Találatok a következő kifejezésre: Már 3 kellett (71 db)

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

Már 3 hete kellett volna megjönnie, 4 napig 37 volt a hőm, 2 napja 36, 8-36, 9. A teszt negatív. Lehetek terhes?

Elvileg már 3 hete kellett volna megjönnie,4 napig 37 volt a h?m,2 napja 36.8-9.Csináltam tesztet,negativ lett.Dokihoz szerintem még korai,mert ekkora terhességet nem hiszem hogy lát.Csak a 2.hétt?l kezdett fájni a mellem,viszont 3 hete olyan vagyok mint egy lufi.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem pár nap múlva csinálj még egy tesztet! De ha 3 hete kellett volna megjönnie és kb 28 napos ciklusod van, akkor az azt jelent, h 5 hetes terhes vagy, amit sztem a doki már lát (fõleg hüvelyi uh-on)! Sok sikert!

Szia! Szerintem pár nap múlva csinálj még egy tesztet! De ha 3 hete kellett volna megjönnie és kb 28 napos ciklusod van, akkor az azt jelent, h 5 hetes terhes vagy, amit sztem a doki már lát (fõleg hüvelyi uh-on)! Sok sikert!
Szia...nekem 1 het keses utan mar latta a doki...ugyhogy mehetsz huvelyi uh-ra
Menjél orvoshoz, a tesztek nem 100%-osak! Ennyi idõsen már érdemes menni, hogy elküldhessen a különbözõ vizsgálatokra. Gratulálok!
Nekem is látták az 5 hetes terhességem, én is arra voksolok, menj dokihoz:-)
Szia!Elméletileg már meg kellett volna jönnie.Menj orvoshoz amint tudsz!!

Terhes a kutyám, kb 3 napja szinte semmit sem csinál, szerintem már meg kellett volna szülnie, nagyon rosszul néz ki, kezdek megijedni, hogy valami baj lesz vele vagy elvetélt, még soha nem szült, normális hogy előtte napokig ilyen élettelen?

Legjobb válasz: Ha annyira aggódsz érte be sem fedezteted, miután megtörtént a baj elhordod állatorvoshoz hogy tudd minden rendben van e a mamával VAGY rögtön a fedezés után ivartalanítatod. Ha már napok óta ilyen esetleg nem kellett volna felhívni az állatorvost csak hogy megnyugtasson vagy valami? Egyébként a kutyák nem terhesek és nem is szülnek...nagyon felelõtlen gazdi vagy.

Ha annyira aggódsz érte be sem fedezteted, miután megtörtént a baj elhordod állatorvoshoz hogy tudd minden rendben van e a mamával VAGY rögtön a fedezés után ivartalanítatod. Ha már napok óta ilyen esetleg nem kellett volna felhívni az állatorvost csak hogy megnyugtasson vagy valami? Egyébként a kutyák nem terhesek és nem is szülnek...nagyon felelõtlen gazdi vagy.
A kutya vemhes, nem szül, hanem ellik. Ki kellett volna számítani, hogy mikor lesz az 58-63. napon. Egy gondos gazdinak ezt tudnia kell. Elég fura, hogy csak pihen. A vetélést sem vetted volna észre? Akkor fektesd le a kutyát az oldalára és figyeld meg, mozog-e, hullámzik- e a hasa.
El kellene vinni feltétlenül állatorvoshoz! Ha már meg kellett volna ellenie, akkor lehet, elpusztultak benne a kölykök, vagy nem tudja megelleni õket valamilyen ok miatt..ebbe belehalhat a kutyád, ha nem kap ellátást.
3 napja meg kellett volna ellenie, miert itt irkalsz?Mert nem az allat orvosnal vagy?Aggodhatsz is, mert a kutyat is beledogolhet, a kolykokkel egyutt.Hivd ki az ugyeletet surgossen
Vidd el orvoshoz, az majd megmondja mi az ábra a kutyáddal.
Az a kutya, amelyik nem "csinál semmit" és "élettelen" az valóban nem él. Ha élne, akkor nyilvánvalóan csinálna valamit. Ha mégis él, csak te nem tudod megfogalmazni a poroblémát, akkor nagyon sürgõsen vidd ügyeletre, vagy hívj hozzá orvost!
Valószínûleg elpusztultak benne a kölykök és mivel nem volt idejében kiszedve belõle ezért most elkzdtek benne lebomlani, aminek a következménye lehet olyan inyencség mint vérmérgezés amibe nagy valószínûséggel bele fog pusztulni. Minnél többet vársz annál kevesebb az esélye, ha nem viszed dokihoz akkor verd agyon mert így nagyon nehéz és kínhalált hal a kutyád, ez most már sokkal komplikáltabb mûtét lesz mint egy idejében elvégzett császár és az ára is kb a 3szorosa lesz erre számíts és nem biztos, hogy túléli. Orvosi rendelõben dolgoztam csináltunk pár ilyen mûtétet ne is kérdezd mennyire volt borzalmas mert le se lehet írni...

