Találatok a következő kifejezésre: Már 2. 2 (8014 db)

Xperia x10 minire mi most a legújabb update? Lesz vagy van már 2.2?

Annyi eltérő hírt lehet olvasni különböző forrásokból. Hol azt mondják hogy lessz 2.2 es update ,hol azt mondják h nem csak " multi- tuch" funkciót kap még a x10 es széria. Jah és ami a legjobb h X10 ről írnak .. ebben benne van a mini is ?? ( -.-) Előre is köszi :)

Legjobb válasz: Nincs és nem is lesz rá több frissítés. 2.1-nél megállt. A multi touch-os javítás is ebben van benne.

Nincs és nem is lesz rá több frissítés. 2.1-nél megállt. A multi touch-os javítás is ebben van benne.
A kérdező hozzászólása: Én nem vettem észre a javítást pedig 2.1 van fent :S

Colát adtatok e már 2-2.5 éve s gyereknek? én még csak egy kortyot semmit többet de kiváncsi lennék ki mikor ad mü szénsavas cuccokat ebbe beleértve a Boleró féle lötyiket is?

Legjobb válasz: a lányom 4 éves, és még buborékos vizet sem issza meg, egyszer abba belekóstolt. De persze nem is adnék neki. semmi ilyesmit. vizet iszik, szörpöt, gyümölcsélt

