Találatok a következő kifejezésre: Már 3 szedek (191 db)

3 napja este vettem be 2x1 seduxent mert ideges voltam. Azonban holnap szülinapi buliba megyek és piálnék is. Szabad vagy még 3 nappal utána gáz lehet belőle? Már nem szedem.

Legjobb válasz: Ha már nem szeded akkor nem lesz semmi baj a bulin, de a Seduxen és a pia egyszerre nagyon nem jó dolgokat tud produkálni.

Ha már nem szeded akkor nem lesz semmi baj a bulin, de a Seduxen és a pia egyszerre nagyon nem jó dolgokat tud produkálni.
A kérdező hozzászólása: áhh nem egyszerre már nem szedem csak egy napig szedtem mert problémám volt és az segített lehiggadni de már minden ok
A Te korodban meg En is igy csillapitottam le magam, de aztan megtalaltam a gyogynovenyeket, mint nyugtatot. Tehat ajanlom, Herbaria nyugtato-teakeverek vagy Hangulatjavito teakeverek. Hidd el, hogy ez is megnyugtat es nincs mellekhatasa sem. A seduxen egyebkent tul eros.
faterom tolta régen néha hogy seduxen plusz rekesz sör... nagyon brutális volt az eredmény, senkinek nem ajánlom. Seduxen egyébként is csúnya függõséget okoz, úgyhogy én mindenképp azt tanácsolnám, hogy kerüld el amíg teheted. Elõttem írták hogy mûködnek a gyógynövények is, szerintem is inkább azokat szedd, mint a Seduxent. Xanaxot is kerüld el meg általában a nyugtatókat, mert nem tesznek jót...
Ha 3 napja vetted be, már rég kiürült, tehát nem okoz gondot.
én már belefutottam egy ilyen nyugtató + pia párosításba. elég bizarr dolgokat mûveltem pedig nem ittam olyan nagyon sokat XD mégse emlékeztem semmire, és fájt mindenem mert összezúztam magam. a legjobb elkerülni
Ezt a gyogyszert csak az orvos irhatja fel! Valerian nyugtatot viszont lehet recept nelkul is kapni, es Neked az is megfelelne, de tanuld meg uralni az erzelmeidet, az ingyen van es vegleges megoldast is jelent.

Már 3 éve szedem a Meliane nevű fogamzásgátlót! Nem kell a gyógyszer szedése közben néha szünetet tartani? Nem árt, ha már ennyi ideje szedem folyamatosan?

Legjobb válasz: Nekem egy doki mondta, hogy nem kell szünetet tartani, mert az jobban felborítja a hormonháztartásodat! Abbahagyod 2-3 hónapra, majd megint elkezded, ezt nem szabad! Többet ártana, mint használna!

Nekem egy doki mondta, hogy nem kell szünetet tartani, mert az jobban felborítja a hormonháztartásodat! Abbahagyod 2-3 hónapra, majd megint elkezded, ezt nem szabad! Többet ártana, mint használna!
Nem kell szünetet tartani, éveken keresztül lehet folyamtosan szedni, 5-6 évig tuti, meg utána is, azt mondta a doki. Gondoljunk bele, az anyukáink is évek óta szedik:-) És te rendszeres gyógyszerszedés mellett nem lettél terhes??? Mert olvastam itt, hogy valak 1 éve szedi a lindynette20 tabit, és most terhes. De ha valaki minden nap beveszi a gyógyszert, nincs gyengítõ tényezõ, hányás, hasmenés, akkor tuti védett a nõ, igaz??????
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én rendszeresen szedem és eddig még nem volt semmi "gond".
Ha vki rendesen szedi, akkor kizárt, hogy terhes legyen! Az az egyén valószínûleg nem szedte megfelelõen!

