Találatok a következő kifejezésre: Már 3 késik a mensim (17 db)

Már 3 napja késik a mensim! Mikor tudnék legkorábban csinálni tesztet? A mensim elmaradásától számítva!

Legjobb válasz: Akár már most is csinálhatsz! De a reggeli elsõ vizeletbõl a legjobb és gondolom már ezen túl vagy igy várd meg a holnap reggelt. Drukkolok:-) Ird meg mi lett az eredmény!

Akár már most is csinálhatsz! De a reggeli elsõ vizeletbõl a legjobb és gondolom már ezen túl vagy igy várd meg a holnap reggelt. Drukkolok:-) Ird meg mi lett az eredmény!
a megfoganástól számított 10-14. napon a tesztek már kimutatják a várandósságot, így nyugodtan megnézheted. és tényleg a reggeli elsõ vizeletet ajánlják! :) bár iránymutatónak nõgyógyászati ambulancián bármikor végeznek. http://fru.szimpatikus.hu/varandossag-intim-torna/

Mikor érdemes tesztet csinálni? Nekem már 3 napot késik a mensim?

Legjobb válasz: Én 5 nap késés után teszteltem,pozítivat! Drukkolok!:) 16 hetes kismami

Én 5 nap késés után teszteltem, pozítivat! Drukkolok!:) 16 hetes kismami
Szia! Én akkor a mensi esedékessége elõtt egy nappal csináltam tesztet és pozitív lett. Ha nem bírod ki, csináld meg nyugodtan, legalább megnyugszol :-)
Én is nyugtalan voltam, mensi elõtt 2 nappal teszteltem, pozitív lett!!! Szerintem próbáld meg, fõként ha tüneteket is érzel, mert azt nem írtad.
Én mensi napján teszteltem és + lett!!Tesztelj!!!

Semmi terhességre utaló tünetem nincs, csak késik a mensim 3 napja. Holnap tesztelhetek már, valós eredményt mutatna?

Feszül a cicim ,sokat pisilek és s?r?n de szinte nem is iszok folyadékot és át tudnám aludni az egéssz napot.Nem szokott késni ezért lett gyanús.

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan tesztelj már biztos kimutatja. Ha nem szokott késni pontosak a ciklusaid akkor szerintem nagyon babás a dolog ! Drukkolok !!!!

Szerintem nyugodtan tesztelj már biztos kimutatja. Ha nem szokott késni pontosak a ciklusaid akkor szerintem nagyon babás a dolog ! Drukkolok !!!!
Ilyenkor még nem feltétlen kell semmi egyértelmû tünetet produkálni. A teszt nagy valószínûséggel már valós eredményt mutat. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: köszi, pontosak a ciklusaim és inkább elõbb jön egy nappal mint késõbb reggel tesztelek és kiderül
Írd majd meg mi lett az eredmény! Pozitív tesztet kívánok !!!
A kérdező hozzászólása: köszi nektek reggel meg irom
A kérdező hozzászólása: most teszteltem és sajnos negativ lett:( pedig azt hittem most sikerült:(
Szia!Ne légy elkeseredve mert nekem már pénteken volt egy hete, hogy megkellett volna jönnie és atesztem negatív.Én is holnap teszetelek mégegyszer és most márakármi az eredmény megyek orvoshoz.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot de sajnos az éjjel megjött , de mindig irigy voltam azokra akinek késni szokott bár most már be látom hogy igy még rosszabb...:(

2 hónapja késik a mensim, csináltam már 3 terhességi tesztet (negatív lett). Terhes lennék?

Tizenéves korom óta rendszertelen a vérzésem. Voltam már ezzel dokinál, és azt mondta, hogy az egyik petefészek nem megfelelően működik, nincs normális tüszőérésem. Mindig is gondjaim voltak, pl. erős görcsök, gyenge vérzés vagy éppen nagyon erős. Csináltam egy pár hónapos béltisztító kúrát, lehet amiatt késik? Vagy az időjárás változása, esetleg a stressz? A mensis naptáramat visszanézve, majdnem félévente ismétlődik ilyen "nagy" kimaradás.

