Találatok a következő kifejezésre: Már 2. hogy vizes (8 db)

Létezik olyan hogy vizes és nem tápláló a tejem? Járt már igy valaki? Szoptatás alatt megjött a menstruációm és azóta a kisfiam mind a 2 cicit kiszivja és nem elég neki!

2 óránként enne pedig már 3 hónapos! Tápszerrel pedig kibirja a 4 órát és mielött megjött volna a menstruációm és szopizott akkor 4 óránként evett!

Legjobb válasz: AZ anya tej mindig a legmegfelelöbb . Szerintem többet igényel már, én potoltam tápszerrel.De ha sûrûn rakod cicire állitolag több lesz . Nálam nem termelt 3 óra alatt eleget a cicim pedig mindent megtettem hogy több legyen.

AZ anya tej mindig a legmegfelelöbb . Szerintem többet igényel már, én potoltam tápszerrel.De ha sûrûn rakod cicire állitolag több lesz . Nálam nem termelt 3 óra alatt eleget a cicim pedig mindent megtettem hogy több legyen.
Szopiztasd és sokáig hagyd a mellen, hogy a tej égét is kiszívja mert az a legtáplálóbb, az eleje meg vizes, ami szomjoltásra való.
Szerintem is az anyatej a legjobb. Add neki gyakrabban a cicit, és beindul rendesen. Valószínûleg megnõtt a baba igénye. Újra visszaáll a 4 óránkénti szopira, csak legyen egy kis türelmed. Ha tápszert adsz, pont az ellenkezõjét éred el. Nekünk több alkalommal is volt ilyen, olyankor hagytam, hogy gyakrabban szopizzon, és pár nap alatt beálltunk a nagyobb adagra :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nekem is az a bajom, hogy sajnos nem termelödik neki elég tej! Igy is ha 1-1 szopizást kihagyok mikor tápszert kap utána addigra termelödik annyi tej amennyi elég neki a következö szopira! Az én kisfiam kiszivja mind a 2 cicit és utána még sir, hogy éhes de tejem már nincs! Ilyenkor nemtudok mást tenni csak tápszer kiegészitést!
elsö vagyok Az nem jó ha kihagyod a cicizést és össze gyüjtõd mert így nem fogsz sokáig szoptatni.Inkább add oda neki és ha megetetted tápival , rögtön fejd a cicit és gyüjtsd össze azt a kicsit is .Állitolag több hétig kell sürün rátenni v. fejni !!!Így indul be.Nekem csak 10-20-30 milli gyült össze . De az is jó jött.Ha nem csinálod konnyen elapad mert 3 hónapkörül sok anyukának elmulik a tej.Én 6 hónapig tudtam ciciztetni de minden szoptatás után még igényelt enni és az tápvolt.
Figyeld, hogy hízik e, mert az egyik rokonom kicsi lánya sem hízott, pedig neki elég sok teje termelõdött, és akkor derült ki, hogy vizes a teje!Tehát van ilyen!
3 hós korban van egy fejlõdési ugrás, ilyenkor gyakrabban igénylik a szoptatást, a sûrûûbb evéssel pedig serkenti magának a baba a tejet.

Előfordult már valakivel, hogy Canesten kúp használat után 2 nappal vizes, bő folyása volt?

Ma ez történt velem, azt hittem, a magzatvíz, mert teljesen színtiszta víz volt, és teljesen átáztam. A kórházban kiderült, hogy nem. 39+5 km

Legjobb válasz: Szia! Nekem ma mondta a szülésznõm,hogy kevés gombás fertõzésem van,de elég a krémet használni.Szerinted a kúp okozhat valami gondot?Mert azt hatásosnak gondolom mint a kémet... Neked mióta kell használnod és meddig.Én is a vége felé járok a terhességnek 38+4nap,de nem szívesen folyamodnék semmi canesten dologhoz...Szerinted mi van ha nem használom? KÖSZI a választ,nagyon várom.

