Találatok a következő kifejezésre: Már 3 fáj a (275 db)

Meddig kell fejnem a tejcsit? 2 hete szültem, napjában 2-3-szor fejem, de már nagyon fáj a bimbóm.

Legjobb válasz: Csak akkor fejd, ha érzed, hogy túl sok a tej, és feszül a melled. Késõbb már nem kell, mert minél többet fejsz, annál több termelõdik. Kb. a 3. héten szokott beállni a kereslet-kínálat. Én egyébként is csak napi egyszer fejtem, este, mert éjszaka nem szopott 3 óránként. Szerintem 3-szor sok. Hogy van rá idõd egyáltalán?

Csak akkor fejd, ha érzed, hogy túl sok a tej, és feszül a melled. Késõbb már nem kell, mert minél többet fejsz, annál több termelõdik. Kb. a 3. héten szokott beállni a kereslet-kínálat. Én egyébként is csak napi egyszer fejtem, este, mert éjszaka nem szopott 3 óránként. Szerintem 3-szor sok. Hogy van rá idõd egyáltalán?
Én az elsõ hónapban minden szoptatás után lefejtem a maradékot.Éjjel is.Nem aludtam valami sokat.:) De mindeddig volt elég tejem.A mellbimbó megszokja a strapát egy idõ után.Ne add fel!:)
Csak akkor fejd, ha feszül a melled. Nemsokára beáll a kereslet-kínálat és utána már nem is kell. Nekem 2 hónapos a babám, és mióta átalussza az éjszakát, azóta reggel kell kicsit fejnem, mert nagyon megtelik a mellem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát nem nagyon van rá idõm. De reggel és este mindenképpen le kell fejnem mert nagyon feszül. Remélem akkor hamarosan be áll a rend.

Barnázok 3 napja, faj a hasam nem rendszeresen de fajdogál, nem kemény, fáradok és ma már 3* voltam a wc-én mi lehet lassan szulok?

39 hetes vagyok pont ma,nektek hogy indult?mikor menjek a korhazba ugye a barnázás miatt még nem kell hogy induljak?

Legjobb válasz: szia! szerintem pakold össze a cuccod, a barnázás a tágulás jele. Ha kezdõdnek a rendszeres fájások,nyugodtan indulj be aa krházba. De ha mindez velem történe,lehet bemennék a kórházba egy kontrollra és a doki megmondja mi a teesndõ. Jobb a biztonság.Milyen messze laksz a kórháztl? jaa,és mikor anyám engem szült,neki nem voltak fájásai,már 5 ujjnyi volt,mikor beért a kórházba,pont terhesgondozáson volt és közölték vele,azonnal szülõszoba. szóval inkább menj be

szia! szerintem pakold össze a cuccod, a barnázás a tágulás jele. Ha kezdõdnek a rendszeres fájások, nyugodtan indulj be aa krházba. De ha mindez velem történe, lehet bemennék a kórházba egy kontrollra és a doki megmondja mi a teesndõ. Jobb a biztonság.Milyen messze laksz a kórháztl? jaa, és mikor anyám engem szült, neki nem voltak fájásai, már 5 ujjnyi volt, mikor beért a kórházba, pont terhesgondozáson volt és közölték vele, azonnal szülõszoba. szóval inkább menj be
Igen, készül a szervezet. :) nekem is sok-sok nagywc-zéssel indult, meg állandó hasfájással, aztán rá 2 napra déltõl 40 percenként pocikeményedés-fájás, ami szép fokozatosan 30, 20, 10-8, majd 3 perces fájás lett. Kórházba 10 percesnél korábban nem érdemes menni, de ha van dokid megkérdezheted tõle. Sok sikert! :)

Mitõl fáj már 3. napja a gyomrom?