a lányom 4 éves, és még buborékos vizet sem issza meg, egyszer abba belekóstolt. De persze nem is adnék neki. semmi ilyesmit. vizet iszik, szörpöt, gyümölcsélt
Nem adok ilyet. Vizet, teát, tejet.
Nem, mi iszzuk vagyis ittuk eddig, de kiderült epekövem van, így csak ritkán van itthon, ha olyan vendégek érkeznek, akik tudom szeretik. A lányom 2 múlt, kért már mert barátnõméknél a hasonló korú kislány kap. Én modntam neki, hogy nem jó, nem neked való, és ennyivel el volt intézva a dolog. Gyümilevet, rostosat természetesen kap, de a szénsavassal még várnék jó pár évet!!
2 éves korában megkóstoltattuk vele az állatira szénsavas gyömbért. Az eredmény az lett, amire számítottunk. Most, 4, 5 évesen sem kell neki a szénsavas, mert csíp. Víz, tea, gyümölcslé, tej, kakaó, ezeket issza.
Nálunk havonta megisznak egy pohár valamit, ha úgy alakul, nem tiltom. Pepsit, Fantát, Sprite, ilyesmiket. Olcsó poros löttyöket én sem iszok, nekik sem adok. De ivólét pl. kapnak. A colát azért eldugva tartjuk és csak mi isszuk :)
Lehetõleg soha... Én biztos nem adnék neki, én sem iszom ilyesmiket.
Kettes vagyok. Látom le lettem pontozva :) Megmondaná nekem valaki, hogy mi baja lesz a gyereknek havi egy pohár szénsavas üdítõtõl?
5. vagyok Boleró és társai szóba sem jöhetnek
Kólát még a 13 évesnek sem szívesen adok. A szénsavas dolgokat sem igazán isszák meg, inkább teát, gyümölcslevet, mentes vizet. Bolerót évente 1-2 alkalommal veszek max. Nem szeretik.
Vizet iszik csak sajnos még teát sem 2, 5éves. Már megkóstolta a kólát és nagyon ízlett neki, meg a mekis krumpli is! Szörpöt is ivott már egy kortyot, azóta sem kért. Néha emlegeti a kólát, de nincs itthon.
A fiam 6 éves, nem szereti a szénsavasat. Mi sok colát iszunk, éppen megkóstolhatná, de szerencsére nem is akarja. Ha szeretné sem kapna egyébként, csak max alkalmakkor egy nagyon keveset.
3hónap múlva lesz 3éves a kislányom és ivott már szénsavast, de kólát nem(coca, pepsi, amiben koffein van). Szereti, neki nem csípõs. Nem akadok ki attól ha hetei 2-3x pár kortyot iszik! A férjem csak szénsavasat iszik, én nem vagyok oda érte. Ha veszek is csak zöld kupakosat és abból kap a lányom is. Bolerót, szörpöt viszont nem kap azt mi sem isszuk. Legtöbbet sima vizet iszik, de a teát, és a gyümölcsleveket is szereti.
Nem tudom mi az a Bolero, szóval olyat tuti nem kap.Szénsavas üdítõt nem szándèkozom adni a 2éves fiamnak még évekig.Vagy inkább soha:-)
Négyéves lesz a lányom, még sose kapott ilyesmit, meg se inná, ebben biztos vagyok, még a szódavizet se issza meg. Rostos üdítõt kap néha, szörpöt is ivott már, de az nem jellemzõ.
2 éves, nem ivott soha kólát, és nem is fog jó darabig. Kb. 2 havonta apával veszünk egy l-es fantát v. gyömbért magunknak, abból rendszeresen kér. Belekortyol és tûzokádó sárkány módjára ki is köpi. :) Vizet, teát, nagyon gyenge szörpöt iszik. Mekis krumpli is szokott enni, néha.
4, 5 éves a lányom és semmilyen szénsavasat nem iszik, kb 2, 5 évesen beledugta 1x a nyelvét és elég is volt neki belõle :) (Bolero-félék szóba se jöhetnek....) a fiam 2, 5 éves, õ viszont imádna minden szénsavasat :S vendégségben kóstolta, kb havi fél pohárral ihat ha épp valahol vagyunk, tökmindegy neki hogy fanta gyömbér vagy bármi, aminek színe van és bubis az neki ficccsi! És egyfolytában nyúz érte boltban isstb, a mikulástól is bubisüdítõt kért... :S itthon sosincs, mi nem iszunk ilyesmiket egyáltalán, ezért aztán mindig alig várja, hogy menjünk valahová mert tudja, hogy ott engedek neki egy fél pohárnyit :)
6 és 8 évesek nem isznak ilyesmit. A kisebbik mikor 6 éves volt mentünk egy szülinapra, ott meglepetésemre voltak szénsavas üdcsik. Kérte ihat e, megengedtem, gondolván buliban nem tiltakozok. Szerencsére nem szerette, szúrt. Azóta is szúr. Minket néha lát inni kólát, de nem kéri, megmondtuk ez felnõtteknek való, aki szereti.
Figyi, sztem a Boleró nagyon gáz... Én sem iszom meg. Colát is max egy évben 3 pohárral. Ne adj neki ilyeneket, inkább vizet, gyümölcslét, smoothie-t, tejet, vagy teát, lehetõleg cukor nélkül-más édesítõvel ha muszáj. Ezek az iszik tele vannak egy rakás nem lebomló, hosszú távon mérgezõ cuccal, tartósítóval, színezõvel, édesítõvel, meg még amirõl nem tudunk.
Nem. Mi sem iszunk ilyeneket, sem colat, sem egyebet, nem egeszseges. Inkabb tea, jo minosegu szorpot esetleg, 100%os gyumolcsleveket. A Bolerot nem ismerem, ugyhogy ezek szerint azt sem. Fiamnak meg mindig inkabb hipp gyumolcsleveket veszek, asvanyviz, tea, kakao, ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: kérdezö avgyok csak zöld kéz megymielkött valaki rám ugrik hiszen én tettem fel a kérdést nem pontozok le senkit:)
Nem adok neki, elég baj, hogy én sokat iszom belõle. De mondjuk ezzel le is tudok minden kàros szokást! :) Mondtam neki, hogy ez csíp, nem finom. Elfogadta. Szénsavmentes, jó minõségû ásványvizet isznak, és gyümölcsleveket.
Elrettentésként pont a napokban kóstolta meg a fiam, csak beledugta a nyelvét és sziszegett vagy egy percig :D 22 hónapos. Annyit nyaggatott érte, mert én sajnos sok kólát iszom, míg meguntam...azóta elkerüli a poharam (:
#12 Csak a vizet issza meg, még a gyümölcslevek és az általam fõzött tea sem kell neki. Ez utóbbit mondjuk bánom, jó kis mézes teát nem itta meg mikor beteg volt.
Én is meg fogom vele kóstoltatni, ha nem is kólát de valami szénsavasat, ami szúrós. Teát iszik fõleg, néha gyümölcslevet.
Én nem adtam neki ...minek is? 5 éves volt amikor elmentünk vele "mekibe" Ott ivott colát, ízlett is neki, most is azt kér ha ott vagyunk.de itthon aztán nem kéri.ha valahol vagyunk és látja akkor szokott inni belõle, de nem különösebben izgatja...ha szomjas a mai napig is inkább vizet iszik , már 8 éves..szerintem felesleges ilyet adni nekik, mert aztán megszokják, kérik...nem egészséges és ez mellett még pénzbe is kerül...Na nem mintha a pénz lenne itt a döntõ, de azt inkább másra költöm neki..:) ))
soha, nem roncsolom az egészségét és nem ismertetm meg ezekkel a szemetekkel. Mi sem iszunk ilyet soha.
enyém sajnos rendszeresen iszik kólát :S nagypapa nagy kóla függõ, olyan 2, 5 éves volt mikor elõször megkínálta, azóta is 2 hetenként mikor megyünk, veszi ki a hûtõbõl és komolyan remeg érte. 1 decis pohárnak a negyedéig töltök neki így 2 hetente, azt megissza és annyi. és soha egy kortyot se iszom belõle, itthon sincs soha, nem tudom miért kattant így ennyire rá, nem mondom, hogy örülök neki, de mivel látja, nem fogom megtiltani neki, azért azt se gondolom, hogy baja lenne attól, hogy havonta fél decit megiszik
Egyáltalán nem adok neki ilyesmiket. Szénsavmentes vizet v. csapvizet, teát v. valódi gyümölcsszörpöt, néha ízesített szénsavmentes ásványvizet iszik. Mi szintén nem élünk ilyeneken.

