Találatok a következő kifejezésre: Már 2. hogy vizes folyásom (5 db)

Már 2. napja hogy vizes folyásom van a ciklus.hu szerint holnap van pé-m! Akkor ma is akciózhatunk? Vagy jó holnap vagy utána is?

Enyhe szurkát érzek a petefészkemnél és mindig olyan mintha bepisiltem volna a folyás miatt! Akkor most jó? Ma vagyok a 13. napon,de már a a 8. napon is voltunk együtt!

Legjobb válasz: Sõt tegnap rátaláltam a timmerman.hu oldalra és a szerint 10-16-ig akciózzunk! Ez az oldal mennyire megbízható?

A kérdező hozzászólása: Sõt tegnap rátaláltam a timmerman.hu oldalra és a szerint 10-16-ig akciózzunk! Ez az oldal mennyire megbízható?
szia, szerintem ma is meg holnap is legyetek eggyütt:)
Szerintem megbízható a timermann, mert nekem bejött!

2 napom van a nem vártig és elkezdtem érezni hogy valami vizes folyás folyik belőlem de nem állandóan hanem csak néha és nem sok csak egy pici és a hasam 3. napja folyamatosan fáj, van még remény vagy teljesen nincs már és tuti h megint nem sikerült?

Itt a görbém:

Legjobb válasz: Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!

Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm szépen a válaszodat , és amit a görbémrõl irtál azt is nagyon köszönöm , már csak az tartja bennem a lelket.
A görbéhez nem értek, de nekem a középidõtõl krémes volt, azt gondoltam, na most összejött, erre most elkezdtem vérezgetni!Remélem neked több szerencséd lesz!
Nekem a vizes folyás a mensit jelezte, DE! Amikor terhes lettem akkor krémes folyásom volt ami átválott vizesbe. Feladtam. Majd két nap múlva ismét krémes lett! Úgyhogy van esély! amíg nem jön meg mindig van!
A kérdező hozzászólása: Szia. Képzeld nekem ma elmúlt a vizes folyás átment ilyen ragacsos , krémes valamibe, ugyhogy még reménykedem de teganp nagyon ki voltam bukva... Köszönöm szépen a válaszotokat.
Nem, erre ne is gondolj! terheseknél gyakori a folyás. Ha van görbéd belinkelnéd?
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtatást, csak tudod volt egy 8 hetes vetélésem, és mint az õrült feszt a wc-re járok, hogy nincs-e valami baj. Tudom beteges, ne hurrogjatok le miatta. A görbét nem tudom, hogy kell belinkelni, de az nagyon biztató. A 24 napon feljebbment a megszokottnál is a hõm és azóta is fent van :)
szia! Ha a ciklus.hu-n vezeted a görbéd, akkor a diagramm alatt van egy link, felette ezzel a szöveggel "Ezt a diagramot az alábbi linkkel oszthatod meg másokkal". Ha rákattintasz, egy másik fülön behozza a diagrammot nagyban. A címsorból le tudod másolni, és ide beszúrni.
Egyébként pedig gratulálok, csak semmi negatív hozzáállás, most sikerülni fog :) Nekem is egy napja késik, bár attól függetlenül nem hiszem, hogy terhes lennék, mert az én görbém írtó gáz: http://ciklus.hu/images/diagramok/523c086412cce90b7fbdeca9fa..


Előfordult már valakivel, hogy Canesten kúp használat után 2 nappal vizes, bő folyása volt?

Ma ez történt velem, azt hittem, a magzatvíz, mert teljesen színtiszta víz volt, és teljesen átáztam. A kórházban kiderült, hogy nem. 39+5 km

Legjobb válasz: Szia! Nekem ma mondta a szülésznõm,hogy kevés gombás fertõzésem van,de elég a krémet használni.Szerinted a kúp okozhat valami gondot?Mert azt hatásosnak gondolom mint a kémet... Neked mióta kell használnod és meddig.Én is a vége felé járok a terhességnek 38+4nap,de nem szívesen folyamodnék semmi canesten dologhoz...Szerinted mi van ha nem használom? KÖSZI a választ,nagyon várom.

Szia! Nekem ma mondta a szülésznõm, hogy kevés gombás fertõzésem van, de elég a krémet használni.Szerinted a kúp okozhat valami gondot?Mert azt hatásosnak gondolom mint a kémet... Neked mióta kell használnod és meddig.Én is a vége felé járok a terhességnek 38+4nap, de nem szívesen folyamodnék semmi canesten dologhoz...Szerinted mi van ha nem használom? KÖSZI a választ, nagyon várom.
A kórházban mit mondtak?Õk jobban értenek hozzá mint mi. Különben a kúpok kicsit visszafolynak az igaz, de talán nem ennyire és nem átlátszóak.Szóval szerintem nem a kúp volt, de nem vagyok orvos...
A kérdező hozzászólása: A kórházban megvizsgáltak, és megtalálták még a kúp túrós, fehér maradványait; papírral megnézték, van-e nyoma magzatvíznek, de a teszt nem mutatott semmi ilyesmit. De így is a kúpnak tulajdonították a vízszerû folyásomat, hogy ez így terhesség végén elõfordulhat.... Ma reggelre pirosas váladékom van, gondolom, ez a nyákdugó lesz...? Éjjel ment 1X a hasam, görcseim össze-vissza vannak, de túl gyengének érzem még õket. Szörnyû ez a bizonytalanság!!! (köszönöm érdeklõdésedet!)
Szerintem tesztelj!!! Szorítok! :)
A kérdező hozzászólása: Most ma krémes volt és nem is kevés tisztaságit használok és a méhemben enyhe szurkát érzek. Ez jó jel?
TESZTELJ!!!!szorítok, szerintem baba
Szia!Hát nagyon úgy néz ki, hogy egy cipõben járunk..:DNekem is késet a mensi majd pár nap késéssel megjöt, de nem úgy ahogy szokot és csak egy kicsit volt meg.Azóta lent a hasamnál szúrást érzek és émelygek..mintha a hasam is fel lenne puffadva.Ma reggel teszteltem, de negatív lett.Kipróbáltam ezt a has simogatós dolgot...hát megszédültem tõle, viszont has fájást nem éreztem.Én is hétfõn megyek dokihoz:D Biztos ami biztos.
Elõzõ válaszoló vagyok! Én ma voltam dokinál és én terhes vagyok!!! :D Annyira boldog vagyok! És neked mit mondot?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes! De próba szerencse!
Szorítok neked, hogy mihamarabb nektek is össze jöjjön!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!