3 napja lázas a gyerek voltunk orvosnál körzetinél gyógyszert iszik. Már el kellett volna mulnia. Vigyem korhézba vagy várjak még. SOS?

Legjobb válasz: hány fokos a láza? milyen gyógyzsert kapott? kontrollara mikor kell visszavinned? orvos mit mondott? iszik e elegendö folyadékot (van olyan betegség hogy 3 napos láz és utánna elmulik)

hány fokos a láza? milyen gyógyzsert kapott? kontrollara mikor kell visszavinned? orvos mit mondott? iszik e elegendö folyadékot (van olyan betegség hogy 3 napos láz és utánna elmulik)
ma írta fel a fiamnak is ezt a gyógyszert a doki, neki még hõemelkedése sincs, csak nagyon köhög és hurutos. azt mondta csúnya a torka, de a fiam állítja, h nem fáj neki. passz. én pillanatnyilag még ki sem váltottam. hûtõfürdõzz és várj még 1-2 napot. egyébként nem rossz ez a gyógyszer, kapott ilyet még külföldön a fiam, rögtön lehúzta a lázát.
A kérdező hozzászólása: volt a doktornõ várjunk még nem hatott a gyógyszer. csillapítsam a lázát...
Az ilyen magas lázat általában vírus okozza. Az antibiotikum semmit nem ér ilyen esetben. Írd majd meg mit mondott a doki.
A kérdező hozzászólása: várjuk a doktornõt, de van olyan hogy nem veszi észre hogy a fülérõl lázas.??? tavaly 3 szor volt igy és akkor sem fájt neki csak magas láza volt
Szerintem is ügyeletet hívj! Ha valóban be kell jutnotok valahogy a kórházba, akkor intézniük kell nektek egy betegszállítót!
Akkor hívd ki az ügyeletet!
A kérdező hozzászólása: algoflex babay vel csillapitjuk és kuppal és fürdõvel és borogatással lemegy 38 ra de alig 1 ora alatt visza 39 re .doktornõ drága nem veszei fel a telefont.. az a baj hogy 3 napja csinálja azt .. ok nélkül nem kéne mér lázas legyen. lehet hoghy füle vagy begyulladva tavaly szutrák föl a fülét akkor is magas láz volt a tünete.semmi más.. megyünk korházba csak tudnám hogy 35 km re van jogsi nincs apa kamionozik.. ismerõsök persze ilyenkor sehol..
Mennyi idõs a gyerkõc? A kúp a legjobb a lázcsillapítók közül, és persze a fürdõ
Lázcsillapításra mit adsz nekI? Nurofen? Panadol? vagy kúpot? Borogatás, vagy hütõ-fürdõ! Én 9hónapos fiam 39, 5 lázzal vittem az ügyeletre, miután semmivel nem tudtam levinni a lázát. Hajnal fél öt volt. Hát szépen szólva szinte kipenderítettek hogy hogy képzelem hogy lázzal ügyeletre viszem..:( Ha nem csillapodik a láz gyógyszer/hûtés ellenére sem, akkor vidd vissza a dokihoz!
Elõször is kúp (Germicid C) és irány a hûtõfürdõ. Annyi fokról kezd, ahány fokos láza, és láb felõl hûtöd kb 10 perc alatt 32 C-ra. Max 15percet legyen a vízben. Ha didereg, az nem jó, mert akkor beindul a hõtermelés, ezért fontos a fokozatosság! Az orvost hívd fel, mondd el neki, mi a helyzet, Te is megnyugszol, és legalább õ is képben lesz. Jobbulást!
Mire adta ezt az antibiotikumot az orvos? "Csak" arra, hogy lázas? Kislányomnak 2 hete ugyanezt írta fel az orvos, de neki mandulagyulladása volt. Mennyire tudod levinni a lázát? Nekem azt mondta a doktornõ, hogyha 38 fokra leviszi, az elég és ha 2-3 nap múlva is lázas, vigyem vissza. Mióta szedi az antibiotikumot?
Nekünk az algoflex nem segített. Germicid-C viszi csak le a lázat a lányomnál. Sztem hívd fel a dokit, hogy kaphat-e más lázcsillapítót mint algoflex..
A mi dokink akkor ír csak antibiotikumot ha kiderül mi is a baja. Ha 3 napnál tovább lázas akkor kezdi el csak, mert 3 nap alatti lázat vírus okoz, erre nincs orvosság. Baktriális fertözésre adnak antibiotikumot. ha folyamatosan 39 fokos, vagy is nem megy lejebb akkor érdemes vissza vinni, de gondolom tudja az orvos mira adott antibiotikumot.
algoflex baby kúp az igen gyenge ennél joval erösebb kúpot is fel tud irni a doki
akkor ujra orvos vagy kórház akkor ez nem gyerekjáték. még ma vidd mielött lázgörcsöt kap. jobbulást
A kérdező hozzászólása: cefzil antibiotikum orcsepp kup algofex baby
A kérdező hozzászólása: A LEGMAGASABB 39 pénteken kell viszamenni . ennyit mondott iszik eleget de semmit nem eszik.
A kérdező hozzászólása: ez az én is azt várnám tõle hogy levigye .. már..