Segitség!? A barátnőm fogamzásgázlót szed. és már jóideje szedi. Kb.3 hónap. Nem baj az ha "elmegyek" benne?

nemtudok semmit! segitség! :-O

Legjobb válasz: Most mit okoskodtok már? Mutassatok már olyan férfit, akinek elsõ barátnõje elkezdi szedni a fogamzásgátlót és a pasi máris tudja hogyan mûködik. Neten nézett utána, megkérdezte az embereket. Mi ebben a rossz? Nektek semmilyen kérdés nem jó? Ha gyógyszerrõl kérdeznek akkor "olvasd el a betegtájékoztatót", ha lehetek-e terhes, akkor legyen bármi is a kérdésben mindennek lehordjátok és biztos terhes lehet (még ha nem is volt szex akkor is), és zabáltatnátok mindenkivel a 72 órásat. Azért van az oldal, hogy kérdezzenek. Akinek nem tetszik valamelyik kérdés, kihagyja és kész. Nem tudom mi ezen olyan bonyolult. Kedves kérdezõ! Nem kell félned a fogamzásgátló mellett nem szükséges megszakítást alkalmazni. Ez hormontartalmú készítmény, nincs tõle peteérése a barátnõdnek, tehát nincs amit megtermékenyíthetne a spermium. A nagyokosok a spermicidek mellé (pharmatex termékek) ajánlanak megszakítást, mert szerintük nem nyújt tökéletes védelmet. Nyugodtan végig lehet csinálni az aktust, semmi gond nem lesz.

Most mit okoskodtok már? Mutassatok már olyan férfit, akinek elsõ barátnõje elkezdi szedni a fogamzásgátlót és a pasi máris tudja hogyan mûködik. Neten nézett utána, megkérdezte az embereket. Mi ebben a rossz? Nektek semmilyen kérdés nem jó? Ha gyógyszerrõl kérdeznek akkor "olvasd el a betegtájékoztatót", ha lehetek-e terhes, akkor legyen bármi is a kérdésben mindennek lehordjátok és biztos terhes lehet (még ha nem is volt szex akkor is), és zabáltatnátok mindenkivel a 72 órásat. Azért van az oldal, hogy kérdezzenek. Akinek nem tetszik valamelyik kérdés, kihagyja és kész. Nem tudom mi ezen olyan bonyolult. Kedves kérdezõ! Nem kell félned a fogamzásgátló mellett nem szükséges megszakítást alkalmazni. Ez hormontartalmú készítmény, nincs tõle peteérése a barátnõdnek, tehát nincs amit megtermékenyíthetne a spermium. A nagyokosok a spermicidek mellé (pharmatex termékek) ajánlanak megszakítást, mert szerintük nem nyújt tökéletes védelmet. Nyugodtan végig lehet csinálni az aktust, semmi gond nem lesz.
Sajnos ez van, ha ilyen szereket szed, akkor nagyságrendekkel megnõ a teherbeesés kockázata, még óvszerrel is(!!!). Félretéve a tréfát, remélem nem komolyan kérdezted, a fogamzásgátlás lényege, hogy ne eshessen teherbe ha "elmész benne", ahogy te fejezted ki magad.
A baj az lenne, ha nem szedne fogamzásgátlót és Te úgy mennél el benne!!! És olyan kis kretént hozna a világra amilyen Te vagy!!! Szexelni, meg elmenni, arra van eszed, de logikusan gondolkozni már nincs?! A kérdésedbõl ítélve az IQ-d úgy 20-40 között van...
ez tényleg elkeserítõ kérdés, a szexre van eszed, de arra sem vagy képes hogy a neten utána nézz a dolgoknak anélkül, hogy itt lejáratnád magad. De mi van, õ se tud semmit róla, hogy téged felvilágosítson?!:) Mibe hogy 13-16 évesek vagytok?! De hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen elmehetsz benne, sõt elég régóta megtehetnéd, hiszen ez már a 3. hónap ahogy írod.
nem tudom miért kell leszólni:S örüljetek h kérdez. azért kérdezi mert ugyebár az elsõ hónapban még nem lehet, és biztos hallott valami ilyesmit és biztos akart lenni a dolgában h a második hónaptól már lehet telibe lõni...
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok.. de nyilván nem kérdezem meg tõle, hogy milyet szed és a mellékhatásait! õ sem kérdezi meg az enyéimet. mivel nemtudom a gyógyszer nevét emtudok utánanézni milyen a hormontartalma, milyen erõsségû, stb.. szóval.. ezért szorulok tanácsra. de én most Átlagában kérdezem!
A kérdező hozzászólása: hogy lrtsétek..szedett egy gyógyszert leállt ele.ezt szedte nagyjából 2, fél vagy háromnegyed hónapig.. aztán elkezdett egy másikat szedni.. 2-3 napja szedi és úgy csináltuk.. éshát..megtörtént a célbalövés, mivl átkarolt a lábával... na! erre kérdezem a választ!!!!

