laparoscopiát csinálni. Lelkileg nagyon nehezen viselem ezt az egészet, mindenki bíztat, hogy lesz még baba, de nagyon el vagyok keseredve. A baj az, hogy a petefészek mellé ágyazódott be és vsz. azt is ki kell venni. Nem tudom, majd meglátjuk. Ha kiderült, hogy pontosan mi van, majd még jelentkezem.
Szia! Nem zavarok remélem, de érdekelne mi újság veled? Írnál pár sort? Jól vagy? Megmûtöttek? Sikerült a mûtét rendesen?
A kérdező hozzászólása: Igen hétfõn megmûtöttek laparral, a helyzet a következõ volt: Méhen belüli elhalt terhesség + cysta (ezt hitték méhen kívüli terhességnek), összenövéseket megoldották. 6 hét múlva próbálkozhatunk újra. Majd jelentkezem. Köszi az érdeklõdést.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam, mert a dokim szabin van. Vasárnap csinálok még egy tesztet, aztán megyek orvoshoz. A hõm egy kicsit feljebb ment, vérzés továbbra sincs és nagyon alszékony vagyok (este 8-kor már alszom a fiammel együtt), máskor meg 23-24 óra körül szoktam. Köszönöm az érdeklõdésedet.
Szia! Voltál orvosnál? Mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Azért csináltam a tesztet, mert mindig erõsen szoktam menstruálni, de most elsõ nap volt egy kis vérzés, két napig pedig csak egy-egy csepp rózsaszínes valami. És a mellfájdalmam sem múlt el, ami pedig mindig egy nappal a mensi elõtt, vagy legkésõbb mikor megjön elmúlik. Azóta is poz. a teszt, vérzés nincs, a hõm nem ment feljebb.
Szia. Nekem is volt még eleinte menszeszem, sõt még kb 4 hónapos terhesen is véreztem mikor meg kellett volna jönnie. Úgyhogy nem mindig kell a legrosszabbra gondolni. De nem árt bemenni egy vizsgálatra
csatlakozom, menj be az ügyeletre.
Ügyelet, vérzés nagyon nem jó!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de 7 évvel ezelõtt a kisfiamnál is ugyanígy voltam, csak akkor még erõsebben véreztem és görcsöltem is. Már szedem a MagneB6-ot, az elevitet, a folsavat és palástfû teát is iszok. Szerdán megyek magánrendelésre.
Szurkolunk! A barátnõm is négy hósan tudta meg, hogy terhes, mert megjött neki minden hónapban. Ne gondolj a legrosszabbra, de azért tényleg vizsgáltasd ki magad minél hamarabb!!! Szurkolok Neked!!! 15 hetes elsõ babás
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Nagyon kedves vagy, köszönöm. Bízok a legjobbakban, most épp rossz közérzettel küszködök, remélem nem lesz semmi baj. Neked is és a babának is jó egészséget!
én mennék az ügyeletre. és mi van ha baj van?? akkor tudnak gyógyszert adni... mit veszíthetsz!......
Utolsóval értek egyet.Mindegy mi volt az elõzõvel, ez egy új terhesség.Remélem nem vagy annyira felelõtlen, hogy nem mész be.Le lehet pontozni, a vérzés nem játék.Nem feltétlenül jelent bajt, de jobb az óvatosság.
Én is egyetértek! Szép hogy szedsz Elevitet, meg folsavat, meg miegymást, de adott esetben a gyógyszert nem helyettesíti!
Hogy vagy? Remélem nincs semmi gond, a hõd hogy áll?
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést. A hõm mai is ugyanannyi, a mai reggeli teszten is ott a második csík, vérzés sehol, jól érzem magam.
Akkor reméljük a legjobbakat! Szorítok neked nagyon!
Kedves kérdezõ! Hogy-hogy csináltál tesztet ha megjött és le is esett a hõd? Éreztél valamit? Amúgy nagyon gratulálok, kicsit irigyellek is :)
Szia! Hát annak "örülök" hogy nem méhen kívüli volt, de annak nem hogy nem maradt meg......sajnálom.....de ha sikerül a baba mindenképpen jelezd valahogy!!! Nagyon szurkolok. Esetleg írhatsz privit is, ha van kedved. Nagyon vigyázz magadra, és szurkolok mielõbb jöjjön a baba!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!