Jobban mondva tegnap elõtt késõ délután kezdett el fájni. Így egyszer görcsöl, egyszer éget, egyszer csak érzem, egyszer meg semmi. Van, hogy csak a gyomorszájam, van hogy az egész gyomrom és van hogy az egész hasam. Volt már, hogy úgy fájt, hogy alig bírtam megmozdulni. Egyszer bevettem rá fájdalom csillapítót, de egyáltalán nem hatott és még nem is javult semmit. Anya szerint csak valami vírus, és nem nagyon érdekli õt. Szerintetek is? 15/L :S

Legjobb válasz: Elég nagy baj, ha anyukádat nem érdekli. Mindenesetre ha a székletürítés egy ideje elmaradt, akkor az okozhat ilyen fájdalmakat. Lehet ez áll a dolog hátterében. Ha nem ürítettél egy ideje, akkor érdemes valami nagyon erõs hashajtóval megpróbálkozni minél elõbb.

Elég nagy baj, ha anyukádat nem érdekli. Mindenesetre ha a székletürítés egy ideje elmaradt, akkor az okozhat ilyen fájdalmakat. Lehet ez áll a dolog hátterében. Ha nem ürítettél egy ideje, akkor érdemes valami nagyon erõs hashajtóval megpróbálkozni minél elõbb.

Lehetek terhes? Párommal 2 hete együtt voltunk, de nem vettünk észre semmi furcsát, menstruációszerű megjött, de nem a megszokott (sokkal kevesebb és barnás) és 3 nap után abba maradt, azóta fáj a hasam, csináltam tesztet is, de az negatív lett.

Legjobb válasz: Nem védekeztek? Hasfájás nem a terhesség tünete, fõleg nem két hét után, és mint írod, meg is jött + a negatív teszt...hát majdnem kizárt a terhesség Nekem is volt gyenge, szinte csak barna menstruációm.

Nem védekeztek? Hasfájás nem a terhesség tünete, fõleg nem két hét után, és mint írod, meg is jött + a negatív teszt...hát majdnem kizárt a terhesség Nekem is volt gyenge, szinte csak barna menstruációm.
A kérdező hozzászólása: de védekeztünk, csak nem tudtam beleírni, mert 250 karakterbe nem fért bele, mindenesetre az alhasam fáj és nekem nem volt még hasonló, h nem jött volna meg rendesen :S ezért gondoltam inkább megkérdezem..
Szerintem tutira nem vagy terhes, még egyszer mondanám, NINCS tünete a 2 hetes "terhességnek". Hogy megnyugodj, csinálj egy tesztet pár nap múlva. Ha a fura vérzés aggaszt, akkor menj el a nõdokidhoz.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a segítséget! :)

Csak nekem fáj a fejem? :S Elméletileg nincs front de nekem már kb.3 napja fáj :S

Legjobb válasz: Nem vagy egyedül......nekem is fáj már 2 napja.

Nem vagy egyedül......nekem is fáj már 2 napja.
Én is teljesen ugyan így vagyok ezzel. : /
A kérdező hozzászólása: akkor jó..vagyis nem jó..de legalább nem vagyok ezzel egyedül..jobbulást nektek :)
Elég folyadékot iszol? Nekem attól szokott fájni, ha nem iszom eleget. Ilyen melegben észrevétlenül is sok vizet lehet veszíteni.

15 éves vagyok. Pár hónapja műtöttek vakbélgyulladásra laparoszkóp műtéttel a köldökömön keresztül. Nagyon fáj már 3 napja és kipúposodás van a köldököm alatt. Eleinte nem fájt, de már egyre jobban fáj. Mit csinálhatnék?

Érdemes lenne bemenni a süg?ségire?

Legjobb válasz: igen, meg kéne mutasd, nem normális, hogy fáj, meg a púp sem. Nekem is volt laparos mûtétem, semmi ilyen komplikációm nem volt, hónapokkal késõbb már csak a mûtéti heg emlékeztetett az egész beavatkozásra.

igen, meg kéne mutasd, nem normális, hogy fáj, meg a púp sem. Nekem is volt laparos mûtétem, semmi ilyen komplikációm nem volt, hónapokkal késõbb már csak a mûtéti heg emlékeztetett az egész beavatkozásra.
Nem érdemes, hanem szükséges. De most még bõven munkaidõben vagy, a sebészetre menjetek, ahol mûtöttek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az információt!

Nagyon fáj a térdem már lassan 3 éve mit tegyek?

Megerőltettem vagy mi??

Legjobb válasz: 3 éve fáj? Akkor vágasd le.

