Találatok a következő kifejezésre: Már 3 késik (157 db)

Már 3 napja késik, ilyen még nem fordult elő, hogy is van ez?

Szóval már 3 napja késik a menszeszem, 15 éves vagyok 3 éve menstruálok. Volt olyan hogy el?bb jött meg de ilyen még nem volt.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez teljesen természetes h késik egy picit!Amikor annyi idõs voltam mint Te nekem elég sokszor késett...Ha már 1-2hete késik szerintem menj el nõgyógyászhoz!

Szia! Szerintem ez teljesen természetes h késik egy picit!Amikor annyi idõs voltam mint Te nekem elég sokszor késett...Ha már 1-2hete késik szerintem menj el nõgyógyászhoz!
Ne stresszelj miatta!Lehet hogy stresszes voltál, ezért késik most. Én is 15 éves vagyok és én két éve menstruálok.De most nem jön meg nekem sem , sõt mondhatnám úgy is hogy kimaradt egy hónap, utoljára agusztus 21-én jött meg (elég stresszes voltam a sulikezdés miatt is) és most már nagyon várom hogy megjöjjön.Én is szûz vagyok.

Lehetséges olyan hogy az ovuláció a mensztruáció kezdete elötti napokban van? És az lehetséges hogy terhes lettem? Mert már 3. Napja késik nagyon fáj a fejem is 2 napja, de semmi nincs csak fehérfolyás, azis allig, Valaki tapasztalt ilyet?

Legjobb válasz: Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.

Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, pharmatexes hüvelytabletta mellett van erre esély? Vegyek tesztet? Vagy még korai?
Hát igen. Vegyél tesztet és csináld meg. 1-es vagyok
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszönöm :)
Én is pont így jártam a múlt hónapban. Kb 1 nappal elõtte szeretkeztünk, nem gondoltam, hogy védekezni kéne :) Sok-sok éve már, hogy mindig pontosan megjön, de most késett, nem is keveset, több mint egy hetet. És persze az, hogy megjön még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, ismerek olyat akinek még 3 hónapig is volt menstruációja miután már teherbe esett. Szóval mindenképp érdemes tesztet venni.
bármikor lehet idõközi peteérés. Viszont ha védekeztetek kicsi rá az esély. Csinálj egy tesztet mindnesetre de ha pár napja volt az aktus azt nem tudja még kimutatni, viszont ha volt elötte is aktus akkor bármi lehet. Ha nem volt akkor csak az aktus után kb 2 héttem csinálj tesztet elöbb nem éri meg, de szerintem addigra meg fog jönni, ha nem ugysem árt orvoshoz menni. Egyébként rengeteg mindentõl késhet nem csak a terhességtõl.

Van rá még esély hogy baba lesz? Teszt nem mutatja ki de már 3 napja késik.

Szerdára nem vártam! Nem is jött másnap teszteltem egy - at és ma is egy - at! Terhességi tüneteim nincsenek mint az első terhességemnél! Annyi talán hogy többet pisilok meg fáj a cicim kicsit! Csüt.éjjel pisikor jött egy kis vér aztán semmi egész nap pénteken.Ma reggel pisikor ismét ez volt de azóta sem semmi! Most akkor mi lehet? Simán csak késik vagy lehet még baba? De ha baba akkor mért nem mutatja ki a teszt? Van ilyen hogy nem mutatja még ki ilyenkor??

Legjobb válasz: Nekem 3 napot késett, mikor terhes voltam a kisfiammal, akkor csináltam a tesztet és egybõl mutatta, hogy terhes vagyok. Ha az lennél, szerintem kimutatná. Ha eddig sem volt szabályos ciklusod, talán most is csak késik. Talán csak pecsételgetsz és majd megjön hamarosan a rendes vérzés is.

