Találatok a következő kifejezésre: Már 2. talált (63 db)

Pályakezdõk, milyen hamar találtatok munkát? Már 2 éve nem találok semmit. És nem csak a végzettségemhez valót keresek! Úgy érzem teljesen kilátástalan a helyzetem.

Legjobb válasz: Nem egy keresett szakma. De a Call Center az például kérdezõ nálad is lehetne opció. Most is hirdetnek párat. De tessék keresgélni! Ha 2 éve nem dolgozol, az már bizony mást is jelent... ejj

Nem egy keresett szakma. De a Call Center az például kérdezõ nálad is lehetne opció. Most is hirdetnek párat. De tessék keresgélni! Ha 2 éve nem dolgozol, az már bizony mást is jelent... ejj
Nekem 1, 5 év volt, ismerõs segített bejutni be nem a végzettségemnek megfelelõ helyre, mondták, hogy majd ha lesz üresedés akkor áthelyeznek, de azóta kerülik a témát. Jól dolgozom kevés pénzért, szakmai feladatokat is elvégzek asszisztensként, gondolom jó így nekik... Néha jelentkezgetek máshová, jó lenne ha helyben tovább tudnék lépni, mert a diplomámnak megfelelõt 99% valószínûséggel csap Bp-n találnék. Az meg napi 3 óra ingázás.
Anno június végén pénzügyi szakon végeztem, majd kb. 2 hétre rá lett 1, 5 hónapos a szakmához szorosan kapcsolódó munkám, igaz ismerõs által. Augusztus végén aztán letelt, utána márcsak a következõ év márciusában találtam egy új, a szakmai végzettségemhez szorosan kapcsolódó munkahelyet. Közben nem unatkoztam, sikerült elhelyezkednem egy call-centerbe, igaz nagyon nagyon minimális pénzért (heti 7000 HUF) viszont ezáltal is szereztem tapasztalatokat.
Ajanlom a HVG-töl iden megjelent Karrieriranytü c. könyvet. En 2 honap alatt talaltam munkat, de en kijöttem külföldre. Elöször gyakorlat volt, utana egy eves szerzödeses munka. jelenleg 3 honapja nincs munkam, amiota lejart a szerzödes. Most atkepzem magam egy olyan területre, amire több szükseg van, de amit elvezek is. Milyen vegzettseged van?
mire lett munkám kereken 4 év telt el.
Pályakezdõként 4 hónap múlva lett munkám.Gondolom a szüleiddel laksz vagy valaki eltart így megteheted hogy 2 éve nem dolgozol.Szólj ismerõsöknek, menj csak úgy be jópár helyre kuncsorogni van e munka, küldj be önéletrajzot olyan helyekre ahova nincs is fölvétel...nekem 2x is sikerült így munkát találnom.Ne csak hírdetésekre ad be az önéletrajzod.Rangon aluli munkát is elkell végezni sajnos, ne ragaszkodj a saját szakmádhoz.Ma sok diplomás gyárban dolgozik.Add be Tescoba meg ilyen helyekre is oda mindíg keresnek.
A kérdező hozzászólása: Marketing és reklámügyintézõin végeztem.
Munkáltatók azt is nézik hogy mennyire rugalmas vagy hajlik kompromisszumokra valaki, engem például szeretnek más városokba küldeni pár napra megbeszélésekre(pedig próbálom elkerülni), de alapból a cég két különbözõ telephelyén is dolgozom, egyik napi 3 óra utazással jár, másik 4óra(bár ha máv közbeszól néha több). 4-5 hónapig tartott mire munkát találtam, de ez alatt minden héten 3-4 állásinterjúra elmentem, néha olyanokra is amirõl már messzirõl látszott hogy át akarnak verni, hogy késõbb ha már burkoltabban jön az átverés felismerjem és résen legyek.
Én pályakezdõként a fõvárosba költöztem és reménykedtem, hogy majd itt gyorsabban találok munkát. Mindenféle segítség nélkül 5 hónap után sikerült elhelyezkednem.
Maglódi szakáruházunkba keresünk munkatársat a következõ pozícióba: Szakeladó (Csempeosztály) Feladatok: Tanácsadás a Vásárlók számára Áru rendelése Reklamáció kezelése Szakmai elvárások: Csempe kiskereskedelemben szerzett tapasztalat Targoncavezetõi jogosítvány Egyéb elvárások: Vevõorientáltság Jó kommunikációs készség Meggyõzõ fellépés Empátia Kezdés: Azonnal Amennyiben szeretne lendületes csapatunk tagja lenni, örömmel várjuk fényképpel ellátott pályázatát az Ön által megpályázott pozíció megjelölésével az alábbi cím valamelyikére: e-mail: [email protected] Maglódi szakáruházunkba keresünk munkatársat azonnali belépéssel a következõ pozícióba: Szerviz Centrum munkatárs Feladatok: Tanácsadás a Vásárlók számára Házhoz szállítások szervezése, adminisztrálása, folyamatos kapcsolattartás a Vásárlókkal Gépkölcsönzés bonyolítása Szakmai elvárások: Kiskereskedelmi tapasztalat Alapvetõ számítógépes ismeretek Érvényes targoncavezetõi jogosítvány (vezetõüléses) Mezõgazdasági gépek szervizelésének ismerete elõny Egyéb elvárások: Vevõorientáltság Jó kommunikációs készség Meggyõzõ fellépés Empátia Kezdés: Azonnal Amennyiben szeretne lendületes csapatunk tagja lenni, örömmel várjuk fényképpel ellátott pályázatát az Ön által megpályázott pozíció megjelölésével az alábbi címre: Jelentkezés: [email protected]
Az a baj ezekkel, hogy tapasztalatot kérnek. Az egyik ráadásul csempét. És hiába vagy motivált, tanulmányozod át a csempéket, lesz olyan akit máshonnan pont a csempeosztályról raktak ki és õt fogják felvenni. Vagy a Béla bá unokaöcsét, aki több csempét fog összetörni, mint eladni. Targoncára meg egyre jobban megéri jogsit szerezni, egy csomó helyre jó belépõ.
ha már targonca, akkor ez jutott eszembe :) http://www.youtube.com/watch?v=T-rJndNbCYY

