Találatok a következő kifejezésre: Már 3 fáj (292 db)

15 éves vagyok. Pár hónapja műtöttek vakbélgyulladásra laparoszkóp műtéttel a köldökömön keresztül. Nagyon fáj már 3 napja és kipúposodás van a köldököm alatt. Eleinte nem fájt, de már egyre jobban fáj. Mit csinálhatnék?

Érdemes lenne bemenni a süg?ségire?

Legjobb válasz: igen, meg kéne mutasd, nem normális, hogy fáj, meg a púp sem. Nekem is volt laparos mûtétem, semmi ilyen komplikációm nem volt, hónapokkal késõbb már csak a mûtéti heg emlékeztetett az egész beavatkozásra.

igen, meg kéne mutasd, nem normális, hogy fáj, meg a púp sem. Nekem is volt laparos mûtétem, semmi ilyen komplikációm nem volt, hónapokkal késõbb már csak a mûtéti heg emlékeztetett az egész beavatkozásra.
Nem érdemes, hanem szükséges. De most még bõven munkaidõben vagy, a sebészetre menjetek, ahol mûtöttek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az információt!

Bal oldalon, a gerinc mellett ugy fáj, mintha erősen nyomnák, most nem tudom hogy a derekam csipödött be, vagy a vesém fáj, de már 3 napja van. Mit csináljak? Orvos nélkül nem lesz jobb?

Alig birok még menni is,elég sürün járok vizelni is.Kérem aki tud segiteni,az irjon!

Legjobb válasz: Akár vesegyulladásod is lehet, én biztos elmennék dokihoz. Szerintem, ha ennyire fáj, házigyógymódok már nem használnak kellõképpen, nehogy legyen egy esetleges szövõdményed. Egy egészségünk van! Jobbulást! Irány a háziorvos, õ majd gondolom elküld laborba is.

Akár vesegyulladásod is lehet, én biztos elmennék dokihoz. Szerintem, ha ennyire fáj, házigyógymódok már nem használnak kellõképpen, nehogy legyen egy esetleges szövõdményed. Egy egészségünk van! Jobbulást! Irány a háziorvos, õ majd gondolom elküld laborba is.
Ha a veséd fáj akkor az igen sok pisiléssel jár, sûrün és keveset pisilsz van olyan hogy cseppeket én így jártam és katéter lett a vége, de az is lehet hogy teljesen más a problémád menj orvoshoz mindenfélekép.

Már 3 hónapja nagyon fáj a "medence csontom" (és környéke). Szűz már nem vagyok, de el szeretnék menni orvoshoz mert iszonyatosan fáj. Ez lehet a szextől is, vagy valami más okozza azt hogy ennyire iszonyatosan fáj a csontom...?

Legjobb válasz: Szerintem te a szeméremdomb alatti csontra gondoltál. Nem? Az fájhat a szextõl, föleg ha egy kicsit "durvábbra" sikerült. Én megpróbálnám másik pózból egy ideig és ha a fájdalom múlik akkor az lehetett az ok, de persze a legbiztosabb ha orvoshoz fordulsz.

Szerintem te a szeméremdomb alatti csontra gondoltál. Nem? Az fájhat a szextõl, föleg ha egy kicsit "durvábbra" sikerült. Én megpróbálnám másik pózból egy ideig és ha a fájdalom múlik akkor az lehetett az ok, de persze a legbiztosabb ha orvoshoz fordulsz.

Meddig kell fejnem a tejcsit? 2 hete szültem, napjában 2-3-szor fejem, de már nagyon fáj a bimbóm.

Legjobb válasz: Csak akkor fejd, ha érzed, hogy túl sok a tej, és feszül a melled. Késõbb már nem kell, mert minél többet fejsz, annál több termelõdik. Kb. a 3. héten szokott beállni a kereslet-kínálat. Én egyébként is csak napi egyszer fejtem, este, mert éjszaka nem szopott 3 óránként. Szerintem 3-szor sok. Hogy van rá idõd egyáltalán?