Nekem 3 napot késett, mikor terhes voltam a kisfiammal, akkor csináltam a tesztet és egybõl mutatta, hogy terhes vagyok. Ha az lennél, szerintem kimutatná. Ha eddig sem volt szabályos ciklusod, talán most is csak késik. Talán csak pecsételgetsz és majd megjön hamarosan a rendes vérzés is.
A kérdező hozzászólása: De szabályos a ciklusom! 28 napos néha 27...sosem szokott késni pláne 3 napot!
Ha az a pindur vér beágyazódás jele volt, akkor holnap-holnapután mutatja csak ki, mert kell 2-3 nap az elegendõ HCG-hez. Ha pedig vérzés elõjele volt, akkor meg fog jönni vélhetõen. Késõi peteérésed lehetett.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom de kiderülhetne mert utálok várni!!!
Szerintem is késõi pé lehetett, ami nem azt jelenti hogy nem lehet baba a dologban. Sajnos várnod kell, szerintem ha nem jön meg 2 nap múlva tesztelj egyet.
Igen, még van rá esély. Nem mindenkinek mutatja ki gyorsan a teszt a terhességet. Lehet hogy neked a nemvárt után 1 hét múlva lesz csak pozitív. Ha nem jön meg akkor néhány nap múlva csinálj megint egy tesztet!
Lehetséges , de lehetséges az is hogy csak simán késik kicsit .Vegyetek tesztet ha gondoljátok.
SZIA!! Nagyon felelõtlenek vagytok, utána meg ha megvan a baj csak kapálóztok.Sürgõssen vegyetek egy tesztet, akár a dm be is lehet kapni, ne húzzátok a dolgot, NEHOGY KÉSÕ LEGYEN.lEGKÖZELEBB VIGYÁZZATOK.
lehet azért, mert izgulsz miatta...ha nem szakadt el, mindennek rendben kell lennie, ne aggódj
Ha jól értem, te a srác vagy... akkor az, hogy te izgulsz rajta, nem lenne szabad a barátnõd vérzésébe bezavarni :) Persze, ha õ is stresszel rajta (és gondolom így van), akkor ez bezavarhat. De sok más is megbolygathatja... nem valószínû, hogy terhes lenne, szóval nyugalom...
Ha pénteken volt a szex, akkor szombaton még nem terhes.Beágyazódás 7-12 nappal az aktus után van és csak onnantól beszélhetünk terhességrõl, akkor kezd el termelõdni a hcg hormon, amit a terhességi tesztek kimutatnak. Hogy most miért késik nem egyértelmû, sok oka lehet.A stressz egy alapvetõ ok, hiszen azon görcsöl, hogy terhes lett. Ha korábban is volt szex és megfelelõen védekeztetek, akkor a terhesség még inkább kizárható.

Múlt héten nem szedtem a Cerazettet, mert elfogyott. Most hétfőtől szedem megint, de 2 napja késik, pedig nem voltunk együtt a párommal már 3 hete. Miért nem jön meg?

Múlt héten valamelyik reggel volt pecsétel? vérzésem, de el is múlt. Legutóbb január 13.-án jött meg. Néha el?fordult, h 1-2 órával kés?bb vettem be mint elvileg kéne, de talán ez még belefér, a hásznalati utasításon az van,h ha 12 órát kések vele akkor bizonytalanná válik a hatása. Októberben szültem, ezért nem szeretnék megint babát.

Legjobb válasz: Nyugodj meg ha nem voltatok együtt akkor nincs miért aggódnod! Ezt csak az orvos tudná elmondani hogy miért késik, sajnos itt nem kapsz pontos információt. Úgyhogy konzultálj az orvosoddal mindenféleképpen!

Nyugodj meg ha nem voltatok együtt akkor nincs miért aggódnod! Ezt csak az orvos tudná elmondani hogy miért késik, sajnos itt nem kapsz pontos információt. Úgyhogy konzultálj az orvosoddal mindenféleképpen!
A fogamzásgátlók alapvetõen megváltoztatják a hormonális egyensúlyaidat, még szabályos szedésnél is befolyásolják a menzeszt. Ha szabálytalanul szeded õket, akkor még inkább. Ha konkrét g.ci konkrétan a lukba nem ment bele, akkor viszont biztosan nem lehetsz terhes, anélkül lehetetlen.

Vesemedence gyulladásom van/volt! Múlt héten kedden állapitotta meg az orvos! Azóta a gygyszerek hatására elmúltak a tünetek! De viszont a mensim késik most már 3. napja! Lehet attól?

Legjobb válasz: Persze, ilyen komolyabb betegségek esetén elõfordul, hogy késik pár napot. Azért ha sokáig nem jön meg, másra is lehet gondolni...

Persze, ilyen komolyabb betegségek esetén elõfordul, hogy késik pár napot. Azért ha sokáig nem jön meg, másra is lehet gondolni...

Terhes lehetek-e ha barátommal védekeztünk óvszerrel, de már 3 napja késik a menstruációm? Nagyon félek, mert 16 vok és nem akarok gyereket! Ésha nem is vok terhes akkor meg miért késik?

Legjobb válasz: Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***

Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***
Azért is késhet mert még fiatal vagy, és játszanak veled a hormonjaid. Barátnõmnek is volt hogy egy hetet késett. Miis megijedtünk:)
ha gumival védekeztetek, nem volt lyukas, akkor kb nulla az esélye, szóval, ráadásul ezer ilyen kérdés volt már, meg ha nem rendszeres a menstruációd, napra pontosan, akkor nem kéne aggódni. nekem mikor annyi voltam mint te volt h egy hónap kimaradt, volt h 8 napig tartott stb, összevissza volt meg, mert ez normális abban a korban, szóval felesleges parázni.sõt valószínû azért is késik, mert parázol rajta, és akkor még késõbb fog megjönni az idegesség miatz
A kérdező hozzászólása: Megfogadtam a tanácsaitokat hogy ne stresszeljek és ma meg is jött!:DKöszike nektek a válaszaitokat!
Egyik barátnõm gumi mellett lett terhes, uhogy nem mondjátok, hogy nulla az esély.Ha szexelsz, akkor esely van rá, hogy terhes leszel, csinálj tesztet és meglátod.

