Találatok a következő kifejezésre: Már 3 csinálom (103 db)

Mit csinál a telefonom amikor egyszer csak visszaáll gyári alapbeállitásba? Bekapcsolás után azt az időt és dátumot mutatja amit gyártáskor beállitottak rajta. Már 3 éves de néha ezt csinálja, elég ritkán de ma újra ez történt.

Legjobb válasz: Nincsenek hosszú távra tervezve, az nem lenne elõnyös üzleti szempontból. Ennyi történik, magyarul, közérthetõen: olyankor bekakil. Jobb már nem lesz.

Nincsenek hosszú távra tervezve, az nem lenne elõnyös üzleti szempontból. Ennyi történik, magyarul, közérthetõen: olyankor bekakil. Jobb már nem lesz.

Létezik az, hogy 3 napja csinálom a 90 napos diétát, 1 hete sportolok, és már 3 kg leugrott rólam? Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan beindul! Ez így is marad?

Legjobb válasz: hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)

hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)
Létezik, valószínû hogy sok víz volt a szervezetedben.Amíg ez ürül, addig sokat le lehet dobni, utána lesz kicsit lassúbb.De az már biztosan zsírból megy.
Ez a 3 kg a lecsökkent gyomor és béltartalom, meg a kiürített víz lehet. De ezután is megyegetnek lefelé, csak lassabban a kilók.

16 éves vagyok és egy 31 éves férfibe vagyok szerelmes már 3 éve. Volt már valaki hasonló helyzetben? Ha igen akkor mit csinált?

Legjobb válasz: Volt sulitársam 18 évesen egy 40 évesbe volt szerelmes. Fél éve szült neki gyereket. Plusz a pacáknak van egy lánya aki olyan 12-13 lehet. Együtt vannak. Egy másik meg 19 évesen hozzá ment egy 50 éves fószerhez, és 1 éve szült neki kislányt. Meresek ismerõseim vannak, de nekik mûködik. De te azért még várj 2-3 évet a felnõtt férfiakkal, mert 16 évesen még nem vagy beszámítható, mert a kamaszkor kellõs közepén vagy.

Volt sulitársam 18 évesen egy 40 évesbe volt szerelmes. Fél éve szült neki gyereket. Plusz a pacáknak van egy lánya aki olyan 12-13 lehet. Együtt vannak. Egy másik meg 19 évesen hozzá ment egy 50 éves fószerhez, és 1 éve szült neki kislányt. Meresek ismerõseim vannak, de nekik mûködik. De te azért még várj 2-3 évet a felnõtt férfiakkal, mert 16 évesen még nem vagy beszámítható, mert a kamaszkor kellõs közepén vagy.
Azért elég jól tolja az a pasi, hogy már 3 éve 31 éves... :)
A kérdező hozzászólása: jah meg én is már 3 éve 16 vagyok ;)


4 hónapos babám nem akar már 3. -éjjel aludni nappal alszik 2 vagy 3 órát de éjjel nem. Másnak is csinálja ezt? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Hogy érted pontosan? Egyáltalán nem alszik, csupán nappal az a 2-3 óra? Kicsit kevés lenne... Vagy...?