Van 1 fiú aki már 7-8 hónapja tetszik ezt ő is tudja. Volt neki egy barátnője akit nagyon szeretett az dobta de még amikor jártak akkor megigérte ha szakit vele a csaj akkor jár velem már 2 honapja szakitottak megkérdezzem tőle?

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle persze.Legalább megtudod a választ és ha nemet mondana akkor nem kell hiába várni rá.Amúgy is szeretik a férfiak ha elöbb a nõ hozza meg a kezdõ lépést.Sok sikert!

Kérdezd meg tõle persze.Legalább megtudod a választ és ha nemet mondana akkor nem kell hiába várni rá.Amúgy is szeretik a férfiak ha elöbb a nõ hozza meg a kezdõ lépést.Sok sikert!


Van értelme málnalevél teát inni ha már 2 ujjnyira nyitva vagyok? 39hkm

Legjobb válasz: Nincs sztem. A 2 ujjnyi már beindult szülés jelent - doki mondta, igy nekem be se irta soha. Nem engedhetett volna már haza. Persze még hetekig egyben voltam. 38. héten már bõ 2 ujjnyi volt, 39 hétre született, 2 óra alatt az elsõ fájástól. Még jó, hogy beértünk :)

Nincs sztem. A 2 ujjnyi már beindult szülés jelent - doki mondta, igy nekem be se irta soha. Nem engedhetett volna már haza. Persze még hetekig egyben voltam. 38. héten már bõ 2 ujjnyi volt, 39 hétre született, 2 óra alatt az elsõ fájástól. Még jó, hogy beértünk :)
Én úgy tudom, hogy nem a tágulást segíti, csak felpuhítja a méh izomzatát, és így könnyebben mehet a tágulás, illetve a felpuhult izomzat kevésbé reped, szakad! Én ittam a teát mindkét terheségemnél, és nem is szakadtam repedtem sehol sem. A doki mondta, hogy nagyon jól felkészítette a méhemet a szülésre. Egyébként ihatod, ha a doki nem küldött a kórházba, akkor nincs gond szerintem. Nekem is bõ két ujjyni volt 38hetesen, és simán hazamehettem, pedig Pesten szültem, és 100km-re vidékre utaztunk haza. Az más kérdés, hogy sokat már nem voltunk otthon- másnap már mentünk is vissza, és nagyon gyorsan meg is született a babánk. :) Könnyû szülést neked!!
Elvileg segíthet szülésnél is a tágulásban. Én lelkesen ittam 3 hétig, de semmit nem ért. Mondjuk bajt nem okoz, hátha neked segít...
Ártani nem tudsz vele, max használ. Nekem bejött.