Febr.23-án történt egy kis baleset, elszakadt a gumi, bevettem 72 órásat, az aktus után kb 20 perccel. hozzátéve hogy a menstruávióm épp előző nap múlt el. és már 3 hete késik. lehet hogy terhes vagyok, vagy csak a hormon borított fel ennyire?

Legjobb válasz: nyugodj meg nem lehetsz terhes ha bevetted a tablettát.a másik meg hoyg mivel terméketlen idõszakban voltál nincs erre sok esély. pici lett volna ha nem veszed be a tabit de így ne aggódj nem vagy terhes:) csak a tabletta a magas hormontartalom miatt felborított a hormonháztartásod.ezért késik

nyugodj meg nem lehetsz terhes ha bevetted a tablettát.a másik meg hoyg mivel terméketlen idõszakban voltál nincs erre sok esély. pici lett volna ha nem veszed be a tabit de így ne aggódj nem vagy terhes:) csak a tabletta a magas hormontartalom miatt felborított a hormonháztartásod.ezért késik
nekem a nögyogyi igy hasonlitotta: egy 72orás bogyo olyan mint ha egy havi fog.gátlot vennél be egyszerre.
miért nem szedsz inkáb fog.gátlot? ha ilyen régota együttvagytok? Én 16, 5 vagyok már 4 honapja szedem, és sokkal jobb. Nekem is kellett bevennem 72 orás bogyot, és összezavart mindent..:S Nekem mondjuk, hamarabb jött meg, de nem is vér volt hanem csak barnázott de azt jo sokáig..
hány éves vagy egyébként?
más dolog is állhat a menstruáció késésének hátterében nem csak a terhesség. ha nagyon félsz vegyél egy tesztet csak h megnyugodj:)
A kérdező hozzászólása: az lesz...
A kérdező hozzászólása: 18 :) hálistennek ésszel csináljuk barátommal, egyébként 1 éve vesztettem le a szüzességem, és tényleg nem bántam meg :D
A kérdező hozzászólása: semmi kedvem szétszedni a hormonháztartásom...
A kérdező hozzászólása: de már három hete? :S
Úhh egyzserre az gáz...am a yasminellében kicsi a hormontartalom és nem borít fel kicsits em!Tényleg jó!
Akkor ne szexelj, ha nem akarod a hormonháztartásodat szltzilálni! Bár a 72 órás tabi után már mindegy! Ha nem szexelsz nem kell semmilyen eszközhöz folyamodni, tablettákhoz meg fõleg... ennyire egyszerû
A kérdező hozzászólása: kis bogaram, ki mondta neked, hogy csak a tabletta létezik? van gumi, hüvelykúp-amire már áttértünk- és tényleg semmi kedvem ahhoz, hogy késõbb jó eséllyel ne legyen gyerekem, mert a tabletta még mindig simán megteheti ezt. a 72 órást se szabad túl gyakran, de ez egyszer pont elég volt. pont.

Reménykedjek vagy már ne? A mensim már 3 hete késik, a mellbimbóim fájnak, érzékenyek, de a teszt negatívot mutat(pregimax plusz)a bal oldalam szúrkál folyamatosan, tegnap szédültem egy kicsit este.

Ilyen érzésem még nem volt.A tesztnek már ki kellett volna mutatnia nem, ennyi id? után?

Legjobb válasz: Szerintem irány az uh,ennyi idö elteltével már ott is tudnak valaszt adni neked,a tesztnek meg mar ideje lenne kimutatni,ha baba van a dologban.

Szerintem irány az uh, ennyi idö elteltével már ott is tudnak valaszt adni neked, a tesztnek meg mar ideje lenne kimutatni, ha baba van a dologban.
Szia!Másik teszttel nem próbáltad még?Én inkább többfajtával szoktam, nem mindig ugyanazzal, hátha valamelyik bejön :-)
A kérdező hozzászólása: Csak ezt a fajtát kaptam a gyógyszertárban.Két fajtája volt 1 db-os és 2db-os.
Szerintem próbáld meg, hátha van már nekik másik fajta is. Vagy esetleg ha van a közelben DM, Rossmann, ott is tudsz beszerezni.Ennyi idõ után már illene valamit jeleznie a teszteknek :-)
Nem akarlak elkeseríteni, de én hasonló cipõben járok. Nekem már 4 hete késik. 4 különbözõ teszt is negatív lett. Elmentem Uh-ra, ahol baba sajnos nem látszott, csak egy ciszta. Nagyon rossz érzés volt. Remélem neked azért sikerül! Menj el orvoshoz! Majd írd meg az eredményt! Szorítok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!