Találatok a következő kifejezésre: Már 2. 2 ciklus (74 db)

Ha a ciklus második felében már 2. hónapja felszökik a hőm 37 C-ra és tartósan ott is marad míg meg nem jön, ez annak a jele, hogy biztosan volt peteérésem?

Mikor megjött leesett 36,5-re. Korábban ilyet nem tapasztaltam, csak mióta szedem a Premens-t. Ez segíthetett?

Legjobb válasz: A ciklus második felében ha felmegy és fenn is marad, akkor tuti volt peteérés és meg is repedt. Ez jó hír ha valaki babát szeretne.

A ciklus második felében ha felmegy és fenn is marad, akkor tuti volt peteérés és meg is repedt. Ez jó hír ha valaki babát szeretne.
Teljesen egyetértek. :-)
Igen, a premens segíthet ebben, mert ez a normális, hogy mikor megjön (és nincs terhesség) elõtte 2 nappal, vagy menszi napján lezuhan a hõ. Akkor meg tuti volt peteérésed, ahogy elõttem is írják, ha felugrik, és ciklus végéig ott is marad....de ha tovább, és nincs menszi, az a legjobb:) ))!!

Nekem 31-32. napos ált. A ciklusom. Már 1/2 éve szedek Clostylbegitet. Kb. a 18. nap körül lehet peteérésem, a kérdésem az, hogy ha a 21-22 napon már jelentkezik mens. Szerű erős hasfájás, attol még reménykedhetek e, hogy sikerül a baba?

Legjobb válasz: Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!

Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!

A ciklus első napjanak az számít, amikor megjön. De ha pl. du.2kor jön meg, es az első tabit másnap dél körül veszem be az még az 1. nap vagy már a 2. Nap?

Most kezdem el szedni a fog.gatlot.

Legjobb válasz: Én inkább már a 2.nak tekinteném. de ne aggódj, elkezdheted akkor is szedni, csak az elsõ 1-2 hétben használjatok óvszert is.

Én inkább már a 2.nak tekinteném. de ne aggódj, elkezdheted akkor is szedni, csak az elsõ 1-2 hétben használjatok óvszert is.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!!:)

Miért tolódik ki a menstruációs ciklusom már a 2. hónapja?

Eddig kb. 29 napos szokott lenni a ciklusom, a múltkori 37 napos volt, most a 32. napon járok, még mindig nem jött meg..

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat. Most kipróbálom a cickafark teát, hátha egy kicsit rendbe rakja a ciklusomat.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Most kipróbálom a cickafark teát, hátha egy kicsit rendbe rakja a ciklusomat.
ha stressz nincs az életedben, akkor lehet az, hogy hirtelen bejött ez a nyári meleg... ha nagyon stresszelsz, hogy jöjjön össze a baba, az is befolyásolhatja.
Szia! Sok minden okozhatja, de ha többször is elõfordul, akkor érdemes elmenni dokihoz, mert az ilyen hosszú ciklusokban általában már nincs peteérés, vagy kiszámíthatatlan az ideje. Így nincs értelme számolgatni sajnos. :-( Ha megint ilyen hosszú lesz a ciklusod, keress fel endokrinológust, õ a hormonszakértõ. De elõtte csinálj egy tesztet, hátha. :-)

Eddig napra pontos 28 napos ciklusaim voltak (11 hós már a kisfiam és beállt), most pedig már késik 2 napja. Terhesség kizárható. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Ne aggógj,2 nap sztem nem a világ vége de ha sokat késik akk. doki. Én még fiatal vok már két éve meg van és sose kiszámítható!Pl tavaj mikor kezdödött a suli 64 napra jött meg az idegtõl.Úgyhogy bármi bekavarhat neked is.

Ne aggógj, 2 nap sztem nem a világ vége de ha sokat késik akk. doki. Én még fiatal vok már két éve meg van és sose kiszámítható!Pl tavaj mikor kezdödött a suli 64 napra jött meg az idegtõl.Úgyhogy bármi bekavarhat neked is.
A kérdező hozzászólása: Köszi, lehet nekem is az idegesség.