Legjobb válasz: Szerintem inkább ott a gond, hogy keresned kéne egy olyan orvost, aki csinál is veled valamit. Keress egy másik nõgyógyászt, esetleg egy endokrinológust.

Szerintem inkább ott a gond, hogy keresned kéne egy olyan orvost, aki csinál is veled valamit. Keress egy másik nõgyógyászt, esetleg egy endokrinológust.
Mindenképp keress egy jó endokrinológust. Ha pesti vagy, akkor a MensMentist ajánlom neked. Ott rendbe tesznek.

Már két hete késik a mensim, két tesztet csináltam mind a kettő negatív (hétfőn az utolsót). De a mellbimbóim 3 hete olyan érzékenyek, hogy alig tudom megmosni is, időnként a derekam le akar szakadni. Most vajon terhes vagyok?

És az alhasam is nagyobb lett, jobban szorit a naci. És múlt héten az egyik oldalon szurt a méhem, csak egy kicsit. Orvosnál múlt héten voltam, azt mondta nem tünök annak, de nem kizárható, még korai volt.

Legjobb válasz: Akkor most menj majd el a dokihoz, már látnia kellene a legalább a petezsákot.

Akkor most menj majd el a dokihoz, már látnia kellene a legalább a petezsákot.
Szia!Hát attól még lehetsz terhes, mert volt két negatív teszted.Lehet a hcg szinted még alacsony és azért nem mutatható ki a terhességed!Sztem várjmég 2 hetet és késztís újabb tesztet! Boldog babavárás! 31 hetes kismami
szia nekem is 2 hete késik és nekem is negarívak a tesztjeim én csak jövõhéten mek dokihoz akkor tud fogadni majd írd meg mizu veled és majd én is megírom ne idegeskedj :)
Igen, normális.
Igen, kora terhességi tünet ez. Tesztelj egyet holnap reggel.
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat!háát nem is tudom hogy baba lesz e..a derekam is fájdogál a hasam is.csak az a fura hogy reggelre minden tünet megszûnik.mondjuk a cicim szokott fájni mensi elõtt, de most nem fáj.mikor teszteljek hogy tuti legyen?
Holnap reggeli elsõ pisibõl (vagy hajnaliból, attól függ mikor ébredsz, az a lényeg hogy elõtte vagy 6 órát ne pisilj). Szerintem már kimutatja. Kivéve ha kései peteérésed volt, akkor elõfordulhat, hogy még negatív. Ez esetben két naponta érdemes újra tesztelni, amíg meg nem jön, vagy pozitív nem lesz. Ha pedig nem is jön meg, és marad negatív, akkor nem rendszeres ciklus esetén én 10 nap késé után is dokihoz mennék.
A kérdező hozzászólása: oké.köszi a választ!holnap nem tudok tesztelni mert nincs itthon de majd holnapután!
Lehetsz. Csinálj egy tesztet.
Szia Nekem is hasonlo tuneteim voltak, es kiderult, h babas vagyok.En csinaltam tesztet es azonnal kimutatta, szeritnem Te is csinalj.
Tesztelj és kiderül!Gyanuk miatt babás lehetsz, de bizonyosodj meg a teszttel!
Gratula, szerintem is babás vagy, nálam is ezek a tünetek voltak.Vigyázz magatokra! 16 hetes kismami

Már 3 napja késik a mensim és csináltam ma reggel terhességi tesztet, és negatív lett, viszont terhességre utaló jeleim vannak. Sztetek ismételjem a tesztet 7végén ha nem jön meg addig?

Legjobb válasz: Ha terhességre utaló jelek vannak az a HCG hormontól lehet. Viszont, ha az van a szervezetedben, akkor a teszt is pozi kellett volna legyen. A nap mely szakaszában csináltad? Én a helyedben reggel tuti megismételném.

