Találatok a következő kifejezésre: Már 3 szedek gyógyszert (40 db)

Mit tegyek? Már 4hónapja szedek gyógyszert, de kisebb problémáim vannak. Eső hónap után rendesen megjött. Második hónapban véletlen kihagytam 3 napot. (bővebben lent)

..és megjött, utána rögtön elkezdtem szedni és ameddig el nem fogyott a 2. hónapi adag, addig abba se hagytam.Utána csak nagyon kevés mennyiségbe volt.Aztán elkezdtem a 3. hónap szedését is , de hónap végén nem jött meg és a terhességi tesztek is negatív jelet mutattak. Most a 4. hónapos adaggal fogok végezni , de félek , hogy nem fog megjönni. Orvoshoz kéne mennem ? Mit tegyek? Lehet csak a gyógyszer hibája ?

Legjobb válasz: igen menj orvoshoz és ultrahangra vagy vérvételre amibõl biztosan kiderül a terhesség, mert elõfordul hogy a gyorsteszt nem mutatja ki. mindenképpen doki!

igen menj orvoshoz és ultrahangra vagy vérvételre amibõl biztosan kiderül a terhesség, mert elõfordul hogy a gyorsteszt nem mutatja ki. mindenképpen doki!
A kérdező hozzászólása: Barátommal szinte mindig használtunk óvszert , ha meg nem mindig jóval a dolog elõtt kivette.... tényleg nem tudom mi lehet...
Megjött, és egybõl elkezdted szedni, míg el nem fogyott a második hónapi adag??? Nem biztos, hogy jól értelmezem, de ha igen, akkor - nem akkor kell elkezdeni mikor megjön (gondolom itt a 3 hónapról volt szó, hisz elsõ után rendesen megjött, a másodikban hagytál ki 3-at) - most akkor 2 hónapot folyamatosan szedted? (írtad, hogy addig szedted, míg a 2. havi nem fogyott el) Kicsit bonyolultan fogalmaztad, vagy már így 23:21-kor kicsit fáradt vagyok, és azért nem értem (akkor bocsi). De én is azt javaslom, hogy menj orvoshoz természetesen ha gond van. Viszont csak azt írtad, hogy félsz, hogy nem jön meg. Miért ne jönne meg?
Menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló! Elég rendesen félreértetted amit írtam :D a 2. hónapban a vége fele hagytam ki véletlen 3 gyógyszert egy kirándulás miatt, de ahogy hazaértem folytattam azt a hónapi adagot. csak közbe megjött... de mivel a gyógyszer használati utasításába is ez van írva ezért megtettem :D és aztán kivártam az 1 hét szünetet a 2. és a 3. hónap között... csak a 3. hónap végén nem jött meg rendesen ... és ezért félek h lehet becsúszott valami , de a terhességi tesztek negatívot mutattak...... reménykedek h csak a megkavarodás miatt maradt el és most rendesen megjön :)

Lindynette tabit szedek 1, 5 éve. Az utolsó 4 napos menzeszemkor a 3. nap voltam együtt a párommal. A 8. nap ismét elkezdtem a gyógyszert. A 7. tabi után pecsételő vérzést észleltem. Ma (12. 06. ) már 3. napja van. Van okom az aggodalomra?

Voltam dokinál azt mondta, hogy valószín?leg nem szivodott fel rendesen a gyógyszer. De biztosat csak akkor tudna mondani, ha megvizsgálna, de én ebbe nem egyeztem bele. Amúgy 17 éves vagyok.

Legjobb válasz: És miért nem egyeztél bele a vizsgálatba, ha csak azzal tudna biztosat mondani, fõleg ha aggódsz!? Valószínû nem vagy terhes, már ha ez miatt aggódsz, de nem Te lennél az elsõ, aki gyógyszer és menstruáció mellett esik teherbe. Biztosat csak az orvos tud mondani. Egyébként van okod aggódni, mivel egyetlen gyógyszer vagy óvszer sem véd 100%-an...