Hogy érted pontosan? Egyáltalán nem alszik, csupán nappal az a 2-3 óra? Kicsit kevés lenne... Vagy...?
Nekem is ezt csinálja 4 és fél hós kisfiam. Alig alszik este. Otthon voltunk vidéken, s a napokat szinte átaludta éjjel-nappal. Visszajöttünk, s nem akar este aludni, csak rövid ideig. Gyakran felkell, s nappal is nyûgölõdik. A fogára gondolok. 2 hós kora óta nyáladzig, s pár hete egyre sûrûbben. Az ökle állandóan a szájában van, egyfolytában enne. Meg a másik, amire gondoltam nálunk após. Állandóan kereszthúzatot csinál. Panellben élünk, nagyon meleg van, s fürdetéskor bezárom a szobánkban s a konyhában az ablakokat. Amúgy a konyha ablak, ha ki van nyitva, a szobánkban huzat van, ha itt is kinyitom. Fürdés után nem sokkal kinyitom, de hiába zárva az ajtónk, ahogy járkálunk, jön be a huzat, após kinyitja a konyha ablakot s ajtót. Még a fülére gondolok, ne-e gyullad be, bár az nem tudom milyen tünetekkel járhat. Én ezekre gondolok. Tegnap össze is balhéztam apóssal, mert amikor kinyitotta az ablakot fürdetés közben, persze apa járkált, s fürdés után amint mi is kinyitottuk, mert egyébként még ugy is meg lehet sülni a szobánkban, rám förmedt, hogy fázok-e h bezárom. Hiába mondtuk neki mit mondott a védõnõ, annyit mondott, zárjuk be a szobánkban azb ajtót s az ablakot, ne a konyhában, de a nagy melegtõl se alszanak a babák. Én meg fogtam bezártam az ablakot.

3 bolcsessegfogam szepen kinott, de a 4 dik nem, mar 3 eve nem bir kijonni. Napok ota nagyon faj es be van duzzadva az inyem. Mit csinal ezzel a fogorvos?

Nagyon felek elmenni :(

Legjobb válasz: Érzéstelenítés alatt vagy rámetsz az ínyedre, vagy körbe metszi az ínyedet, hogy könnyebben át tudjon törni a fogad, Ne félj, egyik sem fog fájni, legfeljebb azt érzed, hogy matatnak a szádban.

Érzéstelenítés alatt vagy rámetsz az ínyedre, vagy körbe metszi az ínyedet, hogy könnyebben át tudjon törni a fogad, Ne félj, egyik sem fog fájni, legfeljebb azt érzed, hogy matatnak a szádban.

3 napja festek, mar 3-szor lekentem, mindenhol szép fehér de a filctoll csíkok amit a kisfiam csinalt mindig visszajönnek, Hálás lennék egy okos ötletért hogyan tüntessem el?

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ... Ha kis felületet firkált össze akkor azt a részt lekaparnám valami éles eszközzel és glettel lesimítani, és festeni.

Nem vagyok szakértõ... Ha kis felületet firkált össze akkor azt a részt lekaparnám valami éles eszközzel és glettel lesimítani, és festeni.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nem kis rész, elég sok, és ha gipszet húznék rá? ez a baj hogy én sem értek hozzá. :-(
nem biztos hogy megtudod csinálni olyan szépen, elkenni egyenletesen, hogy ne látszódjon a plusz réteg, persze nem kizárt de utána javítani megint munka keress egy festõt, ismerõsöket kérdezz hátha voltak hasonló helyzetben Milyen filctoll? Esetleg próbáltad egy nedves szivaccsal ledörzsölni?
vagy szárazzal próbáld meg elõbb:)
Amikor korábban megkérdezted, hogy elfedi-e a festés az alkoholos filccel összekent falat, nem gondoltam, hogy mésszel próbálkozol! Diszperzit simán elfedte volna, de a mész nem fogja, csak ha lecsiszolod.
Ha vannak eszközeid, akkor kapard le és gletteld a helyét. Nem nagy munka, és utána csiszolással szép egyenesre tudod húzni. Nálunk nem filctoll volt, hanem valami fura pöttyök, átütött a tapétán, aztán lefestettük vagy 5 rétegben, semmi. Aztán leszedtük a tapétát, kivéstük a falat, utána visszagletteltem, most tökéletes, senki meg nem mondaná, mi volt itt. Mindezt úgy, hogy életemben elõször csináltam :)
Rakjál a festékbe egy kis fekete színezõt(nem kell sok), sokkal jobban fog fedni, és egy festés is elég lesz, nem kell glettelni, meg vakargatni.

Ez normális? 2 hete csinálom a 3 órás diétát, és már 3 kilót fogytam. Nem fogom visszahízni? :S

Legjobb válasz: De igen. Hetente max. 1 kilót lehet megtartani, de inkább a fél a reális. Milyen diéta?

