Találatok a következő kifejezésre: Már 3 kellett volna megjönnie, (10 db)

Már 3 hete kellett volna megjönnie, 4 napig 37 volt a hőm, 2 napja 36, 8-36, 9. A teszt negatív. Lehetek terhes?

Elvileg már 3 hete kellett volna megjönnie,4 napig 37 volt a h?m,2 napja 36.8-9.Csináltam tesztet,negativ lett.Dokihoz szerintem még korai,mert ekkora terhességet nem hiszem hogy lát.Csak a 2.hétt?l kezdett fájni a mellem,viszont 3 hete olyan vagyok mint egy lufi.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem pár nap múlva csinálj még egy tesztet! De ha 3 hete kellett volna megjönnie és kb 28 napos ciklusod van, akkor az azt jelent, h 5 hetes terhes vagy, amit sztem a doki már lát (fõleg hüvelyi uh-on)! Sok sikert!

Szia! Szerintem pár nap múlva csinálj még egy tesztet! De ha 3 hete kellett volna megjönnie és kb 28 napos ciklusod van, akkor az azt jelent, h 5 hetes terhes vagy, amit sztem a doki már lát (fõleg hüvelyi uh-on)! Sok sikert!
Szia...nekem 1 het keses utan mar latta a doki...ugyhogy mehetsz huvelyi uh-ra
Menjél orvoshoz, a tesztek nem 100%-osak! Ennyi idõsen már érdemes menni, hogy elküldhessen a különbözõ vizsgálatokra. Gratulálok!
Nekem is látták az 5 hetes terhességem, én is arra voksolok, menj dokihoz:-)

02.24én kellett volna megjönnie, 15 napja késik.3-szor teszteltem, mindhárom negatív. Semmim nem fáj már, kb.2 hete, csak a mellbimbóim fájnak. Néha a jobb petefészkem szurkál. Hányingerem volt, a hasam aljában húzás szerű fájdalmat éreztem. Mi lehet?

A h?m 36,1-36,3 között mozog. A normális hÕm 35,7-35,8 fok. Mi bajom lehet? Babára nem merek gondolni, de jó lenne.Szerintetek mi lehet????

Legjobb válasz: Én is hasonlóan jártam (csak én febr.10-re "nem vártam") telt múlt az idõ és nem is reménykedtem babában. Aztán 14 napra mégiscsak csináltam egy tesztet egész halvány pozi lett, késõbb UH-kon jártam mostanában és kiderült h a ciklusom vége felé (tehát pont mikor meg kellett volna jöjjön, akkor jött össze a kis bébi) :) Így abban a hónapban már nem mensizetm sé azóta se, még egész picike, de ott van:) Szóval sztem irány egy doki. Illetve csinálj még tesztet mostanában. Ja nekem is csak a mellbimbóm volt fura, semmi egyéb jelet nem észleltem.

Én is hasonlóan jártam (csak én febr.10-re "nem vártam") telt múlt az idõ és nem is reménykedtem babában. Aztán 14 napra mégiscsak csináltam egy tesztet egész halvány pozi lett, késõbb UH-kon jártam mostanában és kiderült h a ciklusom vége felé (tehát pont mikor meg kellett volna jöjjön, akkor jött össze a kis bébi) :) Így abban a hónapban már nem mensizetm sé azóta se, még egész picike, de ott van:) Szóval sztem irány egy doki. Illetve csinálj még tesztet mostanában. Ja nekem is csak a mellbimbóm volt fura, semmi egyéb jelet nem észleltem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Holnap megyek dokihoz.
Képzeld én pont ugyanígy vagyok!! És a tüneteim is hajszálra ugyanazok. és a tesztjeim is negatívak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond neked az orvos. Én jövõ hétre kaptam idõpontot.
A kérdező hozzászólása: Mégsem holnap, mert a doki szabira megy. Majd csak március vége.....Nem tudom, hogy hogyan bírom ki......Ez az én formám.

3. napja barnázgatok, megszűnt a puffadás, ez már menszi lesz? Ma kellett volna megjönnie.

Nagyon várjuk már a picurt!

Legjobb válasz: Ha a hõd fenn van, akkor nem biztos, hogy meg fog jönni. Nekem sajnos az elõzõ hónapban ugyan ez volt, de nekem sajnos meg is jött, hamarabb is mint kellett volna..

Ha a hõd fenn van, akkor nem biztos, hogy meg fog jönni. Nekem sajnos az elõzõ hónapban ugyan ez volt, de nekem sajnos meg is jött, hamarabb is mint kellett volna..
A kérdező hozzászólása: Ma 37, 3volt a hõm.
Na az csak jót jelenthet! Majd írd meg mi lett. (elõzõ voltam)
A kérdező hozzászólása: 37, 4-el keltem, de sztem meg fog jönni, mert most több a barna folyás! Görcsölgetek is.:((

1-én kellett volna megjönnie, de csak ma jött meg! Tegnapi teszt negatív, már 3. hónapja ezt játssza velem a mensim, mi lehet velem?