A barátommal már 2.5 éve vagyunk együtt megbeszéltük hogy ha egyikünknek nincs kedve vagy nem tud a masikkal szexelni pl cikluskor akkor elmehet mással egy menetre ha a másik tud rola. Vélemény?

2-3 havonta megesik de nagyon szeretjuk egymast van ezzel gond?

Legjobb válasz: 2.5 év után már nyitott kapcsolat?! Van akinek belefér, de nekem ez megcsalásnak számít. Könnyen megmérgezheti a kapcsolatotokat!

2.5 év után már nyitott kapcsolat?! Van akinek belefér, de nekem ez megcsalásnak számít. Könnyen megmérgezheti a kapcsolatotokat!
Szerintem nem jo ötlet mert a végén álandoan mindig kifogást fog keresni most mért ne csináljunk meg a nemi betegségek melegágya a nyilt kapcsolatban élés vigyázz nagyon veszélyes játék
Ha mindketten õszinték vagytok és egyikõtöket sem bánt, akkor nincs ezzel gond.
Ti tudjátok. Én a gondolatától is kiütést kapok.
ez számomra már megcsalásnak számít, de elõbb-utóbb a ti kapcsolatotokat is tönkre viszi.
ha titeket nem zavar :/ én nem tudnám
Ti dolgotok. Én nem tudnék így élni, az biztos.
Ha nektek ez így jó, akkor egészségetekre.Sokan nem tudnának így élni, de ha ti igen, az a ti dolgotok.
csak seggbe.
Gratulálok. Áldásom rátok.
Szóval nyitott kapcsolatban éltek. Ha ez mindkettõtök részérõl rendben van, akkor nincsen vele gond.
Ne csodálkozz ha egy idõ után ott hagy, csak gondolj bele te otthon ülsz, õ pedig milyet jót baszik msot egy dögös csajjal... na milyen érzes?! errõl beszélek

Már 2. napja késik, de ma délutáni vizeletből negatívat teszteltem x-epillel. Nincs már esély a babára? óramű pontossággal 28 napos a ciklusom. Görcsölök és leszakad a derekam, más tünetem nincs.

Legjobb válasz: Ha 2 nap múlva is negatívat tesztelsz nem hinném, hogy baba. Feltéve, ha addig nem jön meg! Mindenesetre megy a drukkolás:)

