Találatok a következő kifejezésre: Már 3 csinálom a diétát (5 db)

Miért van az, hogy már 39. napja csinálom a diétát és az első 3 hétben fogytam 6 kilót, azóta semmit nem csinálok másképp és mégsem fogyok?

Legjobb válasz: Mert a szervezeted beállt erre az alacsonyabb kalóriaszintû egyensúlyra. Kitartás, én ugyanebben a cipõben járok! Három hét alatt kicsit több, mint 4 kg ment le, az elmúlt tíz napban viszont csak fél. De én annak is örülök, hogy ezt elértem, és nem jön vissza, amit nagy nehezen lekínlódtam. Más diétánál, ha ilyenkor abba hagyom, 3 nap alatt visszajönne az egész. Szerintem törvényszerû, hogy lelassul a fogyás egy idõ után, de aztán a mélyebb tartalékokhoz nyúl:)

Mert a szervezeted beállt erre az alacsonyabb kalóriaszintû egyensúlyra. Kitartás, én ugyanebben a cipõben járok! Három hét alatt kicsit több, mint 4 kg ment le, az elmúlt tíz napban viszont csak fél. De én annak is örülök, hogy ezt elértem, és nem jön vissza, amit nagy nehezen lekínlódtam. Más diétánál, ha ilyenkor abba hagyom, 3 nap alatt visszajönne az egész. Szerintem törvényszerû, hogy lelassul a fogyás egy idõ után, de aztán a mélyebb tartalékokhoz nyúl:)

Már 3 hete csinálom a diétát de még nem fogytam semmit. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Napi 1 óra testedzés meg fogja hozni a kívánt eredményt. Menj el fitness terembe és tekerj egy órát szobakerékpáron, vagy evezz gépen. Ha nincs erre pénzed, akkor keress egy kellemes parkot és kocogj ugyanennyit. Mindenképp 20 percnél több mozgás kell egyszerre, mert akkor indul be a zsírégetés.

Napi 1 óra testedzés meg fogja hozni a kívánt eredményt. Menj el fitness terembe és tekerj egy órát szobakerékpáron, vagy evezz gépen. Ha nincs erre pénzed, akkor keress egy kellemes parkot és kocogj ugyanennyit. Mindenképp 20 percnél több mozgás kell egyszerre, mert akkor indul be a zsírégetés.
Én nemtudom mi ez a Te diétád, de nem is érdekel. Nem hasznos számodra, mert teljes életmód váltásra van szükséged, nem 90 nap önkínzásra. Igen :edzés, (csak fokozatosan kezd!) , rendszeres étkezés (szemét kaja nuku), Sok protein, kevés összetett szénhidrát , egyszerû cukor nulla (vagy csak edzés után közvetlen). Így legalább amit elérsz meg is marad.
igaza van az elöttem ironak, támogatom válaszát.

Már 4 hete csinálom a diétát és még csak 3 kg-ot fogytam! Mikor fog megindulni a fogyás? Még kb.4-et szeretnék fogyni.

Legjobb válasz: 4 hét alatt három kilo? Tornázol is? Hogyan diétázol? Nem csak a minõség, de a mennyiség is fontos. Inkább sokszor kevesebbet egyél, és inkább reggel vétkezz. Ha lefekvés elõtt, este tornázol(a torna elõtt két órával egyél utoljára!)azzal teszel a legtöbbet magadért és a testedért. Torna közben koncentrálj az adott területre, tartsd mindig feszesen azt az izmot, amit mozgatsz. És mindig nyújts!! menni fog az a 4 kilo is, mint a többi. csak figyelj a sok folyadékra.

4 hét alatt három kilo? Tornázol is? Hogyan diétázol? Nem csak a minõség, de a mennyiség is fontos. Inkább sokszor kevesebbet egyél, és inkább reggel vétkezz. Ha lefekvés elõtt, este tornázol(a torna elõtt két órával egyél utoljára!)azzal teszel a legtöbbet magadért és a testedért. Torna közben koncentrálj az adott területre, tartsd mindig feszesen azt az izmot, amit mozgatsz. És mindig nyújts!! menni fog az a 4 kilo is, mint a többi. csak figyelj a sok folyadékra.
4 hét alatt 3 kiló az nem kevés!!!! (ha csak nem 120-ról indulsz) Reméljük, nem vizet és izmot adtál le, hanem zsírt.... A fogyókúrában is vannak holtpontjai a testnek, ilyenkor stagnál a súlyod, aztán megindul újra. Ez egy-két hét. Türelem.
Van aki az uccsó hónapban pattintja le azt a pár kilót. Amúgy torna, kisebb fejadagok, nem mindegy hogy mit(húsból sovány, nem torta szénhidrátnapon stb.) Igyál zöld teát minden nélkül, gyümölcsbõl kerüld a banánt, inkább citrusokat egyél. Tornázz sokat.


Ez normális? 2 hete csinálom a 3 órás diétát, és már 3 kilót fogytam. Nem fogom visszahízni? :S

Legjobb válasz: De igen. Hetente max. 1 kilót lehet megtartani, de inkább a fél a reális. Milyen diéta?

De igen. Hetente max. 1 kilót lehet megtartani, de inkább a fél a reális. Milyen diéta?
A kérdező hozzászólása: három órás.. :D három óránként eszel, és 2-3 liter vizet kell meginni. Egyébként szoktam ugráló kötelezni, futni és lépcsõzni is. Lehetséges hogy ez miatt?
Nem feltétlenül az számít, milyen idõközönként, hanem hogy mit, és mennyit eszel. Ha három óránként benyomsz egy kilós veknit 40 deka disznózsírral, akkor gyorsan meghízol. Szóval ha sokat mozogsz, keveset eszel, abból is valami soványat, akkor túl gyors lesz a fogyás.
nem fogod visszahízni, az elején amúgy is könnyebb

Létezik az, hogy 3 napja csinálom a 90 napos diétát, 1 hete sportolok, és már 3 kg leugrott rólam? Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan beindul! Ez így is marad?

Legjobb válasz: hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)

hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)
Létezik, valószínû hogy sok víz volt a szervezetedben.Amíg ez ürül, addig sokat le lehet dobni, utána lesz kicsit lassúbb.De az már biztosan zsírból megy.
Ez a 3 kg a lecsökkent gyomor és béltartalom, meg a kiürített víz lehet. De ezután is megyegetnek lefelé, csak lassabban a kilók.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!