És miért nem egyeztél bele a vizsgálatba, ha csak azzal tudna biztosat mondani, fõleg ha aggódsz!? Valószínû nem vagy terhes, már ha ez miatt aggódsz, de nem Te lennél az elsõ, aki gyógyszer és menstruáció mellett esik teherbe. Biztosat csak az orvos tud mondani. Egyébként van okod aggódni, mivel egyetlen gyógyszer vagy óvszer sem véd 100%-an...
Egyezz bele a vizsgálatba. Egyébként meg úgy kell neked.

Iszonyatosan feszülő, duzzadt mellek, érzékeny mellbimbók. Lehet terhesség jele? Már 3 és fél hónapja nem szedem a gyógyszert, 20 napja szedem az Elevitet. Nagyon vágyunk már egy kisbabára.

Legjobb válasz: Köszönöm a biztatásokat! Aranyosak vagytok! Hamarosan meglátogatok egy szakorvost,mert nem túl normális a menstruációm. :-( Nem elég,h a ciklusom 28-25-28-25 volt idáig,de a hosszuk is 7-6-2-2 napok voltak. Ez nem tudom,h normális-e,de minél elõbb szeretném magam megnyugtatni,h nem gond van,hanem csak a gyógyszer abbahagyása miatt történik mindez....De 4 hónap után???? Na majd pár nap múlva hátha okosabb leszek.