Legjobb válasz: Szia! Szedsz már magzatvédõ vitamint? (Elevit, Materna, Gravida) Az is sokat segíthet. Ahhoz, hogy a pici megtapadjon rendesen, igenis szüksége van a szervezetednek + vitaminokra és fõként folsavra. Én is így voltam, és ahogy elkezdtem szedni, a következõ hónapban sikerült pozitívat tesztelnem. Most vagyok 7 hetes terhes. Remélem nem lesz gond ezután sem. Próbáld ki te is, hátha bejön.

Szia! Szedsz már magzatvédõ vitamint? (Elevit, Materna, Gravida) Az is sokat segíthet. Ahhoz, hogy a pici megtapadjon rendesen, igenis szüksége van a szervezetednek + vitaminokra és fõként folsavra. Én is így voltam, és ahogy elkezdtem szedni, a következõ hónapban sikerült pozitívat tesztelnem. Most vagyok 7 hetes terhes. Remélem nem lesz gond ezután sem. Próbáld ki te is, hátha bejön.
szia! lehet, hogy nagyon szeretnéd, és azért tréfál meg.2-3 napos késés még nem sok, ezért szerintem legközelebb ha ilyen lesz, de ne legyen késõbb tesztelj legalább 1 héttel, én is ugyanezt teszem, mert egy cipõben járunk. menszikésés negatív teszt gyógyszeres megindítás.kitartás és sok sikert!egyébként ha nincs szervi elváltozás nálad, akkor sikerülni fog a babó, nekem nehezebb, mert pcom van.
lehet azért, mert izgulsz miatta...ha nem szakadt el, mindennek rendben kell lennie, ne aggódj
Ha jól értem, te a srác vagy... akkor az, hogy te izgulsz rajta, nem lenne szabad a barátnõd vérzésébe bezavarni :) Persze, ha õ is stresszel rajta (és gondolom így van), akkor ez bezavarhat. De sok más is megbolygathatja... nem valószínû, hogy terhes lenne, szóval nyugalom...
Ha pénteken volt a szex, akkor szombaton még nem terhes.Beágyazódás 7-12 nappal az aktus után van és csak onnantól beszélhetünk terhességrõl, akkor kezd el termelõdni a hcg hormon, amit a terhességi tesztek kimutatnak. Hogy most miért késik nem egyértelmû, sok oka lehet.A stressz egy alapvetõ ok, hiszen azon görcsöl, hogy terhes lett. Ha korábban is volt szex és megfelelõen védekeztetek, akkor a terhesség még inkább kizárható.

Terhes lehetek? 3 napja kellett volna megjonni, a teszt negativ es ma volt barnas verzesem, de mar elmult.

Terhes lehetek ettol meg? Annyira szeretnenk mar es eleg csalodott vagyok. Mit gondoltok, ez a menzi? Koszi a valaszt elore is!

Legjobb válasz: Szia! Lehetsz persze:)! Lehet attól barnázól h babás vagy:)! Várj pár napot és újra teszet! Sok sikert:).

Szia! Lehetsz persze:) ! Lehet attól barnázól h babás vagy:) ! Várj pár napot és újra teszet! Sok sikert:) .
Szia! Én nagyon szorítok hogy babás legyél!!! Meglehet hogy késöbb volt a beágyazódás mint félidõ, és nagyon fiatalka hogy annyi HCG-t termeljen hogy kimutassa a teszt. Szerintem várjál hétfõig (persze-persze, tudom nem könnyû, én is a hétfõt várom:) ) és tesztelj, vagyis teszteljünk ha nem jön meg addig! Várom válaszod! Pusza!
A kérdező hozzászólása: Koszi lanyok, nagyon jol esik a biztatas es a pozitiv gondolkodas:-)). Mindenkeppen irok. Szoritok nektek is a mihamarabbi babazasert!

3-án kellett volna megjönnie. Átlagban 31 naposak a ciklusaim, és ma már a 36. napon vagyok. Terhes lehetek?

Egy hete észre vettem h sok mindent?l hányingerem van!Mióta késik ahhoz csatlakozott a szédülés is!Tesztelni még nem merek!Segítsetek!