Hol lehet kapni ilyen nyakláncot esetleg hasonlót? Fontos Barátnőmnek szülinapjára akarom megvenni mind a 2 őt Mert lassan elköltöznek és ez az utolsó nyarunk együtt erröl biztos eszébejutnék már 2 éve akar venni de sehol nem talál

http://s.bebo.com/app-image/7926279723/5411656627/PROFILE/i...

Legjobb válasz: http://klugex.com/mm5/graphics/00000006/sg-8753.jpg vagy ilyet :S köszike elõre is a tippeket ^^

A kérdező hozzászólása: http://klugex.com/mm5/graphics/00000006/sg-8753.jpg vagy ilyet :S köszike elõre is a tippeket ^^
Peace-st láttam a C&A-ban, a többit nézd meg pl. a Funky Fishben ott szoktak hasonlók lenni. remélem segítettem. :) 15/l
A kérdező hozzászólása: köszönöm majd meglesem :D(L)
Én is kerestem ilyen nyakláncot, amerikából lehet rendelni.


Sajnos elvesztettem a gyűrűmet 1 hete. Vagyis lehet hogy csak úgy leraktam itthon valahová, vagy leesett, hogy nem találom. Inkább ez a variáció lehetséges. Már 2-szer azt álmodtam, hogy megtaláltam itthon. Hihetek-e az álmomnak?

Tudtok esetleg olyan oldalt, ahol álomfejtéssel kapcsolatos kérdést lehet feltenni? Remélem hogy meglesz, mert a köves eljegyzési gy?r?m volt. :( Segítsetek!

Legjobb válasz: Álomfejtés helyett egyszerûbb és gyors megoldás ha átkutatod a lakást.Gondolj vissza hova tetted le utoljára,hol láttad utoljára stb.és kezd el ott keresni.Nézd meg a szekrény alatt/mögött,vagy az asztal alatt stb.Ha ott van a lakásban elõbb-utóbb meg lesz.