A kérdező hozzászólása: Párom ma beszélt az egyik doki ismerõsével és õ azt mondta neki, h legalább 4 hónap, mire kiürülnek a szervezetbõl ezek a hormonok, de vkinél már 3 hónap alatt is kiürül.Már nem vagyok annyira rágörcsölve (vagy legalábbis igyekszem :-D)Tény és való, h nagyon szeretném, de megtanultam, h nem szabad és a sok-sok jó tanáccsal erõsebb lettem. Köszönet Neked 6-oska :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat! Aranyosak vagytok! Hamarosan meglátogatok egy szakorvost, mert nem túl normális a menstruációm. :-( Nem elég, h a ciklusom 28-25-28-25 volt idáig, de a hosszuk is 7-6-2-2 napok voltak. Ez nem tudom, h normális-e, de minél elõbb szeretném magam megnyugtatni, h nem gond van, hanem csak a gyógyszer abbahagyása miatt történik mindez....De 4 hónap után???? Na majd pár nap múlva hátha okosabb leszek.
4 hónap még semmi hidd el :) bnõmék 8 hónapon keresztül próbálkoztak nagyon akarták görcsöltek minden peteérésnél szex állandóan meg ilyenek...aztán h nem sikerült hónapról hónapra csak simán szexeltek mikor kedvük tartotta és nem görcsölt rá egybõl össze is jött már 5 hónapos a kicsi :) nekem se mindjárt jött össze elõször mi is számolgattunk stb pedig minden téren egészségesek vagyunk...kb 4 hónap után sikerült :) most vagyok a 10. hétben :) mi is elkezdtünk csak úgy próbálkozni nem erre gondolni folyamatosan hidd el sokat segít rajta... :) megint a 6. voltam meg az elõtted az utolsó az nem tudom hanyadik :D majd azért írj h mizujs :)
nem kell elkeseredni fel a fejjel ne görcsölj rá és ne is ezen aggodalmaskodj mindig hidd el jönni fog... :) nagyon drukkolok nektek h összejöjjön a kis apróság :) 6.voltam
Nagyon sajnálom kedves kérdezõ. :( De ne add fel és ne keseredj el, jönni fog az a csöppség!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem kell tovább szurkolni! Ma reggelre megjött... Tegnap du mielõtt mentem dolgozni, barnás volt, este semmi, reggel mire hazajöttem, megjött :-(... Azt hittem a beágyazódás miatt barnázik, de sajna tévedtem... :-( Ismét egy sikertelen hónap :-((((
A kérdező hozzászólása: Azt meg elfelejtettem megirni, h a mult honapban megvolt idöben, de csak masfel napig, ma meg 24. napos vagyok es enyhe, barnas, pecsetelös "verzesem" van. Ez mennyire lehet fontos info??? Baratnöm mindenkepp tesztet ajanl, mert mar neki az is gyanus, h nem-e mar több honapos lehetek... Annyira jo lenne, ha igaza lenne... Teszteles utan mindenkepp jelentkezem... Addig is szurkolj 6-oska. :-))) pusz
majd írd meg mindenképp h mi az eredmény :) 6os voltam :) szurkolok
A kérdező hozzászólása: Nekem is nagyon érzékenyek a mellbimbóim... Annyi szép kommentet kaptam, h máris bearanyozta a napomat... Vasárnap minden kiderül...ha nem lesz semmi, hétfôn tesztelek... :-) Legyen szép napotok!!!!! :-)))
Egy héttel a nemvárt elõtt nekem is ugyanezek a tüneteim voltak. Olyannyira bedagadtak a melleim és fájtak h azt hittem megháborodok tõle. Az erek nekem is egybõl kijöttek. Még annyi h nekem a mellbimbóm is fájt. Így mikor június 3-án kellett volna nem megjönnie, de persze úgy éreztem h megfog. Az a mindjárt megjön érzés megvolt. El is szomorodtam h nem sikerült. De 4-én még nem jött meg ezért csak úgy csináltam egy tesztet délután 3körül, most kezdtem a 9. hetemet a terhességnek :) Szóval nem kell elkeseredni simán lehet baba a dologban, de szerintem csinálj meg egy tesztet reggeli pisibõl :) Sok sikert a babához :)
A kérdező hozzászólása: Én mióta abbahagytam a gyógyszert egyszer jött meg 3 nappal elõbb, a többi napra pontosan....Most vagyunk túl egy házvásárláson és felújításon...most már nyugodt a helyzet és jöhet a baba....vagyis remélem már itt van a pocakomban... :-)))
ELsõ vagyok. Akkor ebbõl még bármi lehet. Sajnos ilyenkor még nem mondható meg biztosra. Mikor tervezel tesztet?
En totalisan ugyanigy voltam , mar 2 hettel mensi elött elkezdtek fajni , aztan mar annyira fajtak ..... De aztan nem volt semmi , megjött igaz hamarabb de nem volt baba.En remelem neked sikerül es terhes vagy :) ))))
A kérdező hozzászólása: Eddig már egy párszor elõfordult, de ennyire még sosem...sírni tudnék a fájdalomtól. Egyszerûen nem tudom elviselni a melltartót sem. A hasam is néha benyilal. Jövõ hét vasárnap kellene megjönnie és már másfél hete, h ennyire fáj...még az erek is totál látszanak...
Szia! Lehet terhességi tünet de jelentheti a menstruáció kezdetét is. Nekem mindig megduzzadtam és érzékenyek voltak a melleim mensi elõtt. Amikor terhes lettem akkor is ugyanúgy éreztem és gondoltam ez is egy sikertelen hónap. Aztán nem jött meg és úton van a pici. Ha neked mensi elõtt nincsenek hasonló gondjaid akkor nagy valósínûséggel baba van a dologban. :)

Én 9 hónapig szedtem a Lindynette 20-at. Ebből a hónapiból csak 13 szemet vettem be, már 3 napja nem szedem a gyógyszert, de minden nap szeretkezünk igy lehetek terhes? Meddig van még bennem a gyógyszer hatása?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes,bár szerintem hogy nem szedted be az egész levelet csekéj az eséje.Az a legbiztosabb,ha a gyógyszer abbahagyása uta´n 3 hónapig másként védekezzetek,amíg kiürül a gyógyszer a szervezetböl.Ezt minden orvos ajánlani szokta.

Lehetsz terhes, bár szerintem hogy nem szedted be az egész levelet csekéj az eséje.Az a legbiztosabb, ha a gyógyszer abbahagyása uta´n 3 hónapig másként védekezzetek, amíg kiürül a gyógyszer a szervezetböl.Ezt minden orvos ajánlani szokta.