Iszonyatosan feszülő, duzzadt mellek, érzékeny mellbimbók. Lehet terhesség jele? Már 3 és fél hónapja nem szedem a gyógyszert, 20 napja szedem az Elevitet. Nagyon vágyunk már egy kisbabára.

Legjobb válasz: Köszönöm a biztatásokat! Aranyosak vagytok! Hamarosan meglátogatok egy szakorvost,mert nem túl normális a menstruációm. :-( Nem elég,h a ciklusom 28-25-28-25 volt idáig,de a hosszuk is 7-6-2-2 napok voltak. Ez nem tudom,h normális-e,de minél elõbb szeretném magam megnyugtatni,h nem gond van,hanem csak a gyógyszer abbahagyása miatt történik mindez....De 4 hónap után???? Na majd pár nap múlva hátha okosabb leszek.

A kérdező hozzászólása: Párom ma beszélt az egyik doki ismerõsével és õ azt mondta neki, h legalább 4 hónap, mire kiürülnek a szervezetbõl ezek a hormonok, de vkinél már 3 hónap alatt is kiürül.Már nem vagyok annyira rágörcsölve (vagy legalábbis igyekszem :-D)Tény és való, h nagyon szeretném, de megtanultam, h nem szabad és a sok-sok jó tanáccsal erõsebb lettem. Köszönet Neked 6-oska :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat! Aranyosak vagytok! Hamarosan meglátogatok egy szakorvost, mert nem túl normális a menstruációm. :-( Nem elég, h a ciklusom 28-25-28-25 volt idáig, de a hosszuk is 7-6-2-2 napok voltak. Ez nem tudom, h normális-e, de minél elõbb szeretném magam megnyugtatni, h nem gond van, hanem csak a gyógyszer abbahagyása miatt történik mindez....De 4 hónap után???? Na majd pár nap múlva hátha okosabb leszek.
4 hónap még semmi hidd el :) bnõmék 8 hónapon keresztül próbálkoztak nagyon akarták görcsöltek minden peteérésnél szex állandóan meg ilyenek...aztán h nem sikerült hónapról hónapra csak simán szexeltek mikor kedvük tartotta és nem görcsölt rá egybõl össze is jött már 5 hónapos a kicsi :) nekem se mindjárt jött össze elõször mi is számolgattunk stb pedig minden téren egészségesek vagyunk...kb 4 hónap után sikerült :) most vagyok a 10. hétben :) mi is elkezdtünk csak úgy próbálkozni nem erre gondolni folyamatosan hidd el sokat segít rajta... :) megint a 6. voltam meg az elõtted az utolsó az nem tudom hanyadik :D majd azért írj h mizujs :)
nem kell elkeseredni fel a fejjel ne görcsölj rá és ne is ezen aggodalmaskodj mindig hidd el jönni fog... :) nagyon drukkolok nektek h összejöjjön a kis apróság :) 6.voltam
Nagyon sajnálom kedves kérdezõ. :( De ne add fel és ne keseredj el, jönni fog az a csöppség!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem kell tovább szurkolni! Ma reggelre megjött... Tegnap du mielõtt mentem dolgozni, barnás volt, este semmi, reggel mire hazajöttem, megjött :-(... Azt hittem a beágyazódás miatt barnázik, de sajna tévedtem... :-( Ismét egy sikertelen hónap :-((((