Álomfejtés helyett egyszerûbb és gyors megoldás ha átkutatod a lakást.Gondolj vissza hova tetted le utoljára, hol láttad utoljára stb.és kezd el ott keresni.Nézd meg a szekrény alatt/mögött, vagy az asztal alatt stb.Ha ott van a lakásban elõbb-utóbb meg lesz.
Olyan helyen is keresd, ahol álmodban sem gondolnád, hogy odatetted volna. Tudod, az ember automatikusan a legváltozatosabb dolgokra képes. A "megálmodás" nem rossz ötlet: a tudattalanod tudja, hova tetted - de csak álomban tud üzennni. Ezt lehet programozni is: vagyis "kérheted" este, hogy ilyet álmodj. Aztán vagy sikerül - vagy nem.
Én a fülbevalomat hagytam el, és azota már én is álmodtam, h megtalálom itthon.Eddig még nem, de remélem, meglesz.
A porszivo zsákjár mielött kidobod nézd át lehet hogy fölszippantottad
próbáld ki, hogy felporszívózod teljesen a lakást úgy, hogy a porszívónak csak a csövével, amire ráteszel egy nejlonharisnyát, hogy ne szívja fel, hanem ott maradjon rajta, ha a földön van így meg fogod találni
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat!a leggyanúsabb helyeket már megnéztem, de igazatok lehet, hogy más helyre tehettem. Aki a fülbevalós választ írta, örülök, hogy más is álmodott ilyet, remélem mindketten megtaláljuk azt amit keresünk! Szerintem van benne valami... :)

Ha csak középfokon beszélek nyelvet, és már 2 éve végeztem az egyetemen, akkor még pályázhatok külföldi ösztöndíjra? Hol találok rá lehetőséget?

Legjobb válasz: Gondolom, tudod, hogy minden ösztöndíjnak vannak pályázási feltételei. Ezek döntenek arról, hogy milyen körülmények és milyen elvárások szükségesek ahhoz, hogy beadhasd a pályázatod. Tanácsolom, hogy a pályázni kívánt ösztöndíj részvételi kritériumait nézd meg és kiderül, hogy alkalmas vagy-e arra, hogy pályázz. Egyébként a középszintû nyelvtudás nem kizáró oka egy külföldi ösztöndíjnak, az mint mondtam, ösztöndíjként változó, hogy milyen követelményeket vár el.

Gondolom, tudod, hogy minden ösztöndíjnak vannak pályázási feltételei. Ezek döntenek arról, hogy milyen körülmények és milyen elvárások szükségesek ahhoz, hogy beadhasd a pályázatod. Tanácsolom, hogy a pályázni kívánt ösztöndíj részvételi kritériumait nézd meg és kiderül, hogy alkalmas vagy-e arra, hogy pályázz. Egyébként a középszintû nyelvtudás nem kizáró oka egy külföldi ösztöndíjnak, az mint mondtam, ösztöndíjként változó, hogy milyen követelményeket vár el.
Attól függ, hogy milyen ösztöndíjat szeretnél. És olyanra gondolsz, hogy egy magyar egyetemen keresztül vagy külön pályázat útján? A legtöbbre már nem vagy jogosult, mivel befejezted a tanulmányaidat. Ha elkezdenél egy másik sulit, pl. posztgraduálisra mehetnél.

Már 2. -szor talált az orvos fehérjét a vizeletemben, a védőnők még sosem.29 hetes terhes vagyok. Lehet a fehérje jelenléte a vérnyomás következménye? Mi a teendő most?

Állítólag magas a vérnyomásom, de inkább ingadozónak nevezném. Egy-egy kiugró érték volt (158/134,178/83) az elmúlt 4 hónapban. Rendszeresen mérem, az átlag 130-140 között van, vagy alacsonyabb. A pulzusom viszont a legjobb esetben is 80, de volt már 124 is. Amúgy minden oké, panaszmentes vagyok, az eredményeim (uh, vér) eddig mind jók.

Legjobb válasz: Szia. Odafigyelnék a só és fûszerre. Ezek emelhetik a vérnyomást. Mit mondott a Belgyógyász orvos???? FONTOS. Fehérje akkor is lehet a vizeletben, ha nem "KÖZÉPSUGÁR VIZELET"-et vizsgáltak. Más esetben hüvelyváladék kerülhet bele, amit a reagensek kimutatnak. Erzsók próbált segíteni.