Ha terhességre utaló jelek vannak az a HCG hormontól lehet. Viszont, ha az van a szervezetedben, akkor a teszt is pozi kellett volna legyen. A nap mely szakaszában csináltad? Én a helyedben reggel tuti megismételném.
Nekem se mutatta ki a késést követõ 2 napon, csak 1 hét késés után. Én még várnék a helyedben 7 végéig és reggeli vizeletbõl csináld! 19hkm
én csinálnék a hét végén mégegyet, bár nekem a 31. napon már halványan de ott volt és délután.
A kérdező hozzászólása: Reggel az elsõ vizeletbõl csináltam.Gondoltam rá h meg kellene ismételni, azért kérdeztem meg, mert ti tapasztaltabbak vagytok mint én.Terhességre utaló jeleim:hányinger, gyakori pisi, görcsölök, és már kb. 5 napja 36.6 és 36.7 a hõm.A mellem is fájt, de az már elmúlt.Néha úgy érzem, h mindjárt leszakad a hasam alja, tegnap be is volt keményedve.Köszönöm a válaszokat!

Reggelente es napkozben is terhessegi tuneteket erzek magamon mar 3 hete kesik a mensim . A tesztek negativak, Szerintetek mi lehet az oka, terhes vagyok? De akkor mert nem mutatja ki a teszt?

Legjobb válasz: Nekem a teszt többször is csak a 10. hét után jelzett!(Úgy tudom, a pozitív teszt biztosabban jelzi azt, hogy valaki terhes, a negatív eredmény nem biztos, ezt többszöri tapasztalatból tudom.)

Nekem a teszt többször is csak a 10. hét után jelzett!(Úgy tudom, a pozitív teszt biztosabban jelzi azt, hogy valaki terhes, a negatív eredmény nem biztos, ezt többszöri tapasztalatból tudom.)
Szia! Védekeztetek?vagy véletlen? Lehet még nem állt be a menzeszed. Nekem 2 hete késik és negatív a teszt, de mi babát szeretnénk Mész orvoshoz?majd írj mi van Veled.
Hát akkor legyen úgy ahogyan szeretnéd :)
Szerintem már rég el kellett volna menned orvoshoz, hisz már 7 hetes terhesnek kellene lenned, esetleg kicsit fiatalabbnak.
Feltétlenül menj el orvoshoz! Remélem neked sikerült:) Majd írd meg, hogy mi lett!
A terhességi tünetekhez hasonló tüneteket betegség is okozhat. Menj el orvoshoz, nõgyógyászhoz (cikluszavar miatt)
szia. Nem lenne rosz bemenned egy nõgyógyászhoz vizsgálatra.Lehet akár méhen kívüli terhesség is, vagy petefészek ciszata(attól is késhet a mensid) Nem ártana ha megnézetnéd magad.
Az elsõ jól mondja. A negatív mindig lehet még pozitív, viszont a pozitív sosem lehet negatív... Orvos?
Ha 3 hete késik kb 4 hetes lehetsz azt már az orvosnak vérbõl vagy vizeletbõl ki kell tudnia mutatni. Egy laborban azért érzékenyebb teszteknek vetik alá a vizeletet és a vért. És meg is ultrahangozhatnak, ha azok is negatívak és akkor kiderül, hogy mi a baj.
A kérdező hozzászólása: 13:52 koszi a batoritast de ez a dolog nem lenne olyan csodas mert csak 17 vagyok .Ha lenne is baba valalnam a felelosseget mert a parom velem van .O mintha mar orulne neki elore
Szia! Szerintem is menj el orvoshoz, és csináltass vérvételt! Én 6 hetesen mentem 3pozítív teszttel, és nem látták a babát, de sajnos rá 2 napra úgy bevéreztem, hogy sürgõsségin kiderítették, hogy 6 hetes vagyok. 22 hetesen megszültem, de sajnos már halott volt. Én a helyetekben legközelebb jobban vigyáznák. Elég igazságtalan az élet, mert aki szeretne annak nem jön össze, aki meg nem akar annak meg pehhére igen :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!