A suttogó titka c. könyv alapján elkezdhetem bevezetni a rendszert az életünkbe ha már elmult 2 hónapos?

Eddig nem sikerült mert 2 óránként etettem az elején a sárgulás miatt aztán meg nagyon belecsúsztunk az igény szerinti evésbe,és mostmár szinte semmi nincs amibe kapaszkodhat a gyerek.Beszélhetnék valakivel privibe aki tapasztaltabb ebben a módszerben?A könyvet megvettem,de egyedül nem tudom alkalmazni.Kellene egy támpont.Valaki segítsen mert nagyon kezd elmenni állandóan síróssá a babám.

Legjobb válasz: Én sem olvastam a könyvet, de hasonló cipõben jártam. Most 2,5 hónapos a kisfiam, pár héttel ezelõtt nekem is úgy tûnt, hogy sosem lesz egy rendszer a napjainkban és még mindig van ilyen érzésem napközben. De azért már pár hét alatt is nagyot alakult a programunk. Mi este 8kor kezdünk neki a furdésnek, de elõtte még tornáztatjuk, játszunk vele pelus nélkül, aztán fürdés, szopi és alvás. Van mikor csúszunk fél órát, órát (szerencsére nem zavarja meg) de ezt azért próbáljuk betartani. Azt vettük észre, hogy ebben az idõben már elkezdõdik az éjszakai alvása. Majd meglátod, hogy alakul nálatok, de szerintem a túl korai fektetés nem a legigazibb, fõleg, hogy most nyáron a nagy meleg olyan fél 8 után kezd abbahagyni, tehát a séta is késõbbre csúszik. A levegõztetés meg fontos a babának. Ha elszunyókál a levegõn, ezért csúszik a programunk sokszor fél órát, mert még hagyjuk egy kicsit a már frissebb levegõn. Szerintem meg az is fontos, hogy ne legyen túl erõs a napfény mikor következik az esti alvás. Így õ is meg tudja különböztetni majd, hogy a nappali és esti alvás nem ugyanaz a dolog. ha már sötétedik könnyebben is elalsznaka, legalabbis a mi babánk, hanem a fény fele fordul és sokat nézelõdik. Szóval az esti programotok kezdetnek lehet egy kapaszkodó, hogy fürdés, esetleg masszázs, szopi, alvás. Nekünk a babónk így átalussza az éjszakát (8-9 órát). Reggel próbáltam felkelés, szopi után a játszást, de láttam, hogy még mindig aludna, így a reggeli szopi után is jöhet az alvás. Ilyenkor jöhetett velünk a nagy ágyba, és ha még nem tudott elaludni, kicsit még beszéltünk hozzá, játszodtunk vele. Aztán elaludt. Most már szopi után egybõl elalszik, és a mózeskosárban alszik még 2-3 órát. Ezek azk a dologk amik kialakultak és kezdtek mûködni nálunk. Napközbeni programunk még nem ennyire szép és tökéletes, de meglátod kialakul. Figyeld a babádat, ha minden nap ugyanakkor kókad el, vagy van kedve játszani, akkor az már egy támpont. Kapaszkodj bele és próbáld mindennap megteremteni a lehetõséget neki, hogy azt csinálja. Ha minden nap 3kor kókadozik, és észrevetted akkor tegyed le a kiságyba minden nap 3kor. A legelsõ támpontotok viszont az esti fürdés, szopi, alvás legyen. Jó babázást.