Csak akkor fejd, ha érzed, hogy túl sok a tej, és feszül a melled. Késõbb már nem kell, mert minél többet fejsz, annál több termelõdik. Kb. a 3. héten szokott beállni a kereslet-kínálat. Én egyébként is csak napi egyszer fejtem, este, mert éjszaka nem szopott 3 óránként. Szerintem 3-szor sok. Hogy van rá idõd egyáltalán?
Én az elsõ hónapban minden szoptatás után lefejtem a maradékot.Éjjel is.Nem aludtam valami sokat.:) De mindeddig volt elég tejem.A mellbimbó megszokja a strapát egy idõ után.Ne add fel!:)
Csak akkor fejd, ha feszül a melled. Nemsokára beáll a kereslet-kínálat és utána már nem is kell. Nekem 2 hónapos a babám, és mióta átalussza az éjszakát, azóta reggel kell kicsit fejnem, mert nagyon megtelik a mellem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát nem nagyon van rá idõm. De reggel és este mindenképpen le kell fejnem mert nagyon feszül. Remélem akkor hamarosan be áll a rend.

Hogyha fájt a szex mikor egy 18 cm-es pénisszel történt, ami vastagabb az átlagnál (csak egy kicsit és első 3 alkalom volt, végére már alig fájt, csak nem bírtam sokáig), akkor nagyon rossz lesz egy nagyobbal (22-23 cm)?

Legjobb válasz: Ha attól félsz elõre, hogy fájni fog-e akkor egyértelmûen igen. Begörcsölsz az idegességtõl és nem lazulsz majd el kellõképpen. Amúgymeg tök mindegy, nem? Ha 100% hogy az mostanában beléd fog menni akkor a tény, hogy fáj-e vagy sem, mit változtat? Ugyanúgy akarni fogod, gondolom... :)

Ha attól félsz elõre, hogy fájni fog-e akkor egyértelmûen igen. Begörcsölsz az idegességtõl és nem lazulsz majd el kellõképpen. Amúgymeg tök mindegy, nem? Ha 100% hogy az mostanában beléd fog menni akkor a tény, hogy fáj-e vagy sem, mit változtat? Ugyanúgy akarni fogod, gondolom... :)
Az elsõ három alkalom nekem is fájt kicsi pénisszel, de a mostani naggyal nincs semmi gondom. Ne aggódj, belejössz majd. :)
Hát... Téged csak ilyen férfiakkal hoz össze az élet??? :) Nah jó, befejeztem! Szóval, ha még nem volt benned akkora, akkor valszeg fájni fog, mert még ott szûk lehetsz. De embere válogatja. Kitudja, talán megszólalni sem tudsz majd, de nem a fájdalomtól... :) Talán érted mire gondolok :D
lehet hogy annyi az átlag, de 10bõl 9 barátomnak "átlagon felüli" szal ez a 15 nem túl találó szerintem :P
Honnan tudjuk? Valószínûleg érezni fogod rendesen.
22-23 centi? Te kikkel/mikkel készülsz lefeküdni? (Nem azt mondom, hogy nincs ekkora, csak a magyar átlag 15 centi..nem? :D )
A kérdező hozzászólása: Az elsõ 3 alkalom alatt azt értem, hogy a szüzességem elvesztésétõl számítva.
A kérdező hozzászólása: Nem feka meg semmi ilyesmi, egyszerûen csak nagydarab :D. Köszi a válaszokat :) .
Hol találsz ilyen pasikat? Név telószám légyszi:) )
A helyedben orvoshoz, vagy ügyeletre mennék.
Szia. Nekem volt ilyen de már évekkel ezelõtt és húztam halasztottam a nõdokit, majd késõbb már kórház lett a vége. Nálam petefészekgyulladás volt. A fájdalomtól már se éjjelem se nappalom nem volt, mire elmentem. Aztán sürgõsségi vérvétel és a fehérvérsejtsüllyedés (ha jól emlékszem így hívják)az többszöröse volt a megengedettnek, amire mondták, hogy gyulladást jelez. Nõdoki petefészekgyulladással azonnal kórházba utalt. Két hétig volt infúzió, gyógyszerek, meg már nem emlékszem. Majd valamikor kiengedtek. Szóval remélem nálad nem errõl van szó, de ne húzd az idõt, doki, õ majd elküld vérvételre is.
Egyik volt osztálytársam is ilyen volt, õ egyszer felfázott, és utána évekig járt emiatt orvoshoz. Ez nem játék, menj el inkább orvoshoz, õk biztos jobban értenek hozzá.
Vakbél is lehet, csúnyán át tud sugározni az egész területre, sõt a másik oldalra is. Persze, petefészek gyulladás is lehet... Mindenképpen DOKI!!!
A kérdező hozzászólása: okéoké holnap elmegyek :) köszönöm a segítséget

Már 3 napja szinte egésznap fáj a fejem és mostanába elég sűrűnvan ez! Mitől lehet?

