Találatok a következő kifejezésre: Már 3 csinálom a (81 db)

2éves kisfiammal most kezdtem el a pelus elhagyását. Ha kakilnia kell, akkor szól, de már ezt 3 hónapja. A pisilésnél meg úgy csinálom, hogy 30-45percenként megpisiltetem. Jól csinálom? Nem túl gyakran pisiltetem? Vagy várjam meg, hogy ő szóljon?

Szerintetek mennyi id?be telik. Tegnap kezdtem.

Legjobb válasz: Az én kislányom is 2 éves (24 hós). 2hét alatt megtanult bilizni (pisilni és kakilni is). Az én módszerem a következõ volt: Óránként elmondtam neki h ha pisil a bilibe, akkor kap egy csokit. Kb óránként ráültettem és ha belepisilt, akkor tényleg kapott egy csokit. EZ persze az elsõ héten kb napi 1 max2 csokit jelentett. Amikor már 3-4 is belepisilt akkor szilva v barack lett a jutalom. (szerencsére imádja a gyümölcsöket) Két hét alatt eljutottunk oda, hogy most már napközben egyáltalán nem kell pelus játsszótérre/házba sem kell, mert mindig szól, hogy: Ajucíííí, kell pisilni!! Sok siket

Az én kislányom is 2 éves (24 hós). 2hét alatt megtanult bilizni (pisilni és kakilni is). Az én módszerem a következõ volt: Óránként elmondtam neki h ha pisil a bilibe, akkor kap egy csokit. Kb óránként ráültettem és ha belepisilt, akkor tényleg kapott egy csokit. EZ persze az elsõ héten kb napi 1 max2 csokit jelentett. Amikor már 3-4 is belepisilt akkor szilva v barack lett a jutalom. (szerencsére imádja a gyümölcsöket) Két hét alatt eljutottunk oda, hogy most már napközben egyáltalán nem kell pelus játsszótérre/házba sem kell, mert mindig szól, hogy: Ajucíííí, kell pisilni!! Sok siket
A kakálásnál mondjuk nincs baj, de a pisilést mi is így csináljuk, mint te!Egyik nap szól minden pisilésnél, másik nap bepisil, ha én nem teszem wc-re.Mert õ csak oda...remélem nemsoká eredményt érünk el!

Mit csinál a telefonom amikor egyszer csak visszaáll gyári alapbeállitásba? Bekapcsolás után azt az időt és dátumot mutatja amit gyártáskor beállitottak rajta. Már 3 éves de néha ezt csinálja, elég ritkán de ma újra ez történt.

Legjobb válasz: Nincsenek hosszú távra tervezve, az nem lenne elõnyös üzleti szempontból. Ennyi történik, magyarul, közérthetõen: olyankor bekakil. Jobb már nem lesz.

Nincsenek hosszú távra tervezve, az nem lenne elõnyös üzleti szempontból. Ennyi történik, magyarul, közérthetõen: olyankor bekakil. Jobb már nem lesz.

Létezik az, hogy 3 napja csinálom a 90 napos diétát, 1 hete sportolok, és már 3 kg leugrott rólam? Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan beindul! Ez így is marad?

Legjobb válasz: hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)

hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)
Létezik, valószínû hogy sok víz volt a szervezetedben.Amíg ez ürül, addig sokat le lehet dobni, utána lesz kicsit lassúbb.De az már biztosan zsírból megy.
Ez a 3 kg a lecsökkent gyomor és béltartalom, meg a kiürített víz lehet. De ezután is megyegetnek lefelé, csak lassabban a kilók.


Miért van az, hogy már 39. napja csinálom a diétát és az első 3 hétben fogytam 6 kilót, azóta semmit nem csinálok másképp és mégsem fogyok?

