Találatok a következő kifejezésre: Már 2 nem szedek fogamzásgátlót. Kb (3 db)

Már 2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót. Kb 10-11 napja voltam együtt a férjemmel. Volt egy olyan női megérzésem, hogy terhes vagyok, de ma vettem egy tesztet és az negatív volt. Lehet, hogy a hormonszintem nem elég magas még? Vagy csak bebeszélem?

Legjobb válasz: hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!

hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!
Fogamzásgátlója válogatja, hogy mennyi idõnek kell eltelnie az abbahagyása után ahhoz, hogy bátran bevállalhassatok egy kicsit. Én 6 évig szedtem. Az abbahagyása után, még abban a hónapban terhes lettem, és ezt nem találta problémának az orvos. Ami a teszetet illeti, nekem csak az 5. héten mutatott poz. eredményt.
Én is hasonló helyzetben vagyok a fogamzásgátlóval kapcsolatban. Melyiket szedted?
Az elsõ terhességem elõtt Tri Regolt szedtem 9 évig. 1 év kellett hogy terhes legyek. A második terhességem elõtt Yadine-t szedtem 5 évig, 9 hónap kellett hogy terhes legyek.Most 36 hetes kismama vagyok.

Szeretnénk babát lehetek már terhes ha kb 2 hete nem szedek fogamzásgátlot és előtte míg szedtem antibiotikumot kellet bemegyek, néha szédülők, hányinger kerülget és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Valyon a baba már megfogant?

Legjobb válasz: Ha még csak két hete nem szeded, akkor még csak mostanában lesz majd peteérésed. Terhességi tüneteket még nem produkálhatsz, nagyon korai lenne. Inkább szerintem a megvont hormonadag miatt lehet.

Ha még csak két hete nem szeded, akkor még csak mostanában lesz majd peteérésed. Terhességi tüneteket még nem produkálhatsz, nagyon korai lenne. Inkább szerintem a megvont hormonadag miatt lehet.
Ha az antibiot se szeded már akkor végképp nem lehetsz terhes...meddig szedted?gyengitheti ugyan a fog.gátlo hatását, de nem üti teljesen.Elõttem szólóvl egyetértek...
A kérdező hozzászólása: 2 hétig szedtem az antibiotikumot, viszont a fog. gyógyszert se mindig vettem be idõbe, volt hogy reggel helyett késõ este.

Miért nem jön meg? Fogamzásgátlót szedek már a 2. levél közepén vagyok. Kb.4-5 napja késik.

Legjobb válasz: Szija.! Remélem,hogy az elsõ hónapot szexmentesen töltötted. mert ha veszel fogamzásgátlót, abból az elsõ 3 hónapból 1 hónapig nem lehet szeretkezni. Ha szexeltetek és beléd ment, lehet terhes vagy

Szija.! Remélem, hogy az elsõ hónapot szexmentesen töltötted. mert ha veszel fogamzásgátlót, abból az elsõ 3 hónapból 1 hónapig nem lehet szeretkezni. Ha szexeltetek és beléd ment, lehet terhes vagy
2. levél közepén? Már nem azért, de szedés alatt nem is kll megjönnie...a 7 napos szünetben kell...
lehet , hogy én vagyok túl fáradt, de mi az hogy a második levél közepén vagy és nem jött meg és 4-5 napja késik ? ha a levél közepén vagy nem kell megjönnie csak a 7 napos szünetben ! Ha meg az elsõ levél szedése után a 7 napos szünetben nem jött meg miért vártál és kezdted el szedni a köv. levelet ? amúgy van olyan tabi, pl mercilon ami elsõ szem bevétele után védettséget ad, nem kell egy hónapot várni !
Mert a levél beszedése után fog megjönni.
Tartottál 7 napos szünetet? Ha nem akkor azért
A kérdező hozzászólása: jajj mást nem is lehet írni mint h terhes az ember nem..? igen tartottam 7 nap szünetet és az volt a tájékoztatóban h a 8. napon kezdjem el a 2. levelet
Hát valószínûleg akkor a következõ szünetig nem is fog megjönni. De azért ha a 7 nap alatt nem jön meg, akkor annak kellene lennie az elsõ dolognak, hogy az ember csinál egy tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!