Lehetek terhes? 3 hónapos lesz a babám, viszont csak 1x jött meg. Szedek gyógyszert, azt amit szoptatás alatt lehet, viszont már nem szoptatok. Véd az eléggé? Miért nem jön meg? Érdemes tesztet csinálni? A hcg mikor ürül ki?

Legjobb válasz: Szerintem ha rendesen szeded a gyógyszert, akkor nem lehetsz terhes. Elõfordul, hogy szoptatás alatt/után nem lesz azonnal rendszeres a menstruáció, egyszer megjön, aztán meg csak több hónap elteltével. Ha nagyon aggódsz, egy teszt nem árt, de szerintem nem szükséges.

Szerintem ha rendesen szeded a gyógyszert, akkor nem lehetsz terhes. Elõfordul, hogy szoptatás alatt/után nem lesz azonnal rendszeres a menstruáció, egyszer megjön, aztán meg csak több hónap elteltével. Ha nagyon aggódsz, egy teszt nem árt, de szerintem nem szükséges.
A kérdező hozzászólása: Vettem egyet, nagyon halványan van vmi. Ugye nem?? Énmég nemállok készen. lehet az hogy nem ürült ki a hcg?
Nekem sajna rossz tapasztalatokat mondtak a szoptatás utániról. Két olyan ember is ismerek aki az alatt lett terhes, hogy ezt szedte, de nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi, de mindenféleképpen menj orvoshoz szerintem. Majd ír meg!

Már 3 éve szedem a Meliane nevű fogamzásgátlót! Nem kell a gyógyszer szedése közben néha szünetet tartani? Nem árt, ha már ennyi ideje szedem folyamatosan?

Legjobb válasz: Nekem egy doki mondta, hogy nem kell szünetet tartani, mert az jobban felborítja a hormonháztartásodat! Abbahagyod 2-3 hónapra, majd megint elkezded, ezt nem szabad! Többet ártana, mint használna!

Nekem egy doki mondta, hogy nem kell szünetet tartani, mert az jobban felborítja a hormonháztartásodat! Abbahagyod 2-3 hónapra, majd megint elkezded, ezt nem szabad! Többet ártana, mint használna!
Nem kell szünetet tartani, éveken keresztül lehet folyamtosan szedni, 5-6 évig tuti, meg utána is, azt mondta a doki. Gondoljunk bele, az anyukáink is évek óta szedik:-) És te rendszeres gyógyszerszedés mellett nem lettél terhes??? Mert olvastam itt, hogy valak 1 éve szedi a lindynette20 tabit, és most terhes. De ha valaki minden nap beveszi a gyógyszert, nincs gyengítõ tényezõ, hányás, hasmenés, akkor tuti védett a nõ, igaz??????
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én rendszeresen szedem és eddig még nem volt semmi "gond".
Ha vki rendesen szedi, akkor kizárt, hogy terhes legyen! Az az egyén valószínûleg nem szedte megfelelõen!

Több alkalommal 3 keresztes a vizeletem. Antibiotikum kezelést is kaptam. Kiújúl újra. 2.típusú cukorbeteg vagyok, és magas vérnyomással kezelnek 3 féle gyógyszerrel. Attól tartok a sok gyógyszer, amit már 10 éve szedek, tönkre tette a vesémet. Persze a l

Több alkalommal 3 keresztes a vizeletem. Antibiotikum kezelést is kaptam. Kiújúl újra. 2.típusú cukorbeteg vagyok, és magas vérnyomással kezelnek 3 féle gyógyszerrel. Attól tartok a sok gyógyszer, amit már 10 éve szedek, tönkre tette a vesémet. Persze a laborértékek nem mutatják ki.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Cukorbetegség esetén sajnos gyakoribbak a húgyúti fertőzések, illetve a vesék károsodása is előfordulhat. Ez azonban nem az én szakterületem, így vesegyógyász (nefrológus) specialista felkeresését javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Cukorbetegség esetén sajnos gyakoribbak a húgyúti fertőzések, illetve a vesék károsodása is előfordulhat. Ez azonban nem az én szakterületem, így vesegyógyász (nefrológus) specialista felkeresését javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Több alkalommal 3 keresztes a vizeletem. Antibiotikum kezelést is kaptam. Kiújúl újra. 2.típusú cukorbeteg vagyok, és magas vérnyomással kezelnek 3 féle gyógyszerrel. Attól tartok a sok gyógyszer, amit már 10 éve szedek, tönkre tette a vesémet. Persze a l