Legjobb válasz: most nekem már 5ik napja fáj a fejem... és nekem is az utóbbi idõben gyakran szokott fájni. én a frontokat nem bírom meg a meleget sem...

most nekem már 5ik napja fáj a fejem... és nekem is az utóbbi idõben gyakran szokott fájni. én a frontokat nem bírom meg a meleget sem...
idõjárás, nem vagy eleget levegõn, nem iszol elég vizet.
A rossz tartástól is lehet. Görcsös izom össze húzódások egészen a fejig felmehetnek és elnyomhatják a vérkeringést egy kicsit. De azárt érdemes dokihoz menni kivizsgáltatni magadat. A fejfájás egy tünet, lehet a stresszes élemtód miatti kimerültségé de másé is lehet. Ideje egy kicsit lelassítanod. Sportolj ha izom eredetû a fejfájás csak ez segíthet. A masszázs is csodákra képes, de a helyes életmódot nem helyettesíti.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:04 ez én vagyok ismét :-) Lehet az alacsony vércukor szinttõl is, figyelj jobbna a táplálkozásodra .-)
Igyál szõlõlevet.

Nagyon fájnak a melleim és néha észreveszek a bimbóimon egy két apró, picike fehér pöttyöt. Ha a körmömmel megnyomom, olyan mintha pattanás lenne, mert kijön. A barátommal 2 hete szeretkeztünk gumi nélkül, de a mellem már 3 hete fáj. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem kell nyomkodni! Mindenkinél más a várandóság jele. Inkább vegyél egy tesztet a szeretkezéstõl számított 14. napon már kimutatja, ha várandós vagy. Van lehetõség erre is és arra is, nem kell idegeskedni.

Nem kell nyomkodni! Mindenkinél más a várandóság jele. Inkább vegyél egy tesztet a szeretkezéstõl számított 14. napon már kimutatja, ha várandós vagy. Van lehetõség erre is és arra is, nem kell idegeskedni.
nekem is vannak olyan kis fehér pöttyeim és télleg ugyanolyan mint egy pattánás:O

Nagyon kevés a menstruációm, időben megjött, de naponta alig folyik 3-4 csepp barnás vér. A hasam egyáltlán nem fáj és ez megy már 3 napja. Nemtudom, hogy most vagy terhes vagyok vagy progeszteron hiányos. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hát, ha nem védekeztetek, akkor akár terhes is lehetsz. Nagyon sok kismamának az elsõ 2-3 hónapban van hüvelyi vérzése a terhesség alatt. Vegyél egy tesztet és csináld meg. Az is igaz, ha nem volt peteérésed a ciklus alatt akkor is elõfordulhat, hogy gyenge vérzés van csak.

Hát, ha nem védekeztetek, akkor akár terhes is lehetsz. Nagyon sok kismamának az elsõ 2-3 hónapban van hüvelyi vérzése a terhesség alatt. Vegyél egy tesztet és csináld meg. Az is igaz, ha nem volt peteérésed a ciklus alatt akkor is elõfordulhat, hogy gyenge vérzés van csak.
A kérdező hozzászólása: Már csináltam egy terhességi tesztet ami negatív lett, de engem azért nem gyõzött meg teljesen.
Ha máskor normális a vérzésed, akkor inkább utal terhességre a dolog. Pár nap múlva tesztelj megint, aztán ha nem múlik, érdemes orvoshoz menni.
A kérdező hozzászólása: pont ma csináltam megint, de ez is negatív lett.
Kedves Kérdezõ! Mi volt a gond? Mindig normális a menstruációm de legutóbbi alkalommal nagyon kevés és barnás vérzésem volt. Miután elmúlt elkezdtünk nem védekezni baba miatt. Most gondolkodom vajon minden rendben van velem vagy vmi gond lehet?
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom mi lehetett a pajom, eltelt 1 hónap aztán rendesen megjött, lehet egyszerûen ez a hónap csak ilyenre sikeredett, utána olvastam, hogy néha van ilyen a menstruációban

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!