A kérdező hozzászólása: Azt meg elfelejtettem megirni, h a mult honapban megvolt idöben, de csak masfel napig, ma meg 24. napos vagyok es enyhe, barnas, pecsetelös "verzesem" van. Ez mennyire lehet fontos info??? Baratnöm mindenkepp tesztet ajanl, mert mar neki az is gyanus, h nem-e mar több honapos lehetek... Annyira jo lenne, ha igaza lenne... Teszteles utan mindenkepp jelentkezem... Addig is szurkolj 6-oska. :-))) pusz
majd írd meg mindenképp h mi az eredmény :) 6os voltam :) szurkolok
A kérdező hozzászólása: Nekem is nagyon érzékenyek a mellbimbóim... Annyi szép kommentet kaptam, h máris bearanyozta a napomat... Vasárnap minden kiderül...ha nem lesz semmi, hétfôn tesztelek... :-) Legyen szép napotok!!!!! :-)))
Egy héttel a nemvárt elõtt nekem is ugyanezek a tüneteim voltak. Olyannyira bedagadtak a melleim és fájtak h azt hittem megháborodok tõle. Az erek nekem is egybõl kijöttek. Még annyi h nekem a mellbimbóm is fájt. Így mikor június 3-án kellett volna nem megjönnie, de persze úgy éreztem h megfog. Az a mindjárt megjön érzés megvolt. El is szomorodtam h nem sikerült. De 4-én még nem jött meg ezért csak úgy csináltam egy tesztet délután 3körül, most kezdtem a 9. hetemet a terhességnek :) Szóval nem kell elkeseredni simán lehet baba a dologban, de szerintem csinálj meg egy tesztet reggeli pisibõl :) Sok sikert a babához :)
A kérdező hozzászólása: Én mióta abbahagytam a gyógyszert egyszer jött meg 3 nappal elõbb, a többi napra pontosan....Most vagyunk túl egy házvásárláson és felújításon...most már nyugodt a helyzet és jöhet a baba....vagyis remélem már itt van a pocakomban... :-)))
ELsõ vagyok. Akkor ebbõl még bármi lehet. Sajnos ilyenkor még nem mondható meg biztosra. Mikor tervezel tesztet?
En totalisan ugyanigy voltam , mar 2 hettel mensi elött elkezdtek fajni , aztan mar annyira fajtak ..... De aztan nem volt semmi , megjött igaz hamarabb de nem volt baba.En remelem neked sikerül es terhes vagy :) ))))
A kérdező hozzászólása: Eddig már egy párszor elõfordult, de ennyire még sosem...sírni tudnék a fájdalomtól. Egyszerûen nem tudom elviselni a melltartót sem. A hasam is néha benyilal. Jövõ hét vasárnap kellene megjönnie és már másfél hete, h ennyire fáj...még az erek is totál látszanak...
Szia! Lehet terhességi tünet de jelentheti a menstruáció kezdetét is. Nekem mindig megduzzadtam és érzékenyek voltak a melleim mensi elõtt. Amikor terhes lettem akkor is ugyanúgy éreztem és gondoltam ez is egy sikertelen hónap. Aztán nem jött meg és úton van a pici. Ha neked mensi elõtt nincsenek hasonló gondjaid akkor nagy valósínûséggel baba van a dologban. :)

Cipromix tablettát szedek, már 3 napja hasmenésem van. Csökkenhet a hatása? A betegtájékoztatóban.

A betegtájékoztatóban csak ilyen bekezdés van hogy "Hányás esetén..." de hasmenésr?l nem írnak.

Legjobb válasz: A gyógyszert amúgy a pattanásaimra szedem 1 éve már, de mivel fogamzásgátló hatása is van, máshogy nem védekezünk, ezért a kérdés.