3 hónapos dobermann kutyámat már kezdhetem tanítani, vagy már rég már el kellett volna kezdeni?

Alapvet? dolgokra gondolok, mint pl marad, fekszik, (az ül parancsot már ismeri) stb...

Legjobb válasz: Minél elõbb, annál jobb! Persze elõször csak keveset, és fokozatosan többet.

Minél elõbb, annál jobb! Persze elõször csak keveset, és fokozatosan többet.
Persze, a koncentrációs gyakorlatokat elkezheted. Figyelemfelkeltés, lehet gyakorolni már a behivást, az ül-t. persze játékosan, kajával, labdázni , okos kiskutya lesz agyon, majd meglátod!:) Aztán majd 9 hónaposan kezdheted elõrõl, amikor kamaszodik, és elkezd okoskodni:) ))))
Igen, már akkor el kell kezdeni amikor hozzád kerül. A kutalmazástól még egy kutyának sem lett baja.
Ha kizárólag motivációs módszerrel tanítod, akkor már bõven elkezdheted. A barátnõmnek 3 hónapos a kiskutyája, 1 hónapja van nála, klikkereznek. Már ül, fekszik, hempereg. Persze nem parancsra, inkább mutatásra, de a gyere ide, a neve, meg ilyesmik már nagyon stabilan mûködnek, tanulja a szemkontaktus, koncentrációt, ilyesmit. Ezeket egész pici korban el kezdheted, csak ne segglenyomással, meg nyakörvlehúzással, mert azzal elveszed a kedvét a tanulástól, hacsak nem egy kifejezetten alázatos kutya, de ez dobikra nem jellemzõ :)
Sehonnan nem késtél el, hisz 2 hónaposan kaphattad meg kb..Sõt, lehet, hogy még korai is, hisz még gyereknek számít. Szerintem fél éves korában bõven jó elkezdeni nála ezeket az alapokat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)
*j

Holnap leszek a ciklusom 36. napján. Már van 3 db nega tesztem, az utolsót a 33. napot csináltam. Ha terhes lennék, akkor már ki kellett volna mutatnia a tesztnek? Már nincs esély babára?