Szia. Odafigyelnék a só és fûszerre. Ezek emelhetik a vérnyomást. Mit mondott a Belgyógyász orvos???? FONTOS. Fehérje akkor is lehet a vizeletben, ha nem "KÖZÉPSUGÁR VIZELET"-et vizsgáltak. Más esetben hüvelyváladék kerülhet bele, amit a reagensek kimutatnak. Erzsók próbált segíteni.
Szia! A terhességi toxamiára nagyon oda kell figyelni, de ha tudtok róla, akkor kivállóan kezelhetõ a dolog!A lényege, hogy mérni kell a fehérjét a vizeletben, hogy egy max. koncentrációt ne lépjen át, mert akkopr esetleg beavatkozást tesz szükségessé (császár), de fontosabb tudtommal a vérnyomás. Az nagyon jó, ha 140 fölé nem megy, max. néha néha egy kiugró, de ez pl. lehet fronttól is vagy ilyesmi. Plusz a vzenyõ, nézd, hogy nem nõ-e meg hirtelen a súlyod. pl. 3-5 kg/pár nap, mert az is jelzi, hogy a fehérje ürülése rosszabbodott esetleg. Szóval nyugi, csak oda kell figyelni és nem lesz semmi baj!!!!!! Boldog, nyugodt babavárást! 39 hetes mami
Szia én hét éve szûltem, nekem akkor már a 19-dik hétben volt olyan magass a vérnyomásom mint most neked a vizeletem meg tele volt fehérjével és tiszta víz voltam, ráadásul még cukros is lettem, meg méhen belüli retardácio is volt.De úgy látom neked szerencsére nincsennek ilyen gondjaid, és irod hogy minden eredményed rendben van, ez nagyon jó, nekem nem vólt semmi sem rendben, és mégsem lettem toxémiás, igaz nekem a 29-dik hétben már be kellet feküdni és csak a kislányommal eggyüt jöhettem haza, pihenj sokat és minden oké lessz, szerintem nem nagyon van már olyan terhesség ami probléma mentes.Ja és a kiscsajszim egészségesen született, császárral szültem de a lényeg hogy nem volt semmi baj.
A magas vérnyomás (140/90 Hgmm-t már annak számítanak) és a fehérje jelenléte egy lehetséges terhességi rángógörcs (preeclampsia) elõjele lehet. Pontosabban fogalmazva az is így kezdõdik. Biztosan a doki is elmondja, mi ilyenkor a teendõ. Mindenesetre figyeld magad, és ha elkezdesz bevizesedni (ödémásodni), azonnal menj orvoshoz. A pulzus itt nem lényeges. Egyelõre ne izgulj, de amit az orvos mond, azt tartsd be!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! A doki is azt mondta, hogy lehet hüvelyváladék is. Hétfõn újra kell mennem vizeletvizsgálatra, ha akkor is lesz fehérje, be kell mennem a kórházba. A sót és a fûszerek visszafogását is javasolták, azt is megpróbálom betartani.
Szia, ne haragudj, hogy megijesztelek, de beton, hogy toxémiád van, kérlek, figyelj nagyon oda, mert problémákat okozhat. Terhesen már a 140-es vérnyomás is magasnak számít, a 178-as pedig veszélyesen magas. Ezt nem azért írom, hogy felhúzd magad, de nem értem, hogy miért nem vagy még a kórházban. A fehérje nem jelenik meg állandóan a vizeletben, ez tévhit, tehát ha már néha van az is figyelmeztetõ jel. Pihenj sokat, hétfõn pedig menj dokihoz, mert ez nem játék.
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy írtok! Kicsit meg is nyugodtam, bár azért izgulok nagyon...Vizenyõsödés nincs, és súlygyarapodás sem, eddig mindössze 4 kg-t híztam. Remélem, hogy tényleg nincs semmi komoly!
36 hetes kismama vagyok . Sajnos nekem is voltak a vizelettem bajok , rendszeresen csinaltattam a teszteket es volt egy parszor , hogy 2pozitiv es saprofita volt , gyogyuszert irt amit 5 napig szedhettem , hejre is jott minimalis maradt , szinte minden nonek van ennyi . Ra egy honapra ujra csinaltattam es , akkor rosszabb is volt amire màr a doktornom be akart fektettni a korhazba pàr napra de aztan irt gyogyszert, antibiotikumot es kupot amitol hejre jott . Jovo heten csinaltattok ujra vizelet mintàt. Amugy a vernyomasom rendben van de a szivem nagyon sokszor eléri nyugodt allapotban is a 120-at . Könyü baba varast minden kismaminak.