Én sem olvastam a könyvet, de hasonló cipõben jártam. Most 2, 5 hónapos a kisfiam, pár héttel ezelõtt nekem is úgy tûnt, hogy sosem lesz egy rendszer a napjainkban és még mindig van ilyen érzésem napközben. De azért már pár hét alatt is nagyot alakult a programunk. Mi este 8kor kezdünk neki a furdésnek, de elõtte még tornáztatjuk, játszunk vele pelus nélkül, aztán fürdés, szopi és alvás. Van mikor csúszunk fél órát, órát (szerencsére nem zavarja meg) de ezt azért próbáljuk betartani. Azt vettük észre, hogy ebben az idõben már elkezdõdik az éjszakai alvása. Majd meglátod, hogy alakul nálatok, de szerintem a túl korai fektetés nem a legigazibb, fõleg, hogy most nyáron a nagy meleg olyan fél 8 után kezd abbahagyni, tehát a séta is késõbbre csúszik. A levegõztetés meg fontos a babának. Ha elszunyókál a levegõn, ezért csúszik a programunk sokszor fél órát, mert még hagyjuk egy kicsit a már frissebb levegõn. Szerintem meg az is fontos, hogy ne legyen túl erõs a napfény mikor következik az esti alvás. Így õ is meg tudja különböztetni majd, hogy a nappali és esti alvás nem ugyanaz a dolog. ha már sötétedik könnyebben is elalsznaka, legalabbis a mi babánk, hanem a fény fele fordul és sokat nézelõdik. Szóval az esti programotok kezdetnek lehet egy kapaszkodó, hogy fürdés, esetleg masszázs, szopi, alvás. Nekünk a babónk így átalussza az éjszakát (8-9 órát). Reggel próbáltam felkelés, szopi után a játszást, de láttam, hogy még mindig aludna, így a reggeli szopi után is jöhet az alvás. Ilyenkor jöhetett velünk a nagy ágyba, és ha még nem tudott elaludni, kicsit még beszéltünk hozzá, játszodtunk vele. Aztán elaludt. Most már szopi után egybõl elalszik, és a mózeskosárban alszik még 2-3 órát. Ezek azk a dologk amik kialakultak és kezdtek mûködni nálunk. Napközbeni programunk még nem ennyire szép és tökéletes, de meglátod kialakul. Figyeld a babádat, ha minden nap ugyanakkor kókad el, vagy van kedve játszani, akkor az már egy támpont. Kapaszkodj bele és próbáld mindennap megteremteni a lehetõséget neki, hogy azt csinálja. Ha minden nap 3kor kókadozik, és észrevetted akkor tegyed le a kiságyba minden nap 3kor. A legelsõ támpontotok viszont az esti fürdés, szopi, alvás legyen. Jó babázást.
Én a 3. hozzászóló vagyok. Nem azt mondtam, hogy a rendszer nem jó, csak azt, hogy azt a baba maga alakítja ki magának, ha eléggé bízunk benne és az ösztöneiben, mert neki az még van:) Görcsölve soha a büdös életbe, nem lesz rendszer. Ezt mondtam...
Dobd ki azt a könyvet! Ha éhes a babád etesd meg! Kislányom 5 hónapos, az esti fürdetés, utana evés, alváson kívül, nappal semmi rendszerünk nincs, de már látom, hogy szépen alakítgatja magának.. Kiengyensúlyozott, mosolygós baba:) Nincs az az írás, ami alapján jó lehetne nekünk. Majd mi/ti tudjuk/tudjátok. Persze, hogy sír, mert görcsölsz és ezt érzi. Lazíts!!! Ne akarj rendszert és akkor lesz:)
Szia! Én nem olvastam a könyvet, de annyit mondhatok, hogy biztosan ki fog alakulni a rendszer a babád életében. Próbálj bizonyos dolgokat mindig egy idõben csinálni pl.: este 7 fürdés, utány vacsi, esetleg játék, vagy alvás. Reggel megeteted, aztán játék stb. Az esti és a reggeli procedúrákat a legkönnyebb bevezetni, amiket várni is fog a baba. Utána figyeld meg nagyjából milyen idõintervallumban éhes, és próbáld megetetni, mielõtt nagy sírás lenne (többször is próbálkozhatsz, ha nem kell neki, úgyis elutasítja). Bízz magatokban, biztos menni fog:-)
Én nem értek az elõttem szólóval egyet. A baba is nyugodtabb, ha rendszer van az életében, az ismétlõdés megnyugtató hatású. Szerintem elkezdheted a 4É-t bevezetni, bár nekem nem tetszik a suttogós módszer, de nagyon sokaknak bevált. Egyébként ebben a nagymelegben normális, ha gyakrabban igényli az evést-ivást, és emiatt a forróság miatt is lehet sírós. Ha gondolod, segítek neked priviben, az én fiam 6 hónapos, és kb 1 hónapja van rendszer az éetünkben.
Szia! Én tegnap olvastam el az 1. könyvet, pár dolog tetszik belõle, de szerintem nem alkalmazható teljesen. Legalábbis nálam. Babócám /pár nap múlva 4 hetes/ szopi után simán alszik 4-5 órát, éjszaka is, ezért hagyom aludni, nem verem fel 3 óránként. Egy dolgot kezdtem el tegnap, és úgy néz ki, beválik. Kisfiamat 1 hete sikerült "elrontani". Sokszor kakinál erõlködik, amit nem brtunk nézni és állandóan felvettük, ami odáig fajult, h csak a vállunkon, mellünkön volt hajlandó elaludni. Most errõl leszoktatom. Még mindig a vállamon van, de ha látom, h mindjárt alvás, lerakom. Felsír, megvigasztalom, felveszem és ez addig megy, amíg el nem alszik egyedül. Tegnap az elsõ próbálkozás 1 óráig tartott, estére már csak 25 perc volt. :-) Szóval van olyan rész, amit alkalmazni lehet.