Legjobb válasz: Szia! Miért nem mersz tesztelni? Csak a teszt az ami megmondja,hogy terhes vagy-e,ebben más nem tud segíteni..persze meg a nõgyógyász:))

Szia! Miért nem mersz tesztelni? Csak a teszt az ami megmondja, hogy terhes vagy-e, ebben más nem tud segíteni..persze meg a nõgyógyász:) )
Viszont, ha én most azt mondom, hogy ezek terhesség jelei, és a teszt negatív lesz, akkor nem fogsz csalódni? Én nem merek neked semmit mondani. Persze esély van arra, hogy terhes legyél, de arra is, hogy nem:(
Én is tesztelnék. Inkább a biztos rossz, mint a hosszú bizonytalanság ...
Én a helyedben nem töprengenék tovább, hanem reggel csinálnék egy tesztet! A magas hõ, hányinger, szédülés és mensi késése a terhesség tünetei. Drukkolok neked! Nekem is majd kiugrott a szívem, amikor pár hete teszteltem, nagyon féltem, hogy megint csalódni fogok, aztán meg alig hittem a szememnek, s azért ugrott majd ki a szívem, hogy kétcsíkos lett!!! Rosszabb kétségek közt hánykolódni....
szerintem is teszt, és ha lehet akkor már pozitív legyen jó??sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Mert félek a csalódástól azért nem merek még tesztelni!
A kérdező hozzászólása: 37, 1 a reggeli hõm!Ilyen magas még nem volt!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, csak rágódok rajta!Holnap csinálok egy tesztet!És majd meg írom h mi van!Köszönöm a válaszokat!
Most már tesztelhetsz, ne félj a csalódástól.

3 napja kellett volna megjönnie, de a teszt negatív. Érdemes még tesztelnem vagy már biztos, hogy nem sikerült?

Gabriellel teszteltem, de teljesen negatív. Néha egy kicsit feszül a hasam, de semmi más tünetem nincs. Teszteljek még pár nap múlva vagy felesleges?

Legjobb válasz: Befolyásolja a reggeli elsõ vizeletes tesztet, ha éjjel kint voltam pisilni?

A kérdező hozzászólása: Befolyásolja a reggeli elsõ vizeletes tesztet, ha éjjel kint voltam pisilni?
Szia, egyáltalán nem felesleges. És egyáltalán nem biztos, hogy nem sikerült. Ha nem jön meg továbbra sem, akkor tesztelj kétnaponta. Esetleg használj érzékenyebb tesztet (a dobozon, vagy a tájékoztatón fel van tüntetve). Van egy pár isemrõsöm, akiknek elõször a 6. héten mutatott valamit a teszt (utolsó menzitõl számolva). Dukkolok Neked! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi...
tesztelj!
mérd meg inkább reggel, mert ez a mostani elég alacsony, és ez nem jelez terhességet:(((
A kérdező hozzászólása: 36.4 volt a hõm délután 2-kor
A kérdező hozzászólása: oké. köszönöm a válaszokat
mindenképp írd meg holnap, h mennyi lett a hõd, jó?
jobb a reggeli, de mondj most is egyet!!!
A reggeli a mérvadó. A múltkor én is megmértem napközben, majd másnap reggel is és 0, 7 fok külömbség volt a kettõ között
A kérdező hozzászólása: most is megmérhetem, vagy mindenképpen reggel kell?
igen a hõt kellene tudni, mert a 37 vagy feletti, akkor lehetsz babás.
Hõdet mérted esetleg?
Igen, de azért ne éld bele magad, de lehet a barnázás marad , és nem jön meg rendesen, de az is lehet hogy ezután fog, sztem ezért tesztelj, és figyeld magad, szorítok:
A kérdező hozzászólása: de mindezek mellett még lehe, hogy babás vagyok?
bocsi tesztelj akart lenni
tisztelt hiszen annak már lassan egy hete, szerintem az érzékenyebbek már kimutatják Drukkolok
A 36.4 valóban nem sok, bár én nem rég óta hõmérõzöm, de reggeli nekem így is 36.9 volt ma az esti meg 37.4. Bár én sem tudom mi van velem. menszi után vagyok.

Tegnap kellett volna a menstruációmnak megjönnie.3 napja fokozott hüvely szárazságot érzek. Tapasztalt már ilyet valaki?

Mindig rendszeres (26-27 napos) ciklusaim vannak.

Legjobb válasz: Szia! Gondolom ha ebbe a kategóriába írsz, akkor terhességre gyanakszol... tesztelj egyet. Nekem egyébként amikor sikerült vizes folyásom volt, ebbõl nem lehet semmire következtetni.

Szia! Gondolom ha ebbe a kategóriába írsz, akkor terhességre gyanakszol... tesztelj egyet. Nekem egyébként amikor sikerült vizes folyásom volt, ebbõl nem lehet semmire következtetni.
A kérdező hozzászólása: Szia. Gondoltam várok még 2-3 napot mielõtt tesztelek. A hõm egyébként 37 fok maradt. Babaprojektbe kezdtem a múlt hónapban.
Szerintem már kimutatná. Nekem 25-ös erõsségû teszt kimutatta a nemvárt napján este, eléggé egyértelmû pozi volt :) 34 hetes km
én tesztelnék a helyedben ilyen magas hõnél, drukkolok, írj ha teszteltél
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma reggelre megjött, nem volt szükség a tesztre. Próbálkozom megint.
sajnálom kérdezõ, akkor gondolom ma leesett a hõd is reggel.
A kérdező hozzászólása: Igen, leesett a hõm 36.7 fokra. Megpróbálom lazábban kezelni a babadolgot, hátha összejön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!