A kérdező hozzászólása: A gyógyszert amúgy a pattanásaimra szedem 1 éve már, de mivel fogamzásgátló hatása is van, máshogy nem védekezünk, ezért a kérdés.
Attól függ. Ha gyógyszer bevétele után eltelik 4 óra és utána megy a hasad, akkor nincs probléma, mert fel tudott szívódni a gyógyszer. Kevesebb idõ eltelével viszont nõ a kockázat. Ilyenkor feltétlenül kell kiegészítõ fogamzásgálás, pl. óvszer. Ráadásul elsõsorban magas hormontartalmú készítmény, melynek csak a mellékhatása a fogamzásgáltás. Még mindig nagyon pattanásos vagy? Mert érdemes lenne talán váltani egy alacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátlóra, azoknak is van jótékony hatása a bõrre!
Egyébként ugyanaz vonatkozik a hasmenésre is mint a hányásra... szóval az ott leírtak szerint járj el ;) szintén az elsõ voltam :)
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem, hogy akkor ezt miért nem írják bele. Nem mindenki fogja itt megkérdezni, van, aki (jogosan) úgy gondolja hogy valószínûleg úgy készítették el a betegtájékoztatót, hogy lehet neki hinni. Ergo: ha nincs benne szó hasmenésrõl, akkor annak nincs következménye. Ezt nem tartom egy korrekt dolognak.
Drágám, te milyen betegtájékoztatót olvastál? Ezt a gyógyszered tájékoztatójából másolom neked: "Mi a teendõ, ha hányt vagy súlyos hasmenése van A tabletta bevétele után 3-4 óra múlva jelentkezõ hányás vagy súlyos hasmenés esetén nem biztosított a készítmény hatóanyagainak teljes felszívódása. A hatás hasonló, mint amikor egy tabletta kimarad. Hányás, hasmenés után vegyen be egy tablettát a tartalék csomagból, amint csak teheti, lehetõleg 12 órán belül és utána a szokott idõben folytassa a tabletta szedését. Ha ez nem lehetséges vagy 12 óránál több idõ telt el, kövesse a ½Ha elfelejtette bevenni a gyógyszer½ címszó alatt leírtakat." Tanulj meg olvasni...
Illetve ha napok óta hasmenésed van, akkor nem fog felszívódni a tabletta. Akkor se, ha épp a bevétel után nem megy a hasad.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, a válaszod rendkívül haszontalan volt, piros kezet érdemel. Az én betegtájékoztatómban ez áll: "Mi a teendõ, ha hányt: A Cypromix tabletta bevétele után 3-4 óra múlva jelentkezõ hányás esetén nem biztosított a készítmény hatóanyagainak teljes felszívódása. Vegyen be egy tablettát a tartalék csomagból, amint csak teheti, lehetõleg 12 órán belül és utána a szokott idõben folytassa a tabletta szedését. Ha ez nem lehetséges vagy 12 óránál több idõ telt el, kövesse a ½Mi a teendõ, ha elfelejtette bevenni a gyógyszer½ címszó alatt leírtakat." A kezemben tartott gyógyszer dobozán a gyártási idõ "2011 07" lehet hogy azóta módosítottak a betegtájékoztatón. De én az általam kezemben tartott papírról idéztem.
Haszontalan volt? Miért, nem adtam meg a választ a kérdésedre? Tessék, be is linkelem neked: http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/cypromix_be.. De hogy ne lenne benne a tájékoztatódban, hogy mi a teendõ hasmenés esetén, olyan NINCS!

Már 3 hónapja szedek gyógyszert (yasminelle), mindig rendesen, sosem felejtek el bevenni egy szemet sem. Az előző alkalmakkal mindig megjött azokban a napokban, amikor kellett, most viszont még mindig nem. Miért nem jön meg a menszeszem?

Miért lehet ez? Már csak két nap van hátra a gyógyszermentes hétb?l, meg fog jönni szerintetek? Ha nem akkor terhes lennék?