De igen. Hetente max. 1 kilót lehet megtartani, de inkább a fél a reális. Milyen diéta?
A kérdező hozzászólása: három órás.. :D három óránként eszel, és 2-3 liter vizet kell meginni. Egyébként szoktam ugráló kötelezni, futni és lépcsõzni is. Lehetséges hogy ez miatt?
Nem feltétlenül az számít, milyen idõközönként, hanem hogy mit, és mennyit eszel. Ha három óránként benyomsz egy kilós veknit 40 deka disznózsírral, akkor gyorsan meghízol. Szóval ha sokat mozogsz, keveset eszel, abból is valami soványat, akkor túl gyors lesz a fogyás.
nem fogod visszahízni, az elején amúgy is könnyebb
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segitséget. :)

Miért csinálja azt a facebook-om hogy amikor megjelenik egy érteítés 'valaki hozzászólt a bejegyzéshez' és amikor meg nézem nincs oda írva semmi csak kb.5-10 perc múlva jelenik meg. És ez van már 3-4 napja. Miért van ez? Csak nekem ilyen?

Legjobb válasz: Nem csak neked ilyen, a facebook mostanában elég sokat [email protected] Nekem pl.:olyan emberek vannak fent chat-en akikrõl tudom, hogy nincs fent mert mondjuk ott ül mellette., De fordítva is volt már hogy vártam hogy valaki feljöjjön és már órák óta õ is engem várt és nekem nem jelezte ki õ fent van meg neki se azt hogy én fent vagyok... Na mind1 vannak mostanában fura dolgok.... ne aggódj nem vagy egyedül a problémáiddal

Nem csak neked ilyen, a facebook mostanában elég sokat [email protected] Nekem pl.:olyan emberek vannak fent chat-en akikrõl tudom, hogy nincs fent mert mondjuk ott ül mellette., De fordítva is volt már hogy vártam hogy valaki feljöjjön és már órák óta õ is engem várt és nekem nem jelezte ki õ fent van meg neki se azt hogy én fent vagyok... Na mind1 vannak mostanában fura dolgok.... ne aggódj nem vagy egyedül a problémáiddal

Ha van egy középfokú nyelvvizsgám, de már 3. -os gimnazista vagyok átvesznek kéttannyelvű osztályba? Mert ugye ők 1. óta tanulják a tantárgyakat azon a nyelven, de nekem is lenne még esélyem az érettségiig? Valaki csinált már ilyet?

Legjobb válasz: Lehet,hogy igazad van.. :) Csak arra gondoltam hátha átvennének,és akkor még 1 évem lenne éretségiig..Annyi idõ alatt belejönnék a kéttannyelvûségbe,és még jobban menne a nyelv.Amugy is járok mellette nyelvsuliba a felsõfok miatt.Hát...Meglátjuk mi lesz. :) Köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van.. :) Csak arra gondoltam hátha átvennének, és akkor még 1 évem lenne éretségiig..Annyi idõ alatt belejönnék a kéttannyelvûségbe, és még jobban menne a nyelv.Amugy is járok mellette nyelvsuliba a felsõfok miatt.Hát...Meglátjuk mi lesz. :) Köszönöm!
Szerintem errõl elkéstél. És nálunk az angolosok ilyenkorra már felsõfokúra készültek, na meg egy jó néhány tárgyuk angol volt...ezt nem igen lehet behozni... Maradj ott ahol vagy, van már középfokúd akkor kezdj inkább nyelviskolában hajtani a felsõfokra és mellette, ha amúgy is gimis vagy ott kell legyen a 2. nyelved tanuld azt... Nálunk legalábbis nem engedték volna...
Nem elsõ óta tanulják a tantárgyakat, csak 2. óta, az elsõ év keményen csak a nyelvtanról szól. Nem hinném, hogy belejönnél a tantárgyakba, komoly szakszavakat kell tudni hozzá pl. egy földrajznál. A másik pedig az, hogy általában már elsõ év után (elvileg) meg tudnák csinálni a "kéttannyelvûsök" a középfokút, tehát már jóval magasabb szinten állnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!