Samsung Galaxy 3-ra fel lehet tenni az Android 2.3-at? 2.1-ről 2.2-re hivatalosan frissítettem már.

Legjobb válasz: Nrm hivatalosan, rootolás után(gari vesztés valszeg) lehet flashelni rá új custom romot(oprendszert), bár nem tudom hogy csináltak e már rá 2.3 mast. De ha nem akarod rootolni akkor hanyagold szerintem. 2.2 is bõven elegendõ =)

Nrm hivatalosan, rootolás után(gari vesztés valszeg) lehet flashelni rá új custom romot(oprendszert), bár nem tudom hogy csináltak e már rá 2.3 mast. De ha nem akarod rootolni akkor hanyagold szerintem. 2.2 is bõven elegendõ =)

Samsung Galaxy Spica 2.1-re és 2.2-re (főzött ROM) frissítve is magyar marad?

Ha nem, mit kell csinálni hogy magyar maradjon/legyen?

Legjobb válasz: A 2.1 gyári az biztos, hogy magyar a 2.1 fõzött romoknál elég sok a magyar, de a 2.2-es fõzött romok már nem hinném. Ha nincs benne magyar nyelv nem tudsz mit csinálni. Megvárod amíg valaki nem teszi bele vagy megszokod az angolt.

A 2.1 gyári az biztos, hogy magyar a 2.1 fõzött romoknál elég sok a magyar, de a 2.2-es fõzött romok már nem hinném. Ha nincs benne magyar nyelv nem tudsz mit csinálni. Megvárod amíg valaki nem teszi bele vagy megszokod az angolt.

Van egy fiú akibe már 2 éve szerelmes vagyok és fogalmam sincs hogy mit csináljak hogy észre vegyen. Egy osztályba járunk és hát ő az osztály és hát azt is mondhatnám hogy a suli egyik rossz fiúja. Mit tegyek?

Én 14 vagyok ? pedig 15.Nehéz eset a srác de élnek halnak érte a lányok és furcsa de nem él ezzel vissza és félénk a lányokkal szemben.Az a baj hogy én se vagyok valami bátor a fiúkkal szemben mindig össze vissza beszélek hogy ha hozzám szól vagy kérdez valamit.Hogy csináljam hogy legalább észre vegyen vagy valami?