3 éve fáj? Akkor vágasd le.
Menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: kösz a tippet
Igen, menj el orthopédushoz. Ezt házilag nem lehet kikezelni. Te még nagyon fiatal vagy, hogy egész életedben sántikálnod kelljen.
3 eve faj, es itt a forumon varod a tanacsot? TAlan nem is faj annyira, hiszen mar egy par hetes fajdalom utan, ha az nem javult, akkor feltetlen orvoshoz kell menned pl.
A kérdező hozzászólása: Elmentem az orvoshoz fel ís írt néhány orvoságot de nem segít!! Már edzésre sem tudok elmenni 1 hónapja még az udvarra sem birok kimennei úgy fáj. Meg már 4 hónapja suliba-sem járok. Kérlek valami házi gyógymódot tudtok ajánlani mert így tönkremegy az életeeeem :(((
Megértem, hogy szeretnél házi gyógymódot kérni de akkor sem kell ekkorákat hazudni -.-

Ha a babámnak fájt a hasa eddig a szoptatós teáktól, akkor 3 hós kora után már nem fog?

Mert hogy addigra "kinövik" a hasfájást ugye...

Legjobb válasz: Ha a babádnak fájt a hasa a szopis teáktól,akkor ne idd.Nincs garancia arra,hogy pont a 3. hónapban marad abba a hasfájós korszaka!Nálunk pl. még a 4. hónapban is tartott végig....

Ha a babádnak fájt a hasa a szopis teáktól, akkor ne idd.Nincs garancia arra, hogy pont a 3. hónapban marad abba a hasfájós korszaka!Nálunk pl. még a 4. hónapban is tartott végig....
A kérdező hozzászólása: Nem iszom természetesen, abbahagytam, ahogy észrevettem. Csak gondoltam újrakezdem, ha már nem fog fájni neki.
valoban ki fogja noni...a babak hasfajasara igazabol nincs konkret orvosi magyarazat...ami az egyik babanal bejon az a masiknal nem hasznal...az viszont igaz hogy ez a ko kemeny periodus nem tart orokke es alltalaban 3-6 honapos korara kinovi
A kérdező hozzászólása: egyedül a Hipp szopis teától nem fáj, de az 1200 ft, és heti legalább 2 doboz kell belõle... :/
A szopis teákon elég tömény adagolásokat írnak.Amikor én szülésnél a kórházban rákérdeztem, azt mondták, hogy ne igyam annyira töményen állandóan, mert nekem sem tesz jót.Szóval amire az van írva, hogy 3 decibe tegyél egy filtert, azt nyugodtan tedd legalább egy literbe!Úgy nem is fogy el annyi, de viszont te sem undorodsz meg olyan gyorsan tõle, mert hát egyik sem túl jó ízû.Egyébként kevés a tejed?Tényleg szükséges hogy idd?

Bal oldalon, a gerinc mellett ugy fáj, mintha erősen nyomnák, most nem tudom hogy a derekam csipödött be, vagy a vesém fáj, de már 3 napja van. Mit csináljak? Orvos nélkül nem lesz jobb?

Alig birok még menni is,elég sürün járok vizelni is.Kérem aki tud segiteni,az irjon!

Legjobb válasz: Akár vesegyulladásod is lehet, én biztos elmennék dokihoz. Szerintem, ha ennyire fáj, házigyógymódok már nem használnak kellõképpen, nehogy legyen egy esetleges szövõdményed. Egy egészségünk van! Jobbulást! Irány a háziorvos, õ majd gondolom elküld laborba is.

Akár vesegyulladásod is lehet, én biztos elmennék dokihoz. Szerintem, ha ennyire fáj, házigyógymódok már nem használnak kellõképpen, nehogy legyen egy esetleges szövõdményed. Egy egészségünk van! Jobbulást! Irány a háziorvos, õ majd gondolom elküld laborba is.
Ha a veséd fáj akkor az igen sok pisiléssel jár, sûrün és keveset pisilsz van olyan hogy cseppeket én így jártam és katéter lett a vége, de az is lehet hogy teljesen más a problémád menj orvoshoz mindenfélekép.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!