Szia! Nekem ma mondta a szülésznõm, hogy kevés gombás fertõzésem van, de elég a krémet használni.Szerinted a kúp okozhat valami gondot?Mert azt hatásosnak gondolom mint a kémet... Neked mióta kell használnod és meddig.Én is a vége felé járok a terhességnek 38+4nap, de nem szívesen folyamodnék semmi canesten dologhoz...Szerinted mi van ha nem használom? KÖSZI a választ, nagyon várom.
A kórházban mit mondtak?Õk jobban értenek hozzá mint mi. Különben a kúpok kicsit visszafolynak az igaz, de talán nem ennyire és nem átlátszóak.Szóval szerintem nem a kúp volt, de nem vagyok orvos...
A kérdező hozzászólása: A kórházban megvizsgáltak, és megtalálták még a kúp túrós, fehér maradványait; papírral megnézték, van-e nyoma magzatvíznek, de a teszt nem mutatott semmi ilyesmit. De így is a kúpnak tulajdonították a vízszerû folyásomat, hogy ez így terhesség végén elõfordulhat.... Ma reggelre pirosas váladékom van, gondolom, ez a nyákdugó lesz...? Éjjel ment 1X a hasam, görcseim össze-vissza vannak, de túl gyengének érzem még õket. Szörnyû ez a bizonytalanság!!! (köszönöm érdeklõdésedet!)

Már 2. napja hogy vizes folyásom van a ciklus.hu szerint holnap van pé-m! Akkor ma is akciózhatunk? Vagy jó holnap vagy utána is?

Enyhe szurkát érzek a petefészkemnél és mindig olyan mintha bepisiltem volna a folyás miatt! Akkor most jó? Ma vagyok a 13. napon,de már a a 8. napon is voltunk együtt!

Legjobb válasz: Sõt tegnap rátaláltam a timmerman.hu oldalra és a szerint 10-16-ig akciózzunk! Ez az oldal mennyire megbízható?

A kérdező hozzászólása: Sõt tegnap rátaláltam a timmerman.hu oldalra és a szerint 10-16-ig akciózzunk! Ez az oldal mennyire megbízható?
szia, szerintem ma is meg holnap is legyetek eggyütt:)
Szerintem megbízható a timermann, mert nekem bejött!
Szerintem tesztelj!!! Szorítok! :)
A kérdező hozzászólása: Most ma krémes volt és nem is kevés tisztaságit használok és a méhemben enyhe szurkát érzek. Ez jó jel?
TESZTELJ!!!!szorítok, szerintem baba
Szia!Hát nagyon úgy néz ki, hogy egy cipõben járunk..:DNekem is késet a mensi majd pár nap késéssel megjöt, de nem úgy ahogy szokot és csak egy kicsit volt meg.Azóta lent a hasamnál szúrást érzek és émelygek..mintha a hasam is fel lenne puffadva.Ma reggel teszteltem, de negatív lett.Kipróbáltam ezt a has simogatós dolgot...hát megszédültem tõle, viszont has fájást nem éreztem.Én is hétfõn megyek dokihoz:D Biztos ami biztos.
Elõzõ válaszoló vagyok! Én ma voltam dokinál és én terhes vagyok!!! :D Annyira boldog vagyok! És neked mit mondot?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes! De próba szerencse!
Szorítok neked, hogy mihamarabb nektek is össze jöjjön!

2 napom van a nem vártig és elkezdtem érezni hogy valami vizes folyás folyik belőlem de nem állandóan hanem csak néha és nem sok csak egy pici és a hasam 3. napja folyamatosan fáj, van még remény vagy teljesen nincs már és tuti h megint nem sikerült?

Itt a görbém:

Legjobb válasz: Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!

Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm szépen a válaszodat , és amit a görbémrõl irtál azt is nagyon köszönöm , már csak az tartja bennem a lelket.
A görbéhez nem értek, de nekem a középidõtõl krémes volt, azt gondoltam, na most összejött, erre most elkezdtem vérezgetni!Remélem neked több szerencséd lesz!
Nekem a vizes folyás a mensit jelezte, DE! Amikor terhes lettem akkor krémes folyásom volt ami átválott vizesbe. Feladtam. Majd két nap múlva ismét krémes lett! Úgyhogy van esély! amíg nem jön meg mindig van!
A kérdező hozzászólása: Szia. Képzeld nekem ma elmúlt a vizes folyás átment ilyen ragacsos , krémes valamibe, ugyhogy még reménykedem de teganp nagyon ki voltam bukva... Köszönöm szépen a válaszotokat.
Ha 1.14 évesen már mitesszereid vannak, az durva. Na meg, ha 1.14 évesen elmondod magadról, hogy 2.3 éve egyenes volt a hajad, az még keményebb.
1: persze, hogy eltûnnek, mivel kamasz korban vagy ilyenkor sok a mitesszer ami késõbb eltûnik.. 2: mi az, hogy begöndörödött? nem vágattál esetleg másféle frizurát/ göndöríttetted be? mertha igen akkor attól, és ha nõl 10-15centit egyenesebb lesz ha nem akkor pedig nemtudom mitõl lehet. nem csinálsz valamitmáshogy mint régen? fésülködési/ hajápolási szokásokra gondolok elsõsorban. ha nem akkor nemtudom, ötletem sincs:) nekem is hullámosabb mint régen volt, mert ritkíttattam+ tépettem de már majdnem összenõlt és még mindig göndörebb, de próbálj megbarákozni vele. én már szeretem a lokniimat;) remélem segítettem valamicskét.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. A hajammal meg semmit sem csináltam, kis koromba még félhosszú egyenes hajam volt utána egyre jobban kezdett begöndörödni semmit sem csináltam vele.
Nem, erre ne is gondolj! terheseknél gyakori a folyás. Ha van görbéd belinkelnéd?
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtatást, csak tudod volt egy 8 hetes vetélésem, és mint az õrült feszt a wc-re járok, hogy nincs-e valami baj. Tudom beteges, ne hurrogjatok le miatta. A görbét nem tudom, hogy kell belinkelni, de az nagyon biztató. A 24 napon feljebbment a megszokottnál is a hõm és azóta is fent van :)
szia! Ha a ciklus.hu-n vezeted a görbéd, akkor a diagramm alatt van egy link, felette ezzel a szöveggel "Ezt a diagramot az alábbi linkkel oszthatod meg másokkal". Ha rákattintasz, egy másik fülön behozza a diagrammot nagyban. A címsorból le tudod másolni, és ide beszúrni.
Egyébként pedig gratulálok, csak semmi negatív hozzáállás, most sikerülni fog :) Nekem is egy napja késik, bár attól függetlenül nem hiszem, hogy terhes lennék, mert az én görbém írtó gáz: http://ciklus.hu/images/diagramok/523c086412cce90b7fbdeca9fa..

A 37. hétbe léptem a lábaim már kb. 2 hete iszonyatosan vizesednek, mutattam a védőnőnek ill. az orvosnak is. illetve a vizeletembe is volt valami még a múlt héten egyiken se mondták hogy az fehérje lenne. Toxémia gyanus lehetek?

Ha fehérje van a vizeletben azt a véd?n? is látja a vizsgálat során? Illetve a magas vérnyomás állandó vagy néha jelentkezik?

Legjobb válasz: csak annyiban tudok segíteni, h a védõnõ vagy a körzeti orvos is tud fehérjetesztet csinálni. a neten sok mindent írnak a toxémiáról.

csak annyiban tudok segíteni, h a védõnõ vagy a körzeti orvos is tud fehérjetesztet csinálni. a neten sok mindent írnak a toxémiáról.
Szia. A fehérjét a védõnõ is látja a vizeletetben, ha nem magas a vérnyomásod akkor nincs baj. Sajnos a vizesedés velejárója az utolsó hetknek. Bár én a 34.héttõl ( a szülésig) néztem úgy ki, mint egy bálna, minden orvosi, védõnõi vizit után azt mondták, hogy holnap szülök. ( de a lánykám kihúzta a 40. hétig. Szerintem az jó , ha van rá lehetõséged minden héten menj el a védõnõhöz, Nst- re pedig már jársz, nekem ott is nézte a szülésznõm a vizeletet és vérnyomást. Kitartás, és ne izgulj!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!