Hol találok munkát? Mibe érdemes belekezdeni? Már 2 éve nemdolgozom! Csak egy szakmunkás bizonyítványom van az is eladói! Hogy tudnék valami pénzt keresni?

Legjobb válasz: hát ez nehéz dolog. szerintem minden fiatal hasonló problémával áll szemben. menj el eladónak elöször is, egy nagy üzletbe mint tesco. ott legalább egy kis pénzt keresel és akkor talán több ambiciód is lesz. jobben informált leszel a munkaterületek terén. közben nem ártana egy éretségit letenni, vagy estin valami szakmát tanulni ami hasznos is.

hát ez nehéz dolog. szerintem minden fiatal hasonló problémával áll szemben. menj el eladónak elöször is, egy nagy üzletbe mint tesco. ott legalább egy kis pénzt keresel és akkor talán több ambiciód is lesz. jobben informált leszel a munkaterületek terén. közben nem ártana egy éretségit letenni, vagy estin valami szakmát tanulni ami hasznos is.
Nem tudom, el vagy-e kötelezve itthon, család, gyerek, de ha nem, akkor én bepróbálkoznék külföldön. Ott tuti esélyes, itt tuti nem. Akárhogy is legyen, a lényeg: MLM-be soha ne lépj be.
Így minden nélkül én is a tescot mondanám. Nem álomhely, de jobb a semminél. Ha akarod, akkor egy idõ után elküldenek targoncavizsgára (igaz, hûségszerzõdést kérnek), de legalább ennyivel is elõrébb leszel. Közben pedig tudod magad képezni (akár esti érettségi, akár valami OKJ, akár egymás után).
Menj el egy gyárba betanított munkásnak, sokkal jobban fogsz keresni mint eledóként, és elõre is juthatsz, ill. megtanulhatsz új dolgokat, ami késõbb hasznodra válhat.

Van egy 2, 5 éves kislányom, és már egy éve folyamatosan keresek munkát, de sehol se találok. Más is van így? Ti is rosszul érzitek magatok ez miatt?

Legjobb válasz: én ugyanigy vagyok mint te,annyi hogy nekem 2,5 éves fiam van :) De már több mint 1 éve nem találok semmit....épp most bõgtem ki magam,megint kijött rajtam hogy sehova nem kellek...stb...borzasztó érzés....

én ugyanigy vagyok mint te, annyi hogy nekem 2, 5 éves fiam van :) De már több mint 1 éve nem találok semmit....épp most bõgtem ki magam, megint kijött rajtam hogy sehova nem kellek...stb...borzasztó érzés....
A kérdező hozzászólása: neked milyen végzettséged van? én gondozónõ voltam bölcsõdébe. jelenleg elkezdtem egy tanfolyamot, hátha azzal már kellek valahova...
Szia! Én nem akartam visszamenni a régi munkahelyemre - úgy gondoltam, hogy keresek valamit közelebb... Bilibe lógott a kezem... :( Nem találtam semmit, de legalább megvan a régi munkahelyem, ahová GYES mellett 6 órában vissza tudok menni. Ha lejár a GYES - fogalmam sincs, hogy mi lesz... Én szakápoló vagyok, ezért úgy gondoltam, hogy bármelyik kórházban tárt karokkal várnak. Hát nem... :( Már nézegettem bejárónõs állásokat is - de még ahhoz is több éves gyakorlat kell + ajánlólevél.
Jelen.Igaz három és fél éves a fiam, gyes után három hónapig munkanélküli voltam mivel megszûnt a munkahelyem gyes alatt, azóta semmi.Valószínû marad valami gyári munka, három mûszak:-(Ha az lesz egyáltalán.
elsõ vagyok, gyógypedagógiai asszisztens végzettségem van, de ezzel végképp nem tudok elhelyezkedni sajnos, de más munkakörben sem... :( elõtte ruházati eladóként dolgoztam, de az a cég már a terhességem alatt megszûnt. Én is gondolkoztam ezen a gyári szalag munkán, de ezt a 3 mûszakot én nem tudom elvállalni sajnos, a gyereket nem tudom kire bizni..
A kérdező hozzászólása: azért most kicsit megkönnyebbültem, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal. Ti hova valósiak vagytok? én szegedi vagyok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!