Legjobb válasz: Én ugyan novynettet szedek, de a 4.hónapban nekem se azon a napom jött meg mint az elõtõ alkalmakkor (én is mindig beveszem idõbe egyet se hagytam ki stb) hanem a 7napos szünet 5.napja végén. Én is nagyon nagyon izgultam és féltem, és fõképp nem értettem hogy miért nem azon a napon jött meg mint szokott! írd meg mi lett. klyd

Én ugyan novynettet szedek, de a 4.hónapban nekem se azon a napom jött meg mint az elõtõ alkalmakkor (én is mindig beveszem idõbe egyet se hagytam ki stb) hanem a 7napos szünet 5.napja végén. Én is nagyon nagyon izgultam és féltem, és fõképp nem értettem hogy miért nem azon a napon jött meg mint szokott! írd meg mi lett. klyd
Az enyémnek a tájékoztatója (Lindynette 20) azt írja, hogy ez elõfordulhat. De szerintem csinálj egy tesztet, annak az eredményét nem befolyásolja a tabi. Aztán akkor nyugodtabb leszel.:) Olvass utána a tájékoztatóban, hogyan szedjed tovább.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! klyd: az ötödik nap reggelén megjött :)

Lindynette tabit szedek 1, 5 éve. Az utolsó 4 napos menzeszemkor a 3. nap voltam együtt a párommal. A 8. nap ismét elkezdtem a gyógyszert. A 7. tabi után pecsételő vérzést észleltem. Ma (12. 06. ) már 3. napja van. Van okom az aggodalomra?

Voltam dokinál azt mondta, hogy valószín?leg nem szivodott fel rendesen a gyógyszer. De biztosat csak akkor tudna mondani, ha megvizsgálna, de én ebbe nem egyeztem bele. Amúgy 17 éves vagyok.

Legjobb válasz: És miért nem egyeztél bele a vizsgálatba, ha csak azzal tudna biztosat mondani, fõleg ha aggódsz!? Valószínû nem vagy terhes, már ha ez miatt aggódsz, de nem Te lennél az elsõ, aki gyógyszer és menstruáció mellett esik teherbe. Biztosat csak az orvos tud mondani. Egyébként van okod aggódni, mivel egyetlen gyógyszer vagy óvszer sem véd 100%-an...

És miért nem egyeztél bele a vizsgálatba, ha csak azzal tudna biztosat mondani, fõleg ha aggódsz!? Valószínû nem vagy terhes, már ha ez miatt aggódsz, de nem Te lennél az elsõ, aki gyógyszer és menstruáció mellett esik teherbe. Biztosat csak az orvos tud mondani. Egyébként van okod aggódni, mivel egyetlen gyógyszer vagy óvszer sem véd 100%-an...
Egyezz bele a vizsgálatba. Egyébként meg úgy kell neked.

Már régóta szedek fogamzásgátlót (lassan 1 éve). Csúztattam a gyógyszert, és a 3. ik héten az utolsó 3 tabinál barnás folyásom lett. Normális?

Most pont ugy jött ki a nyaralás,hogy egész végig meglesz, igy nem hagytam 7 napos szünetet és az utolsó 3 tablettánál barnás kevés folyás szerüségem lett. Normális hogy szünet elött pár nappal elkezd ilyen folyásom lenni? már két napja van.

Legjobb válasz: Nõvérem pont így járt ahogy te. Most mentek el nyaralni és nem hagyott 7 nap szünetet, tovább szedte. De te szerencsésebb vagy, mert õ egész hónapban barnázott miatta. :S Nyugi, ez elõfordul. A következõ levélnél már nem lesz ilyen, kell 1 kis idõ amíg helyreáll a ciklus.

Nõvérem pont így járt ahogy te. Most mentek el nyaralni és nem hagyott 7 nap szünetet, tovább szedte. De te szerencsésebb vagy, mert õ egész hónapban barnázott miatta. :S Nyugi, ez elõfordul. A következõ levélnél már nem lesz ilyen, kell 1 kis idõ amíg helyreáll a ciklus.

Omega 3 szedésénél kell-e szünetet tartani? Már 3 hónapja szedem folyamatosan.

Legjobb válasz: Tapasztalsz valami hatást? Amúgy meg ez csak egy kapszula zsír, nem "kell" szünetet tartani.