Legjobb válasz: Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom ,hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)

Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom , hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)
A kérdező hozzászólása: És mitörténik ha rájön hogy én szeretem abból ahogy rá kérdezek hogy neki ki tetszik?Akkor nem fog megijedni tõlem vagy tartózkodni?
én három évig voltam szerelmes az osztálytársamba rengeteg dolgot csináltunk egyedül és sztem tudta h szerelmes vagyok belé habár belém is szerelmes volt egy srác és azt is csak én nem tudtam az osztályból a lényeg h vége lett a nyolcadiknak és semmi nem történt köztünk és ahogy kilencedikesek lettünk elmult az érzés beleszerettem egy másik srácba aki által megismertem a jelenlegi barátom akivel lassa egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretem és nem sajnálom egyáltaklán h nem jöt vele össze amúgy az se jó ha nem mondod el a srácnak a dolgot célozz rá finoman kérdezd meg ki tetszik ne mintha egy mésik barátnõd lenne belé szerelmes és ha elmondja h tetszel neki akkor hajrá sok sikert !!
A kérdező hozzászólása: Jaj és nagyon szépen köszönöm a válszokat.
A kérdező hozzászólása: Kicsit nehéz lessz elfelejteni mert majd nem minden nap látom ugyan is egy osztályba járok vele:(De lehet igazad van És nem esett rosszul amit írtál.
Akkor bizony neked kell lépned elõször:) Ha egy osztályba jártok, akkor pl vmilyen kérdés az órával/tananyaggal kapcsolatban jó lehet. Az olyan kifejtõs. Majd a vélemény a tanárról. Az vicces Ugyebár, ottvan az msn, könyebb azon beszélni;)
A kérdező hozzászólása: Látnotok kéne õt hogy megértsétek.Ezért mondom hogy nehéz eset és nagyon nehéz ki ismerni.
A kérdező hozzászólása: Ezt így nehéz elmagyarázni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos MSN-e nincsen:( Õt viszont nem nagyon érdekli a tananyag meg hogy milyen a tanár.Már próbáltam vele beszélni de semmi nem jut eszembe és nem tudok mit mondani õt is és engem is más más dolog érdekel.De õ az osztály bolondja mert mindenkit meg tud nevetetni:) nagyon jó a humora:)
Nem él vissza a helyzettel, de mégis rossz fiú? A lányokkal félénk, de rossz? Miért rossz? Amúgy ha félénk szerintem szorult belé intuíció is, és már abból lehet tudni, hogy kivel hogy állsz, hogy milyen a beszélgetés, szóval ha te össze-vissza :) beszélsz vele, az eléggé feltûnõ tud lenni, lehet már észre is vett téged, csak még nem mutatta ki. Mindenesetre ha lépni akarsz, akkor ösztönbõl kéne jöjjön h lány vagy, olyan nincs h nem tudod mit kéne tenni hogy észrevegyen, lány vagy!!! elég egy pillantás
Szia! Amikor annyi idõs voltam, mint te nekem is ugyanilyen helyzetem volt. Mondanom se kell, hogy nem lett belõle semmi... De leírom, hogy ne kövesd el az én hibáimat. Én azt csináltam, hogy jóban lettem egy csajjal, akivel õ is jóban volt és elmeséltem neki, hogy szerelmes vagyok a srácba. :D És kb mindenkinek, elterjedt ez a dolog, õ is tudta, de tudomást sem vett rólam, olyan dolgokkal kezdtem el látványosan foglalkozni, amikrõl tudtam, hogy szereti, ezzel csak hülyét csináltam magamból és még volt sok minden más is... Most 18 évesen valahogy úgy csinálnám, hogy csak barátilag, osztálytársként közelednék hozzá, hogy csak beszélgetni, viccelõdni, hülyéskedni vele és ha ez már jól megy, akkor utalni arra, hogy mi lenne, ha sulin kívül is találkoznátok egyszer... Nem tudom, hogy ez bejön-e, meg azt sem, hogy jó ötlet-e osztálytárssal kavarni, de mindenesetre én sok sikert kívánok! :)
good lick..-.-

Xperia S-re már nem lesz több frissítés? 4.2.2õt sem kaphatja meg? :S

Annó még csúcskategóriás volt ez a telefon, kijött a Z és teljesen el lett felejtve az XP-S :S valaki tud valamit, jön-e ki rá valami? anyámnak XP-L-je van de neki ma megjött a 4.2.2.... pedig valamivel kevesebbet tud mint az S......

