Találatok a következő kifejezésre: Már 3 fáj a hasam, valamikor (6 db)

Már 3 napja fáj a hasam, valamikor nagyon, valamikor csak egy kicsit. Sokszor van hasmenésem is. Főleg amikor fekszem szúr a vakbelemnél. Ez vakbélgyulladás vagy egy fertőzés?

ez mit?l lehet?még azt se tudom ,hogy mikor menjek el orvoshoz, mert jöv?héten vannak az írásbeli érettségik(szlovákiai vagyok).

Legjobb válasz: Lehet, hogy ez csak az idegeskedés miatt van. Mindjárt itt az érettségi, és még ha te azt mondod is, hogy nem vagy ideges, attól még a szervezeted lehet az. A hamenés is idegességre utal, és mivel nem mûködik jól a bélrendszered most, így szúrhat is a hasad.

Lehet, hogy ez csak az idegeskedés miatt van. Mindjárt itt az érettségi, és még ha te azt mondod is, hogy nem vagy ideges, attól még a szervezeted lehet az. A hamenés is idegességre utal, és mivel nem mûködik jól a bélrendszered most, így szúrhat is a hasad.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem leírni, hogy akármit eszek, utána mégjobban fáj, gorcsol a hasam.
Feltehetõen az idegesség miatt van, sokan vannak így a vizsgák elõtt, és az érettségi az elsõ nagy próbatétel, lehet hogy hozzászoksz. Próbálj diétás dolgokat enni és gyümölcsöt meg zöltséget és igyál sokat, mert a hasmenés miatt kiszáradhtsz, és az nem jönne jól így érettési elõtt. Én is csak a vizsgák után tudok enni valami, mondjuk rám ez csak a vizsga reggelén jön. Ha vakbél lenne, akkor már nem élnél, bocsi, de tényleg. Nekem volt ismerõsöm, és az annyira fáj, hogy úgy érzed belehalsz és ha ennyi idõ után nem vettél volna ki, akkor ez be is következne, ez nem vakbél.
A kérdező hozzászólása: csak a családomban mindenkinek nehezen vették észre a vakbelet, nem volt senki annyira rosszul. a tesóm 1 hónapig volt így, majdnem belehalt, mert nem vették észre idoben.
A kérdező hozzászólása: mégis vakbél lett, be kell mennem kórházba, holna már mutenek.

7hetes vagyok. Már 3 éjjel is felébredtem arra, hogy fáj a hasam. Valami nincs rendben van miért idegeskednem?

Többször is megfájdul a nap folyamán,egész az oldalamig, a petefészkeimnéol is, tehát mindenhol.Nem tart sokáig és ilyenkor mindig megsimogatom a hasim, aztán elmulik.

Legjobb válasz: Ha ilyen menszi szerû fájdalmat érzel akkor az teljesen normális, mert nõ a méhed és nyúlnak a méhszalagok!Ne idegeskedj! 30 hetes pocis

Ha ilyen menszi szerû fájdalmat érzel akkor az teljesen normális, mert nõ a méhed és nyúlnak a méhszalagok!Ne idegeskedj! 30 hetes pocis
Ne idegeskedj, ez ilyenkor teljesen normális. Pár hét múlva meg fog szûnni. 22 hetes kismama
Hát úgy konkrétan babát még nem fogsz látni. Én csak egy kicsi maszatot láttam pulzálni az volt a szive és már volt szívhang is. Nagyon megnyugtató érzés lesz, majd meglátod. De akkor sincs baj ha még nics szívhang akkor megnézik egy kicsit késõbb. Nem tudni mikor fogant pontosan és lehet eltérés a naptárhoz képest. Nekem a 12. hétig mindig 2 héttel kisebbnek látták, mint amennyi idõs voltam a naptár szerint. Most már 16 hetes múltam és ekkorának is látszik. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: huh, akkor megnyugodtam. Már alig várom a holnapot. Ugyanis megyek dokihoz, eloszor fogom látni a babámat...

Lehet már mensi? Elhalt a baba, ami miatt lasaan két hete, hogy műtöttek.3 napig volt kis vérzés, aztán teljesen megszűnt és most van valami vérzés-féle és eléggé fáj a hasam. Tudom, hogy 4-6 hetet szoktak mondani, de ez akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.

Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi lehetett, végülis csak este volt kis vérzés, éjszakára meg mára semmi. Kb. hét hét múlva lenne esedékes mensi, ez inkább peteérési idõszaknak felel meg, ha a régi ciklusomhoz viszonyítom. Szerdán megyek a dokihoz kontrollra, csak mond valami okosat! Köszi a válaszokat!
Úgy emlékszek nekem is két héttel mûtét után jött meg a menzim, úgyhogy sztem lehet hogy az.
Nekem pont 4 hét volt, de sztem lehet. Nem a ciklusodra emlékszik a szervezeted, és azért megjött? Azért ha nagyon fáj a hasad, nézesd meg, nehogy valami mûtéti szövõdmény legyen!
Igen, ez normális.
Szuz vagy? Nem lehet nemi betegseg? Ha nem akkor varjal meg es ha nem mulik el par napon belul, akkor menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Persze. Köszönöm a válaszokat.
Az egy dolog, hogy az ovuláció maga csak rövid ideig tart, de a hormonok miatt ez folyásban pár napos lesz, amikor fájt a hasad, akkor volt a tényleges kilökõdés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. (:
Lehetséges, hogy méhenkívüli terhességed van.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem voltam együtt a férjemmel.Voltam dokinál, vesekövem van.

2 napom van a nem vártig és elkezdtem érezni hogy valami vizes folyás folyik belőlem de nem állandóan hanem csak néha és nem sok csak egy pici és a hasam 3. napja folyamatosan fáj, van még remény vagy teljesen nincs már és tuti h megint nem sikerült?

Itt a görbém:

Legjobb válasz: Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!

Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm szépen a válaszodat , és amit a görbémrõl irtál azt is nagyon köszönöm , már csak az tartja bennem a lelket.
A görbéhez nem értek, de nekem a középidõtõl krémes volt, azt gondoltam, na most összejött, erre most elkezdtem vérezgetni!Remélem neked több szerencséd lesz!
Nekem a vizes folyás a mensit jelezte, DE! Amikor terhes lettem akkor krémes folyásom volt ami átválott vizesbe. Feladtam. Majd két nap múlva ismét krémes lett! Úgyhogy van esély! amíg nem jön meg mindig van!
A kérdező hozzászólása: Szia. Képzeld nekem ma elmúlt a vizes folyás átment ilyen ragacsos , krémes valamibe, ugyhogy még reménykedem de teganp nagyon ki voltam bukva... Köszönöm szépen a válaszotokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!