Tapasztalsz valami hatást? Amúgy meg ez csak egy kapszula zsír, nem "kell" szünetet tartani.
Nem tudom. Miért szeded, mit vársz tõle? Csak azért kérdem, mert én is szedem. Én koleszterinemet próbálom vele csökkenteni, bár nem nagyon hiszek benne.
Szia! Igen kell pontosan 2-3 hónap után, de ez a dobozon is fel van tüntetve (: én halolajat szedek és azon konkrétan emlékszem, h fel van tüntetve, 2-3 hónap után szünetet tartasz és mehet elõröl.. (:

Szerintetek miert van az h a menstruaciom mar 3 honapja 10 nappal hamarabb jon meg? Es mit kene tegyek h rendesen jojjon meg? V akinek mar volt ilyen, mijen gyogyszert szedet?

lehetseges h a tul sok stresz miat?

Legjobb válasz: es azt elfelejtettem irni h 12 honapja van kapcsim es mar parszor lefekudtunk.meglehet h terhes vagyok?

A kérdező hozzászólása: es azt elfelejtettem irni h 12 honapja van kapcsim es mar parszor lefekudtunk.meglehet h terhes vagyok?
pontosan hány naponta? igen lehet a stressztõl, de az is lehet, hogy még nem állt be rendesen. Nekem ennyi idõsen teljesen össze-vissza jött meg. Elmentem nõgyógyászhoz, kaptam a legkisebb hormon tartalmú fogamzásgátlót, azóta beállt , napra pontosan 21 naponta jön meg. Már nem kell szednem a gyógyszert.
20 km az nincs messze. Vonattal max. 20 perc és ott vagy. A jegy ára pedig szintén nem drága, 200-300ft között megveheted diákigazolvánnyal, de még a teljes árú sem sokkal drágább. Nem kell nekik megmondani hogy hová mész. Hívd el egy megbízható barátnõdet vagy a barátod magaddal, és mond, hogy átruccantok a szomszéd városba. Így még zsebpénzt is kapsz az utazásra. Ha sztk dokihoz mész vagyis nem magánrendelésre, akkor a vizsgálatért nem kell fizetni. Miután megkaptad a gyógyszert, azt meg mondhatod a szüleidnek, hogy mit szedsz, és azt mond, hogy a rendszertelen havi gond miatt kell szedned, nem azért mert már szexuális életet élsz. De ha nem akarod õket becsapni, akkor ezzel indíts, és ettõl õk még nem tudják meg, hogy már nem vagy szûz. Megmondhatod nekik nyugodtan, hogy gondok vannak a a havival, ezért mész dokihoz. Az orvos nem fogja õket értesíteni, hogy mit tapasztalt a vizsgálat során, orvosi titoktartás...ezzel õk nem foglalkoznak hidd el, egyik barátnõm is pont így volt mint te ennyi idõsen, csak õ alapból gyógyszert ment iratni.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok, es h tudnak ugy elmenni dokihoz h ha 20 km re van tolunk es h anyumek ne tudjanak rola?mert akar hany eves is lennek ok azt tartjak h adig nm szabad mig nm megyek ferjhez.
Hány éves vagy? 14 év alatt büntetendõ, ha valaki lefekszik egy kislánnyal. Vagyis ha még nem múltál el 14, akkor azt büntetik, aki ugye megrontott. Amúgy , ha elmúltál, akkor elmész egyedül a nõgyógyászatra, õ nem fogja értesíteni a szülõt, hogy a gyerkõc már nem szûz. Attól függ mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: de van egy kis baj h csinaljam h anyum ne jojjon ra h nem vagyok szuz, a nodokinal??
ha védekeztek akkor nem. Ha megszakításos közülés van, akkor ennek mindig meg van az esélye. Nekem is kéthetente jött meg 14-15 éves koromig, aztán volt hogy elmúlt és 1 hét múlva újra megjött, és akár 2-3 hétig is megvolt. Menj el nõgyógyászhoz, õ majd segít.
A kérdező hozzászólása: es nagyon sokat is voltam felfazva.
A kérdező hozzászólása: es 15 naponta jon meg.
A kérdező hozzászólása: megfogadom a tanacsot.koszi szepen mindenkinek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!