Ha 2 nap múlva is negatívat tesztelsz nem hinném, hogy baba. Feltéve, ha addig nem jön meg! Mindenesetre megy a drukkolás:)
Akkor nagyon nagy drukkolás! Amúgy az is lehetséges, hogy késöbb fogant és azért nem mutatja a teszt! Mindenesetre hajrá:) Utolsó voltam 19+2hkm
nátha, betegség...valami volt a hónapban, ami nem szokott lenni? Nekem ilyenek miatt csúszott meg néha. Esély még mindig megvan, valakinél vannak ilyen tünetek...nálam is volt!
6-os vagyok, dettó parázok mikor megyek wc-re nem jött meg még, remélem nem is fog, már 4 tesztet ellõttem, a mai is kicsit erõsebb mint a 2 nappal ezelõtti, reméltem, hogy már eljutok a kontroll csík erõsségig, de sajna még nem, én azért vagyok ilyen parás, mert volt már egy vetélésem. A mindjárt megjön érzés nekem hasfájást jelent, hol itt hol ott, oldalt, lent, fent, néha elmúlik teljesen néha meg nagyon érzem, néha a derekamat is érzem. Megy a drukk továbbra is, majd írd meg mi volt!
A kérdező hozzászólása: Kedves 6-os válaszoló! Mit jelent nálad a "mindjárt megjön" érzés? Nekem minden vécére menetel egy agyrém, annyira úgy érzem, hogy most tuti, hogy megjött. De eddig még semmi! Annyival kevesebb a tünetem, hogy nem hasogat a lábam, csak görcsölök. Pedig menszesz elõtt 3-4 nappal már fájni szokott a combom, amíg megvan, addig pedig az egész lábam.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Reggel tesztelek, lehet, hogy elküldöm a férjem egy Clearblue-ért is. Alig várom a reggelt. Olyan jó lenne szerdán (ma nem tudtunk elmenni) Anyának egy pozitív tesztet adni Anyák-napjára.
Esély van, még hozzá egész jó. Vannak, akiknek néhány napos késéssel lesz pozitív a teszt, mert a HCg hormon sem úgy termelõdik, ahogy azt a nagykönyvben leírják, elvégre emberek vagyunk, nem robotok. Javaslom, hogy holnap és holnap után is tesztelj. Ha nem jön meg, hívd fel az orvosod azért. A barátnõmnek pl. egy teszt sem mutatta ki, hogy babát vár, pedig kettõt simán ellõtt. Már végsõ kétségbeesésében ment az orvoshoz, hogy nem jön meg, a tesztek negatívak, mikor elküldték vérvételre, és 9 hónapra rá megszületett a kislánya. :)
Ha nem használsz ovu-tesztet, és/vagy hõmérõzést, akkor az óramû pontosságú ciklusba is becsúszhat néhány napos csúszás a peteérés idõpontjában. Még ha "idõzítve" is voltatok együtt, akkor is megtörténhet, hogy a spermiumoknak néhány napot várnia kellett a nagy "randira". Ha soha nem késett a vérzésed, és most nem jön meg, néhány nap múlva tesztelj újra reggeli pisibõl.
Szerintem még simán lehet, hogy csak nem mutatja, 2 nap múlva csinálj még egy tesztet reggel ha addig nem jön meg. Megy a drukk! (Én is épp teszt erõsödésre várok, 28. napon reggel nagyon bámultam a tesztet mire láttam valamit, utána 30. és 32. napon reggel már látszott és erõsödött, holnap lövök még tesztet, remélem erõsödik, kicsit rémiszt a "mindjárt megjön" érzés :S) Ja, 28. napon nem is mertem volna pozitívnak nevezni, pedig nekem is 28 naposak kb a ciklusaim, néha rövidebbek is.
A kérdező hozzászólása: Köszi! November óta várunk a pozi tesztre.
A kérdező hozzászólása: Semmi betegségem nem volt. Az baj lehet, hogy a két pisilés között kb. 1, 5 óra telt el? Reggel újra tesztelek elsõ vizeletbõl, aztán meglátom, hogy hogyan tovább.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggelre sajnos megjött! Most már elkezdek ovu tesztet használni.

Már 2. hónapja 2 ciklus közötti időszak közepe felé, égő érzésem lesz "ott lent" erős, fehér ráadásul csomószerű folyásom van. Milyen fertőzést kaphattam el?

Ilyenkor még a víz is csípi zuhanyozásnál. Az a fura, hogy ez olyan más fél hétig tart, és elmúlik magától! Gondoltam utána kérdezek, miel?tt elmegyek vele n?gyógyászhoz...

Legjobb válasz: Amíg nem olvastam el, hogy a víz is csíp zuhanyozásnál, addig szimplán peteeérésre gondoltam, de így már necces a dolog. Ezt kizárólag nõgyógyi mondja meg, hogy micsoda. Ne habozz, nézesd meg! ;)

Amíg nem olvastam el, hogy a víz is csíp zuhanyozásnál, addig szimplán peteeérésre gondoltam, de így már necces a dolog. Ezt kizárólag nõgyógyi mondja meg, hogy micsoda. Ne habozz, nézesd meg! ;)
Mindenféleképpen gyulladás! Lehet, hogy felfáztál! Vagy vmi fertõzést kaptál el! De mindenféleképpen nézesd meg a nõgyógyászoddal! Kapsz rá gyógyszert vagy kenceficét és már semmi gond se lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Peteérésem a ovulációs naptár szerint 19-20.
Kicsit rosszul tudod. :) A ciklus hossza nem a menstruációs napok számát jelenti, hanem 2 menstruáció elsõ napja között eltelt napokat. Szóval nem a ciklusod volt most 1 napos, hanem a menstruációd. A 18-i együttlét esetleg esélyes lehet.
A 13. napi szeretkezés tökéletes idõzítésû volt. Másnap reggelre már meg is volt az ovuláció, ezt mutatja a megemelkedett hõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, remélem sikerült is a babó!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!