Ja, és semmilyen terhességi tünetem sincs.

Legjobb válasz: Szia!És egyébként hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?Van valami ami esetleg bezavarhatott volna?Az egyik ismerõsömnek 7db tesztet csinált mind negatív lett és nem akart menstruálni aztán elment nõdokihoz ahol az ultrahang kimutatta,hogy babás és a teszt csak hét hetesen mutatott halvány kettõs csíkot!

Szia!És egyébként hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?Van valami ami esetleg bezavarhatott volna?Az egyik ismerõsömnek 7db tesztet csinált mind negatív lett és nem akart menstruálni aztán elment nõdokihoz ahol az ultrahang kimutatta, hogy babás és a teszt csak hét hetesen mutatott halvány kettõs csíkot!
A kérdező hozzászólása: 28-29
Úúúú és bekavarhatott valami mert ha nem akkor holnap jelentkezz be az orvoshoz.A hõdet szoktad mérni?
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam mérni a hömet.Holnap csinálok egy utolsó tesztet és ha az is nega, akkor feltétélen elmegyek az orvoshoz.
Oxi...
Hát én az elsõ gyerekemmel úgy jártam, h. teszteltem, semmi. Na belenyugodtam, h. ismét nem jött össze, aztán csak eltelt egy hónap, dokihoz mentem, de még nem látták rendesen, s akkor megint teszteltem, s hát már kisbabás voltam hat hete. Akinek nem kívánt a terhessége, eléggé "bekaphatja" a tesztet, ha így jár. Drukkolok neked, s menj el dokihoz! Aztán írd meg a hírt! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Aranyosak vagytok!:-)
Szió! Én a 40.napon tartok, a ciklusaim 27-28 naposak.6 tesztet csináltam ebbõl egy halvány volt és utánna is nega.Én ma megyek a dokihoz.Már nem reménykedem:( Neked is irány a doki, bármit is mond.:(
SZia doki a biztos mert én csináltam múlt hónapban tesztet 2 pozitív lett de halványan és 2 napra rá megjött, utánna csináltam még egy tesztet de az negatív volt !Elmentem dokihoz és mondta hogy nincs sajnos baba, de szerencsére nem is vetéltem és más probléma sincs(csak hogy nincs baba) inkább legyen téves negatív mint pozitív!!!

1-én kellett volna megjönnie, de csak ma jött meg! Tegnapi teszt negatív, már 3. hónapja ezt játssza velem a mensim, mi lehet velem?

Legjobb válasz: Szia! Szedsz már magzatvédõ vitamint? (Elevit, Materna, Gravida) Az is sokat segíthet. Ahhoz, hogy a pici megtapadjon rendesen, igenis szüksége van a szervezetednek + vitaminokra és fõként folsavra. Én is így voltam, és ahogy elkezdtem szedni, a következõ hónapban sikerült pozitívat tesztelnem. Most vagyok 7 hetes terhes. Remélem nem lesz gond ezután sem. Próbáld ki te is, hátha bejön.

Szia! Szedsz már magzatvédõ vitamint? (Elevit, Materna, Gravida) Az is sokat segíthet. Ahhoz, hogy a pici megtapadjon rendesen, igenis szüksége van a szervezetednek + vitaminokra és fõként folsavra. Én is így voltam, és ahogy elkezdtem szedni, a következõ hónapban sikerült pozitívat tesztelnem. Most vagyok 7 hetes terhes. Remélem nem lesz gond ezután sem. Próbáld ki te is, hátha bejön.
szia! lehet, hogy nagyon szeretnéd, és azért tréfál meg.2-3 napos késés még nem sok, ezért szerintem legközelebb ha ilyen lesz, de ne legyen késõbb tesztelj legalább 1 héttel, én is ugyanezt teszem, mert egy cipõben járunk. menszikésés negatív teszt gyógyszeres megindítás.kitartás és sok sikert!egyébként ha nincs szervi elváltozás nálad, akkor sikerülni fog a babó, nekem nehezebb, mert pcom van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!