Legjobb válasz: Nem frissül már. Ez viszont nem a Sony hibája, hanem a Qualcomm nevû cégé, aki a SoC-ot szállította a telefonba. Befejezték a támogatását (nem kicsit szemét húzás), a Sony pedig nem teheti meg, hogy tovább csinálja saját erejébõl. Az L erõsebb. Ami gyengébb benne, az a kamera, a kijelzõ pixelsûrûsége, és a kisebb beépített tárhely. Cserébe viszont kezel MicroSD-t. Amúgy nem hivatalosan van rá 4.2.2, még 4.3.1 is.

Nem frissül már. Ez viszont nem a Sony hibája, hanem a Qualcomm nevû cégé, aki a SoC-ot szállította a telefonba. Befejezték a támogatását (nem kicsit szemét húzás), a Sony pedig nem teheti meg, hogy tovább csinálja saját erejébõl. Az L erõsebb. Ami gyengébb benne, az a kamera, a kijelzõ pixelsûrûsége, és a kisebb beépített tárhely. Cserébe viszont kezel MicroSD-t. Amúgy nem hivatalosan van rá 4.2.2, még 4.3.1 is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! nagyon szomorúan hallom ezt. már egy 120 ezres telefonban sem bízhat meg az ember.....
Ez már a Sony sara is kicsit. Mikor kijött az S, a SoC már 2 éves volt. Ha még várnak egy kicsit, az Xperia T hardverét kaphatta volna. Amúgy én is kiábrándult vagyok kissé, mivel SL-em van.
Érdekes, a Samsung meg tudta oldani annak a SoC-nak a támogatását...
Melyik Samsungról beszélünk? Ugyanis tudtommal egyik telefonjuk sem kapott 4.1.2-nél újabb rendszert, amiben S3 lenne.

Van 1 matek leckém az 1ik.120ha földterületbõl felszántottak 45ha-t. Mekkora része, illetve hány százaléka maradt szántatlan? 2. a zabnak elfogyott a 65százaléka 2600kg mennyi zab volt eredetileg?

Segitség!!!

Legjobb válasz: 1, 120/45=2,66-od része maradt szántatlan 120ha......100% 120-45 ha......x % Keresztbe szorzunk, lesz: 75*100/120=62,5% maradt szántatlan. 2, 2600kg......65% x kg......100% x=2600*100/65=4000kg zab volt eredetileg.

1, 120/45=2, 66-od része maradt szántatlan 120ha......100% 120-45 ha......x % Keresztbe szorzunk, lesz: 75*100/120=62, 5% maradt szántatlan. 2, 2600kg......65% x kg......100% x=2600*100/65=4000kg zab volt eredetileg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget :)
Az elsõ feladat elsõ részét elsiettem, bocsi! Tehát 120-45=75 ha szántatlan. Akkor 75/120-ad része szántatlan. Lehet egyszerúsíteni 15-tel. 5/8-ad része szántatlan. Elnézést még egyszer.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj :) nagyon köszönöm
A kérdező hozzászólása: andor 500.000 ft hitelt vett fel, amelyet 2 év mulva 15%-os kamatával együtt kell majd megtéritenie. mennyit fizet visza andor 2 év mulva ?? ebbe még tudsz segiteni ??
Ha 15%-os évi kamatláb és évenkénti tõkésítéssel van, akkor: 500 000 Ft-nak 15%-a 500 000*15/100=75 000 Ft Elsõ év után 575 000 Ft. 575 000 Ft-nak: 575 000*15/100=77250, így a második év végére 652 250 Ft-ot kell visszafizetnie. Ha évenként 15%-os a kamat, akkor 500 000+2*75 000= 650 000 Ft-ot kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!