Legjobb válasz: Mert a szervezeted beállt erre az alacsonyabb kalóriaszintû egyensúlyra. Kitartás, én ugyanebben a cipõben járok! Három hét alatt kicsit több, mint 4 kg ment le, az elmúlt tíz napban viszont csak fél. De én annak is örülök, hogy ezt elértem, és nem jön vissza, amit nagy nehezen lekínlódtam. Más diétánál, ha ilyenkor abba hagyom, 3 nap alatt visszajönne az egész. Szerintem törvényszerû, hogy lelassul a fogyás egy idõ után, de aztán a mélyebb tartalékokhoz nyúl:)

Mert a szervezeted beállt erre az alacsonyabb kalóriaszintû egyensúlyra. Kitartás, én ugyanebben a cipõben járok! Három hét alatt kicsit több, mint 4 kg ment le, az elmúlt tíz napban viszont csak fél. De én annak is örülök, hogy ezt elértem, és nem jön vissza, amit nagy nehezen lekínlódtam. Más diétánál, ha ilyenkor abba hagyom, 3 nap alatt visszajönne az egész. Szerintem törvényszerû, hogy lelassul a fogyás egy idõ után, de aztán a mélyebb tartalékokhoz nyúl:)

Eddig 2 mellből evett 3 óránként a fiam, de most csak az egyikből kéri már viszont két óránként, ezt miért csinálja?

2,5 hónapos

Legjobb válasz: Az én babám mindig egy mellbõl evett.Volt olyan hogy óránként kérte,de olyan is hogy 4 órát kibírt.Szerintem ne nézegesd az órát,ha nem ha éhes tedd mellre.Lehet azért is csinálja mert többet akar a közeledben lenni.

Az én babám mindig egy mellbõl evett.Volt olyan hogy óránként kérte, de olyan is hogy 4 órát kibírt.Szerintem ne nézegesd az órát, ha nem ha éhes tedd mellre.Lehet azért is csinálja mert többet akar a közeledben lenni.

3 napja festek, mar 3-szor lekentem, mindenhol szép fehér de a filctoll csíkok amit a kisfiam csinalt mindig visszajönnek, Hálás lennék egy okos ötletért hogyan tüntessem el?

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ... Ha kis felületet firkált össze akkor azt a részt lekaparnám valami éles eszközzel és glettel lesimítani, és festeni.

Nem vagyok szakértõ... Ha kis felületet firkált össze akkor azt a részt lekaparnám valami éles eszközzel és glettel lesimítani, és festeni.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nem kis rész, elég sok, és ha gipszet húznék rá? ez a baj hogy én sem értek hozzá. :-(
nem biztos hogy megtudod csinálni olyan szépen, elkenni egyenletesen, hogy ne látszódjon a plusz réteg, persze nem kizárt de utána javítani megint munka keress egy festõt, ismerõsöket kérdezz hátha voltak hasonló helyzetben Milyen filctoll? Esetleg próbáltad egy nedves szivaccsal ledörzsölni?
vagy szárazzal próbáld meg elõbb:)
Amikor korábban megkérdezted, hogy elfedi-e a festés az alkoholos filccel összekent falat, nem gondoltam, hogy mésszel próbálkozol! Diszperzit simán elfedte volna, de a mész nem fogja, csak ha lecsiszolod.
Ha vannak eszközeid, akkor kapard le és gletteld a helyét. Nem nagy munka, és utána csiszolással szép egyenesre tudod húzni. Nálunk nem filctoll volt, hanem valami fura pöttyök, átütött a tapétán, aztán lefestettük vagy 5 rétegben, semmi. Aztán leszedtük a tapétát, kivéstük a falat, utána visszagletteltem, most tökéletes, senki meg nem mondaná, mi volt itt. Mindezt úgy, hogy életemben elõször csináltam :)
Rakjál a festékbe egy kis fekete színezõt(nem kell sok), sokkal jobban fog fedni, és egy festés is elég lesz, nem kell glettelni, meg vakargatni.

Ez normális? 2 hete csinálom a 3 órás diétát, és már 3 kilót fogytam. Nem fogom visszahízni? :S

Legjobb válasz: De igen. Hetente max. 1 kilót lehet megtartani, de inkább a fél a reális. Milyen diéta?

De igen. Hetente max. 1 kilót lehet megtartani, de inkább a fél a reális. Milyen diéta?
A kérdező hozzászólása: három órás.. :D három óránként eszel, és 2-3 liter vizet kell meginni. Egyébként szoktam ugráló kötelezni, futni és lépcsõzni is. Lehetséges hogy ez miatt?
Nem feltétlenül az számít, milyen idõközönként, hanem hogy mit, és mennyit eszel. Ha három óránként benyomsz egy kilós veknit 40 deka disznózsírral, akkor gyorsan meghízol. Szóval ha sokat mozogsz, keveset eszel, abból is valami soványat, akkor túl gyors lesz a fogyás.
nem fogod visszahízni, az elején amúgy is könnyebb

Mit csináltok egész nap a pár hetes gyerkőccel? 3 hetes a kisfiam, de nem nagyon akar most már napközben aludni így egész nap akár kézben is hordhatnám, hogy vagytok vele? Mit csinál a gyerek?