Több alkalommal 3 keresztes a vizeletem. Antibiotikum kezelést is kaptam. Kiújúl újra. 2.típusú cukorbeteg vagyok, és magas vérnyomással kezelnek 3 féle gyógyszerrel. Attól tartok a sok gyógyszer, amit már 10 éve szedek, tönkre tette a vesémet. Persze a laborértékek nem mutatják ki.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Cukorbetegség esetén sajnos gyakoribbak a húgyúti fertőzések, illetve a vesék károsodása is előfordulhat. Ez azonban nem az én szakterületem, így vesegyógyász (nefrológus) specialista felkeresését javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Cukorbetegség esetén sajnos gyakoribbak a húgyúti fertőzések, illetve a vesék károsodása is előfordulhat. Ez azonban nem az én szakterületem, így vesegyógyász (nefrológus) specialista felkeresését javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mennyi idő kell ahhoz, hogy kiürüljön a szervezetemből a fogamzásgátló? (Már vagy 3-3, 5 fél hónapja nem szedek gyógyszert, egyelőre pedig helyileg igyekszünk védekezni, mert nem szeretnénk mellékhatásokat. )

Legjobb válasz: Nekem a Meliane-ra azt mondta a doki, hogy kb.3 nap a mensi utolsó napjától. Annak a hónapnak a végére már össze is jött a baba.

Nekem a Meliane-ra azt mondta a doki, hogy kb.3 nap a mensi utolsó napjától. Annak a hónapnak a végére már össze is jött a baba.
Eslõ vagyok: Még annyi, hogy gyógyszerfüggõ, egyik barátnõmnek Tri-regol abbahagyása után 1 hónapot kellett "pihennie".
Én 10 hónapja hagytam abba és még a ciklusom se rendezõdött -még pé sincs... :(
Egybõl kiürül a szervezetbõl, amint nem szedik. Egybõl utána teherbe lehet esni, nem lesz semmi baja a babának. Azért érdemes csak várni, hogy a szervezet vissza tudjon állni a normál kerékvágásba, mert sokaknak ilyenkor felborul a hormonrendszere.
3 hónapot érdemes várni.Azon már túl vagy.
Egyáltalán nem kell KELL várni. A modern fogamzásgátlók rögtön kiürülnek a szervezetedbõl, ezért ha rögtön az abbahagyás után terhes leszel, attól a babának semmi baja nem lesz. Ennek ellenére sajnos sokan vannak, akiknél hosszú távon nem rendezõdik a ciklusuk. Én azt mondom próbálozzatok csak, és ha nem jön össze, akkor irány a doki. http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/423231/2/

Jó napot! Előző hónapban abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert erős fejfájás tört rám. Kiderült, hogy attól lett! Most kell majd megjönnie először, hogy nem szedem a gyógyszert! A mellem már 3 napja fáj, ha hozzáérek! Előfordulhat, hogy a gyógyszer h

Jó napot! Előző hónapban abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert erős fejfájás tört rám. Kiderült, hogy attól lett! Most kell majd megjönnie először, hogy nem szedem a gyógyszert! A mellem már 3 napja fáj, ha hozzáérek! Előfordulhat, hogy a gyógyszer hozta ki ezt! Mert előtte nem volt ilyen, csak derék fájásom! Válaszát előre is köszönöm! Niki

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, egyelőre ne aggódjon, mert ilyen panasz a fogamzásgátló abbahagyása után előfordulhat. Üdvözlettel. Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, egyelőre ne aggódjon, mert ilyen panasz a fogamzásgátló abbahagyása után előfordulhat. Üdvözlettel. Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!