Legjobb válasz: Egész nap nem hordozhatod..akkor is ha ez kegyetlen mondatnak tûnik..sajnos rá kell jönnie, hogy nem lehet mindig veled...A szokásos napi rutinon kívül persze babusgasd, meg bezsélj hozzá-tegyél fel neki babazenét, de menj csak csináld,amit akarsz..és pihenj is,amennyit csak tudsz!

Egész nap nem hordozhatod..akkor is ha ez kegyetlen mondatnak tûnik..sajnos rá kell jönnie, hogy nem lehet mindig veled...A szokásos napi rutinon kívül persze babusgasd, meg bezsélj hozzá-tegyél fel neki babazenét, de menj csak csináld, amit akarsz..és pihenj is, amennyit csak tudsz!
a mi picink folyton velünk volt és az volt a szép mikor elkezdtünk szeretkezni mindig csöndbe maradt:-)ugyhogy sokat szerelmeskedtünk
Én ilyenkor kiraktam a teraszra a kis múmiámat (úgy beöltöztettem), és órákon keresztül aludt. Ez volt a nap fénypontja, legalább két órát szundikált. Utána nem volt nyûgös, cuki volt.
Nagyon változatos volt, ez az idõszak. :) Szoptattam, altattam, pelenkáztam, beszélgettem, énekeltem neki. És bizony néha nem akart nagyon aludni, akkor ordított, én meg sírtam a másik szobában kicsit.
hát ha akarod, akkor hordozhatod, akár egész nap is. akár kézben akár mei tai....ilyen kicsi baba még simán igényelheti az anyját akr egész napra is. a te babád, neked kell érezned, hogy õ mit igényel. arra ne hallgass, ha valaki azt mondja, hogy ezt tedd meg azt...lehet, hogy más babánál beválik, de lehet hogy a tiednél nem, és tényleg csak egész nap veled akar lenni. amúgy az én kislányom is ilyen volt nagyon sokat hordoztam az elején, neki kellett. a mai napig is anyás, de már elvan simán egyedül. nem lett emiatt elkényeztetve. nehéz volt az eleje, ez biztos, fõleg hogy semmi segítségem nem volt leszámítva az elsõ 2 hetet, de átvészeltük. szép lassan szokott rá arra, hogy nem lógunk mindig anyán, nem hagytam soha sírni. 2 éves kislány anyukája
A hordozókendõ segíthet, abban egész nap rajtad lehet, rajtad is aludhat, ha akarod. nem lesz ettõl "elkényeztetve", csupán megkapja a szükséges anyai testkontaktust. Amúgy meg az ilyen pici gyerkõcöt is bele lehet vonni a mindenapi életbe. Kommentálhatod neki a nap folyamán, hogy éppen mit csinálsz. Énekelhetsz neki, nézheted vele együtt a tévét, olvashatsz vele/fel neki. Ha rajtad van a kendõben, egyszerûen az életed része lesz, miközben te ugyanúgy csinálhatod a dolgaidat, mint a terhesség elõtt. Király! :-)

3 bolcsessegfogam szepen kinott, de a 4 dik nem, mar 3 eve nem bir kijonni. Napok ota nagyon faj es be van duzzadva az inyem. Mit csinal ezzel a fogorvos?

Nagyon felek elmenni :(

Legjobb válasz: Érzéstelenítés alatt vagy rámetsz az ínyedre, vagy körbe metszi az ínyedet, hogy könnyebben át tudjon törni a fogad, Ne félj, egyik sem fog fájni, legfeljebb azt érzed, hogy matatnak a szádban.

Érzéstelenítés alatt vagy rámetsz az ínyedre, vagy körbe metszi az ínyedet, hogy könnyebben át tudjon törni a fogad, Ne félj, egyik sem fog fájni, legfeljebb azt érzed, hogy matatnak a szádban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!